View Full Version : Ще си имаме дете с моята приятелка моля за савети
Georgi96
01-22-2010, 18:47
Аз сам 7клас и преспах с приятелката си но не използвахме кондом.Тогава тя забременя и незнаехме как да се отарвем.Но след това казах на родители те си и те ме подкрепиха.Но искам да питам нормално ли е това защото се страхувам.
_butterfly_
01-22-2010, 18:53
Дано темата да не е шега. Ако питаш дали е норманално- сам си отгавори дали е нормално 13 годишни деца да имат дете?! Сега единственото, което ви остава е да си носите отговорноста от действията ви.
playboyche
01-22-2010, 18:58
аде циганино изпълни душата ми ..
браво циганино 7-ми клас си има дете пич ти си НЕНОДМАЛЕН обещавам ще направя дарение само за теб да си купиш кондоми
DaNGeRousLy
01-22-2010, 19:02
Моя съвет:
Кръстете детето на тъщата.
YouDontKnowMe
01-22-2010, 19:13
С нежеланата бременност шега не бива ^
Не не е нормално... Няма какво друго да се каже... Въпреки че предполагам тва е неква пълна безмислица на некое хлапе, което се чуди кво да прави сега....
DaemonBoy
01-22-2010, 19:24
Почти съм сигурен, че това е ебавка.
VerryBerry
01-22-2010, 19:32
:razz: :razz: :razz:
Е сега, вие големите батковци и големоте поучители...Човек може да прави каквото си поиска ( дори и да нарушава закони, но след като ги наруши - НАКАЗАНИЯ/Е )!Може на 7 да е, но полага ли големи грижи за детето си - той е добър баща!
SkylineDrift
01-22-2010, 19:39
Ти чувашли са бе?7-ми клас добър баща.Я са осъзнай.
(НАДЯВАМ СЕ ТОВА ДА НЕ Е НЯКОЯ ТЪПА ШЕГА) :-x :-x
YouDontKnowMe
01-22-2010, 19:41
Ти чувашли са бе?7-ми клас добър баща.Я са осъзнай.
(НАДЯВАМ СЕ ТОВА ДА НЕ Е НЯКОЯ ТЪПА ШЕГА) :-x :-x
О, не, надявай се да е шега. Иначе би било огромно нещастие. Особено за невинното детенде, което би се родило.
sunshinepp
01-22-2010, 19:43
по-добре за него ще е това да е ебавка.. защото ако не е.. :shock: тежко ти.. :(
mitkoOomelchO
01-22-2010, 19:57
Абе на днешните деца какво им става във 7клас баща :shock: ще ми става още мирише на маичино мляко :x :x (дано е ебавка)че ще сърбаш това което си си надробил :?
ef4etyYy
01-22-2010, 20:29
вие осъзнавате ли как ще си преебете целия живот, и ти и момичето? за едното ебaне... :? е извинявай зле сте.. 7 клас.. йес.. къф баща ще си ти бе? ма на тебе ще ти писне на 3тия месец максимум, тфа не е играчка бе.. замислете се малко :shock: :booooomb:
Модераторите.... т.11! :smt039
wizzybizzy123
01-22-2010, 21:09
Моя съвет:
Кръстете детето на тъщата.
:D
Е сега, вие големите батковци и големоте поучители...Човек може да прави каквото си поиска ( дори и да нарушава закони, но след като ги наруши - НАКАЗАНИЯ/Е )!Може на 7 да е, но полага ли големи грижи за детето си - той е добър баща!
АХЬАХЬХАХЬЕХЬЕХЬЕХАХЕАХЕА ХЬАХ абе ти на 15 ли си ?
Имам бегли съмнения, че това е ебавка..
whitebunny
01-22-2010, 22:11
Имам бегли съмнения, че това е ебавка..
ef4etyYy
01-22-2010, 22:52
Имам бегли съмнения, че това е ебавка.. да бяха бегли поне.. 8-) :booooomb:
Konstantin0000
01-22-2010, 22:58
баси 20 човека написаха едни и същи глупости и в края завършват с " дано да е ебавка " и няква поучителна тъпня.....
Циганите при първи признаци на поява на сперма при момчето веднага го женят, прави децата и са 50 човека семейство. Ако пича си има пари или по-точно техните защо да не си направи и още едно ако може да му осигури бъдеще ?
АХЬАХЬХАХЬЕХЬЕХЬЕХАХЕАХЕА ХЬАХ абе ти на 15 ли си ?
а ти на повече ли си ? нормален човек ще го напише ли това "АХЬАХЬХАХЬЕХЬЕХЬЕХАХЕАХЕА ХЬАХ" идиот ли си какъв си ?
SmilezZz
01-23-2010, 10:25
Ако темата не е ебавка - лошо се е случило..
Все пак ти си още на 13-14 години..Все още ДЕТЕ..Дете ще гледа дете :? ..Не знам..Просто останах без думи 8) ..
Защо не направихте аборт ?? Защо го направихте без презерватив ??
Ваша вина си е (ако темата не е ебавка).. :? :? :? :?
Да не сте с ромски произход?
Колега, по-правилния въпрос щеше да бъде - да не сте от 20ти блок? :D :D
Аз сам 7клас и преспах с приятелката си но не използвахме кондом.Тогава тя забременя и незнаехме как да се отарвем.Но след това казах на родители те си и те ме подкрепиха.Но искам да питам нормално ли е това защото се страхувам.
ако не си от ромски произход значи се базикаш нещо .. на 13 и да те подкрепят родителите за нещо такова :shock: хаха не ми се вярва нещо :-x
DinViesel
01-23-2010, 12:47
дано темата да е ебавка.. :-o
XTREMEFREERIDE
01-23-2010, 13:27
по-добре за него ще е това да е ебавка.. защото ако не е.. :shock: тежко ти.. :(
:shock: :lol:
п.п.: ef4etyYy много як подпис 8-)
Дано темата ти е ебавка иначе те съжалявам адски много .. :?
hamilcar
01-23-2010, 14:58
Ще заключа темата.