Влез

View Full Version : Традиция при туркините

silvermoon
01-22-2010, 21:47
Значи един приятел ме помоли да ви попитам ... запознал се с туркиня а той е българин и иска да ви попита понеже разбрал от негов приятел че има традиция при тях .. кат я наебеш и да се оженят .. Той не вярвал но тя му казала ще скъсам чаршафите .. или нещо за чаршафите при традицията на туркините.. мн го е страх и се чуди дали да я наебе или не

silvermoon
01-22-2010, 21:48
;дд

silvermoon
01-22-2010, 21:52
dd

ELiTyYy
01-22-2010, 21:58
щом си има традиция момичето...да даде отзад.. :D там няма да е проблем..

gia_sena_mono
01-22-2010, 22:29
:lol: Колко ясно обяснен проблем - приятел на моя приятел,та на неговия ....
Той ще се жени ли за нея или само ще я ебе? :-o

ef4etyYy
01-22-2010, 22:42
Той ще се жени ли за нея или само ще я е**? :-o второто 8-) :booooomb: кажи му на тоя фр да не рискува, че за едното ебaне ше го оженат после :lol: има достатъчно непретенциозни българки 8-) :booooomb:

Konstantin0000
01-22-2010, 22:51
Традиции....едно време, сега пукаш яко

Nich
01-22-2010, 22:52
Той ще се жени ли за нея или само ще я е**? :-o второто 8-) :booooomb: кажи му на тоя фр да не рискува, че за едното ебaне ше го оженат после :lol: има достатъчно непретенциозни българки 8-) :booooomb:

брутално, но факт!

Hilary_
01-23-2010, 06:18
пфф .. чакай малко бе толкова ли свършиха хубавите българки та се е метнал на няква туркиня .. :? :?

3oPuTy
01-23-2010, 06:34
пфф .. чакай малко бе толкова ли свършиха хубавите българки та се е метнал на няква туркиня .. :? :?
Имам приятелка,която е туркиня,но ако я видиш на живо Н-И-К-О-Г-А не би казала,че е такава ;) Нито прилича на туркиня,нито има акцент,нито нищо ... Хах тя даже езика не знае (е знае там някой друг израз заради баба си ама).Да не говорим,че е по-красива от доста голяма част от момичетата тук ;)

По темата:Това с чаршафа не е ли при циганите?!
А иначе твоя приятел най-добре да не прави нищо с нея,защото малко ме съмнява,че тая е циганка ... А ако баща й разбере няма да се оттърве :? Аз лично познавам момче (айде знаем се ... не,че сме няк'ви приятели),който ей така сгафи на един купон и после бащата на момичето такъв скандал завъртя :? На края даже момчето отнесе няколко тупаника от циганина :?

Anarchya2
01-23-2010, 07:11
Имам приятелка,която е туркиня,но ако я видиш на живо Н-И-К-О-Г-А не би казала,че е такава ;) Нито прилича на туркиня,нито има акцент,нито нищо ... Хах тя даже езика не знае (е знае там някой друг израз заради баба си ама).Да не говорим,че е по-красива от доста голяма част от момичетата тук ;)

А иначе твоя приятел най-добре да не прави нищо с нея,защото малко ме съмнява,че тая е циганка ... А ако баща й разбере няма да се оттърве :? Аз лично познавам момче (айде знаем се ... не,че сме няк'ви приятели),който ей така сгафи на един купон и после бащата на момичето такъв скандал завъртя :? На края даже момчето отнесе няколко тупаника от циганина :?
Такаааам няма никакав приятел тва е парвото ... тва си е той обаче не си признава => (тоя знак значи "от което следва"),че го е срам от самия себе си ,че излиза и иска да са ебе с туркиня => по-добре не се еби с ней....
Второто което е тая твойта приятелка дет е циганка ли туркиня ли кват и да е познайте коя е???? МИ ТИ СИ пак са крииш явно и ти се мразниш,че си туркиня... :razz: :razz: :razz: :razz:
Допълнение: Или пък се хвалиш???

SkylineDrift
01-23-2010, 07:21
Кажи му да не са излага,ми да почва да пере българки вместо туркини!

TheX
01-23-2010, 07:31

Така е.Пич,хвани се с Хилари :oops: :lol:

3oPuTy
01-23-2010, 07:34

Такаааам няма никакав приятел тва е парвото ... тва си е той обаче не си признава => (тоя знак значи "от което следва"),че го е срам от самия себе си ,че излиза и иска да са е** с туркиня => по-добре не се е** с ней....
Второто което е тая твойта приятелка дет е циганка ли туркиня ли кват и да е познайте коя е???? МИ ТИ СИ пак са крииш явно и ти се мразниш,че си туркиня... :razz: :razz: :razz: :razz:
Допълнение: Или пък се хвалиш???
1.Хах спокойно в мен няма нищо турско ;)
2.Като гледам,колко грамотно пишеш май циганина си ти ;)
3.Я ми преведи думата "мразниш" :lol:

SmilezZz
01-23-2010, 10:04
За пръв път чувам такова нещо :shock: ..Иначе съм чувала,че това с чаршафите е при циганите..Не знам..
Иначе трябва да се говори с момичето,но не ми се вярва да се оженят..
1. - малки сте /предполагам/
2. - днешно време спазват ли се някакви традиции ? /от която и религия да е/
Не знамм..НЕ мога да кажа - дали да го правят или не..Най-добре те да решат заедно

Zaritu
01-23-2010, 11:48

+1
взе ми думите от устата :)

DaNGeRousLy
01-23-2010, 11:49
От мен да му е честита сватбата :)

п.п. и да пази чаршафи /особено ако са нови /

c0ci
01-23-2010, 12:06
Тва за чаршафите май беше ори циганите??

SoStarstruck
01-23-2010, 12:38

+1
взе ми думите от устата :) Still not the point :wink: Всеки може с който си иска да се занимава,свободна държава сме ако не греша,не това е въпросът в темата. :)

ELiTyYy
01-23-2010, 13:19
Тва за чаршафите май беше ори циганите??
не ..не е при циганките..имам мн туркини в класа си..
някой си се шибат ,защото техните не са каквито са били преди и нямат тези традиции..
други си се пазят девствени..макар и да имат желание (все пак 12 клас..а още нямат опит хъх)
трети пък само анален ...за това по-напред казах,че отзад не е проблем при туркините...

BUBBLEGUM4o
01-23-2010, 13:29
така е..поне тка ми е казвал едн приятел който ходи с една туркиня,,,,,,,,след 2 години взе че му пусна... едвам едвам :D ама няма да се женят хаха така , че почвай я..

valko88
01-23-2010, 13:33
При туркините и ромите е традиция да практикуват аналния секс преди сватбата. Времената станаха други, но все още има такива, които си спазват традицията,…… момичето да бъде девствено преди сватбата :) Тази традиция, според мен спазват повече турците, които се към азиатската част. ;]

Hilary_
01-23-2010, 14:11
Всеки може с който си иска да се занимава,свободна държава сме ако не греша,не това е въпросът в темата. :)
Попитах го защо го прави, а не съм му казала, че не може .. :lol: :lol:

Колкото до жизненоважния въпрос в темата .. не знам, не се интересувам от турски обичаи .. всъщност ги мразя! happy now?

SWT
05-22-2010, 16:09
пфф .. чакай малко бе толкова ли свършиха хубавите българки та се е метнал на няква туркиня ..

Та искам да ти кажа,че п0л0вината туркини са по-хубави 0т тебе като те гледам (нищо лично)

:-P

WaterLilly
05-22-2010, 16:30
Кво?

NoCaption
05-22-2010, 16:35
Някой ще ми обясни ли каква е тази традиция с чаршафите при циганите?
За пръв път чувам, а пък ми стана интересно :lol:

Reaper93
05-22-2010, 16:52
Някой ще ми обясни ли каква е тази традиция с чаршафите при циганите?
За пръв път чувам, а пък ми стана интересно :lol:

Тва щях да питам :lol:

ef4etyYy
05-22-2010, 17:32
друга работа нямате ли си та само възраждате антични теми .. :lol: :booooomb:

fear4o
05-22-2010, 18:29
Аве по-добре да възраждат тея теми отколкото да пишат ново тъпни със заглавия:бременна ли съм?

krokkrok
05-22-2010, 19:04
Аве по-добре да възраждат тея теми отколкото да пишат ново тъпни със заглавия:бременна ли съм?

+ или най-новата версия "Аборт" :x

SpOrTs_GiRl
05-22-2010, 19:09
Кажи му на тоя "твой приятел" .. че има достатъчно к*рви. Да остави намира момичето с традициите.

Jessie
05-22-2010, 21:24

Хахаха, ебаси расисткото изказване ... :? Има туркини, които са милион пъти по-хубави от някои българки ..

WaterLilly
05-22-2010, 21:32

Хахаха, ебаси расисткото изказване ... :? Има туркини, които са милион пъти по-хубави от някои българки ..
Шшш, залегни, сега големите българи ще те изядат с дрехите... *съгласна съм де*

Айде някой да обясни за какви чаршафи се говореше, вместо да разправяте за аборт/бременност и да говорите за пореден път расистки простотии?

yozii
05-22-2010, 22:06

Шшш, залегни, сега големите българи ще те изядат с дрехите... *съгласна съм де*

Айде някой да обясни за какви чаршафи се говореше, вместо да разправяте за аборт/бременност и да говорите за пореден път расистки простотии?

ами значи традицията при ромите и турците е когато се омъжи булката трябва да е девствена - ако е такава чаршафът от първата брачна нощ върху която трябва да има кръв - символ на честта на булката .. се изкарва на простора за да го видят всички .. ако пък не е девствена свекървата я гони .. а ако се разбере,че момиче - туркиня или циганка е правила секс преди да се омъжи или трябва да се омъжи за момчето ще не ще .. или се убиват и двамата ( но това е било преди мноооооооооооооого години и вече не се прави ) .. но тези традиции при повечето турци не се спазват,но все пак зависи от семейството ..

alex4et0y
05-22-2010, 22:07
Намерих нещо в интернет, но е за циганите и пак нещо с чаршафи. :lol:
Работата на булката и младоженеца е кулминацията на цялата сватба и се състои в това двамата да докажат нейната девственост и неговата мъжественост. Това може да се случи в дома на булката, на младоженеца или в хотелска стая, ако сватбата е в хотел. С двамата млади, уж незабелязано, излизат и няколко други жени, разбира се свекървата, а по желание и майката на момчето. Заедно с тях излиза и подкрепящата група - няколко млади, наскоро женени мъже и жени. Тяхната роля е много важна: те са хората, които окуражават младоженците, дават им съвети ако е необходимо (не забравяйте, че двамата млади нямат почти никакъв опит, а на момичето, разбира се, му е за пръв път).

Ролята на свекървата и другите жени също е интересна и важна. Те влизат в подготвената стая и приготвят белия чаршаф, който се сещате за какво служи Също така събличат булката, разплитат косите й и внимателно я оглеждат за подръчни, помощни материали, инструменти или каквото и да е друго, което евентуално може да се използва за фалшификация на девствеността (става дума за фиби, остри предмети и др. такива). След като приключат, канят младоженеца в стаята и ги оставят сами.

Работата се счита за свършена, когато двамата могат да покажат няколкото капки, а понякога и повече кръв върху белия чаршаф. Това обаче не винаги е лесна задача. Разбира се, природата си знае работата, но и двамата са неопитни, а и напрежението върху тях е много голямо - от това каква ще я свършат зависи не само протичането на цялата сватба, но и честта на семействата им. Именно тук е работата на подкрепящата група: те са хора достатъчно млади, за да могат младоженците да не се притесняват от тях и едновременно с това женени, така, че са минали през всичко това, а и вече имат опит в секса. Подкрепящата група обикновено стои в някоя съседна стая и чака, ако има нужда от нея. Макар и рядко, е необходимо единият от двамата млади да излезе за малко, за да бъде успокояван, окуражаван. Парадоксално, по-често това е момчето

Незнам дали за т'фа става на въпрос, но е отвратително... :razz:

ef4etyYy
05-22-2010, 22:08
^ а ако момичето е девствено, но няма кръв?

yozii
05-22-2010, 22:20

смята се,че не е девствена .. няма как да го докаже

ef4etyYy
05-22-2010, 22:37

смята се,че не е девствена .. няма как да го докаже е ебати тъпото е така, нима очакват при абсолютно всяко момиче да има кръв?? Все пак всеки организъм е различен, едни ги боли, при други няма кръв, трети па умират по време на секс ... :shock: :booooomb:

asp1r1n94
05-22-2010, 23:20
Гледате много турски сериали...
Ех кога ще дойдат руските сериали да ни спасят от турските :o

fear4o
05-22-2010, 23:23
Руски сапунки??Айде няма нужда нагледах се на боклуци!

ef4etyYy
05-22-2010, 23:26
Руски сапунки??Айде няма нужда нагледах се на боклуци! :shock: как посмя :shock: руските сериали са много добри, не са като тия мексиканските и турските - "дързост и красота" върви откакто съм била в детската :? руските сериали рлз!
(ти кфо мислиш че гледам цяло лято?! :lol: ) :booooomb:

fear4o
05-22-2010, 23:27
Руски сапунки??Айде няма нужда нагледах се на боклуци! :shock: как посмя :shock: руските сериали са много добри, не са като тия мексиканските и турските - "дързост и красота" върви откакто съм била в детската :? руските сериали рлз!
(ти кфо мислиш че гледам цяло лято?! :lol: ) :booooomb:
Абе момиче дързост и красота върви от много преди аз да се родя!

apkzz
05-22-2010, 23:35
Да я плющи само отзад... Там където слънце не огрява и обичаи не ебава :D :D :D :D :D :D :D :D

LamBaDa
05-23-2010, 15:12
а бе приятелю в коя туркиня си се влюбил аиде сега приятел..а и да не забравиш да пратиш покана за сватбата... =;

uBuTo
05-23-2010, 16:22
И тоя твоя приятел иска да чука туркиня? .. Бахти ужаса.. :-x
И да не кажете после че съм гадна, ще отговоря: да даде отзад.. ама да се изсере преди това..

bilqnavod
05-23-2010, 18:16
Да, имат си ги традициите - те са мюсюлмани. Но също знам, от тях по опитни няма. Масово правят анален секс, за да се запазят девствени. Разказвали са ми много неща, които са верни, но тук не бих ги казала, защото не желая да се натрупва етническо напрежение. :)

inmv
05-23-2010, 20:15
Това за чаршафите едно време е
било и в България традиция.П.П Не сте ли чели Дервишово семе we.
По темата не се притесняваи приятел зависи какво и е семейството ако са някои с традици да ти е честито.Но има и такива които не са чак толкоз с традици ми вече влезли в крак с "новата мода,, чики-рики на 13.П.П Не прекаляваите с турските сапунки.

Reaper93
05-23-2010, 20:17
Това за чаршафите едно време е
било и в България традиция.П.П Не сте ли чели Дервишово семе we.
По темата не се притесняваи приятел зависи какво и е семейството ако са някои с традици да ти е честито.Но има и такива които не са чак толкоз с традици ми вече влезли в крак с "новата мода,, чики-рики на 13.П.П Не прекаляваите с турските сапунки.

Не беше ли "джагара-джугара, джагара-джугара" :D:D

Видео (http://www.vbox7.com/play:6920e8a3&start=70)

pyyykankaaa
05-25-2010, 21:02
daaa az sam turkinqqq i ima takiva ne6ta 6tom nqkoi ni e otvoril ni jenqt z atqh ...... i o6te ne ni davat d a izl za6toto ni kradat kakto pri romite :-) :)

MaGuSs
05-25-2010, 21:42
Ем аз съм турчин пък :lol: :lol: :lol: Мен не ме интрва с българка или туркиня или циганка (по-светличка такава :lol: ) ,стига да не съм на сухо щот става зле... :lol: :lol: :lol:

Gnom
05-25-2010, 21:58
Ей големи расисти станахте изведнъж бе...

Относно по темата - много зависи от родителите на момичето,ако са доста религиозни и спазват традицийте - да казва къде е сватбата.

MaGuSs
05-26-2010, 01:03
Ей големи расисти станахте изведнъж бе...

Относно по темата - много зависи от родителите на момичето,ако са доста религиозни и спазват традицийте - да казва къде е сватбата.

Аре и аз по темата-В мюсюлманстовото няма такъв обичай... дори и да има той е много стар и вече не се спазва... може да се срещне само в Турция или в държавите ,които изповядват тази религия в планините там където хората са по-стари и гледат да възпитават така децата си на това което те знаят...(пример с "Дервишово семе" от Николай Хайтов ).Така че пича да не се притеснява да я заключи в стаята си... ,но първо да попита за семейството и.Къде?Какво?Защо?Какви?Кол о?....

Emilen
05-26-2010, 09:18
От личен опит мога да кажа, че това все още не е отживелица за тях. Не само това, а по принцип не правят вагинален секс преди да се оженят. Възможно е да му разреши анален, но не го съветвам да си прави експерименти, ако няма сериозни намерения. Не съм убеден, че семейството й ще й позволи да сключи брак с немюсюлманин. Просто е въпрос на традиция и ако има истински чувства, нека се бори за тях. Иначе - по-добре да не се занимава.

Passi0n
05-26-2010, 10:26
да си удари една чекия
мани ги тея турчаля

shaggy
05-28-2010, 11:27
http://vbox7.com/play:ce29a526 ето това клипче е за всички,които мислят,че в България има истински турци.Такива има но са малко!
По принцип и аз не обичам мюсюлмани,та ще ти кажа и аз,че има много българки,а ти с туркини се захващаш!

dimitar_ak
05-28-2010, 11:33
Тъй като го избихте на етническа омраза само ще ви светна, че в България и фалшиви турци няма. Има българи изповядващи исляма. Питайте някой помак какъв е по народност и вижте какво ще ви отговори. Имам приятел в Бурса от тези дето навремето дето Тошо прогони. Мога да ви кажа и той като какъв се определя, а децата му говорят и двата езика.

DeViLMaN
05-28-2010, 14:21
много хубаво нещо са измисли туркините :D турската чик*я :D другото не става ... :booooomb:

pyyykankaaa
07-26-2010, 16:29
вярно е ,'e pdlrir ;k fj ,forje.rjd kf ir hf r;d fye jfld keyf m,r jw,[rje :-) :-) :-) :-) :-) :P :P :P :P

pyyykankaaa
07-26-2010, 16:31
вярно е ,чи го има още това при турците , но да зависи и от родителите,но пък взето казано и при наас туркините и при ромкита традиициите ги оставяме на една страна и стаааме кат българките вече :D :-) :-) :-) :-D :-D :-D :-D :oops: :-) :P

Dyany10000
07-26-2010, 16:35
Про4етох само темата и казвам ..................WTF????

OneBoy
07-26-2010, 20:44
Още един такъв коментар в разрез с т.10 и излиташ за БАНгладеш.

амк933

SuNsEt
07-26-2010, 21:36
Гледай малко турски сериали и ше разбереш. 8-)

gret4ety
07-26-2010, 22:00
емм при някои има при други няма :) ако имаш смелост чукай я пък тя ако е чела Дервишово семе ще се оправя нататък :D :D

gia_sena_mono
07-27-2010, 10:18
Тая тема още ли е жива? :D

nespasqema
07-27-2010, 10:36
Аз знам доста циганки и туркини дето се е**т на поразия и още не са ги заженили :D то си зависи от сем. на момичето (но наистина има доста сем. дето спазват традицийте)