View Full Version : Пирсинг на езика
Според вас, има ли полза от пирсинг на езика при орална любов, или e само визуална. :D
Абе ако едно момиче не може да прави свирки и обица няма да и помогне.
аз имам обица...и повярвай ми....добра работа върши :D
Е ми не знам, аз съм на друго мнение :) както се казва, сблъсквал съм се..... не съм много очарован....
stefanov
01-23-2010, 13:29
Е ми не знам, аз съм на друго мнение :) както се казва, сблъсквал съм се..... не съм много очарован.... Ако питаш мене, не си улучил на момиче. :?
BUBBLEGUM4o
01-23-2010, 13:38
Не са ми правили дудуци с обица........ но много искам да опитам ! 8) :D
обицата или ти?
nezabelejimata
01-23-2010, 13:42
Ми и аз май мисля така ако момичето не може как ще и помогне обицата... :-D
Ми и аз май мисля така ако момичето не може как ще и помогне обицата... :-D
Бях питала приятеля си дали иска да си сложа и той вика: Все ми е тая. Бях с една дето след като си сложи пак не я биваше със свирките.
може и това да е, но все пак без ми харесва повече :) класиката си е класика.... :)
:grin:
Не са ми правили дудуци с обица........ но много искам да опитам ! 8) :D
не си изпуснал нищо .........:)
Ако си сакат/а при орална любов и 5 обици да си сложиш е все тая .. :lol: :lol:
Ако си сакат/а при орална любов и 5 обици да си сложиш е все тая .. :lol: :lol:
Те не питат "ако си сакат и имаш обеца върши работа" а "обеца върши работа" тай ,че можеш да си запазиш "компетентното" мнение за себи си ,чел съм доста твои постове и повярвай ми смешна си ;)
да съм те питала? :lol: :lol: Какво ми се праиш тука на много умен бе .. намери си някакво занимание вместо да следиш по цял ден коментарите ми, да ги копираш и да се опитваш да ми кажеш нещо на криво .. много тъжна гледка си .. 8) По - добре си спестявай тъпите, заядливи коментари към мен .. :lol: Като съм смешна не се занимавай .. просто подминавай постовете ми!!!!! ясно ли е?
ef4etyYy
01-24-2010, 16:02
обицата или ти? :razz: :razz: :booooomb:
playboyche
01-24-2010, 16:03
Е ми не знам, аз съм на друго мнение :) както се казва, сблъсквал съм се..... не съм много очарован.... Ако питаш мене, не си улучил на момиче. :?
прав е колегата 8)
golqmumnik
01-24-2010, 16:44
Дразни ме и е гадно да стържи некво железо,майна.
Дразни ме и е гадно да стържи некво железо,майна.
зависи от обицата, ако топчето е пластмасово :)
FunkyBoy
01-24-2010, 21:37
пише се ОБЕЦА :P
1. ^ всъщност са дублетни форми
2. Аз също имам обеца на езика и е доста по-различно за момчето.От лични наблюдения на моя приятел му харесва много,значи върши работа и това.
3.Към автора: Явно си се предубедил,заради момичето.Явно не е знаела как.
4.И да зависи от формата на обецата какво ще е усещането,трябва да е кръгла и зависи от момичето дали ще е метална или не.
iLovePussyJuice
01-25-2010, 10:58
да съм те питала? :lol: :lol: Какво ми се праиш тука на много умен бе .. намери си някакво занимание вместо да следиш по цял ден коментарите ми, да ги копираш и да се опитваш да ми кажеш нещо на криво .. много тъжна гледка си .. 8) По - добре си спестявай тъпите, заядливи коментари към мен .. :lol: Като съм смешна не се занимавай .. просто подминавай постовете ми!!!!! ясно ли е?Смешна си!
Не се сдържах... :oops:
За сметка на това пък съм абсолютно честен. :D
По темата: Какво означава "ако не може и обица няма да помогне" ?! :-o
Коментираме дали е по-приятно с обица, а не дали обицата ще подобри оралните умения. :-o
При всички положения е някаква допълнителна стимулация...
Аз съм за.
Fam0usGIRL
01-25-2010, 11:04
аз имам .. още не съм я пробвала :D :P
Смешна си!
Като съм смешна не се занимавай .. просто подминавай постовете ми!!!!! ясно ли е?
втори път ще го видиш ли? :-o
iLovePussyJuice
01-26-2010, 18:19
Смешна си!
Като съм смешна не се занимавай .. просто подминавай постовете ми!!!!! ясно ли е?
втори път ще го видиш ли? :-oНе, не ти не си тъпа...в никакъв случай... :razz:
поне пък си сладка...ама пък ...не знам :-o
CrAzYanDlaZy
01-26-2010, 18:48
bqsna_teenagerka
01-27-2010, 09:08
ако моми4ето си знае работата,наистина си е изживяване за момчето ;)
да съм те питала? :lol: :lol: Какво ми се праиш тука на много умен бе .. намери си някакво занимание вместо да следиш по цял ден коментарите ми, да ги копираш и да се опитваш да ми кажеш нещо на криво .. много тъжна гледка си .. 8) По - добре си спестявай тъпите, заядливи коментари към мен .. :lol: Като съм смешна не се занимавай .. просто подминавай постовете ми!!!!! ясно ли е?
еи мършляк я да не ланкаш много щот шти пръсна фугата преди брачната нощ
това си го казвай всеки ден пред огледалото и гледай на тебе някой да не ти пръсне гъзеца .. глупак .. и за съжаление не ставаш ..
това си го казвай всеки ден пред огледалото и гледай на тебе някой да не ти пръсне гъзеца .. глупак .. и за съжаление не ставаш ..
яш ми хуя
яш ми хуя
яж си го сам .. ако изобщо имаш какво или си минал вече на чужди а? .. :razz: :razz:
Dimana99
01-27-2010, 14:31
Има има :) :oops:
яш ми хуя
яж си го сам .. ако изобщо имаш какво или си минал вече на чужди а? .. :razz: :razz:
Чувствам са нареден :(
еи кучко отиваи да си бръснеш путака за сефтето !!!
щи прая тъи на мъхестата праскова :P :P :P
яш ми хуя
Чувствам са нареден :(
щи прая тъи на мъхестата праскова :P :P :P
Я стига глупости, оставете коментарите за себе си! :smt014 :smt068
мисля че на момчетата ще им хареса..и ще се възбудят повече :D :D
Кучка ше викаш на липсващия ти *** в гащите путьо .. :-x
Мери си приказките селянин такъв .. така ше си говориш на малките мазни пуберчета като тебе ясно ли ти е?!
да има ма не е чак толко голяма разликата
ТУКА НЕ КЛИКАЙ (http://scooter-place.net/forum)
bloodysunrise
01-27-2010, 19:20
Аз, лично, жестоко се отвращавам от всякакви пиърсинги, особено по езика :-D
miss_kiss181
01-27-2010, 19:27
Ами аз съм била и с обица и без обица и приятелят ми казва, че без му е по-яко. :grin:
Ами аз съм била и с обица и без обица и приятелят ми казва, че без му е по-яко. :grin:
:smt038 :smt045
Кучка ше викаш на липсващия ти *** в гащите путьо .. :-x
Мери си приказките селянин такъв .. така ше си говориш на малките мазни пуберчета като тебе ясно ли ти е?!
Виш са :razz: ти си грозна ама нали за сметка на тва си и тъпа 8-) и за чекия не ставаш тай че може само да искаш да ми лапаш големия кyр ;)
а и имаш малко засъхнала мазнотия по пyтката от едно малко пуберче ;)
Ще го напиша за последен път лайненце малко .. спри да ми се отваряш и да показваш колко си умствено ограничен .. ходи си набии една и се успокой!!! Колкото до жалките ти опити да ме обидиш .. мм не ти се получават така или иначе винаги ще ми лижеш краката!!!
Ако си още по - голям малоумник продължавай най - много да те баннат заради скапаната ти миризлива уста .. жалко, че ще си останеш тъпа, п*тка .. защо ли? Защото нямаш смелостта да ми го кажеш в очите, обаче продължиш ли "едно малко пуберче" ще разбере за твоето жалко съществуване и няма да ти хареса неговия отговор на твоите постове!!! (не те заплащвам .. просто ти го казвам!)
и със и без е хубаво,стига му знаеш цаката :o (даже имах един приятел дето мразеше със)
Ако си сакат/а при орална любов и 5 обици да си сложиш е все тая .. :lol: :lol: Подкрепям :lol: :lol: :lol:
Ще го напиша за последен път лайненце малко .. спри да ми се отваряш и да показваш колко си умствено ограничен .. ходи си набии една и се успокой!!! Колкото до жалките ти опити да ме обидиш .. мм не ти се получават така или иначе винаги ще ми лижеш краката!!!
Ако си още по - голям малоумник продължавай най - много да те баннат заради скапаната ти миризлива уста .. жалко, че ще си останеш тъпа, п*тка .. защо ли? Защото нямаш смелостта да ми го кажеш в очите, обаче продължиш ли "едно малко пуберче" ще разбере за твоето жалко съществуване и няма да ти хареса неговия отговор на твоите постове!!! (не те заплащвам .. просто ти го казвам!)
напро тръпки ме побиха пак и ако ме баннат мале напрао незнам
laila_94
01-28-2010, 18:53
Ами,чувала съм ,че момичето с обица не се отличава от мацките ,които са без . Не знам при мъжа как стоят нещата не мога да твърдя нищо,само мога да кажа ,че мъж с обица на езика е нещо върховно ,няма такова усещане ..