View Full Version : Какво толкова ви харесва??
ifilinnchica
01-23-2010, 14:13
Какво толкова му харесва на едно 16 годишно момиче да ходи с 30 годишен ( примерно ). Дали като е с него се чувства защитена или сексът е по-добър.. НЕ ЗНАМ!! Същото е и с момчетата какво толкова им харесва да ходят с момиче с което имат огромна разлика в годините??
Какво толкова му харесва на едно 16 годишно момиче да ходи с 30 годишен ( примерно ). Дали като е с него се чувства защитена или сексът е по-добър.. НЕ ЗНАМ!! Същото е и с момчетата какво толкова им харесва да ходят с момиче с което имат огромна разлика в годините??
Някои момчета се възбуждат от по-възрастни жени? (не давам пример себе си)
Например аз харесвам момичета на моята възраст (може и 1 година по-голяма примерно,но не и нагоре..(все пак съм на 15 г/д))
тц ооо какви са тия общи знаменатели бее .. :lol: :lol:
Всеки си има право на избор .. след като им харесва да го правят .. радвай се, че не си една от тях (евентуално!! 8-) ) ..
аз ще кажа, с няколко думи: пари $$$$$, кола и прочия :D най-вече зареди парите :)
ifilinnchica
01-23-2010, 14:25
аз ще кажа, с няколко думи: пари $$$$$, кола и прочия :D най-вече зареди парите :)
И тук има много истина
Еми втори татиииииии
Шегата настрана. Значи като се има предвид, че момичетата стават все по материално ориентирани, нека направим сравнение:
16 годишен: издържат го мама и тате :arrow: дохода е равен на джобните, които му дадат.
30 годишен: самостоятелен, работи=дебел портфейл :arrow: ше черпи кафенца, ше ме зима по дискотечки, ше ми купува парцалки, ще ме кара с колата(даже и ще ме ебе в нея) и тн. Пък и 30 годишните са много по-интересни, все пак правят много различни работи от 16 годишните ученици. Свят са видели. Имат интересни истории за слушане (голяма част от тях преувеличени). Те са велики.
Няма да забравя какво ми разказа 1 приятелка. Сутринта едно момиче я кара приятеля и (40 годишен чичко с джип) на училище и ги вижда класната и и го вика да говори с нея: "Много исках да говоря с вас относно дъщеря ви..." , "Ама чакайте, това не е дъщеря ми, а приятелката ми" :shock:
Е всяко правило си има изключения. Не казвам, че няма и 16 годишни който ходят с по-големи защото наистина ги харесват. Какво мога да кажа аз. Първия ми беше почти 11 години по-голям от мен (бях на 17), а сегашния ми приятел, с когото възнамеряваме да се женим, е на 28 (след 1 месец навършвам 20). От 5 години насам се движа с хора 5-10 години по-възрастни от мен, и момичета и момчета. Просто компанията ми е такава. Аз лично предпочитам по-големите от мои набори, защото са по-уравновесени и не са толкова лигави. Пък и наистина има разлика в секса едно е 1 година опит, друго са 10.
Май малко се поувлякох :D :D :D
NaGaStYlE
01-23-2010, 14:56
sajeliavam za latineca,pi6a ot telefona si,no ne se zdarjam, da 4eta glupostite vi. Zna4i kazvate ,4e si4ko opira na pari ,ala ne sam saglasen. Priatelkata mi e na 15 az sam na 20. 4erpil sam q niakolko pati ,no sme zaedno ne zaradi nekvi si pari , a za6toto za6toto se obi4ame . Tam kadeto sa nameseni i pari si e 4ista k*rvenska iztoria.
ifilinnchica
01-23-2010, 14:59
sajeliavam za latineca,pi6a ot telefona si,no ne se zdarjam, da 4eta glupostite vi. Zna4i kazvate ,4e si4ko opira na pari ,ala ne sam saglasen. Priatelkata mi e na 15 az sam na 20. 4erpil sam q niakolko pati ,no sme zaedno ne zaradi nekvi si pari , a za6toto za6toto se obi4ame . Tam kadeto sa nameseni i pari si e 4ista k*rvenska iztoria.
нямам предвид разлика от 5-6 години. с бившия ми приятел също имаме разлика от 3 години. аз имах предвид някви огромни разлики от порядъка на 10-12 години
е ми след като навърши 18 момичето ще могат да се оженят,какво не ви е ясно?
NaGaStYlE
01-23-2010, 15:05
нямам предвид разлика от 5-6 години. с бившия ми приятел също имаме разлика от 3 години. аз имах предвид някви огромни разлики от порядъка на 10-12 години sa6toto e :(
сега ти е гузно,а?
:D :D :D Май да.
NaGaStYlE да си на 20 не е като да си на 30
не ги подкрепям тия..но само да кажа,че сексът със по възрастен и по опитен е много над това да го правиш с някакъв 17 год паток заровен в чикиите ;)
ifilinnchica
01-23-2010, 15:17
не ги подкрепям тия..но само да кажа,че сексът със по възрастен и по опитен е много над това да го правиш с някакъв 17 год паток заровен в чикиите ;)
е да! когато е само за тва добре ама аз имам чувството че днешните са някви материални ку*ки всичките!!
е ми ае всички които искат да се ебът на воля да се хващат с 30 годишни дъртаци които от 15 години не са правили секс,че да не им спада,а?
Бахти и темите... По една всяка седмица... И накрая,ко? НИЩООООООООО
А и чичковците са си достатъчно умни да се хванат с някаква шматка дето не знае дали и се пикае или и се ебе. А случайно на 14-17-18 годишните бая им се ебе,щото на мастурбиране го карат само,нали?
Dimana99
01-23-2010, 15:36
Защото имат парички и количка :) Това им харесва на момиченцата на тази възраст... Не им пука, че той ги използва :)
тука май има засегнати .. 8-)
Ммм... а какво ви е мнението за същите тези 16 годишни, които ходят с 30 годишни, но "чичкото" нито ги води по кафета и дискотеки, нито им купува разни парцалки, нито иска секс от тях? И в същото време двамата прекарват изключително много вземе заедно и предположението, че "той й изневерява" отпада в случая.
П.С. - Не съм от тях, но момиче, което познавам от 9 години Е (почти). Та... чувствайте се поканени да споделите. :wink:
TedinCetyYy
01-23-2010, 15:58
според мен 30 годишните (примерно) не са пораснали и просто искат да флиртуват и не искат нещо сериозно. :?
някои момичета тръгват с такива 30 годишни,като си мислят,че се издигат в очите на другите и че връсничките и ще завиждат :D Има ги всяк'ви :(
,защото могат???
На мен ми е странно,защото се различават поколенията си във вижданията,а и го имам моментът,в който пича може да не иска нищо да й плаща или да я води някъде.
Защо като има пари задължително той трябва да ги пръсва по нея.
И не виждам и проблем в "17г. пъпчиви чикиджии" това,че Вие ги определяте на такива не значи ,че са.
playboyche
01-23-2010, 18:30
И тук има много истина
Да за това момиченцата ходят с батковците, а батковците просто обичат свежичката кръв
stelSs21
01-23-2010, 19:38
Ами виждала съм момиче на 13,което ходеше с момче около 20 той идваше земаше я с колата от даскало и я блъскаше във волана дори веднъж една приятелка ми разправя как пред тях пак я блъскал тя ревяла и не я пуснал да излезе от колата докато бащата на тая моя фр не е слязъл да се разпавя с него
XTREMEFREERIDE
01-23-2010, 19:48
Ако съдя по разказите на едно момиче,което познавам,сексът наистина е на много по-високо ниво със мъж,от колкото със момче.Но "сексът",това ли би трябвало да е първият критерий на едно 14-15-16 годишно момиче?Съжалявам,но не мога да отговоря на въпроса "защо го правят?". :shock:
TwEEtyNkA
01-23-2010, 20:02
И тук има много истина
тва дето го казахте че им купуват дрешки и такива материялни неща мога да ви кажа че ходех с едно момче на 15 (аз бях на 14) и той ми копуваше страшно много неща телефон,преса,клавиатура за компа и дрешки ама не някжи боклуци скъпички си бяха :D а за тези които ходях с някви чичковци изобщо не мога да си помисля как някакъф дъртак ме пипа пък камоли секс :? моето мнение е такова де :D
random_guy1
01-23-2010, 22:47
Истината е някъде по средата. Говорил съм си с две-три момичета на тая тема. Истината е, че едно 16-годишно момиче в повечето случаи няма какво интересно да намери в 16-годишните момчета. Те са недорасли още, в главите им са основно компютърни игри, "кеча" и подобни. Представите им за света все още са основно базирани на филми. Мислят се за Брат Пит от "Боен Клуб" (или поне много им се иска). Не знаят как да се държат с едно момиче. Непохватни са, и физически, и на думи. Често нямат голям сексуален опит, че понякога и никакъв. Нямат никаква самостоятелност. Та пред перспективата да се мъкнат с някакъв индивид, отговарящ на горното описание, и друг (не е нужно чак 30-годишен, но 23-25), който знае как да се държи с едно момиче и как да я прави щастлива, как да прави хубав секс, и (не най-важното, но все пак съществено) - материално осигурен, да може да я води наляво надясно и да си позволяват това и онова... еми изборът е очевиден.
Тъжното е, че повечето момчета отчитат само материалната страна на нещата и стават едни глупави хейтъри, респективно, готината съученичка й се лепва титлата "курва" и я обвиняват, че ходи с дъртаци.
Аз поне така ги виждам нещата.
ти знаеш най-добре
Biskfitka
01-24-2010, 09:54
Ако съдя по разказите на едно момиче,което познавам,сексът наистина е на много по-високо ниво със мъж,от колкото със момче.Но "сексът",това ли би трябвало да е първият критерий на едно 14-15-16 годишно момиче?Съжалявам,но не мога да отговоря на въпроса "защо го правят?". :shock: +1
А на въпроса ''защо'' може да има мнооооооооогоо отговори....зависи и от хората.. :o
Ммм... а какво ви е мнението за същите тези 16 годишни, които ходят с 30 годишни, но "чичкото" нито ги води по кафета и дискотеки, нито им купува разни парцалки, нито иска секс от тях? И в същото време двамата прекарват изключително много вземе заедно и предположението, че "той й изневерява" отпада в случая.
П.С. - Не съм от тях, но момиче, което познавам от 9 години Е (почти). Та... чувствайте се поканени да споделите. :wink:
не ходят по кафета, не ходят по дискотеки, не правят секс, прекарват изключително много време заедно. :-o Какво правят приказват си:
Тя: Здрасти, миличко, как мина работа?
Той: Еми...(Започва да говори нещо със сложни думички, което 16 годишната малко трудно хваща, ама все пак го слуша и кима с глава разбиращо. Виж ти какви думи използва, колко е умен, колко е велик). А как мина училище?
Тя: Оффф, тъпата офцъ по математика ми писа 2 щото не знам теоремата за ъглополовяща("че за ко да я знам, на мене само пишки са ми в главата"). Данчо пръдна в биологията и трябваше да отворим прозорците, щото не можеше да се диша, и даскалката го изгони щото се държал тъпо. Пък в българския момчетата си мяткаха ракетки, а Николай се опитваше да ми бърка под поличката.
Да ве да. Получава се. Какви общи теми имат 16 и 30 годишните?
Violenza
01-24-2010, 11:22
Много загубеняци има. Какво друго да мислим...
random_guy1
01-24-2010, 11:26
Тя: Оффф, тъпата офцъ по математика ...
Мнението ти е забавно, но грешно. Повечето 16-годишни момичета са много над темите, които ти си изброил. Сигурно има и изключения, но тогава 30-годишният просто няма да си хване такава пикла за гадже.
sexyisfunny
01-24-2010, 13:29
вие нямате чак толкова разлика говорим за 10 -15 а и не точно за годинити, защото примерно може едно момиче на 20 да ходи с момче на 30 но едно на 15 с едно на 25 не е чак толкова нормално..
sexyisfunny
01-24-2010, 13:36
Да за това момиченцата ходят с батковците, а батковците просто обичат свежичката кръв
Харесва им въпроса:
Това баща ти ли е ?
Не бе... гаджето :lol:
не ходят по кафета, не ходят по дискотеки, не правят секс, прекарват изключително много време заедно. :-o Какво правят приказват си:
Тя: Здрасти, миличко, как мина работа?
Той: Еми...(Започва да говори нещо със сложни думички, което 16 годишната малко трудно хваща, ама все пак го слуша и кима с глава разбиращо. Виж ти какви думи използва, колко е умен, колко е велик). А как мина училище?
Тя: Оффф, тъпата офцъ по математика ми писа 2 щото не знам теоремата за ъглополовяща("че за ко да я знам, на мене само пишки са ми в главата"). Данчо пръдна в биологията и трябваше да отворим прозорците, щото не можеше да се диша, и даскалката го изгони щото се държал тъпо. Пък в българския момчетата си мяткаха ракетки, а Николай се опитваше да ми бърка под поличката.
Крайно глупаво е да говориш на изуст.
Едно 16 годишно момиче (хм... в този случай ще визирам приятелката ми), определено не води диалог като горепосочения. На въпросите "Как мина работата" и " Как мина даскалото" - отговорите им се състоят в няколко изречения, и в интерес на истината доста по - интелигентно изказани от примера ти.
А минавало ли ти е през ум, че 30 годишния може да разсъждава, изглежда и да се държи като 25 годишен, а 16 годишната като 20годишна? Тогава не виждам къде е проблема. Имат допирни точки. Имат общи теми. И двамата са сериозни и се отнасят към връзката си по този начин. Мда, и накрая като заключение да кажа клишето “Винаги има изключения”. Не може да говорите за живота на двама с фрапираща разлика в годините, при положение, че не ги познавате.
kremen4eto
01-24-2010, 13:48
Една позната на 16 ходеше с един 28 годишен. Когато я попитах 'Не е ли малко големичък за теб?' тя ми отговори 'Няма жена, няма деца. К'во ми пречи?' ... Просто на някои хора не им пука.
В крайна сметка скъсаха защото тя се държала много лигаво пред хората когато били заедно (излагала го).
Изводът е, че годините наистина могат да са пречка, НО не винаги :)
MakeMeLaugh
01-24-2010, 13:55
Не пречат друг път, освен ако оня не е бавноразвиващ се.
Или е загубеняк нищо не постигнал в живота мислещ като дете.
Сигурно 80% от женските като видят да слизаш от нова кола, извадиш портомонето с пачката и веднага става симпатяга пича, продажни сте.
Както и ние като видим яката кифла и не й симпатиизраме.
Айде нема нужда..
UltrasLife
01-24-2010, 14:02
Какво толкова ви харесва??
Ем парите им харесва, кво да им харесва 8-)
П.П. Хубави момичета да не ми отговарят,пари и кола НЯМАМ ! 8-)
Mite94613
01-24-2010, 18:40
Защотоооо :-o .... Не знам но съм сигурен че не е заради парите. Познавам ужасно много богати хора и не мога да си представя някой да си помисли да се занимава с 16 годишна... Знам за много такива връзки и във всички мъжа е самостоятелен, има работа в която могат да го заменят за 1 час и кара голф двойка :? щото освен да седи в някое кафе цял ден и да разпределя парите на света друго не прави... Така че и на мен ми е много любопитно какво толкова им харесват :-o може би просто всички момчета с които са били са някви селски гъзари "малииии вчера как се напииих" и тоя с голф двойката им се вижда супер
TwEEtyNkA
01-24-2010, 19:12
хаха знаете ли за какво се сетих сега ЗА МИТИО ПИЩОВА помислете си защо тои постоянно го прави с млади и красиви момичета манекенки от конкурси за красота защо тоя дърт и отблъскващ дебелак се се орежда с такива еми просто е има толкова продажни момичета които биха му влязли в леглото само за 1во място в накъф си конкурс който даже той е оранизирал така че той предлага нещо те се нождаят от него така де говоря за ПАРИТЕ :D
random_guy1
01-24-2010, 22:43
хаха знаете ли за какво се сетих сега ЗА МИТИО ПИЩОВА помислете си защо тои постоянно го прави с млади и красиви момичета манекенки от конкурси за красота защо тоя дърт и отблъскващ дебелак се се орежда с такива еми просто е има толкова продажни момичета които биха му влязли в леглото само за 1во място в накъф си конкурс който даже той е оранизирал така че той предлага нещо те се нождаят от него така де говоря за ПАРИТЕ :D
С риск да те разочаровам, мисля, че дори Митьо Пищова пише по-грамотно от теб (при това без да го познавам) :P
johnnybravo
01-25-2010, 09:32
Мразя ги тия шибани педофили!!! но пък обичам да ходя с момиче MАХ 3/4 години по голямо, от мене :o
BigFakeSmile
01-25-2010, 10:41
16 годишна -- 30 годишен
тя си мисли "тъпаците на моята възраст за нищо не стават...ама и 3-4 години ако е по-голям, пак не става :? тоя 30 годишния ще е по-опитен, ще знае кво да прай, пък и е готин и съм влюююбенаАааАаАа :grin: "
той си мисли " що да не се позабавлявам, малка е хлапачката, бахти дупето има..пък и друга няма да ми се вържи"
така ги виждам аз нещата, извратено мислене отвсякъде...нито тя е за него, нито той за нея
iLovePussyJuice
01-25-2010, 10:48
Аз пък в повечето случаи на каки попадам. :-o
Това е заради заблудата в годините... :D
Хмм не само жените (моми4етата) са продажни ! Има и мъже (мом4ета) които са с по-големи жени заради парите
Има мом4ета ии мом4ета не вси4ки на 15-16 -17 са недорасли лигавета които мислят за ке4 , игри и т.н.
Мом4е на 15 -16 може да е по - пораснало и от 25 годишен мъж , зависи в каква среда се движиш , от възпитанието ии т.н.
а относно защо има пикли които са с 30 годишни недорасли идиоти , или и двамата са глупави и повърхностни или наистина се оби4ат ( редки слу4аи )
Inn0cenCe
01-25-2010, 13:16
Не винаги е свързано с пари, въпреки че това са най-често срещаните случай. Така е, защото вече всички са повърхностни материалисти, вече никой не зачита любовта, дори и страстта. "Щом има пари става, даже и на 30." Даа тва е най-честият отговор който можеш да получиш от момиче, което ходи с 10-12 години по-голям човек от самата нея. Естествено има и езключения: моята братовчетна е едва на 18, а ходи с 29 годишен, но тяхната връзка е на доста по-горно ниво, дори вече живеят заедно. За мен лично няма смисъл да си с някого само заради парите, а да не говорим за секс. Ако толкова им се иска хубав секс, могат да си намерят "приятел с облаги" за кво им е да ходят с него :-D ....Толкова от мен :P
playboyche
01-25-2010, 13:21
хмм и това е добро мнение :razz:
AttentionWhore
01-25-2010, 14:47
Трябва да си глупава, пропаднала, финансово закъсала и супер голяма курветина, за да дадеш на някой плешив чичко с жена и деца (може би) да те води по клубове и хотели, за да те ч*ка, и да се хвали с теб на колеги и приятели ! Ако не си такава значи си за най-близкото психично заведение :?
Това е комплексно явление с корени преплитащи се меьду влияние и опит. Някой спомена, че "пъпчивите гимназисти" са луди по кеч и PC игри....забавление за бедни - кога един 17 годишен ученик, ще си позволи рали-автомобил, боен кораб или да стане пожизнен диктатор?
Шегата настрани, но е лесно да "насолим" 17 годишните пъпковци. Ще запояна от това, че има толкова стоки и предмети, които да се закупят, че ако не си от най-богатите, винаги ще имаш, какво да купуваш. Обществото винаги ще ти натяква, че трябва да имаш още. Когато аз бях ученик момиче да плаща сметката беше истинска катастрофа, а след 97 година, да ти дават повече отколкото за баничка и чаша вода, означаваше, че си "гъзарче". В тази връзка, докато не започнеш работа, забравяш за жена и учиш, като ненормален, за да си намериш, по-бързо постоянна работа. Ето и един отговор, защо ншкой харесваме по-големи каки - ако те първа започваш работа, изглеждаш добре и имаш нещо в главата, откриваш, някой, чиито въопрос не започва, с "колко е gross premium-ът ти годишно" - то доста ти допада. МИнала е 25 и маништа й да бъде принцеса си е отишла, т.е. от девойка е станала човек. Няма против да я черпиш и ако си без автомобил това не е краят на света. Но има проблем - такива каки по една или друга прияина ни считат за незрели, незнаещи какво искаме (е за това са прави), а и винаги в по-ранен или късен етап от връзката искат да ти помогнат дали финансово, дали за издигане в работата. И ако искаш сам да се изградиш, връзката загива.
При момичетата може би е комбинация, от страха, че видиш ли след 25 годишни вече не ставали, все едно "валяк ги е газил" и да се поддадеш на консумативното - за да си модерен трябва да консумираш повече (дали са дрехи , бижута, дискотеки или услуги). Можеш да работиш, след завършването, а нещо хубаво след университета, Мама и Тате дават все по-малко джобни....и се появява принцът, на бял Мерцедес, със сигурност по опитен от 17 годишните и вече всияко е решено. Обикновенно тези връзки не издържат или защото чичото си е намерил по-хубава девойка, или девойката се чувства малоценна, защото знае по-малко неща от живота.
Отделно знаете има хора, които предпояитат да имат нещо, като ментор, ншкой, който да ги водии затова си намират някой по-възрастен. В крайна сметка това е кръговрат - 17 годивните бедняци стават самостоштелни към 24-25 си година и докато се отракат за ученички стават на 30 години....Каките също са видели доста, знашт какво е да те използват и търсшт, някой с по-благородна/наивна натура. Естествено има изклчяениш, които искрено си се обичат. Но това са моите наблчдения. Извод да си беден е неприятно, но не е порок. Ако можеш да си купиш по-голям телевизор от съседа=> че ще имаш повече приштели които не си срещал във facebook, тколкото той има.........Разни хора, разни идеали.
VampirePrincess93
01-25-2010, 15:17
имам една приятелка която ена почти 17 и ходи с 35 годишен чесно не я разбирам :?
princeska94
01-25-2010, 15:32
Мии ? на гледна точка.. вас какво ви бърка живота на другите не разбирам.. Мила нали ти си примерна и не правиш такива "дивотий" или може би ти се иска но някак си не се получава (до подателката на темата ) всеки за себе си :) а момичето над мен сбъркани са те ама и ти също снимала ми се по блуза с токчета като проститутка ама ми говори за морал ... :-x
soul1199
01-25-2010, 15:46
аз не бих тръгнала с 30 годишен,намирам го за отвратително,се едно да ходя с баща ми :? ужас...мойте критерии са максимум до 4 години по-голям :)
AttentionWhore с голяма грешка си!
Моя Близка роднина беше с мъж 20 години по голям от нея !
1во : Тя пари има много ( не беше с него за парите )
2ро : не бяха заедно 1 или 2 години ами 6 години
Любовта не пита , връхлита
TwEEtyNkA
01-25-2010, 16:48
С риск да те разочаровам, мисля, че дори Митьо Пищова пише по-грамотно от теб (при това без да го познавам) :P
с риск изобщо да не те разочаровам кога стана даскал по бг мисля,че форумите са за отговори и въпроси не за оценяване на грамотността на хората :?
haho1015
01-25-2010, 16:54
Много от вас не сте прави,всеки има правото да избира или както по-точно пише в Бг.конституция-"Правото да избираш и да бъдеш избиран.", та на темата ако не сте забелязали хората искат различни неща едни искат по-млади други по-възрастни.Не всички го правят за пари или заради това ,че са психично болни :-D
А колкото до ч*кането,колко от вас са спали примерно с 10 години по-голям мъж/жена?
HouseMusicBoy
01-25-2010, 17:01
дамм както и за момчетата е по яко да ходят с по големи момичета едно е да чукаш яка кака друго си е някоя 16 год кифла дет незнаи какво да прави налии :):):):)
AttentionWhore
01-25-2010, 19:15
AttentionWhore с голяма грешка си!
Моя Близка роднина беше с мъж 20 години по голям от нея !
1во : Тя пари има много ( не беше с него за парите )
2ро : не бяха заедно 1 или 2 години ами 6 години
Любовта не пита , връхлита Мила, аз ти говоря за 15-16 годишните момиченца с къси полички и "супер" обем ! :wink:
FancyGirl
01-25-2010, 19:23
Не ми е ясно само какво ви бърка вас, коя пикла с кой "чичко" се шиба. Неможете ли да си гледате живота и да се радвате, че този въпросен "чичко" не шиба вас. Щом се занимават с такива големи мъже явно им дават нещо къде секс, къде пари, подаръци ... очевидно е като бял ден. А някой просто се правят на голямата работа, но не осъзнават колко жалки изглеждат. Гледайте си живота и оставете простите кифли да си блъскат главите. ENJOY :)
princeska94
01-25-2010, 19:57
FancyGirl Пуснато на: Пон Яну 25, 2010 11:23 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Не ми е ясно само какво ви бърка вас, коя пикла с кой "чичко" се шиба. Неможете ли да си гледате живота и да се радвате, че този въпросен "чичко" не шиба вас. Щом се занимават с такива големи мъже явно им дават нещо къде секс, къде пари, подаръци ... очевидно е като бял ден. А някой просто се правят на голямата работа, но не осъзнават колко жалки изглеждат. Гледайте си живота и оставете простите кифли да си блъскат главите. ENJOY
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< най-накрая здравомислещ човек 8)
Комплекси. Всяко момиче се стреми да изглежда по-голяма пред другите. Някои го избиват с по-безобидни неща като пушенето и алкохола, други с тежката артилерия като ходенето с 30 годишен. А тези хора единствено ги използват. Просто на тяхната възраст жените не са лесни и ако човека иска само секс си го набавя без грижи посредством някоя 15 годишна глупачка. Това е жалката истина. На тях не им пука.
criminalminded
01-25-2010, 20:50
абе в днешно време нещата стоят така 15 годишни с 20 годишни и нагоре което е супер тъпо според мен!!!! :?
Magic_Girl
01-26-2010, 13:14
Абе какво значение имат годините, когато хората се обичат? Защо всички трябва да имат някакви предрасъдъци към момичета, които ходят с големи и момчета или мъже, които ходят спо-малки? Когато има химия няма значение възрастта дори и пола...
iLovePussyJuice
01-26-2010, 18:26
дамм както и за момчетата е по яко да ходят с по големи момичета едно е да чукаш яка кака друго си е някоя 16 год кифла дет незнаи какво да прави налии :):):):)К'во стана с чувствата? :-D
DjPiRgOs
01-26-2010, 19:00
Мне е тъй моя портфел емно по голям от тоя на некои 30 годиини чекиджи
black_baby
01-26-2010, 19:14
Питаш защо една 16 годишна си харесва мъж на 30?! А защо жена примерно на 25 харесва мъж на 60?!Еми ест заради парите му,затова и момиченца на 16 харесват мъже на 30.Дано си ме разбрала.
предполагам знаеш, че и обратното важи.. но ако беше така, секс щеше да се прави само с по-възрастни.. никой не се е родил научен, да не говорим, че ако се обичате, няма по-приятно чувство от това и на двамата да ви е за пръв път. Усещането от нейна страна (в повечето сличай), неопитността и вс останало са негативни, но поне знаеш, че тя е само твоя. Пък и с времето всичко се учи..
По темата: трудно ми е да си представя как момиче би се влюбило в някой 30 годишен.. А и той колко трябва да е зле, за да не го поглеждат жените на неговата възраст. Както и да е.. смятам, че ако има привличане от мъжка страна това са парите.. момичето очаква подаръци, повече независимост от родителите си, дискотеки и т.н. Пък мъжът е привлечен от секса с младо момиче.. може да я манипулира както си иска, пък и знае, че на тази възраст няма как да сключи брак.. Да не говорим, че има и жени, копнеещи за "свежа плът", макар, че са много по-рядко срещани. Според мен връзка трябва да има само ако разликата на годините е под 24 месеца.. (ако става въпрос за младини) (като минеш трийсетака, с квито искаш се жени..)
Kurdokolenko
01-26-2010, 20:20
Тази дискусия е по-стара от света. На 16 годишната и харесват колата и парите на пича, на пича му харесва, момичето да го поема от гъза в устата и обратно 8-)
stelkastel
01-26-2010, 20:52
Имам една съученичка, тя беше така преди време. Ходеше 2 години с едно супер готино и добро момче ( първото й гадже от 8 клас). Хвана се с един, който беше на 29 тогава. И аз не знам защо беше с него - винаги се оплакваше, обиждаше го, и после пак с него. Но пък я водеше по заведения, имаше си собствен бизнес. И отгоре на всичко човекът си беше женен!!! с дете, по-малко от съученичкати ми с около 10 год.! :x :x Добре, че се усети (макар и не много навреме), че си хвана един сладур от нашия клас! :D
Тази дискусия е по-стара от света. На 16 годишната и харесват колата и парите на пича, на пича му харесва, момичето да го поема от гъза в устата и обратно 8-)
Нужни ли бяха толкова страници за да се изясни този прост факт? :-D
bqsna_teenagerka
01-27-2010, 09:15
има много такива теми вече. И гледните точки по този въпрос са много. Но аз лично не го възприемам,14г пикла дето ми има още мляко по-устата да се занимава с някой на по 20-25г,че и по-нагоре. Сигурно,за да изглежда по-яка и "важна",но всъщност е смешна. Да не говорим,като започнат с наивните си изказвания "ама ние се обичаме". А на тия мъже дето се занимават с толквоа малки момичета им викам,тъпи комплексари и педофили. Не мога да разбера как могат да слязат толкова ниско,да се занимават с пикли,дето са им до кура едвали не. Такъв мъж за мен означава,че още не се е осъзнал и не е готов да започне сериозен живот. Мъж без принципи-демек гувно. За мен не е толкова шокираща самата възрастова граница,а в интервала от който се намира тази възрастова граница. не можем да сравняваме връзка в която момичето е на 14 мъжа на 25 ии връзка,в която жената е на 25 а мъжа на 36!
вие нямате чак толкова разлика говорим за 10 -15 а и не точно за годинити, защото примерно може едно момиче на 20 да ходи с момче на 30 но едно на 15 с едно на 25 не е чак толкова нормално..
Над 18 нещата стоят по друг начин! Тогава $$$ ще са фактор ако 20 годишна ходи с 45 50 годишен или повече :D
Magichkaa_
02-17-2010, 12:43
Абе не са само парите фактор.Когато се влюбиш,се влюбваш не по ЕГН,а по това какво ти казва сърцето.Не мога да виня никого..
Вярно си е,има и такива,които са главно за парите,но онези случаи,които са породени от любов,за тях не мога да съдя никого.Любовта е сляпа..
Поздрав - Румина - Двойно по-голям -- http://vbox7.com/play:27dea7d3 :D
BiGBaDWolF
02-17-2010, 12:53
Може би секса им харесва повече,може би това че има кола (ако има де) може би искат да се чувстват по Възрастни и отговорни или заради пари (ако има такива) или просто го обича ! ..
Никой нормален мъж няма да тръгне с момиче по-малко от него с 10+ години.
Всички знаем какво става с днешното поколение и не е трудно да си представи човек, как едно 16 годишно момиче хлътва по някой мъж. Мили думи, очички, проява на разбиране, съчувствие и умение да слуша.. готова е.
Разбира се, всяко правило си има изключения, но точно тук тези изключения са 1 към 1 000 000.
Аз съм против тези връзки. Аз лично не си се представям с някой по-голям от мен с 10 години да речем. Поне не и докато съм на тази възраст. Гнусно ми е дори да си го представя.
Защо квалифицирате и окачествявате? Този/тази е такъв и такъв, защото ходи с 20 години по-възрасен... Всеки си има глава на раменете и докато не стане на 30 прави грешки, за да има от какво да се учи след това. Връзките момиче 16 - мъж 30+ са нелепи да, но за мен пък връзките момиче 16 - момче 20-25 са нещо съвсем нормално и разбираемо.
Everytime
02-17-2010, 13:49
евала на темата и на дискутиращите,изтъкнахте почти всички критерий до които може да се стигне.. но не всички чичковци на 30 са богаташи,с чисто нов джип и други.А пък и момичето от завист към приятелките си които имат това онова решава..хмм що пък и аз да нямам и хоп при чичко паричко,ама както казах не всички 30 годишни имат мн пари.. за мен тфа е недопустим някфо момиче на 16-17 години да ходи с мъж на 30-35.. и кфо ще вземе от него като той вече си е поживял като тинейджър, и иска само голото и дупе.Според мен момичетата не трябва да бързат и да искат големият лукс на парите,живота вярно,един е,но защо да се пропиляват младините :? :?
sladurch0
02-17-2010, 18:47
aazzz pak haresvam kfoto mi doide :D stiga da nee nekoq na 30 i nekolko se pak sam samo na 16 oba4e ne probiram :D :P :P
при жените пари,коли много рядко да е любов .. а при мажете търсят нещо по-свежо :D
Може би защото си мислят, че като са с по - голям той има повече опит и в секса и може би и заради материалните облаги ... според мен е глупаво, но всеки сам решава .
Ако искате ми вярвайте, но на един приятел дядо му излиза с 17 годишна ( той е на 73 г/д ), а самият той още не си е имал приятелка !
Първото което ми хрумна е че дядо му е милионер, или най-малкото е фрашкан с пари, ала не не е никак богат ... дори той питал дядо си как го прави ама не му отговорил :D
Курви навсякъде ...
NoShTnO_iZkUsHeNiE
02-17-2010, 20:51
Може би мъжете на тази възраст са много по-опитни и в тях може да се намери много повече от това в един на 15-18,все пак момичетата се развиват сравнително по-бързо...
Аз лично също харесвам по-големи момчета,но определено не и 30 годишни...макс 5-6 години разлика.
HotSexyDoll
02-21-2010, 09:31
и аз това се питам :lol:
StepUpFenka
03-02-2010, 22:17
т`ва ако не се лъжа са така наречените проститутки ... т`ва е тъпо и гнусно ... колкото и да "няма граници за любовта " все пак има нек`ви норми басии ...