View Full Version : Как да кажа/покажа на приятеля си, че искам да спя с него ?
drebosacheto
01-23-2010, 15:15
znam,che e malko glupavichka temata,ama iskam da namekna na priqtelq mi ,che iskam da si legna s nego,no neiskam da mu go kaja napravo,a i ima malyk problem 1-vo toi e devstven 2-ro nqma kade,zashtoto postoqnno v nas i v tqh ima hora.molq pomognete mi s nqkoe drugo syvetche :) blagodarq vi predvaritelno
Disasterpiece
01-23-2010, 15:17
Ами намерете подходящо местенце където да сте само двамата... иии... то ще стане :lol: Просто започнете с целувки... после може да легнете някъде.. и така..
хммм само аз ли викам на моя "Обладай ме,тигре" 8-)
-Искам да те чукам
-Предтсавям си те гол на чаршафите,а аз попивам всяка твоя капка сладост
Сега зимата е малко сложно за терен... Ако няма къде изчакайте да се постопли малко (всъщност, доста ще почакате) и идете на някоя полянка. Започни да го целуваш, покажи малко страст 8-) легни върху него - бъди палава :D после изкарай един презерватив и... няма начин да не се досети за желанията ти. :P
Проблем е, че е девствен?!?!?! :shock: :shock: Дай ми на мен такова момче .. :shock: :shock:
и второ .. ако имаш годините може да наемеш стая в хотел .. ? :-o
а колкото до това да си го поискаш .. опитай се да го предизвикаш по някакъв начин .. дали с думи, дали с облекло ти избираш .. предполагам, че не е толкова тъп, че да не се сети .. :-o
Mishkuuu
01-23-2010, 15:57
Мен ако питате той знае че искаш...притеснява се от това че е девствен. Ти девствена ли си? Ако не си направи първата крачка по настоятелно а ако си ... хм кофти ситуация! е не чак толкова де ама трябва да се насилиш малко повече с въображението :) .... а пък колкото до мястото ... според мен това е истинският проблем ... ако решиш него ще получиш каквото искаш (предлагам да избягате от даскало ахха и да идете във вас или в тях когато няма никой) успех!!!
Намери си друг "за грях" :lol:
Проблем е, че е девствен?!?!?! :shock: :shock: Дай ми на мен такова момче .. :shock: :shock:
а колкото до това да си го поискаш .. опитай се да го предизвикаш по някакъв начин .. дали с думи, дали с облекло ти избираш .. предполагам, че не е толкова тъп, че да не се сети .. :-o
Ййй мн ме радваш бе 8-) я кажи от кой град си :lol: доста "мъдри " коментари раздаваш :razz:
o0oу 1 познат ходеше с приятелката си и беше девствен и чак на 7мия месец и пусна..аа тяя изгаряше много по-рано :D И за момчетата е важно,поне за свясните.Може би страста във връзката ви трябва да се разпали за да те пожелае също толкова силно и той,не знам как изглеждате 2-мата но секси бельо апсолютно винаги помага.И хм...успех..това е важна крачка във връзката ви :)
Леле ОБИЧАМ ТЕ. :shock: :shock: :shock:
playboyche
01-23-2010, 17:53
Фен съм ти ако минаваш към Ловеч обади ми се 8-) 8-)
Кажи му ' ти го улигаа брат ' ;Д
XTREMEFREERIDE
01-23-2010, 19:43
Няма начин поне един път да не останете сами във тях или във вас.
А за това как да му намекнеш,облечи нещо секси,започни да го предизвикваш,говори му мърсотийки и той предполагам ще се досети.
А в това да говорите,няма нищо лошо.
random_guy1
01-23-2010, 22:57
Че на теб за какво ти е?
playboyche
01-23-2010, 22:59
Че на теб за какво ти е?
да играят сантасе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DevlLady666
01-23-2010, 23:39
Че на теб за какво ти е?
да играят сантасе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
И да си говорят колко е лошо да се прави секс.. Опасно, даже гнусно! :D 8)
Не мисля, че това момче е толкова глупаво, че да не знае какво иска той и тя. Но е девствен, явно знае, че приятелката му не е и му липсва увереност. Затова оставя първата крачка на нея. Не го мисли много. Заведи го на някой покрив на блок - романтичен залез, сами... Нататък знаеш какво да правиш.
Че на теб за какво ти е?
ти ми го дай .. аз после ще му покажа за какво ми е .. :lol:
playboyche по скоро белотец ..
DevlLady666 защо говориш от мое име ..?! :-o Не, че нещо ама поне да беше близко до истината .. :-|
Повярвай ми не ти трябва :D Да не съм била с такъв, да не ти казвам. Като идея звучи много яко, даже ми беше и фантазия, ама не се оказа каквото трябваше. Пък и вероятността от гаф е прекалено голяма. :D :D :D Идиота скъса гумата и се изпраска вътре и после смърт :oops:
ifilinnchica
01-24-2010, 08:40
е какво пък толкова има? кажи му го направо не мисля, че ще ти откаже (освен ако не е гей :-D ) а що се отнася до мястото: навсякъде може!!
Повярвай ми не ти трябва :D Да не съм била с такъв, да не ти казвам. Като идея звучи много яко, даже ми беше и фантазия, ама не се оказа каквото трябваше. Пък и вероятността от гаф е прекалено голяма. :D :D :D Идиота скъса гумата и се изпраска вътре и после смърт :oops:
може и да си права .. :lol: Не знам и на мен ми е нещо като мечта .. :oops: :lol: Ама сигурно няма да го дочакам .. :lol:
Wikzinka
01-24-2010, 09:03
според мен е най - добре да му го кажеш .... няма нищо срамно в това да ти се прави секс :)
loffgame
01-24-2010, 09:20
Уааа... :D Как обичам такива теми.. :D
Няколко целувки прас-на земята лягаш върху него почваш да го целуваш навсякъде и как да не се сети :D Е са.. аз си знаех че съм родена за учителка по тея работи... :-) 8-) Таа... на 100% ще му хареса :razz:
ааа :(((((((((( искам да съм девствен и да имам гадже което иска да я ебааа :Д:Д:Д
Падаш му на колене и му казваш - Ше го даваш или нема да го даваш? 8-)
DevlLady666
01-24-2010, 15:40
Че на теб за какво ти е?
ти ми го дай .. аз после ще му покажа за какво ми е .. :lol:
playboyche по скоро белотец ..
DevlLady666 защо говориш от мое име ..?! :-o Не, че нещо ама поне да беше близко до истината .. :-|
Бъзикам те бе :-) Уважавам това, че не си хукнала да се ебеш с първия срешнат..малко такива останаха. Не го приемай навътре, просто съм гадна и не се сдържах :D Peace bro!
Кажи му го, дано прояви разбиране ;<
Тениска с текст "Искам секс" би трябвало да свърши работа
UltrasLife
01-24-2010, 21:01
Тениска с текст "Искам секс" би трябвало да свърши работа
А ако върви с нея по улицата даже не само от приятеля ти ще получиш 8-)
Недей да си мислиш че и той не го иска,даже 100% съм сигурна че даже повече и от теб. :) На въпроса как да му го кажеш...Защо когато имате свободно място и започнете да се целувате не стнеш по-настоятелна в целувката.Вярвай ми винаги помага особено ако е придружена от нежно захапване на устните и страстни въздишки :P Айде успех :)
Викни го у вас, бутни го на леглото и му прошепни - "Шта скъсам, ве" :lol: :lol: :lol:
ScionOfStorm
01-24-2010, 23:10
Език на тялото бе...
някъв пич по-горе каза за задълбочаване на целувката... (:
Просто оттам тръгват искрите, при задълбочаването се усеща и другото желание.
johnnybravo
01-25-2010, 09:30
Влизате в банята викаш му, сваляй гащи за проверка, трябва да се досети веднага какво искаш.
BigFakeSmile
01-25-2010, 10:48
как така не знаеш как да му го покажеш? нищо сложно няма..а ако толкова те затруднява направо му кажи, че го желаеш :)
място нямало...като си ходите на гости заключвайте вратата ;) колко малоумни трябва да са родителите, за да влязат или да настояват да отключите?! освен ако не сте твърде малки...има ли желание, има и начин :-D
Език на тялото бе...
някъв пич по-горе каза за задълбочаване на целувката... (:
Просто оттам тръгват искрите, при задълбочаването се усеща и другото желание.
Да отбележа че съм момиче :-D
Готова си само пиши :D:D Такъв съм дето търсиш ! :D
NeENormalen
03-06-2010, 07:45
Нежно : Мили , мисля че съм готова да ти се отдам...
Брутално: (хващаш го за пишката) СКЪПИ, Искам да ме пръснеш от ебане!!!
Lolita93
03-06-2010, 08:22
хахх ние с мойто гадже, като го правихме за 1ви път бяхме и двамата девствени... та на екскурзия сме в Мелник (бяхме заедно от 7 месеца де :D ) и сме в една стая в 12 часа. Аз му казвам , че ще си лягам и започвам да се събличам пред него и той стои така :shock: :D .ПОчваме да се натискаме, при което аз съм по тениска и прашки и по едно време се изцепвам " искаш ли да ми видиш новия сутиен :razz: ?" та от там нататък стана ясна работата :P та така можеш да му намекнеш, при мен стана :razz:
И бившия ми беше девствен... работехме заедно на морето и бяхме в една стая, тъй че не е имало проблем къде да го направим. На рождения му ден вечерта останахме насаме, ама вече мн разгонена, аз му скочих отгоре и той просто нямаше къде да мърда вече, не му дадох право на глас...и си стана работата. За протокола, ходехме от няма и 5 дена. Напрао си го изнасилих майка. Ама му хареса :D
Иначе, ако сте от Пловдив, свиркай, ще освободя квартирата за една вечер :-D
Annihilati0N
03-06-2010, 09:41
ХахАХх момиче да си поиска секс от момче е по-елементарно отколкото обратното. Имаш идеи нагоре - работи по въпроса. :-D :-D :-D :-D :-D
Neopitom3na
03-06-2010, 10:49
покани го вкъщи и действай :P
PsyDoggy
03-06-2010, 10:57
ааа :(((((((((( искам да съм девствен и да имам гадже което иска да я ебааа :Д:Д:Д
да бе ма3х и аз си тарся такава :grin:
По темата: аз съм девствен и моа ти кажа да му намекнеш по-барзу да не земе да иди при некойа друга :-D
и аз искам с девствен :oops:
PsyDoggy
03-06-2010, 13:11
Моля се да има повече като теб ... а и закф0 ви е девствен :-D да земи да згафи нещу ( мн ме е страх 1-вия пат да не напраа некой голям гаф :oops: :lol: )
Моля се да има повече като теб ... а и закф0 ви е девствен :-D да земи да згафи нещу ( мн ме е страх 1-вия пат да не напраа некой голям гаф :oops: :lol: )
не знам,може би чувството че ще съм му първата :) пък и ако покажеш правилното нещата почти няма шансове за гаф...Аз първо бих му казала горе долу какво да прави..вместо после да стане некоя издънка и да го обвинявам и такива неща!Както и да е,мое мнение!
nikity9926
03-06-2010, 13:48
Не само ти 8-) Е, добре де... Аз казвам " Давай вълчо!" 8-)
PsyDoggy
03-06-2010, 14:44
не знам,може би чувството че ще съм му първата :) пък и ако покажеш правилното нещата почти няма шансове за гаф...Аз първо бих му казала горе долу какво да прави..вместо после да стане некоя издънка и да го обвинявам и такива неща!Както и да е,мое мнение!
е аз пак ще се повторя, дано има повече момичета с твоето мислене :-D :oops:
agerginov
03-06-2010, 16:56
най-простото е : срещате се и ти почваш да го целуваш колкото и сдухано да е едно момче то никога няма да откаже :) и след това му слагаш руката му на задника ти и нататък да се оправя той
remix1912
03-06-2010, 17:09
Кажи му:
Искаш ли плъъъът и го удари с едната цица и ще разбере
А това дето искате момчета които са девствени,ми така кажете де.Да правим сделка или не
agerginov
03-07-2010, 05:01
А защо момичетата искат с дественици :-o :-o :o
Направи му Lap Dance xD, няма как да не се възбуди и да не дигне самолета...
Иии РsyDoggy, сигурен съм, че не искаш повече такива момичета - един път минаваш и айдее... няма повече xD
Дано да си намеря някоя като тебе :P
PsyDoggy
03-07-2010, 11:01
мДааа аз ставам c0ci фен :oops: :razz: :-D
Reaper93
03-07-2010, 11:27
Мен ме е страх само, да не свърша бързо...ше умръ от срам :D:D
PsyDoggy
03-07-2010, 11:33
Мен ме е страх само, да не свърша бързо...ше умръ от срам :D:D
+1 Точно за това говоря и аз :oops: :oops: :oops: