Влез

View Full Version : как се запознахте с половинката ви..?

fluffy2
01-23-2010, 23:12
заглавието е повече от изчерпателно...!

да започна азз xD начии беше сабота...дискотекаа..и влизаме нии сядаме на сипарето (срешна ни садбата да седнем на едно) говорихме 3-4 минути изпушихме по една цигара иии вече деиствахме ако ме разбирате после борито (barrbiee) ни порасваше са сол ии голяма запава падна xD :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

сори за правописа се пак е вечер марзи ме xD :lol: :lol: :lol:

playboyche
01-23-2010, 23:13
ами при мен както си падам аз от един самолет и опа в/у нея ...ии както паднах и се влюбихме от пръв поглед 8)

barrbiee
01-23-2010, 23:18
начи да я разкажа по добре - събота..дикотека.. влизамее бяхме само двете не варвеше да седнем на едно сепаре само двете седнахме при едни... окей настанихме се ала бала изкарахме цигарки биричка тфату уновату говорихме малко малко танци ... седнахмме изпушихме по една и кфо да видя тая палавница се мляска със шаро ... е нещо такова беше ...!! инъчее дискотекатъ беше добра .. :D незнам как ви беше със солта соленичко или слако но помня че докат ви ръсех шаро каза да спра щот му било станало солено :grin: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Madn3s5
01-23-2010, 23:18
Случайно,чрез общи познати..

пп.
правописа ти е под всякаква критика.. грамотен човек не би правил разлика между вечер и през деня.. :-o

onestar
01-24-2010, 00:40
По най - глупавия възможен начин - скайп. :-o

LofYou
01-24-2010, 05:57
Запознахме се на морето, първо аз го видях и отидох при него но ми се стори многооо странен и надменен ... И послеее май ми трябваха тоюно 2 дни за да си го харесам ... Работихме заедно на морето 3 месеца и имахме време да се поопознаем достатъчно добре :-P

vesito13
01-24-2010, 06:00
В irc , после skype и никога не съм вярвала, че точно така може да се запозная с приятеля ми, ама ето на :)

П.С. Има много такива теми :?

Hilary_
01-24-2010, 06:12
Първо има мнооого такива теми ..

и все пак: запознахме се от форума .. :-o

SmilezZz
01-24-2010, 08:10
Бяхме се запознали с помощта на общи познати

misslowe
01-24-2010, 08:14
Във нас .. :D:D:D

LuxurySk0B
01-24-2010, 08:16
Все още не съм се запознал

krasitoOoO
01-24-2010, 08:46
Една приятелка ни запозна ..... :oops:

XTREMEFREERIDE
01-24-2010, 08:52
Живеем в малък град,където всички се знаят.Та,ако мога така да се изразя,"знаех го" от един рожден ден на наш общ приятел,но не бяхме говорили.Половин година по-късно си писахме в impulse,skype..След това се видяхме навън и тръгнахме.В интерес на истината не сме се запознали официално все още. 8-)

MoOnLiGhT_ShAdOw
01-24-2010, 08:59
Първо (случайно) на улицата. Бях излязла с един приятел и когато се прибирахме, се засякохме - оказаха се се познати. После разпитах за него, защото действително ме беше впечатлил. Втория път (като направих нарочно да се засечем) на концерт на групата му. :) След като свършиха, го издебнах и изскочих пред него, искайки автограф и телефонен номер. Както е бил ядосан заради озвучителната техника, така и аз съм го изненадала приятно. :-D На другия ден ми се обади. :)

3oPuTy
01-24-2010, 09:17
Миии от 9 клас сме в съседни класове,но едва в края на 11 клас се запзнахме лично :) ,т.е. преди това се знаехме,но дори и "Здрасти" не сме си казвали :) В края на 11 клас отидохме на екскурзия,която беше свързана с един проект към ЕС,в който и двамата участвахме ... На втория ден моя приятелка,с която стояхме една до друга в автобуса реши да отиде по-назад да играе карти с другире и така с моя си размениха местата и той седна до мен :) Тъй като е голям лигльо веднага почна да се закача и да ме дразни :-D Вечерта той и още един приятел дойдоха в нашата стая в хотела за да гледаме някакъв филм,а и за да се почерпим за Р.Д.-то на другото момче :) По едно време се намести на моето легло,че даже заспа облегнат на мен :-D
Иии общо взето така беше :) От тогава започнахме редовно да си пишем (така де той да ми пише :-D ),да ми звъни и т.н. ... Ииии почти 5 месеца след това от базик на базик реши да дойде до нас за да се поразходим някъде ... И така :) :-D

xxCutMEOpenWhileSobbingxx
01-24-2010, 09:33
Еми...бях у една приятелка на гости с приспиване..и вечерта висяхме пред тях,пушихме и той и е много добър приятел и беше при нас..и така,заговорихме се,после станахме близки,после излизахме..и така :P

mrazqkindergarten
01-24-2010, 10:11

И ние. 8-) Ама всичко беше съдба... Той бил спрял да влиза известно време във форума и се сетил не знам как и... :oops: А пък аз мислех да не се регистрирам... Добре че го направих. Не съжалявам въобще, че го познавам и каквото и да стане няма да съжалявам, защото едва ли някой друг ще ме направи толкова щастлива! :)

LovelyGirl
01-24-2010, 10:16
Ние се запознахме на хижа (датата беше 1ви април :Д). 3 месеца след това тръгнахме :)

Violenza
01-24-2010, 11:33
На кучешка поляна. :-D Заглеждахме се от време на време и само се поздравявахме, но не си говорихме, докато един ден кучетата ни не се сбиха, след като ги разтървахме се заговорихме, после започнахме да излизаме...

Hilary_
01-24-2010, 12:08
Не съжалявам въобще, че го познавам и каквото и да стане няма да съжалявам, защото едва ли някой друг ще ме направи толкова щастлива! :)

Напълно съгласна съм с теб . .аз съм по същия начин!! Радвам се, че се запознах с него преди да спре да пише тук .. а темата, в която се запознахме няма да ти описвам за какво беше .. :oops: :lol: :lol:

nymphadora
01-24-2010, 12:16
Напълно съгласна съм с теб . .аз съм по същия начин!! Радвам се, че се запознах с него преди да спре да пише тук .. а темата, в която се запознахме няма да ти описвам за какво беше .. :oops: :lol: :lol:[/quote]

кажи кажи,че ми стана интересно 8-)

FiRe_LaDy
01-24-2010, 13:27
Със сегашния ми приятел се запознахме преди 6 - 7 години.Още излизах в квартала с комшийчетата и един ден той се появи с едно от момчетата и така известно време се моткахме заедно.Той си ме харесваше,ама ние малки тогава .. детска му работа.Аз спрях да излизам с тях и спряхмо дори "здрасти" да си казваме като се видим,макар че учехме в едно училище.
И сега преди 2 месеца излизах на кафе с един приятел (бяхме си взели компания и двамата),после отидохме на купон четиримата.Мойта приятелка и неговия приятел се харесаха и тръгнаха.Започнахме да излизаме с неговата компания,а в нея се оказа и моя човек.И от приказка на приказка ... се оказа,че се харесваме и тръгнахме. :grin:

titinkaa
01-24-2010, 15:17
Имам профил в Аха.бг и един ден той ми писа от там тръгна всичко,писахме си 1 ден в сайта,после в скайпа 2 дена и решихме да се видим,видяхме се,макар че аз мислих че нищо няма да се получи,но реших да опитам,имах надежда че може да стане нещо,и така видяхме се бяхме се уговорили на центъра пред Макдоналдс,той ме видя тръгнахме да намерим кафе да седнем,и както си вървяхме по центъра и той изведнъж ме целуна,даже не се усетих кво стана :D и така намерихме седнахме в едно кафе,говорихме си и така,щастливи сме,обичам го и дано сме заедно още мн мн дълго време,бих изживяла живота си с него :) :-)

ef4etyYy
01-24-2010, 15:39
:razz: писах си с едно момче, та тфа момче ме попита нещо.. ии аз като истински идиот дадох грешен отговор 8-) и тфа момчето не можало да повярва кфо съм написала и показал чата ни на един негов фр, който после ме добави.. ииии.. 8-) 8-) :-) :booooomb:

Biskfitka
01-24-2010, 15:59
Видях му профила в аха.бг,ама изобщо не обърнах внимание и не съм си и помисляла,че ще стане нещо такова.Обаче той ми писа коментар после ЛС,иска ми скайп и след 1 седмица се видяхме,а 10 дни след като се запознахме (в нета де..) ''тръгнахме''.. :D

buuu
01-24-2010, 16:05
ем аз и той имахме профили в импулс.бг ии от там се запознахме след което в продължение на 6 месеца се опознавахме ..ест през които той ми казваше много хубави неща но мойте чувства не бяха толкова силни колкоот неговите.. но с времето разбирах че ми е много хубаво и весело снего като излезем и така .. на 3 декември аз му казах аиде да опитаме ..щото тои ми беше предлагал 4 поредни пъти на които аз го рязах :Д ии той се съглаци напрао дигна съседите на крака от крясъци и викове :Д палнахме по 1 масур и на следващия ден вече togetherrrr :smt007 мн са радвам че осъзнах кфо иам до себе си (:
заедно сме за сега дано да е така още много време :-D пожелавам го ест и на вс други :-)

cveteto64
01-24-2010, 16:12
Запозна ни най-добрата ми приятелка. В последствие разбрах , че съм му трябвала , за да може неговата бивша да ревнува и пак да се съберат (за това приятелката ми не е знаела, той е казал, че ме е харесал и т.н.) Та както и да е тръганхме, ходихме 1 месец после скъсахме.. след което цяло лято прекарахме заедно по кафета и купони и накрая пак тръганахме.. :-D

BloodyGoddess
01-24-2010, 16:13
Усички запознанства са много готини :grin:
Аз се запознах с моя в прочутия импулс :D Нямало какво да прави и се ровел и ми писа на лично, искайки ми скайпа. И аз му го дадох и от дума на дума писахме си после се видяхме, станахме най-добри приятели , а след това и гаджета :-) :oops:

SoStarstruck
01-24-2010, 16:24
Най-традиционно: От общи приятели. Събрахме се в една компания и така.. :)

Bixel
01-24-2010, 16:27
В 1ви клас на диското докато смърках кока придружена с ракия.Йе голям съм гангстер xDDDDDDDDDD

сега сериозно по темата: С последната беше на даскало (от един клас бяхме)

Bellatrix
01-24-2010, 17:00
В даскало. 8ми и 9ти клас го мислех за много гаден и хич не го траех. Ама тогава бях подобие на кифла. В 10ти станахме най-добри приятели след поредица от събития. В 11 си скъсах тогавашното гадже от година и половина, за да остана с въпросното момче. До преди това не бях правила истински правилен избор (винаги само и само тъпи решения съм взимала). Този беше единственият напълно 100%ово правилен избор, който промени живота ми, принципите ми,представите ми за бъдещето из основи.

snufff
01-24-2010, 17:12
..в автобуса.. :lol:

brutaLxxbunny
01-24-2010, 18:03
На международен лагер в Русия .. музиката ни събра :)

kuklichka_bg
01-24-2010, 19:32
диско :) но сме се виждали доста преди това

Scepticism
01-24-2010, 21:40
беше ме загледал от половин година някъде.. ама и двамата бяхме заети.. ии после случайно му се отдаде възможност чрез общ приятел да се запознае с мен.. ии така :)

BlueFace
01-24-2010, 21:52
Запозна ни една обща приятелка , тогава бяхме просто познати.След половин година (което се падаше точно нова година ) се оказахме гушнати в едно легло и така се развиха нещата общо взето 8-)

ceballos1990
01-25-2010, 06:40
запознах се с едно момиче от сайт и се видяхме и тя водеше моята сегашна любов с нея и се харесахме и на 3-тия ден тръгнахме иначе се бях разбрал с моя фр че момичето с което имам среща ще е за мен ама се получи обратното неината фр ми стана гадже а тази с която аз имах среща и евентуално нещо след това тръгна с фр-то ми

alex4o
01-25-2010, 08:11
амии в един сайт за запознанство..Седмица и 2,3 дни си гледахме постоянно,по 100 пъти на ден, профилите и накрая той ми писа,след това 2,3 дни прекарвахме по "24 часа" в чата ии накрая излязохме иии :) :-) :grin:

elety9730
01-29-2010, 01:05
Ммм гледах негови клипове в youtube.com ии му се кефех :-D .. и точно преди Коледната ваканция дойде при мен в коридора на даскалото ии такам.. ии чак половин година след това тръгнахме.. :grin: :grin: :grin:

П.П.: и от тогава (8 месеца) съм най-щастливото момиче... :oops: :-) :grin:

Nich
01-29-2010, 10:10
в интернет 8-)

Gigigi
01-29-2010, 10:28
..в автобуса.. :lol:
И аз така 8-)

Sharpay
01-29-2010, 11:35
запознахме се на рожден ден на един общ познат. От един град сме но не се познавахме преди това.. След рожденния ден започнахме да излизаме , но доста след това станаха не6тата

пс http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=7518 моля ви :)

iiirish
01-29-2010, 11:47
В таксито му :D

LadyDi
01-29-2010, 12:10
Тука се запознахме. Във форума.

miss_asi
01-29-2010, 12:24
Общи познати ...

warmche
01-29-2010, 12:31
Както повечето - в сайт за запознанства. Но не съжалявам определено :grin: :-)

Iviqna
01-29-2010, 23:30

в моя случай - mIrk :D

Shely
01-30-2010, 06:30

Може да има много такива теми .. но ти все пак ме дразниш много (както сигурно и аз теб :? ) .. ама както и да е

а по темата: общи познати :mrgreen:
Малееее женска омраза :razz: :razz: :razz:
по темата аз, с половинки не съм се запознавал

kalpazanka
01-30-2010, 07:45
Hilary_ и ifilinnchica, предупреждение номер две! Престанете със спама!

За да не е съвсем извън темата, ще разкажа и нашата история. Пишех във форума на местния ISP. Бях си завзела едно разделче и пусках статии. Едната от темите беше по-разчупена (типична тийн тема даже)- "Как да го накарам да ме забележи"- от противоположния пол се искаше да споделят какво им прави впечатление в едно момиче. И един се беше разписал как не трябва да се бърза, как за всеки влак си има пътници и т. н. и т. н. все в този дух. После започна да ми пише съобщения (бяха започнали да го питат f ли е или m, той явно се е засегнал и почна писането на лични). Разменихме ICQ (беше на мода тогава), падаше чат в продължение на поне 3 месеца (може и да са повече). Той си беше публикувал GSMa в профила. На не знам кой месец ми го поиска (и го дадох). На Гергьовден (с него бяхме започнали да си пишем от есента във форума, пропуснах да отбележа) получих смс от него, че ако си намисля желание точно в този ден, щяло да се сбъдне. И си намислих (че и се сбъдна, ама ми беше доста трудно даго осъществя). Вечерта и в следващите един-два дни в мен вече любопитството надделя и взех да пускам намеци и натвърди да се видим на живо по на кафе. Той отказа. Аз се обидих (при това сериозно). Искаше да ми праща кола и шоколад да ми се извини, а аз бях още под влияние на яда и не си дадох адреса. Така, до заветния девети май, когато вече той претръпна и се съгласи да се видим на следвакия ден. Бше сряда. Имах часове до два и нещо наобяд. Уговорката беше да се видим в кафе на 3 минути от училище. Нали съм предпазлива, говорих с приятелка от класа да дойде с мен (все пак нали не го познавам...). Свърши часът, двете се запътихме. Погледнах телефона и видях, че ме беше търсил- знак, че е вече в кафето. Кликнах му, че тръгвам. Той се обади и пита какво да ми поръча, а аз го сюрпризирах, че не съм сама.
Видяхме се в кафето, аз се чудех де да се дяна от неудобство/притеснение....червях се (усещах бузите си пламнали). Още ме е смях, като се сетя за вица, който той разказа тогава, за да разчупи обстановката. на тръгване от кафето ми подари аксесоар за GSM- зайче (не че не го затрих неизвестно къде след 1 седмица!). Стана му кофти, като му казах (сръбна оцет- пролича си по изражението му). На 29ти май беше първата целувка...и така до днес.

Bukmop
01-30-2010, 08:43
Аз и 1 мой приятел щяхме да ходим да играем билярд.Приятелчето обаче извикало и едно момиченце А момиченцето за да не е само си взело и братовчедката и такаааа се запознах с братовчедката и след около 1 година опознаване бяхме на 1 парти клуб и там аз реших да я :-) и така

sladyr4etoo
01-30-2010, 11:24
караше скейТ 8-)

Pantofka8457
01-31-2010, 18:59
15 септември ..аз в нов грaд и ново училище.. беше симпатиченн, и след вrеме ето ни.. 4ри месеца заеднооо :-)

doublet
01-31-2010, 20:09
кратка версия - чрез приятелка на приятелката ми... :-D а след това в Skype

дълга версия - С мои съученик избягахме от 1-2 часа и ходихме към тях, а тогава бъдещата ми приятелка беше по-малка от мен, и бяха завършили.Тя със нейната позната, отиваха да се записват за другата година в моето даскало..и така - тя живееше около този мой приятел, видях я по пътя - и думите ми към съученика ми бяха: "Тая ше я зимам за приятелка" :-D е и така стана де .. вече почти година и половина :) :grin:

NioTwift
01-31-2010, 20:12
автобус> интернет > кафе :-D

flUbenAa
01-31-2010, 21:04
mi v skype 8)

silky92
04-17-2010, 12:09
Запознахме се на" Свети Валентин" . Бях решила да си празнувам рожденият ден в един клуб с приятели . Той беше DJ там и през цялото време не спрях да го гледам ,а и бях супер разочарована тогава и бях решила да се забавлявам докрай . Първо той разбра ,че имам рожден ден и ми го честити.По-късно го помолих да се снимаме и така започна всичко. :smt008

Biggest
04-17-2010, 12:29
На един имен ден .. Алкохола нас ни срещна с моята половинка : :D

mynichka
04-17-2010, 12:32
В университета, подавахме си някакви домкументи и после вечерта съвсем случайно се видяхме в една дискотека :)

justonegirlwithonehope
04-17-2010, 12:39
На футболен мач :lol: :lol: :lol:

Jessie
04-17-2010, 12:42
От един град сме, той е 90, а аз - 92. До 8 клас е учил в моето даскало, после се измести в професионалната гимназия в града. Познаваме се по физиономия отдавна ... Края на ноември, началото на декември 2009 започнахме да си пишем в Импулса и от там тръгна всичко. Навъх НГ аз си бях излязла с моята компания да си празнуваме, ударихме по едно хоро на центъра, а приятелят ми (тогава още не беше такъв :D ) ми се обади да се разберем къде да се видим (предварително се бяхме уговорили, че ще се срещнем). Така и така му обясних къде ще се събирам с тайфата, той дойде към 1 и 30ч. с колата до къщата и ... така. :P

playhard1
04-17-2010, 15:22
ми съвсем случайно. Бях ви купил PSP, намерих IRC за него, викам да го тествам (в IRC не бях влизал от повече година), и влизам в русенския канал, и си избрах някой съвсем случайно и му писах да видя дали бачка :D . Естествено това беше приятелката ми, която също не е била влизала от много месеци, при това какво търсеше в русенския канал като не е от Русе? И така.. минахме на Skype и ви е ясно нататък. Но беше голяма случайност:)

sladur4etyYy
04-17-2010, 16:01
общи познати

anity92
04-17-2010, 16:46
еми запознахме се в даскало 8-) .. смисъл той дойде в моя клас,станахме много добри приятели и след 3 годишно приятелство нещата станаха сериозни и така...ходим си вече 2 години :)

didenceeto
04-17-2010, 18:23

pussucetka
04-17-2010, 18:26
Бяхме се запознали с помощта на общи познати

:smt008

hahavteen
04-17-2010, 18:58
В сайт за запознанства 8-) На 09.08.09 получих супер мило съобщение от много симпатичен мъж че съм първата която му е разглеждала профила без той да е кликвал нейния хахах :D А аз даже не помнех че съм му го разглеждала 8-) Както и да е де.. Започнахме да си пишем съобщения в сайта, 2 дни по-късно се почнаха видеочатове в скайп, коментари във фейсбук... По това време той беше в Швейцария и на 02.10.09 се прибра в Германия. На следващия ден се видяхме и от тогава сме неразделни :-)

Biskfitka
04-17-2010, 19:53
В сайт за запознанства 8-) На 09.08.10 получих супер мило съобщение от много симпатичен мъж че съм първата която му е разглеждала профила без той да е кликвал нейния хахах :D А аз даже не помнех че съм му го разглеждала 8-) Както и да е де.. Започнахме да си пишем съобщения в сайта, 2 дни по-късно се почнаха видеочатове в скайп, коментари във фейсбук... По това време той беше в Швейцария и на 02.10.10 се прибра в Германия. На следващия ден се видяхме и от тогава сме неразделни :-)Много сте напред с времето :D
По темата-в аха.бг..не знам дали съм писала преди в темата-гледах му профила,впечатлих се,че отговаря на идеала ми за момче (на външност поне ;д) ама не направих нищо...иии той ми писа :D

hahavteen
04-17-2010, 19:56
В сайт за запознанства 8-) На 09.08.10 получих супер мило съобщение от много симпатичен мъж че съм първата която му е разглеждала профила без той да е кликвал нейния хахах :D А аз даже не помнех че съм му го разглеждала 8-) Както и да е де.. Започнахме да си пишем съобщения в сайта, 2 дни по-късно се почнаха видеочатове в скайп, коментари във фейсбук... По това време той беше в Швейцария и на 02.10.10 се прибра в Германия. На следващия ден се видяхме и от тогава сме неразделни :-)Много сте напред с времето :D
По темата-в аха.бг..не знам дали съм писала преди в темата-гледах му профила,впечатлих се,че отговаря на идеала ми за момче (на външност поне ;д) ама не направих нищо...иии той ми писа :D

Хахаха извинявам се за 2009 става дума разбира се :lol: Аз понеже планирам сватбата през 2011 и вече съвсем бъркам годините :D

raliichkaa
04-17-2010, 20:04
:grin: :-D

ThePowerOfLove
04-17-2010, 20:18
в момента нямам, но бившия в едно кафе си го намерих :-P :D

Biskfitka
04-17-2010, 22:40

Хахаха извинявам се за 2009 става дума разбира се :lol: Аз понеже планирам сватбата през 2011 и вече съвсем бъркам годините :D 8-) Аз имам план за сватбата си,само мъжа ми се дърпа ама нормално ..малки сме ;д ама аз бих се оженила..мхм както и да е :D няма да спамя повече :-D

HexGirl
04-18-2010, 07:01
беше преди много години поне 3
бях объркала неговия ник с ника на бившия ми приятел в ирк 8-)
и му писах . От там почнахме да си пишим после скаип и така но мина почти половин година преди да се видим на живо , нищо че сме от един град . Сприятелихе се почнахме да се виждаме от време на време .
Всичко си беше приятелство . Истинската ни връзка почна на моя рожден ден .Той мина цяла българия за да дойде на него :)

DarknessAngel
04-18-2010, 11:26
Сайт за запознанства.

Re5peC7
04-18-2010, 11:26
по грешния начин...

DaemonBoy
04-18-2010, 11:37
По скайп :D

Take_That
04-19-2010, 17:37
Ами много отдавна си бяхме писали в аха, но нито сме излизали, нито нищо, просто ей така лафа да става. След това се запознахме чрез общи познати, но сме излизали точно веднъж. Лятото той ми писа в аха отново и така - скайп, излизания и така :)

Silver9
04-19-2010, 18:04
В час п0 музика.. :Д тъкм0 влизах в стаята и т0й и 0ще няк0лк0 м0мчета свиреха на китари пред даскала..и така няк0лк0 дена п0д ред се засичаме п0 к0рид0рите на даскал0т0 и зап0чнахме да се п0здравяваме :Д п0сле се 0каза, че имаме 0бщи приятели и така.. зап0чнахме да прекарваме д0ста време заедн0, учеше ме да свиря и на китара и един ден пр0ст0 ми каза, че му харесвам адски мн0г0 и п0иска да излезеем заедн0 и така.. :) :)

Priceless
04-19-2010, 20:21
Ми .. с бившия ми ..
Попринцип преди бяхме от един квартал, после той се премести, де. Че така .. знаехме се по физиономия от квартала. Ии веднъж отидох на един рожден ден на една приятелка, която се оказа обща. И той беше там .. бях много малка - 7 или 8 клас. Мисля, че 8ми. И така .. пийнахме малко и под въздействието на алкохол и други неща се озовахме в едно легло. И станаха работите, де. Беше ми първия всъщност. ( Да, знам, че е тъпо .. Шшшшт ! 8-) ) След това да сме си писали още 2-3 пъти и толкова. Изтрих го от скайп и от всякъде. Сигурно година, година и нещо не исках и да чувам за него. Просто забравих за съществуването му. И един ден така внезапно получавам смс от него с покана за кафе. Отговорих му - отказах му и той повече не ме е търсил. После се почна едно случайно засичане ту на плажа, ту в някоя дискотека, по центъра и т.н. И ми писа в скайп .. почнаха се едни молби от негова страна за излизане, за плаж, за разходки .. аз незнайно по каква причина отказвах. Просто не исках нищо общо с тоя човек. На края се съгласих - просто, за да ме остави намира. Излязохме и докато се усетя вече бях в ръцете му .. не знам какво ми направи, не знам как го направи .. но го направи. И така ..

asp1r1n94
04-19-2010, 21:51
Аххх става ми смешно като си помисля.... и така.
Бяхме в мола аз и няколко приятели от класа (доста голяма групичка)
и таман излизаме и някакви момичета ще влизат и единият приятел ,нещо ми казва айде запознай се,аз се дърпам и не ща и той като ме избута та право при тях и хъката ,мъката почнах да ги подпитвам това-онова и посъбрах гсм и скайпове и те така стана. :grin:

marin4itu
05-11-2010, 11:41
Един приятел замъкна мен и най-добрата ми приятелка на едно домашно, където никого не познавахме. И в последствие с домакина се харесахме :grin: Той се базика, че ме е намерил у тях :D

L1n4e7o
05-11-2010, 12:22
Градът в който живея е малък..и почти всички се знаем...знаем се от 2-3гоодини но да сме се виждали най-много 5пъти...ии точно преди пролетната ваканция...гледам , че той е в скайп , а отдавна не го бях виждала...(в скайп де) ии му писах...почнахме да си пишем...аз разбрах , че е заминал за Широка Лъка(там учи) и за това не се засичаме..после говорихме ии до 4 изкарах пред компа... на другия ден бях на поход...и тъйкато най-добрата ми приятелка беше болна..помолих един приятел да дойде с мен...и отивам аз на сборния пункт...бях ПЪРВА! .. и след 2минути се задават този моя прияятел иии момчето от снощния разговор :D .. прекарахме един страхотен ден заедно..после излизахме нагоре надолу все насаме...и един ден ме заведе на покрива на един блок...и ме целуна...каза ми че иска да е с мен...и така стана работата :D :D :D

DqVoLsKoJeLaNiE
05-11-2010, 13:07
ами отивам с една приятелка в парка и кво да видим: едни момчета играят футбол и един като ни видя започна да се прави на the bеst и друго момче му подава, а с въпросното момче се зяпаме и по едно време той не успява да поеме топката и тя пада директно в храстите...умника си помислил, че ние сме взели топката, а аз през смях му обяснявам, че топката е в храстите... 8-)

gia_sena_mono
05-11-2010, 17:53
Познаваме се от 4 клас.

Bloodygirl
05-11-2010, 18:53
С него сме в един клас... веднъж си говорех с една фр. по скайп и тя искаше да направи група(в скайп) на целия ни клас и така намерих скайпа му...започнахме да си пишем,сближихме се,казвахме си всичко...Един ден в даскало забелязах,че през 5сек. ме поглежда и реших да го питам(в скайп) като се прибера от даскало...и така почнахме да се питаме:"Кой ни е любимия цвят?" и т.н....Най-гадното беше,че точно го питах:"Харесваш ли някой от даскало?" ,нета ми спря...Когато ми дойде нета той отговори и ме пита аз дали харесвам някой и така разбрахме,че се харесваме...но имаше известни проблеми,да не можем да бъдем заедно...Единият от тях(проблем) е ,че почти всички момичета от класа го харесваха и още го харесват,за тва решихме да сме под "прикритие".С Жоро (така се казва) още сме заедно... :)

SisinkaS
05-13-2010, 19:26
Мии то тва беше преди доста време .. все си ходехме 3-4 приятелки на бар ей така и все сядахме на пулта точно до DJ-я щото само там не беше адската блъсканица ии с времето като ме остаят сама (щото се ходи колективно до кенефа да може да се чишнем :razz: ) или ме изнервят нещо, да се поръча няква песенн.. ии така зехме малко по малко да се заговаряме, да се бъзикаме.. взе ми номера (но тогава си обещах че няма да го използвам щото въпреки че човека ми харесваше е 11г. по-голям от мен), една вечер от бързане да си тръгвам си зарязах едно горнищее ии така се наложи и да му пиша че да ми го прибере :razz: после се разменяха скайпове, след време не помня по какъв повод говорех нещо с него,а той ме хвана за синджирчето и така ме дръпна, че го скъса след тва имаше хиляди извинения, вземаше го да го оправи ии ми го носеше до нас и така и разбра каде живея ии от там се почна и с идвания до нас ако се заям нещо нарочно в скайпа или като си въобразеше, че като цъфне пред нас по сряд нощите ще се съглася да ида у тях .. :lol: след тва се оказахме с общ познат.. ии след около близо годинка флиртове и т.н. се оказахме на вилата на този приятел ии тогава се почна всичко.И благополучно вече 7 месеца съм наистина щастлива с този човек :-)

dqvolcheto9
05-16-2010, 18:57
Ми с мойто се запознахме на улицата .Eдин ден незнам какво ни стана започнахме да се гушкаме, да се целуваме ,да си говорим всяка вечер –аз забравих за другия и една вечер той ме попита дали искам да сме заедно и аз приех.И до ден днешен сме заедно :grin: :-) По -малък е с 1 година ,ама за мен не е проблем –даже той изглежда по-голям от мен :-D

Gr0zDan0v
05-16-2010, 19:05
абе хора вие сте некви филмари половината по интернета сте се запознали :shock: :?

tonincheto0o
05-16-2010, 22:43
мии по скайп за жалост... :D

RedLabel
05-16-2010, 23:40
връщахме се от екскурзия и случайно седнахме един до др иииии :D :D

NoShTnO_iZkUsHeNiE
05-17-2010, 06:46
Със сегашната ми половинка,някога учихме заедно в едно училище...преди 3-4 години,а наскоро се опознахме повече на морето,защото по ирония на съдбата бяхме заедно там...

YouMakeMeSmile
05-17-2010, 07:21
на рождения ми ден. беше двоен рд и приятеля ми беше от страна на рожденника 8-) Това момче е най- хубавия подарък, който съм получавала някога! ОБИЧАМ ГО! :smt007

Mariela1995
05-17-2010, 15:09
Аз се запознах на един имен ден с моята половинкаа .. Интересно беше :)

revolver
05-17-2010, 15:12
На корабче по реката Сена в Париж............