View Full Version : За дискотеките..
Sisito941
01-24-2010, 17:19
Кога за пръв път ви пуснаха на дискотека?На колко години сте сега..за да направим сравнение.. :)
За мен: Ами мен ме пускат,ако е с класа,а и аз нямам желание да отида освен с тях,понеже имам проблеми с ушите и не е добре за мен да стоя на силна музика.. А и не ходя де,и да почнат да ме пускат няма да отида,не съм такъв тип човек,който си пада по дискотеки..Отвращават ме на моменти... :( :( На 15 години съм :) :-)
ImmortalSportFreak
01-24-2010, 17:26
Почти на 16.От 14 ме пускат с приятели и от 9 с приятели и учители(демек с класа).Но не ми е хоби така че не ходя често....
И аз не обичам да ходя по дискотеки. :)
И честно да ти кажа нашите ме мислят за леко "врътнала" тъй като днешните тийнове "разпускат" там. Е, аз пък не обичам да "разпускам" по този начин :)
Иначе ме пускат. Веднъж само и само да не давам обяснения къде ще съм и с кой ще съм, ги излъгах, че отивам на дискотека и се прибрах в 6 сутринта. Не мисля, че имат нещо против... а май би трябвало :-o ```
Sisito941
01-24-2010, 17:35
Забравих да напиша нещо...Тези,които са под 15 години-за всичко има време в живота..
Слагам линкове на случки в дискотеки...това,че не ви се е случвало досега,не означава,че все някога няма да се случи.... Не че ви го пожелавам де.. :?
http://dnes.dir.bg/2009/04/21/news4329515.html
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=321628
Някой ако намери да сложи още..просто за информация..
:-o
Unendlich
01-24-2010, 17:36
Кога ме пуснаха за първи път на дискотека .. Хм, ами на един бивш съученик на РД-то - бях 5-ти клас, но бяхме с родителите му, но не мисля че това се брой. Иначе може да се кажа, че окончателно вече с приятели си ходя от 13 годишна възраст, сега съм почти на 16. С класа ходим редовно, забавляваме се и така. :)
Shadowsogirl
01-24-2010, 18:39
Аз не съм питала нашите досега за дискотека... С класа ме пускат, ама нали има иучители не се брои. Мисля първият път да помоля за дискотека за петнайстия ми рожден ден през септември. Дано се навие баща ми.
А да питам не правят ли проблеми за възрастта? В смисъл пускат ли ви като се непълнолетни/малолетни? Минава ли полицията? Понеже не си представям какво ще стане, ако повикат тате в районното и го накарат да плати някоя глоба от рода на триста - петстотин лева.
За пръв път ме пуснаха на 15, сега съм на 17.
По принцип не обичам да ходя на дискотека, предпочитам в домашни условия с приятели, но в последно време доста често взе да ми се ходи.. :) 8-)
Unendlich
01-24-2010, 20:00
Аз не съм питала нашите досега за дискотека... С класа ме пускат, ама нали има иучители не се брои. Мисля първият път да помоля за дискотека за петнайстия ми рожден ден през септември. Дано се навие баща ми.
А да питам не правят ли проблеми за възрастта? В смисъл пускат ли ви като се непълнолетни/малолетни? Минава ли полицията? Понеже не си представям какво ще стане, ако повикат тате в районното и го накарат да плати някоя глоба от рода на триста - петстотин лева.
1. Зависи от къде си.
2. На повечето места знам, че не минават проверки.
3. Ако спазваш вечерен час (говоря за 22:00), мисля че няма да имаш проблеми. :)
mitkoOomelchO
01-24-2010, 20:31
За първи път ме пуснаха във 7клас но като отидох не бях много очарован.. и от тогава не съм ходил защото не ми харесва в 9 клас ходих за последно по простана причина че бях на рожден ден.Но със една дума не ми харесва да ходя на диско :? :?
DaemonBoy
01-24-2010, 20:35
Пускали са ме.Два пъти бях извън града и двата пъти на ескурзии.Първият път беше в Night Club Space - беше НЕЗАБРАВИМО!Вторият път беше в Трявна - DJ-ят не струваше.Вие чували ли сте песен с мелодията на I Know You Want Me с текста на They Don't Care About Us?Иначе в моя град има 2 дискотеки, но пускат само чалга и не ходя.
FantaMen
01-24-2010, 23:37
Тва е 2-такава тема... поогледайте се малко преди да пускате само нови и нови теми...Иначе на 16 съм ходих само веднъж беше на Рд и с бащата отскочихме за 1-2 часа... от тогава нито съм питал нито мисля да питам няма и да ходя... поне до идващото лято.. Една от главните причини е че се пуска чалга...
cookie_master
01-25-2010, 15:03
не ходя по дискотеки
На 12 - 13 ме пуснаха за първи път. Амор... :lol:
Но и аз не ходя по дискотеки принципно. Предпочитам заведение или кръчма с приятели, поне и приказката да можем да си кажем.
Иначе като навърша пълнолетие, сигурно ще ходя по - често, но със сигурност няма да е вися само там и да обиколя всички за една седмица.
Ако броим детските дискотеки - на 12-я ми рожден ден :-D и за газарията взех,че се напих с водка :lol:
А иначе от 14 годишна почнах да ходя по-редовно :)
Сега съм почти на 19 години и стъпвам рядко в дискотека,защото ми писнаха :-D Сега предпочитам домашните купони и заведенията с жива музика :P
lipstick
01-25-2010, 16:06
На 12 - 13 ме пуснаха за първи път. Амор... :lol:
Но и аз не ходя по дискотеки принципно. Предпочитам заведение или кръчма с приятели, поне и приказката да можем да си кажем.
Иначе като навърша пълнолетие, сигурно ще ходя по - често, но със сигурност няма да е вися само там и да обиколя всички за една седмица.
:smt023
sladyr4etoo
01-25-2010, 17:45
Ако броим детските дискотеки - на 12
Ами за пръв път като отидох на дискотека (детска) бях 6 клас - сега съм 9!
И попринцип редовно ходим с моята компания на дискотека - то в Кюстендил има само 1 детска - Plazma Club!!! :grin: :grin: :grin:
На нощна за 1 път .. бях на 14 :shock: почти 15.. ;) иначччччччче и до ден днешен си ходя по нощни дискотеки без проблеми ( на 16 съм)
Като изключим детските-сега,на 15.Всъщност,ходя в клубове,не дискотеки...
не ме влечат особено дискотеките :?
1 ми дискотека (кат исклучим РД-та и сякви празници) беше преди 2 години ... Имаше някаф ДЖ коит гостуваше в Русе и реших да ида .... Питах наще неме пуснаха затва казах че ще спа в 1 френд и те ме пуснаха .... Паррвоначално се оплаших че няма да ме пуснат защото бях само аз които няма години , но ме пуснаха ;) ..... Сега ходя по редовно ;) и Става по забавно щот половинта познати там :grin: :grin: :grin:
SoStarstruck
01-28-2010, 22:36
На 14 ме пускаха,но много рядко. После на 15 и 16 по-честичко и така до днес,вече изобщо не ме ограничават по отношение на дискотеките. Моят съвет е да си изживеете детството и да не бързате за дискотеки,всичко с времето си,на мен вече ми омръзна даже.. А и е много опасно в днешно време,да те е страх да си пуснеш детето на кафе,пък камо ли посред нощ да не го знаеш къде и с кой е.. :?
ThePrettyReckless
01-29-2010, 07:56
бях на 13 лятото.. :D бяхме с класа в Анел много ми хареса...
еми лятото след работа съм всеки ден по дискотеките в Слънчев Бряг ..МАНИА,Лазур ,Ориндж,Ренесанс но най често ходя на МАНИА :) за първи път ме пуснаха като бях на 15 а сега след няколко месеца правя 17 :)
SoStarstruck
01-29-2010, 09:42
еми лятото след работа съм всеки ден по дискотеките в Слънчев Бряг ..МАНИА,Лазур ,Ориндж,Ренесанс но най често ходя на МАНИА :) за първи път ме пуснаха като бях на 15 а сега след няколко месеца правя 17 :)Ох,любимите ми дискотеки..Особено MANIA-та. Така ми липсваат! :grin:
titinkaa
01-29-2010, 10:12
не обичам да ходя на дискотеки,така че не ги питам няма нужда,е след време може и да ида ама за сега не.. на 17г. съм,чесно казано предпочитам да се съберем в някой на купон,по голямо шоу е :)
еми лятото след работа съм всеки ден по дискотеките в Слънчев Бряг ..МАНИА,Лазур ,Ориндж,Ренесанс но най често ходя на МАНИА :) за първи път ме пуснаха като бях на 15 а сега след няколко месеца правя 17 :)Ох,любимите ми дискотеки..Особено MANIA-та. Така ми липсваат! :grin:
мда е Манийката пръска :wink:
Wrathchild
01-29-2010, 10:59
На 12 бях, в Бронкс (тогава още съществуваше).
А като се сетя там какво ставаше, просто ако майка ми знаеше, през ум нямаше да й мине да ме пусне... :? И с оглед на това, което и аз съм видяла в детските дискотеки, и аз не бих пуснала детето си след време.
на 13..бях на море и ходихме на дискотека всяка вечер почти хах.
сега ходя 2-3 пъти в годината най-много.
и по екскурзии ходим също на дискотека вечер..
Абе имаше една дискотека Underground или UnderWorld ли как беше забраих ся,вав Варна беше .... Малеееееееееее :shock: Много яка дискотека хоих сас 1 френд тои са имаше с охраната ... мале по едни стапалца надолу са слиза и кат влезеш та лахва една студена вална въздух и там баси гачканицата дупе до дупе :-D ама яко беше де :) особено сервитиоркити :shock: 8-) :grin: :grin: :grin: :grin: :-D
perfektencom
01-29-2010, 21:56
Много важно е от кой град си!Ако си от Варна например (голем град)
ми сигурно на 13 няма да те пуснат.. сигурно и на 15 няма да те пуснат 8-) ,освен ако няма детска !
Ама ако си от малко градче,такова,в което се знаят хората или нещо там от сорта,може да те пуснат и по рано :smt023 .
Аз например за първи път отдиох на клуб/дискотека в 1-ви клас,коолкото и смешно да звучи,ама на детска до 11 без нещо,
сега ме пускат да ходя,и седа до когато ми омръзне,което не е никак късно , щото се задушавам в нея напраоо , а и мирише на дим 8)
ъъъ,те дефакто никъде не са ме пускали,'щото аз казвам:излизам.и си ходя,където искам 8-)
Много важно е от кой град си!Ако си от Варна например (голем град)
ми сигурно на 13 няма да те пуснат.. сигурно и на 15 няма да те пуснат 8-) ,освен ако няма детска !
Ама ако си от малко градче,такова,в което се знаят хората или нещо там от сорта,може да те пуснат и по рано :smt023 .
Аз например за първи път отдиох на клуб/дискотека в 1-ви клас,коолкото и смешно да звучи,ама на детска до 11 без нещо,
сега ме пускат да ходя,и седа до когато ми омръзне,което не е никак късно , щото се задушавам в нея напраоо , а и мирише на дим 8)
Бре от дребен баровец :D
От 11 някъде ме пускат с класа на дневна.На 12 ходих на вече "нормална" дискотека за първи път.А от 14 ме пускат така по редовно :-P След месец правя 15..
ходя заради приятелите ми на мен ми е тъпо само чалга пускат :smt010
на 15 тръгнах.предпочитам на заведение или в къщи :-)
От 14, но не обичам да ходя. Сега съм на 17 и вечерите, в които съм ходила на дискотека се броят на пръстите на двете ми ръце.
на 13 ли да съм била :razz: :razz: :razz: :razz:
доскоро не се кефех на такива обекти,но вече малко повече ми грабват оЧото :lol:
на 18 съм
DesireToFire
04-26-2010, 18:07
Хмм да кажам че на нощна ме пускат от както съм на 15, по простата причина, че преди това не съм и питала нито пък съм имала желанието 8-) . Не че сега го имам, една приятелка си празнува РД-то там :D
Кога за пръв път ви пуснаха на дискотека?На колко години сте сега..за да направим сравнение.. :)
не са ме пускали, щото аз не съм искал... един път просто се прибрах след нощна (единствената и най-мъчителна нощ в живота ми, просто не ми се ходеха 10км сам, за да се прибера)... бях на 14... сега съм на 17 и не мисля да ходя на дискотека... повече... освен ако наистина е дискотека, а не чалготека и мазнотека едновременно... с една компания само мога да ходя и пак и пак по купони щото са адските ;)
KpucmuHa
04-27-2010, 14:33
на 15 сега съм на 18, преди ходех доста честа, вече не ми е интересно... :(
bootyboy
10-28-2010, 21:18
в България рядко, извън нея редовно..защото и работих в една.... :oops: