View Full Version : Родителите и гаджето..
Brok3nHeart
01-24-2010, 18:11
Как съобщихте на вашите за първата тръпка :D и не само първата.. И каква беше тяхната реакция? :-) И на колко години бяхте? :)
P.S. Съжалявам ако има подобна тема, но търсачката ми не работи :(
Sisito941
01-24-2010, 18:15
Ами...прибирах се от училище и бях с татко..Това беше началото на декември 2009 ако не греша..И му казах нали,показах му снимки..после това се предаде на мама.. :-D След това почнаха едни бъзици от страна на мама..тате учудващо добре го прие.. :lol: За жалост вече не съм с момчето.. :)
Ами... много добре си го приеха :) Аз почнах да вися по цял ден на компа за да си пиша с него и мама разбра :D Поканих го в нас и те много го харесаха :)
sunshinepp
01-24-2010, 18:30
първия по-сериозен беше миналата година по тва време.. и ние седяхме по цял ден на компютъра за да си пишем , говорехме си по скайп играехме една ентелегентна игра и той е много умничък и майка ми много го хареса .. а баща ми само ме ебаваше, но като цяло добре.. ама приключихме вече.. :D
DevilWish
01-24-2010, 18:32
Maйка ми никога нищо лошо не е казвала от преди още.
Сега също е така, говорят си, смеят се заедно, той редовно е в къщи, те се знаят много добре вече. :) Аз постоянно й пълня главата с глупости за него, в смисъл само й разказвам какво, що и как . . чак й писна :D :D
ScionOfStorm
01-24-2010, 18:33
Аз винаги супер съм се сближавал с родителите на приятелките; нещо, което не се отнася за обратното (:
Даже сме си праскали белот, яли сме заедно, спорили сме разгорещено...
Нашите винаги като цяло съм ги държал леко далеч от интимния ми живот (:
ScarletBite
01-24-2010, 18:36
Уф, искаха да се запознават с него.Баща ми изяви желавие да го пребие.Майка ми пък откачи съвсем, разгласи на цялата рода до девето коляно и всички се възмущаваха в хор, после тръгна да ми дава любовни съвети и да ме учи как да слагам презервативи... :lol:
Направо като в турски сериал... :oops:
Иначе аз бях на 13, той - на 17. :)
XTREMEFREERIDE
01-24-2010, 18:41
Казах на мама още от първия ден.Незнам как тати разбра,просто не помня.Още от тогава са против и след година и 8 месеца още не са си променили мнението.Накараха ме да свикна с нещо,което не исках. :?
Sisito941
01-24-2010, 18:41
Уф, искаха да се запознават с него.Баща ми изяви желавие да го пребие.Майка ми пък откачи съвсем, разгласи на цялата рода до девето коляно и всички се възмущаваха в хор, после тръгна да ми дава любовни съвети и да ме учи как да слагам презервативи... :lol:
:-D :-D
sh3_1s_7h3_0n3
01-24-2010, 18:43
Изоообщо не им съобщавам във вида "Пък еди-си-кой ми е гадже."
Като започна да спрягам едно име повече от "често" или да излизам с един и същи човек повече от 2пъти седмично - значи ииима нещо. (; Никога не са ме питали директно, но са ме подбъзиква ли леко. (;
MoOnLiGhT_ShAdOw
01-24-2010, 19:00
За първата... чудно ми е сега защо толкова лъжех и мажех, че няма нищо между мен и момчето, след като беше ясно като бял ден. Е, официално съобщих 2 месеца по-късно. Той пък за година и половина връзка така и не събра смелост да се запознае с нашите (даже е бягал, за да не се засекат!), нито ме представи на техните. Задръстен беше, нямаше какво да го правя. :) Нашите се ме бъзикали за това, но като цяло не са се месили.
Сегашното момче ме представи на техните месец, след като тръгнахме (по-скоро беше наложително, отколкото по собствено желание - бях за кратко във Варна и той ме покани на гости :-D ). С баща ми се запозна 2 месеца, след като тръгнахме (дойде ми на гости за няколко дни през лятото, а майка ми беше извън града), с майка ми месец по-късно. От самото начало нашите знаеха за нас и не са имали нищо против. :)
Sladurcho
01-24-2010, 19:16
напих ги... дадах им по една тревица да изпушат и им казах... учудващо добре го приеха даже мн са смяха... :grin:
Какво има да им обяснявам ,то винаги баща ми се разбира повече с тях отколкото аз --после не можеш да ги разделиш :D :D
Като чета коментарите ви тук направо се дразня. Как може нашите да са толкова изостанали? Ходих с момчето 8 месеца, на 5-тия месец реших, че идеята да ги запозная е добра - като съобщих на нашите реакцията им направо... :( Или пък баща ми "Унизително е да ме запознаваш с любовниците ти". Какви любовници на 15г., бе човек? :? Нямам думи просто... ако можеш да ги вкарам по някакъв начин поне с единия крак в 21в. то щеше да е истинско чудо.
Въобще... мразя ги. :(
mitkoOomelchO
01-24-2010, 20:01
Добре го приеха само че,на приятелката ми баща и е много ревнив :D :?
melchoOomitkO
01-24-2010, 20:06
Мама много харесва бебчо :D :-)
Ама баща миии... ауу ужас :-D така и не приема, че не съм му малкото момиченце вече .. 8-) ревносттт.. :razz:
Ние с него се запознахме чрез интернет и непрекъснато висях пред компютъра. Естествено майка ми започна да разпитва и така разбра за него. След като започнахме да излизаме и баща ми разбра.
И двамата бяха против него. Баща ми дори не искаше да го вижда, а майка ми изяви желание да се запознаят, но в крайна сметка се задоволи и с една снимка 8-)
blondeVIP
01-24-2010, 20:38
Аз подраних с частта с запознаването преди около 18 години когато се е родил приятеля ми, защото семействата ни са много близки, всъщност, техните за кумове на нашите :-D Е наистина никой не е подозирал че ние ще всемем да се вземем xdd ама така се получават нещата, и странно защо, но колкото повече време съм с моето момче майка ми повече се притеснява и негодува а тате повече се кефи. . щом често ми звъни с думите; 'Звънни веднага на Тихомир, да кажеш на баща му да си вдигне телефона, защото е същия като майка ти. . Има го тоя телефон за домашен' - баща ми мрази да не му вдигат телефона :D явно т'ва от него съм го взела. . и така. . всичко е на 6 при нас :D :D поне за сега :P
Scepticism
01-24-2010, 21:25
моя баща е казал "като ще се омъжваш чак тогава ще ме запознаваш.. тез маловажните не ми го води изобщо" :D
майка ми повече се опитва да разбере ама не и се получава..
miss_asi
01-25-2010, 05:20
Представяла съм точно едно момче на нашите.Баща ми изобщо не беше очарован,но не ми се месеше.На мама е беше все едно.Запознах ги малко преди да скъсаме и да си призная щом казах на нашите,че сме скъсали,тате беше много доволен.Колкото и да ес опитваше да прикриеша тази радост,не можеше.На мен ми беше все тая,защото все пак аз скъсах въпросното момче.
dedodekster
01-25-2010, 05:21
С родителите й се запознах още преди да тръгнем, бяхме най-добри приятели и най-редовно тя спеше в нас или аз в тях. Никога не сме им казвали, че ходим, но дойде един момент, в който майка й подреждаше библиотеката в тях и ни даде една купчина книги за секса :D :D :D
С баща й много добре се разбирахме, пиехме си заедно вечер, помагах им при строежа на вилата... Абе, всичко беше много хубаво, жалко, че вече не сме заедно ... Което не пречи все оше да сме най-добри приятели :):):)
ceballos1990
01-25-2010, 07:11
запознах я с наще на нова година много я харесаха
Обаче яко обърнахте темата :-D
За първото ми гадже казах само на майка ми и то случайно ... Той ме изпрати до нас,тя естествено забелязала и ми вика "Кое е това момче бе?!" и аз "Ми гаджето,как кое" 8-)
А сега по новата тема:
На нашите съм им казала,че ще ги запозная с гадже НА или СЛЕД сватбата 8-) Е иначе майка ми знае за сегашния ми :) Да не говорим,че първо беше научила цвета и марката на колата,а след това името му 8-)
А що се отнася до родителите на моя ... С баща му вече се знаем,защото два пъти сме се засичали като оставах да спя във вилата им,но така и не сме се запознавали лично 8-) ,а и не е имало време 8-) А с майка му сме си лафили 2 пъти за малко по телефона (и то защото моя й се обади да й каже,че ще го крада :razz: ),а днес съм канена на кафе в тях за да се запознаем лично :-D Честно казано май не ми се ходи ... Нещо ми е притеснено все още :-D ама има време ... Може и да се отложи :-D
sexa_na_kompleksa
01-25-2010, 12:16
Само със сегашния ми приятел съм ги запознавала. Виждали са го само веднъж. Пред него се държаха добре и си помислих, че го одобряват. Но след известно време разбрах, че не са много очаровани. ;D
Но не мисля, че има голямо значение. Все пак е важно какво изпитваме ние един към друг.
А аз неговите родители познавам много добре. С баща му се запознахме още преди да тръгнеме, а с майка му и брат му няколко седмици след това. Страшни пичове са и тримата, харесвам си ги повече отколкото нашите. ;D
Converse333
01-25-2010, 14:00
Аз не казвам нищо на нашите. До сега са познавали само един от приятелите ми, защото той живееше в моя блок. 8-) Иначе майка ми постоянно ме разпитва дали харесвам някой и дали имам приятел, но аз си мълча като пукъл. :D
FiRe_LaDy
01-25-2010, 14:30
Еми идва той да ме взема и да ходим на кафе и майка ми веднага да види с кого излизам и само отваря,а той си е високичък и едър ... и само някаква гледа като луда и аз "айде махай се.само кажи колко часа да си дойда" и тя викна баща ми той да кажел ... и така се запознаха с него ... и от тогава почти не излизахме,защото супер много се разбираше с тях и те ни караха да оставаме вкъщи да пиели и да си говорели с него.Ама не се задържахме много дълго,защото с тях се разбираше по-добре от колкото с мен.
И другия с който съм ги запознавала беше бившия ми.С него се запознаха някъде месец след като тръгнахме.Майка ми го хареса много,но баща ми не.Ама няколко месеца по-късно баща ми разбра,че държа много на него и ще му се наложи да се примири.И до последно го харесваха,но сега баща ми само да чуе,че говоря за него и почва да мармори,а майка ми да ми повтаря колко бил глупав и как щял да ми се моли ...
Със сегашния не съм ги запознавала.Не искам да бързам.Ако нещата вървят добре и за напред може и да им го представя..
Еми наще никога нищо не са казвали за гаджетата ми, не са ги харесвали, но не са ми и забраняваяли да се виждам с тях или нещо такова ( въпреки че баща ми се запозна с 2ма от тях по възможно най- бруталния начин) Имаше само един, който много харесваха, ама тоо стара история вече :grin:
Ами баба веднага ми обясни, че ми е рано за секс :shock:
iinlowee
01-26-2010, 18:26
Ами майка ми само ме разпитваше и накрая се ядосах и и казах кой е и му показах снимка .. сега много ме бъзика ,, пита как сме от колко време сме заедно .. общо взето добре го приема (happy)
няколко пъти са си лафили по телефона .. добре че той не е срамежлив хихи 8)
rosencetooo
01-26-2010, 21:07
Амии последните , все си пиша с тях често на компютъра и т.н, споделям си с мам .. или тя сама разбира ;дд ии като почнат да идват в нас и да се засичат и такам :) Татко до сега не съм го запознавала с никой ;дд
gia_sena_mono
01-26-2010, 21:50
Със сегашния ги запознах на един мой рожден ден.
Амиии... от вкъщи май никой не го харесва,имайки предвид някой случки...
А с техните се запознах на части :D - първо с майката, после с бабата и дядото.И представа си нямам какво мислят за мен,по простата причина,че съм ги вижадал по 1 път.Ама и ми е все тая.
:lol: :lol: :lol: Хаха... много се смях като прочетох това :razz: :razz:
vesito13
01-27-2010, 12:53
Той ме изпращаше до вкъщи, поканих го да влезе и се запознаха. Те си го харесват :) С неговите роднини пак съм се запознавала по случайност, като съм била в тях. Те пък ме харесват адски много и аз ги харесвам, прекрасни хора са :)
soul1199
01-27-2010, 16:21
Изоообщо не им съобщавам във вида "Пък еди-си-кой ми е гадже."
Като започна да спрягам едно име повече от "често" или да излизам с един и същи човек повече от 2пъти седмично - значи ииима нещо. (; Никога не са ме питали директно, но са ме подбъзиква ли леко. (;и при мен е така :D
ThePrettyReckless
01-27-2010, 19:08
Аз подраних с частта с запознаването преди около 18 години когато се е родил приятеля ми, защото семействата ни са много близки, всъщност, техните за кумове на нашите :-D Е наистина никой не е подозирал че ние ще всемем да се вземем xdd ама така се получават нещата, и странно защо, но колкото повече време съм с моето момче майка ми повече се притеснява и негодува а тате повече се кефи. . щом често ми звъни с думите; 'Звънни веднага на Тихомир, да кажеш на баща му да си вдигне телефона, защото е същия като майка ти. . Има го тоя телефон за домашен' - баща ми мрази да не му вдигат телефона :D явно т'ва от него съм го взела. . и така. . всичко е на 6 при нас :D :D поне за сега :P
ахахаа :D супер якото :) :)