View Full Version : Въпрос относно Виагра-та
NiddHogg
01-24-2010, 20:58
Искам да питам, някой който е взимал и знае със сигурност, значи въпросът ми е ако взема едно хапче, вярно ли е че ще мога да издържа до 3 часа без да ми спада :?
whatever5
01-25-2010, 07:11
:D :D :D ти на колко години си бе мойто момче? Щото виаграта е предназначена по принцип за хора , на повечко годинки, на които или изобщо не им става или имат други нарушения и е доста опасно да се взима от младежи :? Защо не пробваш сам да увладееш положението вместо да търсиш на хляба мекото? Чети в нет-а сигурна съм , че има много информация :)
Искам да питам, някой който е взимал и знае със сигурност, значи въпросът ми е ако взема едно хапче, вярно ли е че ще мога да издържа до 3 часа без да ми спада :?
И когато станеш на 20 ще бъдеш зависим цял живот от този препарат! Това е лекарство/хормон, с който не бива да се експериментира!
NiddHogg
01-25-2010, 13:05
Е ставаш зависим от тва хапче, ако го взимаш редовно аз ще взема просто един път, немога да овладея положението приятелката ми ме подлудява максимум 10-15 мин и край. Искам да опитам по-дълго заради това ме интересува :D
whatever5
01-25-2010, 14:21
Ами какъв е смисъла вднъж?! Нали после пак ще е същата работа (10-15 и край) ако не и по-зле! Спокойно- като си свикнете с приятелката всичко ще си дойде на мястото :) По-добре сам го преодолей отколкото с хапчета...
HRaBr0TyYKeBaPcHe
01-26-2010, 12:21
Ами какъв е смисъла вднъж?! Нали после пак ще е същата работа (10-15 и край) ако не и по-зле! Спокойно- като си свикнете с приятелката всичко ще си дойде на мястото :) По-добре сам го преодолей отколкото с хапчета...
Попринцип 10-15мин е напълно нормално. :)
NiddHogg
01-26-2010, 16:42
е знам че това е норматива, но искам някой път да изляза извън него не ви ли се е искала някога да издържате повече аз като видя, че я подлудявам ми идва powera и като свърша приключваме искам поне 1 път да правя секс доста време без да съм пиян :D за да го изпитам това чувство какво е аз предполагам, че ще се изтоща после ще ме боли *** от толкова *** но си заслужава :Д.
И все пак питам ако някой е ползвал да ми даде информация и може ли да си взема едно хапче отделно или трябва цяла таблетка ?
NiddHogg
01-27-2010, 10:48
Намерих си решение момци няма да взимам Виагра, ходих неска до един секс шоп и разпитвах тая дето продава и тя ми каза, че ако ми е кеф за 1 път да си взема Камагра - така и ще направя :Д
shisharkatapz
01-28-2010, 19:36
Има си спрей за задържане на ерекцията,не си ли чувал за него ???!!!
NiddHogg
01-28-2010, 22:26
е да ама е много скъп и е за трайно употребяване аз не искам такъф просто само веднъж :Д
batkodoki
01-28-2010, 23:04
ergote="NiddHogg"]Е ставаш зависим от тва хапче, ако го взимаш редовно аз ще взема просто един път, немога да овладея положението приятелката ми ме подлудява максимум 10-15 мин и край. Искам да опитам по-дълго заради това ме интересува :D[/quote]
пробвай - лошо няма,
но твоята приятелка млади момко БАВНО ПАЛИ, а не че ти бързо свършваш = ergo не в теб е проблема!!!
KanalinColov
03-01-2010, 07:58
Приемането на Виагра, Камагра, Циалис, Левитра и други такива не води до физическо, а по - скоро до психическо пристрастяване. Няма опасност да ти стане нещо дори да предозираш , пробвал съм. Препоръчвам ти Левитра или Циалис. По-добри са от Виагра и са по-евтини. С Левитра можеш и алкохол да употребяваш, дества 5-6 часа. Циалис действа 36 часа. Ще останеш възхитен от действието му !
Callisto
03-10-2010, 06:26
Гаджето ми пък си издържа 3 часа без проблем в перфектно състояние. Въпрос на опит и дисциплина. Не взема виагра или нещо добобно, а просто експериментираме както винаги и секса е уникален. :)
Не знам после коя девойка ще те издържи 3 часа...
Callisto
03-10-2010, 09:09
Не знам после коя девойка ще те издържи 3 часа...
Той самия няма да издържи! :D След 3 часа ще е с такава яка мускулна треска, че няма да може да се движи какво остава да ебе.
ROCKABILLY
08-17-2012, 12:41
Препоръчвам на който не е пробвал никога..едни таблетки на билкова основа - VITA GRA ..Дори и само едното хапче задържа първата ви ерекция над 2 часа...а следващата може да продължи и до сутринта .
кво си рекламираш хаповете във форум за деца и тинейджъри е?!