View Full Version : Според вас..
MichellePhan
01-24-2010, 22:15
на колко години е нормално да слагаш лек грим-молив,сенки,пудра/ФДТ.На колко години според вас е "кифленско" и колко грим е допустимо да си сложи едно 13/14 годишно момиче,примерно за да си подчертая очите?
ПП:Според вас емовско ли е да имаш "крив бретон" при положение,че ти седи много по-добре отколкото ако си без него?
mimsssssss
01-24-2010, 22:37
Не знам за себе си ли питаш или просто информативно, но ще ти отговоря с един отговор на всички въпроси: бъди таква каквато искаш, без да те контролира хорското мнение. По добре различна, отколкото клонинг!
:lol: :lol: :lol:
"кифленска" възраст за грим?!?!?!! РОФЛ егати темата честно
1. Ако си слагаш черен молив и имаш бритон няма да си нищо различно от ... себе си с черен молив и бритон
2. Годините нямат значение, важно е да не прекаляваш с грима и да ти отива
3. Имай повече самоувереност Ако сама си лепиш етикети предварително, няма как да се чудиш после защо ти викат емо или кифла :)
MichellePhan
01-24-2010, 22:44
:lol: :lol: :lol:
"кифленска" възраст за грим?!?!?!! РОФЛ егати темата честно
1. Ако си слагаш черен молив и имаш бритон няма да си нищо различно от ... себе си с черен молив и бритон
2. Годините нямат значение, важно е да не прекаляваш с грима и да ти отива
3. Имай повече самоувереност Ако сама си лепиш етикети предварително, няма как да се чудиш после защо ти викат емо или кифла :)
Питам общо + за мен 8-) Началото на годината започнах да си слагам черен молив,сенки и с крив бретон и всички от класа почнаха "емо"..бля-бля..Ама не съм 1000% аз се хиля 500 пъти повече от другите и съм адски щастлива :o Ами кифленска възраст- :D когато слагаш ФДТ на 10-11 г не е ли просто кифленско :grin:
Shadowsogirl
01-25-2010, 03:40
Пак казвам... Уляхте се с тия кифли..
Според мен пък възрастта има значение. Много ми е смешно като видя някоя 14-годишна наклепана до ушите. Не, че и аз не съм се мъчила да се гримирам на тази възраст,но като цяло не ползвах грим.
Според мен на 16-17 години е нормално да започнат да се гримират. Иначе може леко за поводи. Незнам.. може би съм с малко по- консервативно мислене, но наистина смятам, че е смешно. Аз в моето училище имах няколко индивида, които на 13-14 години са наклепани с фдт, пудра, молив, сенки, червило и т.н... общо взето всички видове козметика можеше да се срещнат по лицата им и честно казано не особено сполучливо. Да не говорим, че повечето нямат хигиенния навик да си почистват грима като хората.
Забравих да спомена, че все пак на 14-15 годишна възраст мисля, че може да се използва примерно гланц и евентуално спирала. Имах в предвид, че мисля, че е малко рано за сенки, моливи, пудри и прочие.
^ Е, да, обаче ако има някоя на 13-14, която може да се гримира и става добре, защо да не го прави :) Но наистина годините имат значение, все пак не може 8 годишна да излезе гримирана.
Лек грим на 13-14 според мен е нормално. Спирала, молив и някакви светли сенки понякога защо не? Ако стои добре няма нищо лошо :)
А това за бретона няма да го коментирам. Абсолютната простотия. По същата логика може да се каже и, че черното е емовски цвят и т.н. Простащини :)
Infinity
01-25-2010, 09:57
Според мен , като цяло е рано от 13-14 години за грим , НО
ако чрез този грим искаш да прикриеш нещо , което не харесваш в себе си , и ако можеш да го прикриеш добре- защо не?
Не одобрявам, обаче слагането на тонове грим без да има някаква необходимост от това- на чиста кожа особено.
След , като искаш да подчертаеш нещо , което харесваш в себе си- очи , устни и т.н. - направи го ! А относно бретона - един бретон абсолютно нищо не означава. Общо взето , ако смяташ , че можеш да се разкрасиш по някакъв начин качествено чрез качествен грим - няма лошо , не не трябва да се прекалява особено , ако няма смисъл от тоя грим ,а е просто така , защото вече всички останали се гримират.
Converse333
01-25-2010, 10:05
Според мен пък възрастта има значение. Много ми е смешно като видя някоя 14-годишна наклепана до ушите. Не, че и аз не съм се мъчила да се гримирам на тази възраст,но като цяло не ползвах грим.
Според мен на 16-17 години е нормално да започнат да се гримират. Иначе може леко за поводи. Незнам.. може би съм с малко по- консервативно мислене, но наистина смятам, че е смешно. Аз в моето училище имах няколко индивида, които на 13-14 години са наклепани с фдт, пудра, молив, сенки, червило и т.н... общо взето всички видове козметика можеше да се срещнат по лицата им и честно казано не особено сполучливо. Да не говорим, че повечето нямат хигиенния навик да си почистват грима като хората.
Напълно съм съгласна. В моя клас има 2-3 момичета, които дори спят с грима по няколко дена... Без да си почистват лицата, а имат молив, пудра, ФДТ, сенки... :? Според мен до 16-17 г., дори и по-нагоре са достатъчни само спирала и гланц като ежедневен грим и коректор ако има нещо за прикриване... Просто тежък грим на малко момиче не му отива.
Neopitom3na
01-25-2010, 10:18
ами 14 е нормална възраст за по- лек и свеж грим :)
vagarious
01-25-2010, 10:34
Аз пък съм твърде против това, някоя 12-13-14 годишна пикла, да ми се разхожда с тонове грим и прическа номер 1.Ми съжалявам, ама забога - накъде отива света!?!? Аз на тези години не знаех гладна ли съм или не, а те сега ще ми се разхождат по-наклепани от мен,дето съм почти пълнолетна и от мен,която слага само една спирала и гланц.Ми разбира се, че имат значение годините.Изумихте ме с коментарите си.Я за повод, я за днес,я за утре и ехе..какво стана!?Всеки ден ... пф. :x Съжалявам, ако съм обидила някой.
Според мен е хубаво поне до 16 годишна възраст да си си естествен.. та то е най- добре изобщо да не се мажиш, но като гледам днешната младеж.... :? :? :?
П.С никой млад човек не може да разбере че красотата му се крие в самата младост, а не в това колко тонове грим е сложил... :?
cherrygloss
01-25-2010, 10:49
Според мен е хубаво поне до 16 годишна възраст да си си естествен.. та то е най- добре изобщо да не се мажиш, но като гледам днешната младеж.... :? :? :?
П.С никой млад човек не може да разбере че красотата му се крие в самата младост, а не в това колко тонове грим е сложил... :?
Напълно съгласна.Аз съм на 14, слагам си само гланц и рядко спирала.От класа ми има такива .. че ме е гнус да ги гледам просто! :? Не си съсипвайте младостта с тези химии, защото като станете на 40 ще се чудите защо имате бръчки, увиснала кожа и тнт.
gia_sena_mono
01-25-2010, 10:54
Що за думи "кифленско" и "емовско" ? :D
Щом се харесваш така,какво знаение има "кифленско" ли е или и"емовско"?Ако се харесваш с "крив" бретон и някой ти каже "О,ама това е кифленско!" и ти веднага ще спреш да се харесваш с него,така ли?
NeverTheSame
01-25-2010, 10:58
на колко години е нормално да слагаш лек грим-молив,сенки,пудра/ФДТ.
след като на това му викаш лек грим,значи си изтървана работа ;]
silviau66
01-25-2010, 11:10
Хмм незнамм.. Аз си слагам обикновено безцветен гланц и ако имам някаква гадна пъпка си я прикривам с коректор.. А иначе много рядко слагам фдт/пудра, молив, сенки, и от време на време спирала.. :)
Това за бретона е абсурдно!!!! Щом се харесвам например аз с бретон, никой не може да ми промени мнението.. дори и да ми викат, че е "кифлнско" или "емовко" :shock: :lol: :lol: :lol:
те в нашето училище са забранили грима така или иначе ... само на 7мите класове разрешават ... обаче има една малка (сиг. 4 клас) която е по-наклепана и от най-наконтената учителка .... на мен ми става дори неудобно :?
MichellePhan
01-25-2010, 12:13
след като на това му викаш лек грим,значи си изтървана работа ;]
Аз НЕ говор за всекидневно слагане,а изобщо за слагане.Както казаха преди мен ако имаш гадна кожа защо на рождения си ден да не сложиш ФДТ или пудра?
AttentionWhore
01-25-2010, 17:01
след като на това му викаш лек грим,значи си изтървана работа ;] :razz: :razz: :razz: :D :booooomb: 8-) :lol: :-D