Влез

View Full Version : С 2-ка за срока

k0tence93
01-25-2010, 12:43
днес разбрах, че ще имам 2-ка за срока :cry: Проблема е че незнам как да кажа на наще ... Като разберат, че тяхната любима ученичка е 2-ка ... направо не ми се мисли :? Чувствам се ужасно ... Я помогнете тези с моя проблем, че направо ще откача вече :cry: :cry: :cry: :cry: Имали и други който са били като мен и как е минало ... моля ви споделете ;(

Christine
01-25-2010, 12:44
А ти не знаеше ли, че си за двойка?
Ако знаят за текущите ти оценки, надали ще са изненадани.

SmilezZz
01-25-2010, 12:47

Точно

k0tence93
01-25-2010, 12:49
горе-долу знаеха :( ама и скрих някой и сега незнам как да им кажа :(

Unendlich
01-25-2010, 12:55
Ами.. не знам вашите какви са (дали разбрани, точни или строги), но или трябва да им кажеш (което е редно), или да скриеш 2-ката от тях. Казваш им - мамо, тате, така и така.. Обещайте да не ми се карате. Този срок се поизложих доста (зависи по какво ти е и 2-ката де) , другият срок ще я попрявя, ще се стегна и така. Това е най-добрият възможен вариант. Другото е - да си направиш бележник само за ваще или да смениш страницата (ама по-добре недей) ;>

k0tence93
01-25-2010, 13:00
Ами.. не знам вашите какви са (дали разбрани, точни или строги), но или трябва да им кажеш (което е редно), или да скриеш 2-ката от тях. Казваш им - мамо, тате, така и така.. Обещайте да не ми се карате. Този срок се поизложих доста (зависи по какво ти е и 2-ката де) , другият срок ще я попрявя, ще се стегна и така. Това е най-добрият възможен вариант. Другото е - да си направиш бележник само за ваще или да смениш страницата (ама по-добре недей) ;>

Така мисля и да направя .... няма да крия, че с криенето само усложнявам нещата :D Ще говоря с тях ама много ме е страх никога не ми се беше случвало да имам 2-ка и чак не мога да повярвам на себе си :(

drogba333
01-25-2010, 13:26
1 2-ка :D :D :D :D :D :D :D това не е проблем аз имам 4-ри и не го мисля толкова :grin:

k0tence93
01-25-2010, 13:46
за първи път ми е :( и се чувствам някак глупава :lol: :( :( :( :(

petiam
01-25-2010, 16:26
да си учила! сега не му е времето да се оплакваш, нещата няма да се променят ..

LuxurySk0B
01-25-2010, 16:27
Крий , докато не искат бележник за подпис

FuCkInBuBbLeGuM
01-25-2010, 16:31
Е хуу де толкова ли не си успяла да се постараеш за 3 ... както и да е .. минала работа. По кво ти е 2-ката? Иначе най - добре кажи в прав текст на вашите, щото ако не им кажеш само ще усложниш нещата...

teenems
01-25-2010, 16:38
И тва по кой предмет ?

Dimana99
01-25-2010, 16:44
Е 2 за първия срок не е голяма работа :) Може да минеш леко или с малко караници... Ще го преживееш сигурна съм

Zarity
01-25-2010, 18:58
Ми казваш им.Точка.
Късмет :D
И аз имах миналата година за първия срок 2 по алгебра,още съм жива. (ама сега имам 4,копелее :D :D :D )

BeezyJey
01-25-2010, 19:37

Откъде знаеш!??!?!
:D
Аз вече за втори път сменям страница (защото няма откъде да се снабдя с печат на директор ,че да сменям цял бележник)
и ми е интересно как и ти се сети за това :Д

Как става тфа сменяне на страницата ?? :D :D

BERCUT
01-25-2010, 21:08
Много лесно става - разтваряш телчетата, вадиш страниците, махаш страницата която не я искаш и слагаш друга от идентична от празен бележник.
ЗАБЕЛЕЖКА: Ако на всяка страница или между страниците има печат на даскалото подобни работи няма да станат, освен ако не се сдобиеш с печата на училището.

FantaMen
01-25-2010, 21:18
Аре и ти е за една двойка на изпит останах :D зех го с 4 (9 клас беше тва ) Ся 10 пак 2 двойки за срока кво толкова вторият 5 и ето ти го 4 за годината ;)

k0tence93
01-26-2010, 14:29
по счетоводство е 2-ката :oops: :( много ми труден тоя предмет . Какво да правя :(

ImmortalSportFreak
01-26-2010, 14:35
Ееее ще кажеш на вашите и друг път ще ти е за урок да си седнеш и да учиш..... !! :?

playboyche
01-26-2010, 15:50

iLovePussyJuice
01-26-2010, 18:11
Е хуу де толкова ли не си успяла да се постараеш за 3 ... както и да е .. минала работа. По кво ти е 2-ката? Иначе най - добре кажи в прав текст на вашите, щото ако не им кажеш само ще усложниш нещата...Ами не знам какъв е случая с нея, но както щях да взимам стипендия, така сега ще съм с последно предупреждение и поправка. :?
Само заради един учител.

Е ако се стигне до там, ще се стигне до убийство...ебал съм им майката ще ги лежа... за мен ще е удоволетворение, че този подчовек ще е 2 метра под земята. 8)

Това е то селска пръчка от Пичкомайчино, Кърджали да ти убие желанието...
А в интерес на истината, някога исках да уча точно такава специалност, но не...
Вече нямам никакъв интерес към предмета...
Смърт!
Пожелавам я, най-искрено...ако се налага ще помагам за това пожелание. 8)

Иначе по темата: Просто им кажи, най-удачния вариант. :)

vilityyy96
01-26-2010, 18:56
Ако знаят за текущите ти оценки, надали ще са изненадани. Точно, те трябва родителите ти хич да не са в час, или пък ти абсолютно нищо да не им казваш, за да се извенадат...и то за срока :(

Neopitom3na
01-26-2010, 19:09

Точно
да

Adr3nal1n
01-26-2010, 19:37
и осми и девети клас оставах на поправка ти за една двойка....
нз какъв съвет да ти дам понеже при мен минава винаги много леко
пиши после какво е станало,че ми е интересно :P 8-)