PDA

View Full Version : мисля си глупости ;((

danibebi
01-25-2010, 17:40
Здравейте..този път ми е нужен съвет,,повече от всякога :cry: незнам какво ми става,,объркана съм много,, :( постоянно си мисля глупости,, през деня не толкова,, но вечерта много,,примерно се сещам за страшни сцени от филм и започвам да си мисля глупости :shock: :cry: незнам какво ми става,, един вид имам черни мисли :( на вас случвало ли ви се е и дайте ми съвет как да го преодолея,, моля ви :-# и без обиди,, искам само съвети :-# :-# :-#

ameli
01-25-2010, 17:56
аз като почна да си мисля, за неща, които не искам ... си пея и си представям клипа :D .. или си мечтая (например, че кучето ми е в апартамента и е лято, и излизам на разходка с него, и събирам погледите на момчетата :grin: и се запознавам с някой готин ... или че имам нов папагал - и го уча да говори, играем си както със стария...) ... или се сещам за хубави моменти с пернатото (понеже мн ми липсва)

почти винаги преди да заспя пред очите ми минава отното и отново един момент - в който пилето ми умира и аз креща ... това даже съм го сънувала :o

п.п не гледай страшни филми, особено преди да заспиш ... заложи на комедиите ...

п.п2: напиши всички страшни мисли на един лист и след това го изгори, или го пусни в тоалетната :D или и аз не знам....

хайде успех :-)

danibebi
01-25-2010, 18:00
аз като почна да си мисля, за неща, които не искам ... си пея и си представям клипа :D .. или си мечтая (например, че кучето ми е в апартамента и е лято, и излизам на разходка с него, и събирам погледите на момчетата :grin: и се запознавам с някой готин ... или че имам нов папагал - и го уча да говори, играем си както със стария...) ... или се сещам за хубави моменти с пернатото (понеже мн ми липсва)

почти винаги преди да заспя пред очите ми минава отното и отново един момент - в който пилето ми умира и аз креща ... това даже съм го сънувала :o

п.п не гледай страшни филми, особено преди да заспиш ... заложи на комедиите ...

п.п2: напиши всички страшни мисли на един лист и след това го изгори, или го пусни в тоалетната :D или и аз не знам....

хайде успех :-)

Мерси,, дано помогне :-)

DieselBlood
01-25-2010, 18:49
Да не си под напрежение????

danibebi
01-25-2010, 18:57
Да не си под напрежение????

Да,, но не винаги..макар,че напоследък ми се случва честичко..Защо? Да не мислиш,, че е от това?

onestar
01-25-2010, 19:24
Бъди сред повече хора, общувай, забавлявай се, забрави за "страшните сценки". Не слушай разни депресиращи песнички - не влиаят добре на психиката. И спри с тези филми. Просто разпускай... прави неща, които ти доставят удоволствие, така постепенно ще се отървеш от тези досадни мисли.
Успех. :-)

aniie
01-25-2010, 20:45
Случва ми се много рядко,но съм го преживяла ;с
Моя съвет е да си мислиш за някакви забавни моменти от живота си,, за приятелите,гадже или нещо такова ^__^ не се оставяй на някви чудовища да ти отмъкнат съня :D . . Мисли си за лятото да речем и кво е яко... или нз,нещо което на теб ти е приятно :) Успех! :-)

danibebi
01-26-2010, 11:14
Мерси :oops: :) :)

SmilezZz
01-26-2010, 12:26
Бъди сред повече хора, общувай, забавлявай се, забрави за "страшните сценки". Не слушай разни депресиращи песнички - не влиаят добре на психиката. И спри с тези филми. Просто разпускай... прави неща, които ти доставят удоволствие, така постепенно ще се отървеш от тези досадни мисли.
Успех. :-)

Точно..
Напълно съгласна съм..
Наистина трябва да общуваш с повече хора..Забавлявай се..НАмери си някакво хоби..И не гледай страшни филми,преди да заспиш :)

britzy
01-26-2010, 14:22
Миии гледай нещо неангажиращоума-нещо като поредицата от Пайове,мега идиотски комедии(ам.пай)
на мен пък ми се случва-като вида плочки примерно в банята и си предтсавям как падам и си чупа носа :razz: или като вида стълби как падам от тях :razz:
лудо лудо

TheGirlNextDoor
01-26-2010, 15:38
и на мен ми се случва..просто започни да мислиш за хубави неща или си пей..знам ли при мен помага :)

danibebi
01-26-2010, 16:35
и на мен ми се случва..просто започни да мислиш за хубави неща или си пей..знам ли при мен помага :)

мерси много :) :grin: :-) :-) :)

moisture
01-26-2010, 16:57
на мен също ми се е случвало,но започнах да се занимавам с нещо,да чета,да слшам музика или да гледав тв.Не мисли за глупости

iiw
01-28-2010, 11:33
И на мен ми се е случвала-и то редовно. Почвам да си мисля за нещо хубаво, но не винаги ми се получава. :( Много помага за безсъние или неприяни мисли горещ душ или прясно мляко с мед. :)

buuu
01-28-2010, 13:38
случвало ми се е спох пийй 1 валериан 8)

FeDkY
01-28-2010, 13:44
При мене кат стани тва то ми са е случвало 2-3 пати .... Предимно от лоша вечер или нщ. сварзано сас деня ...... Прибирам се, вадя от хладилника един студен чай сядам пред ТВ-то пускам си Comedy Space (ТВ само с комедии) зяпам мисля за др. работи смея се после ям малко и лягам и почвам броя овцете :razz: :razz:

danibebi
01-28-2010, 15:12
И на мен ми се е случвала-и то редовно. Почвам да си мисля за нещо хубаво, но не винаги ми се получава. :( Много помага за безсъние или неприяни мисли горещ душ или прясно мляко с мед. :)

Мерси.Наистина ме успокои и ти и другите :) :) :)

peshost
01-28-2010, 15:18
Аз като се сетя се си мисля за нещо друго по-хубаво и така.

juliee
01-30-2010, 13:21
И при мен има нещо подобно,надявам се да си мине от само себе си..

donstavrev
01-30-2010, 14:41
аз като почна да си мисля, за неща, които не искам почвам да си пея

danibebi
01-31-2010, 20:04
:( :( :(