View Full Version : Проблем след прием на Ескапел
sssss359
01-26-2010, 10:21
С приятеля ми правихме секс в деня, когато ми свършваше менструацията, и презервативът се скъса, но тогава не пих хапче. След около седмица това се повтори и тогава си взех Ескапел. 6 дена след приемането му получих зацапване на бельото, но не като нормална менструация, а нещо като нормалния секрет на влагалището премесен с малко кръв. Това продължи ден и половина- два. Според вас на какво може да се дължи това? И преди съм пила Ескапел и ми е идвало след 3-4 дена и е било като нормална менструация, но по-кратка.
_butterfly_
01-26-2010, 11:41
Ескапел може да предизвика кървене- страничен ефект от хапчето. Не се притеснявай в този случай е нормално.
sssss359
01-26-2010, 11:54
Ескапел може да предизвика кървене- страничен ефект от хапчето. Не се притеснявай в този случай е нормално.
Но нали след като пия Ескапел трябва да ми дойде до няколко дена. А това кървене беше много малко, седмица след приемането на хапчето.
с тоя ескапел и от носа да ти текне кръв не се панирай..
-при всеки е различно
- не се притеснявай, като му свърши деиствието, организмът ти ще влезе в пътя :)
_butterfly_
01-26-2010, 12:02
Но нали след като пия Ескапел трябва да ми дойде до няколко дена. А това кървене беше много малко, седмица след приемането на хапчето.
Спокойно нормално е. Очаквай следващата ти менструация да дойде на датата, на която по принцип ти идва.
black_baby
01-26-2010, 12:26
Спри тези Ескапел щом имаш тези проблеми и ползвайте по здрави презервативи.
sssss359
01-26-2010, 13:00
Това е третият път, в който ми се налага да пия хапче. И винаги следкато ги изпия след 3-4 дена ми идва, защото нали точно това трябва да предизвика хапчето. Не би трябвало да ми дойде на датата, на която по принцип ми идва. Притеснявам се, защото винаги ми идва след 3-4 дена, а сега след седмица и то само леко прокървяване, което траеше ден и половина и не беше нормална менструация.
едно за годината ти е много, теб тфа ти е третото..ай чуди се що е ден и половина подобието на менструация, което си имала.. :(
sssss359
01-26-2010, 13:17
едно за годината ти е много, теб тфа ти е третото..ай чуди се що е ден и половина подобието на менструация, което си имала.. :(
Да съм казала, че за една година съм изпила 3???