View Full Version : Сенки за очи..помощ :)
Svalkata
01-26-2010, 16:10
Така..много рядко се гримирам и под грим имам предвид черен молив и спирала и рядко фдт. Иии искам да си вземя хубави сенки за очи. Също така ако може да ми покажете някои начини за слагане,защото сън начинаеща :oops: Също така да уми кажете какви цветове ще ми отиват-със светла кожа съм и кестенява коса.Със много светло кафяви очи. Чакам предожения :oops: :-)
DevilWish
01-26-2010, 16:30
To всички цветове седят различно на всяка кожа.Описала си, че е светла, но не може да се прецени.Трябва да се пробва ;)
Купи различни цветове примерно розово, синьо, кафяво . . .най-основните.И ги съчетавай с облеклото си. Пример - розова блузка, розов грим. А техники просто си го слагаш на целият клепач е най-простото възможно.Може да направиш опушен грим (видеа бол в ютуб), може да сложиш на целият клепач и отгре по-светъл цвят, на целият клепач и отсрани на окото по-тъмен грим.Или пък на половината клепач светъл грим на другата половина /външната/ по-тъмен . . .
Мм дано ти помогнах =)
sunshine955
01-26-2010, 16:42
ако не пробваш няма как да разбереш :wink:
Luscious_Heart
01-26-2010, 16:45
Цветните ми сенки са оригинални на Dior, но са ми подарък от семейна приятелка, живееща в Англия. :) Тук може и да има оригинали, но кой ли ги купува - засъхват и т.н.
Аз и без това слагам рядко цветни сенки, предимно черни - доволна съм от тези на Seventeen, 7-8 лева струват и стигат за доста време.
Biskfitka
01-26-2010, 17:43
Ruby Rose-аз съм най-доволна от тях
liim0nka
01-26-2010, 17:52
Ruby Rose не са лоши..
каня се да си купя на мейбълин, някой има ли впечатления за сенките им? :-o
Neopitom3na
01-26-2010, 17:56
мисля, че златисти сенки ще ти отиват :)
Ruby rose и Golden rose. :)
Svalkata
01-27-2010, 08:10
Мерси на всички :-)
Svalkata
01-27-2010, 08:22
Разгледах сайта на Ruby Rose и искам да ви питам далий тези сенки са добри http://www.rubyrose-bg.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=garden_flypage.tpl&product_id=471&category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=2 ?
имат и пудра :D Е?
blondeVIP
01-27-2010, 08:30
Seventeen от къде в София може да се намери :) Много съм си харесала едни тройни сенки и абе много неща но не знам от къде да помощ ;pp
ПП; по темата, Ruby rose са хубави аз имам тези 8 или 9 който са дадени, сините :) много са добри ;pp
Svalkata
01-27-2010, 08:39
даа,и на мен ми допадат сините. а те на Ruby rose къде да ги търся? в обикновените козметични магазини или..? :)
Neopitom3na
01-27-2010, 10:17
^ във всеки обикновен козметичен магазин ги има :P
Biskfitka
01-27-2010, 10:31
На руби Роус имам мноого палитри и всички са уникални-препоръчвам тази с 48 цвята...7-8 лв. мисля,че е.Има много хубави цветове :grin:
На руби Роус имам мноого палитри и всички са уникални-препоръчвам тази с 48 цвята...7-8 лв. мисля,че е.Има много хубави цветове :grin:
Тази с 48 цвята е 15 лв. тука :shock:
аз ти препоръчвам прахообразните сенки на импала много хубави цветове има и са около 3 лева
roadrunner
01-27-2010, 11:47
Аз пък имам въпрос :-o Защо почти винаги като сложа сенки и после се събират някакси по клепача ми и стават като черти.. Много е неприатно, особено когато си се постарал повече и..... :o
Svalkata
01-27-2010, 14:46
ее,смятам да си взема тези сините като за начало. :-D Те колко г/д струват?
Мойте са на Руби роуз,не ги ползвам много често,но съм доволна като слагам :)
Biskfitka
01-27-2010, 15:51
Аз пък имам въпрос :-o Защо почти винаги като сложа сенки и после се събират някакси по клепача ми и стават като черти.. Много е неприатно, особено когато си се постарал повече и..... :o На мен ми се с случвало ако по някаква причина кожата ми е по-мазна и като сложа сенки и се събират...
darrie Не знам,тук има един магазин,в който всичко е по-евтино с поне 2-3 лв (може и повече...).В др-те магазини не знам как е...
Luscious_Heart
01-27-2010, 16:29
Seventeen от къде в София може да се намери :) Много съм си харесала едни тройни сенки и абе много неща но не знам от къде да помощ ;pp
ПП; по темата, Ruby rose са хубави аз имам тези 8 или 9 който са дадени, сините :) много са добри ;pp
Аз не знам дали Seventeen имат отделен магазин. :D Купих си ги от Bonjour, би трябвало във всяка по-голяма дрогерия да си намериш.
Не съм от София.
Аз пък имам въпрос :-o Защо почти винаги като сложа сенки и после се събират някакси по клепача ми и стават като черти.. Много е неприатно, особено когато си се постарал повече и..... :o
Прекалявала си явно. Това е като когато сложиш много фон дьо тен - при мимики ти се очертават бръчките и лицето ти става като археологично откритие. :lol: