View Full Version : ПРИЧЕСКА
Gretii95
01-26-2010, 16:35
Здравейте!Искам да ви попитам дали знаете как е направена прическата на SoShy в тази песен-http://www.youtube.com/watch?v=25LBTSUEU0A&feature=fvst Благодаря предварително! :)
Gretii95
01-26-2010, 17:44
ехооооооо никой ли не иска да ми помогне :cry:
DevilWish
01-26-2010, 18:17
Отстрани е на малки малки плитчици и отгоре бритона е хванат с фиба и повдигнат, но не точно по средата, а повече от страни го е хванала ;)
Gretii95
01-26-2010, 18:25
Отстрани е на малки малки плитчици и отгоре бритона е хванат с фиба и повдигнат, но не точно по средата, а повече от страни го е хванала ;)
Благодаря! :-) но ако някой може да ми даде клип ще сам много благодарна :)
NeverTheSame
01-26-2010, 18:35
Какъв клип о.О..то много ясно си личи как е направена..DevilWish ти каза как по-точно.Опитай..ако не стане-ще опиташ още няколко пъти xD
Gretii95
01-26-2010, 18:46
Какъв клип о.О..то много ясно си личи как е направена..DevilWish ти каза как по-точно.Опитай..ако не стане-ще опиташ още няколко пъти xD
Аз знам как да си направя такав бритона ,обаче не мога да схвана как да направя тва отстрани :(
DevilWish
01-26-2010, 18:53
Аз знам как да си направя такав бритона ,обаче не мога да схвана как да направя тва отстрани :(
Търси как се прави рибена кост и я направи или остави някой да ти я направи, защото не е много лесно ;) Има много клипове за рибена кост ;)
Gretii95
01-26-2010, 19:33
Търси как се прави рибена кост и я направи или остави някой да ти я направи, защото не е много лесно ;) Има много клипове за рибена кост ;)
Благодаря! :-)