Влез

View Full Version : .. заменена...

mechtaq_za_teb
01-26-2010, 17:22
Чувствам се адски зле. Не очаквах да е толкова скоро, но ето че стана. Та ние сме разделени от седмица-две и той вече е влюбен.. щастлив. Не му пука за това, че на мен ми е гадно, че тази мисъл ме разбива отвсякъде... Опитах се да се държа нормално... но дори че беше по телефона, какво от това?!!! Гласът ми трешереше супер много и затворих! Повече няма да му се обадя, това е сигурно, но от разговора насам се чувствам отвратително. Грешка беше, да. Няма да я повторя, но... защо трябва да е толкова трудно??? Кога ще осъзная, че не си струва даже да го мисля.. и защо той да е щастлив, след като ме нарани толкова жестоко?!!! :( Какви са тия закони в тая природа... не знам. Не мога да си събера мислите цял ден. А довчера нещата бяха ок, докато не ме прихвана днес нещо и не му се обадих. Влюбен бил... браво. Сама съм си виновна, но какво от това... все едно няма някъде да го засека с нея скоро... тогава дали съм звъннала, или не, пак ще се сетя как сме били заедно.. и как това не значи грам за него! Как може... как може след 1 година заедно да му е все едно, че ме боли супер много?!!! Искам и аз да си намеря щастието... и аз да мога да си спомня само хубавото... но как..

sexa_na_kompleksa
01-26-2010, 17:26
Почти нищо не разбрах. ;D
Успокой се, мацка. (:
Явно не ви е писано да сте заедно и някъде там има някой по-добър за теб. (: Не ти остава нищо друго, освен да постъпиш като него - забрави го и си намери нова половинка, която да те прави щастлива. (:

mechtaq_za_teb
01-26-2010, 17:30
Успокой се, мацка. (:
Явно не ви е писано да сте заедно и някъде там има някой по-добър за теб. (: Не ти остава нищо друго, освен да постъпиш като него - забрави го и си намери нова половинка, която да те прави щастлива. (:Съжалявам... и аз като си го чета сега, малко не се разбира. Просто, както казах, не мога да си събера мислите.. Иска ми се да си намеря половинка, но не става ей така. Аз искам някой, който да ме цени, така както той го правеше преди... защото го правеше. Искам нещо наистина пълноценно... И не искам да ми липсва :( Всеки ден си повтарям, че не си струва.

fenastz
01-26-2010, 17:45
Сама съм си виновна

Какво си сторила ? Как се разделихте ?

ScarletBite
01-26-2010, 17:48
Успокой се! :smt056

Всъщност не.Гушни мечето, пусни си "вашата песен" и си поплачи.Плачи, плачи, плачи... ще ти мине :wink: Не опитвай да го забравяш - няма смисъл.Извлечи си опит от отношенията ви.Приеми, че е затворена страница в живота ти.Предстоят ти нови запознанства с много нови хора - пак ще срещнеш любовта. :)
Не се унижавай да му звъниш или да го търсиш.Но не го мрази - всеки отговаря пред себе си и пред Бог.Ако се засечете отново, дори и да е с новата си приятелка, просто му се усмихни и го поздрави - така, демонстрирайки, че не ти пука, ще му покажеш, че не е "великият мъжкар", след когото за теб няма живот, и... ще нараниш егото му.

Единствено от теб зависи точно за колко време ще се съвземеш след раздялата. :)

Изпращам ти най-искрената си прегръдка! :smt061

baby07
01-26-2010, 17:55
Заеби го .. намери си и ти някой и продалжавай напред :)
Нали всичко идва за да си отиде ;)

ScarletBite
01-26-2010, 18:03
Нали всичко идва за да си отиде ;)
Един въпрос - това твоя мисъл ли е, или си го чула отнякъде? :)

miss_asi
01-26-2010, 18:09
Когато ти е тъжно и мъчно за него,не задържай цялата тази емоция във себе си,защото ще стане по-зле за теб.Поплачи,плачи докато не ти мине и само не усетиш,че ти става по-леко.

ivcheto0o
01-26-2010, 18:14
още преи да се раделите вие сте се били из4ерпали,тои отдавна те е преживял още по време когато сте били заедно.Попла4и си, след вреем болката ве4е няма да е същата.

Sirius
01-26-2010, 18:14
При такова отношение на към теб няма какво да сдухваш. Прави се че не ти пука и един ден, който ще е по скоро от очакваното ще е така наистина. Не се заключвай у вас. Намери си и ти някой и давай напред, цялата гас. :D Пиши едно лично. :D

Alli
01-26-2010, 18:23
лесно е да се каже намери си,ама ти не можеш да си кажеш хоп-айде влюбвам се в този.По-добре е да се преживее първо изгубеното и после когато срещнеш новата любов,тогава всички рани зарастват,но ти не можеш да замахнеш с вълшебна пръчица ,нещата изискват време.... :(

Sirius
01-26-2010, 18:25
Проблема е че си търсите момчета все едно ще се жените вече, а на тая възраст е друга идеята- да се забавляваш...

sunshinepp
01-26-2010, 18:55
Ако е имал чувства към тебе , и ти си сигурна в това..
Тррябва да си напълно наясно, че за такова време не може чак да е влюбен..
Ако това те успокоява до някаква степен..

co0L_gIrL
01-26-2010, 19:07
Ам.. на мен ми се случи нещо подобно.. Разделихме се и след 2 седмици го видях за ръка с друго момиче. Можеш да си представиш как реагирах- стоях като гръмната 5 минути, след това потекоха сълзи и затичах към вкъщи.
Никой не заслужава такова отношение. Така че.. просто ще трябва да се примириш, едва ли нещо друго ще помогне. Не знам и аз. Едва ли съм човека който да те посъветва, защото аз все още не съм забравила моя човек а минаха 3 месеца..

Iviqna
01-26-2010, 19:19
При мен се получи същото.Бяхме заедно две години,разделихме се заради моя грешка.. 4 месеца се мъчих да си го върна и всяка вечер съм плакала с часове ..буквално!След това реших че няма смисъл и от 3 месеца съм с момче , което си заслужава много повече..
Моя съвет е да се помъчиш да си го върнеш,а ако видиш че няма как ..майната му,всичко някога се преживява ..

Cybershot
01-26-2010, 19:23
Горе главата, просто ти трябва време.
Най-добрият лечител е времето!
Ще срещнеш след време друг, по-добър, който ще те обича повече!
Когато се сетиш за него, мисли за лошите му черти, помага :)

0nem0retIme
01-26-2010, 19:28
Няма какво да направиш,факт е.Трябва да чакаш и да се молиш скоро да мине,но помни,че трябва сама да си помогнеш,доколкото можеш,трябва да си го втълпиш в главата.Не му показвай,че страдаш.
Казваш,че съдбата не е справедлива.Само знай,че всичко се връща.Може да не страда за теб,да страда след години..за друга,но и той ще изпита дори и по-голяма болка.

Violenza
01-26-2010, 19:34
Това, че е с друга не означава, че не страда за теб.
След толкова време е ясно, че ще ти е трудно, но се вземи в ръце, всичко зависи от теб. Като се оплакваш и плачеш няма да промениш нищо, разсейвай се по някакъв начин.

onestar
01-26-2010, 23:59
"Няма страдание, телесно или душевно, което времето не би отслабило... " Е, истина е. Ще ти е трудно, може месеци, години, зависи от теб, от твоята нагласа, от твоята мисъл.
Възможно е да е с нея, с мисълта, че "старата любов се забравя най - лесно с нова". Можеш да направиш същото, ако искаш... и ако смяташ, че това би ти помогнало.
В крайна сметка - чакай. Времето притъпява всяка болка...

ScionOfStorm
01-27-2010, 01:07

ТОВА по принцип е доста вярно, не знам само дали и в твоя случай.

Като цяло хората са доста неблагодарни същества и бързо забравят с кого какво са споделяли, кой ги е изправял на крака и дух и прочие (:

Това за влюбването и невъзможността не е точно така, НО
е напълно възможно да е хлътнал временно и при разочарование да се върне обратно при теб. Месец-два максимум в такъв случай е най-често. Но не искам да ти насаждам грешна надежда...

...отделно си зависи как ще се върне, ти как ще реагираш, всичко.

Просто сме ужасно нетрайни - някои повече, някои - по-малко. Аз самият преди немалко време съм бил горе-долу в неговата ситуация, само малко по-различна. Осъзнах се овреме и нещата се поправиха (:

Казвам ти, не искам да ти насаждам надежда. За мен най-добре би било да почакаш месец, месец и нещо преди да предприемеш каквото и да е относно твоя си личен живот. Не, че ми мязаш на някоя, която на контра ще тръгна да избива неговата 'любов' с нейна си, но все пак.

mechtaq_za_teb
01-27-2010, 03:46

ТОВА по принцип е доста вярно, не знам само дали и в твоя случай.

Като цяло хората са доста неблагодарни същества и бързо забравят с кого какво са споделяли, кой ги е изправял на крака и дух и прочие (:

Това за влюбването и невъзможността не е точно така, НО
е напълно възможно да е хлътнал временно и при разочарование да се върне обратно при теб. Месец-два максимум в такъв случай е най-често. Но не искам да ти насаждам грешна надежда...

...отделно си зависи как ще се върне, ти как ще реагираш, всичко.

Просто сме ужасно нетрайни - някои повече, някои - по-малко. Аз самият преди немалко време съм бил горе-долу в неговата ситуация, само малко по-различна. Осъзнах се овреме и нещата се поправиха (:

Казвам ти, не искам да ти насаждам надежда. За мен най-добре би било да почакаш месец, месец и нещо преди да предприемеш каквото и да е относно твоя си личен живот. Не, че ми мязаш на някоя, която на контра ще тръгна да избива неговата 'любов' с нейна си, но все пак.Аз никога няма да се върна при него отново. Не и след всичко, което направи и начина, по който се държа с мен. Просто ми е изключително тежко в момента...
Всеки иска да е щастлив... И аз искам, но нямам силите вече да търся това щастие.

Presley
01-27-2010, 09:58
Оф,ама и ти си едно мрънкало.

mechtaq_za_teb
01-27-2010, 10:30
Оф,ама и ти си едно мрънкало.Ама си толкова права! Буквално си е така! Точно сега, когато трябва да мисля за съвсем други неща, аз мисля за нещо, което не заслужава внимание... Егати! Имам си достойнство и ще го преживея!

Alli
01-27-2010, 10:33
кат ти дойде до главата ще се разбере кой е мрънкало :shock: хората се осъзнават,но в повечето случаи късно,много е трудно да не показваш,че ти пука,особено на човек,за кого много ти ПУКА :? нали и аз съм така:/

BigFakeSmile
01-27-2010, 10:44
всеки е минавал през това...
вместо да се ядосваш, че той си има друга, намери си и ти ;)
животът не свършва с него :)
наконти се, усмихни се и излез навън :)

П.П. прочети подписа ми

FancyGirl
01-27-2010, 10:48
Следях темите ти и горе долу съм схващам. Правилно си направила, че сте се разделили, та той толкова бързо както казваш ти "те е заменил", нямало е смисъл повече да сте заедно като забравя толкова лесно всичко през което сте преминали, миговите ви заедно, времето прекарано и всичко останало. Просто си дай време света не е почнал и свършил с него, след него ще има безброй момчета който могат да те нарпавят щастлива по един или друг начин. Може би не сега, след време, дай си време и всичко ще се оправи и ти ще си щастлива и ти ще си влюбена. Позволи на всеки да е щастлив.. :)

GossipGirl89
01-27-2010, 11:18
Разбирам те напълно, защото преди близо 2 години и аз преживях същото - след 2 годишна връзка скъсахме и буквално няколко дни след това той вече беше с новата си изгора и тръбеше наляво и надясно колко е влюбен... Много ми беше гадно и трудно, и аз като теб не можех да си обесня как може след 2 години с мен изведнъж да загърби всичко и да бъде с друга без грам да му пука, че разбива сърцето ми на парченца... Но... всичко е възможно в тоя живот. Сега най-важното (и същевременно най-трудното) е да вдигнеш главата горе и да продължиш напред БЕЗ неговото присъствие в живота ти! Не го търси, не му звъни, не му пиши, гледай да избягваш срещите с него, а ако се случи както казаха - усмихни му се и го поздрави. В никакъв случай не трябва да му показваш, че страдаш и ти е гадно - повярвай ми, това е най-голямата грешка, която можеш да направиш, защото сълзите и обесненията ти няма да трогнат, а ще направят точно обратното - ще го накарат да се възгордее още повече. Дай си воля да не го търсиш, намери си някакво хоби, с което да си отвличаш вниманието и да мислиш минимално за него и ако дадеш всичко от себе си и времето ще ти помогне! ;) Да, не става от днес за утре, но ако се държиш и бъдеш силна ще успееш!

Presley
01-27-2010, 11:32
кат ти дойде до главата ще се разбере кой е мрънкало :shock: хората се осъзнават,но в повечето случаи късно,много е трудно да не показваш,че ти пука,особено на човек,за кого много ти ПУКА :? нали и аз съм така:/
До главата ми и по-тежки неща са идвали.
Каэвам го,эащото не е първата сълэлива тема на авторката.
Както сама тя приэна,така е.

ImmortalForever
01-27-2010, 12:06
..ами ако просто иска да те дразни... ?

Bixel
01-27-2010, 12:13
Закво си му се вързала в началото изобщо? Неможа ли да прецениш, че човека е менте?

nymphadora
01-27-2010, 12:28
Когато ти е тъжно и мъчно за него,не задържай цялата тази емоция във себе си,защото ще стане по-зле за теб.Поплачи,плачи докато не ти мине и само не усетиш,че ти става по-леко.

точно :-)

MiChKoO
01-27-2010, 12:35
бъди силна .. трудно ти е знам болезнено е но покажи му че силна и щастлива ... не мисли за миналото за Вас ии за хубавите моменти спомняй си че и преди него сии имала щастлив живот :)

vesito13
01-27-2010, 12:46
Разделили сте се, вече не сте заедно, ти не си част от живота му. Не разбирам какво искаш от този човек. Били сте заедно 1 година, но вече не сте и сега какво? Да седне да реве по цял ден, да се оплаква по форуми, да спре да живее, да не излиза, да изпадне в някоя депресия, да не се вижда с момичета, да няма приятели? Това ли трябва да направи? Той е продължил живота си, направи го и ти... Нямаш никакво право да го съдиш, постъпил е както е намерил за добре.

soul1199
01-27-2010, 16:11
дали е възможно да ти е казал нарочно,че е влюбен,за да те нарани още повече?нз може и да е така,но ти знаеш,че трябва да продължиш напред и че не си струва,така че горе главата и спокойно всичко ще се наред :)

mechtaq_za_teb
01-27-2010, 16:21
дали е възможно да ти е казал нарочно,че е влюбен,за да те нарани още повече?нз може и да е така,но ти знаеш,че трябва да продължиш напред и че не си струва,така че горе главата и спокойно всичко ще се наред :)Не.. дори знам кое е момичето. За какво да е нарочно? Какво печели той от това? И да, всичко ще се нареди. Просто изисква време.

soul1199
01-27-2010, 17:41
дали е възможно да ти е казал нарочно,че е влюбен,за да те нарани още повече?нз може и да е така,но ти знаеш,че трябва да продължиш напред и че не си струва,така че горе главата и спокойно всичко ще се наред :)Не.. дори знам кое е момичето. За какво да е нарочно? Какво печели той от това? И да, всичко ще се нареди. Просто изисква време.ами нз просто така си помислих

gergan4etooooo
01-27-2010, 17:52
Като кажете "забрави го" да не би да става лесно, а и това да си поплачеш, ще ти донесе само временна утеха, после всичко пак се насъбира.
Не мога да ти дам съвет какво точно да правиш за да не ти е тъжно и болно, защото дори и аз не съм стигнала до този извод.
Само времето ще те излекува от любовната мъка, колкото и тривиално да звучи. :)

Bellatrix
01-27-2010, 17:52
Разделили сте се, вече не сте заедно, ти не си част от живота му. Не разбирам какво искаш от този човек. Били сте заедно 1 година, но вече не сте и сега какво? Да седне да реве по цял ден, да се оплаква по форуми, да спре да живее, да не излиза, да изпадне в някоя депресия, да не се вижда с момичета, да няма приятели? Това ли трябва да направи? Той е продължил живота си, направи го и ти... Нямаш никакво право да го съдиш, постъпил е както е намерил за добре.
Абсолютно... Колкото и да ти е трудно да го приемеш, такъв е животът. Не ви е било писано да сте заедно, явно не е получавал от теб нещо, което сега получава от другата.
Не можеш да обвиняваш някого, че е щастлив, а ти не си.

SuperBadSuperFresh
01-27-2010, 18:19
Аз пък подкрепям това да си поплаче хубаво,по-бързо ще и мине.Ще се смее,ще излиза с приятели,ще се забавлява а като остане сама,кво правим? Пак ще реве и пак ще и е гадно.Поплачи си,излей си яда някъде, (спорта е лесен начин да се справиш със стреса) ще видиш как ще се почувстваш по-добре след известно време. Успех :)

marin4itu
01-27-2010, 18:57
Не плачи заради това, че е свършило, а се радвай, че го е имало. Всяка връзка ни учи на нещо.. Моят съвет е да останеш извесно време сама, излизай с приятели, забавлявай се, а момчето, с което трябва да си, ще се появи когато не очакваш ;) И най-важното - мисли положително!

m1nik
01-27-2010, 19:01
Успокой се, мацка. (:
Явно не ви е писано да сте заедно и някъде там има някой по-добър за теб. (: Не ти остава нищо друго, освен да постъпиш като него - забрави го и си намери нова половинка, която да те прави щастлива. (:

-Така не става!!

пс. Той не ти заслужава сълзите.. Няма смисъл да се ядосваш за някой, на който не му пука за теб..не ми се пише просто..по добре с безразличие отколкото с злоба..

buffalo88
01-30-2010, 09:02
Чувствам се адски зле. Не очаквах да е толкова скоро, но ето че стана. Та ние сме разделени от седмица-две и той вече е влюбен.. щастлив. Не му пука за това, че на мен ми е гадно, че тази мисъл ме разбива отвсякъде... Опитах се да се държа нормално... но дори че беше по телефона, какво от това?!!! Гласът ми трешереше супер много и затворих! Повече няма да му се обадя, това е сигурно, но от разговора насам се чувствам отвратително. Грешка беше, да. Няма да я повторя, но... защо трябва да е толкова трудно??? Кога ще осъзная, че не си струва даже да го мисля.. и защо той да е щастлив, след като ме нарани толкова жестоко?!!! :( Какви са тия закони в тая природа... не знам. Не мога да си събера мислите цял ден. А довчера нещата бяха ок, докато не ме прихвана днес нещо и не му се обадих. Влюбен бил... браво. Сама съм си виновна, но какво от това... все едно няма някъде да го засека с нея скоро... тогава дали съм звъннала, или не, пак ще се сетя как сме били заедно.. и как това не значи грам за него! Как може... как може след 1 година заедно да му е все едно, че ме боли супер много?!!! Искам и аз да си намеря щастието... и аз да мога да си спомня само хубавото... но как..

Хаха и при мен историята беше почти същата ! След няма и седмица вече ходеше с друг,което си е доста жалко, но нали знаеш - живота си има и хубави и лоши моменти,а хората просто не оценяват какво имат.Просто си попаднала на кофти парче.А пък и всяко зло е за добро,така че няма място за отчаяние. ;)

mechtaq_za_teb
01-30-2010, 09:35
Абсолютно... Колкото и да ти е трудно да го приемеш, такъв е животът. Не ви е било писано да сте заедно, явно не е получавал от теб нещо, което сега получава от другата.
Не можеш да обвиняваш някого, че е щастлив, а ти не си.Аз всъщност не го обвинявам, че е щастлив. Нека бъде щастлив, ако наистина е. Но имам право да го съдя, да! Защото начина, по който се отнесе с мен и ми каза, че се разделяме, а после връщаше всичките си думи назад... И аз съм виновна, да. Че му позволих.

Snickers
01-30-2010, 09:44
Времето и музиката лекуват...

*Понякога чувствата просто изчезват... :)

Assshley
01-30-2010, 09:46
+1 ;)) Гледай да се разсейваш с нещо.Намери си нещо,което да ти запълва времето,което си прекарвала обикновенно с него-дори и друго момче да е. Нали знаеш клин клин избива. 8-)

umri
01-30-2010, 11:46
Ти го отряза нали? Нека ти сега.

misslowe
01-30-2010, 11:47
Успокой се, мацка. (:

+1

mechtaq_za_teb
01-30-2010, 14:20
Ти го отряза нали? Нека ти сега.Ха, не съм.

miss_kiss181
01-30-2010, 14:41
Не си поставяй зя цел да го забравиш, защото така е още по-трудно. Просто си поплачи или сподели с някоя приятелка. Така ще ти олекне повече, усобенно от споделянето. И сама ще видиш, че след време вече, дори и да го виждаш с новата му приятелка, няма да те боли толкова. А относно това, че и ти заслужаваш да си щастлива и да намериш някой друг, това няма да стане веднага, защото дори и да срещнеш някого постоянно ще го сравняваш с бившия и нищо няма да излезе. :)
Успех от мен и не се отчаиваи.

LegacyOfLife
01-31-2010, 09:14
Здравей миличка,аз имам подобен проблем ..
преди около седмица скъсах с гаджето си,заради изневяра!!
..Много ми е трудо да го изкарам от сърцето и главата си,постоянно мисля за него,за нас.. всичко ми напомня за него,снимки,музика,кафета,п риятели изобщо всичко около мен
Лошото обаче е,че така искам да му се обадя,да го чуя,да го видя..а немога,защото той е виновен и аз го отрязах.Искам да имам достойнство,но това е по-силно от мен.. за сега плача и страдам по него,а той дори не се е опитал да се свърже с мен и да разбере как съм.Моля се само това да мине по-бързо и да го отчасти да го забравя!
Разбирам напълно какво преживяваш,ако искаш да поговорим можеш да ми пишеш на лично или да разменим скайп :))

Muccia
01-31-2010, 09:54
Здравей,искрено съжалявам за случващото се с теб :-) Единственото,което мога да ти дам като съвет е да преосмислиш случващото се.Не е важно колко време сте били заедно,а как е минавало времето.И макар че сега едва ли мислиш че ще намериш някой който да е толкова добър колкото него - Повярвай!Ще има!

А относно момчето - Не му звъни повече..знам че сигурно ще има дни,в които ще имаш такова желание,но повярвай - Няма смисъл!Както той те е забравил така и ти го забрави..единствено на себе си ще помогнеш. :( Добре е да излизаш с приятелки и да се разведриш.Наблегни на някакво хоби или дори училище 8-) Но не мисля че съвета намери си някой друг е добър..Какво е виновно новото момче,че сега си с разбито сърце и си търсиш временен заместител??Той не трябва да е отдушникът ти!Потърси чужда близост едва след като се почувстваш готова да създадеш нова връзка...а не за да излекуваш сърцето си! Успехчета,мила :-)