View Full Version : Проблемче с аватар-а :(
Значи, качил съм си снимка ама като напиша коментар тя не ми излиза като аватар. Може ли малко помощ и съвети как да го оправя ? :smt022
сложи директния линк на снимката
Виж дали е оразмерена според изсикванията на форума.
Можеш да си сложиш билборд за аватар, той автоматично ще се оразмери спрямо правилата на форума.
Авторът да ми даде линк към желаната картинка, аз ще му я сложа като аватар на профила.
И аз бях така в началото, но се оказа, че е много тъпо. Аватара не се слага от "моят профил" или от "Редактирай своя профил", ами от тук :
http://www.teenproblem.net/f/profile.php?mode=editprofile
Не знам дали и ти си се объркал/а като мен, но...
Виж дали е оразмерена според изсикванията на форума.
Можеш да си сложиш билборд за аватар, той автоматично ще се оразмери спрямо правилата на форума.
Авторът да ми даде линк към желаната картинка, аз ще му я сложа като аватар на профила.
Благодаря ти мачок момчето по-горе ми помогна! :)
Аз имам подобен проблем - немога да намеря страницата за поправка на профила (намерих ЪРЛ адреса тук, в темата) и си избрах аватар. Хубаво, ама той ми се показва само като пиша във форума и т.н., но не и като си отворя моя профил. Малко помощ по въпроса? :smt022
SmilezZz
02-05-2010, 15:40
Аз имам подобен проблем - немога да намеря страницата за поправка на профила (намерих ЪРЛ адреса тук, в темата) и си избрах аватар. Хубаво, ама той ми се показва само като пиша във форума и т.н., но не и като си отворя моя профил. Малко помощ по въпроса? :smt022
Значи си го сложила - само за форума..
Трябва да си го качиш и в Профила,за да ти излезе и там
Добре и как? Аз немога да намеря страницата с поправянето на профила включително и аватара!
SmilezZz
02-17-2010, 13:28
Добре и как? Аз немога да намеря страницата с поправянето на профила включително и аватара!
За да редактираш профила си - трябва да натиснеш:
- Редактирай своя профил..
А за да качиш своя снимка в профила,трябва да натиснеш:
Качи снимка :)
shadow4e
02-17-2010, 13:45
Точно над името на темата има менюта /под последни новини/ и едното е Настройки за форума/. :)