View Full Version : За косата, като цяло =)
BadEmotion
01-28-2010, 14:00
Така, направо да почвам. Купих си на Глис кЮр, спрейчето, жълтото, купих си кристали, маската на Лорис и това на Нивея, "Nivea Volume Sensation" ( http://3.bp.blogspot.com/_9B5_V-wOR-o/Slw2kg2q-SI/AAAAAAAAAE4/LN8a_tvCip4/s1600/Nivea%2BVolume%2BSensation.jpg ). До тук добре. Всичко това е с цел да си заздравя косата. Преси и такива не ползвам. Реша се с дървен гребен. (това не знам защо го споменах ;д) Сега идва момента да питам кво да правя. Такам, мокря си аз косата, слагам си маската на Лорис, седя си, седя. След това взимам шампоан и го разреждам с хума :lol: После идва въпроса след тва кво да правя. Смисъл, първо със спрейчето ли да се пръсна, или първо да се намажа с кристалите. Не вреди ли прекалената грижа за косата :D Имах и още нещо да кажаа... Ааа, даа... тва на нивея как се слага и въобще има ли полза от него? Не е зле да питам как се слага и лака за коса :lol: Или не може да мине гребен през косата ми, или пък ако мине, то все едно не е слагано лак. Друго квоо... аа, да. От спрейчетата на Глис от кое сте по-доволни? От жълтото, цикламеното, розовото, кое? И препоръчайте някой боядисващ косата шампоан, който да се отмие до 15тина дена 8-) Mисля, че е това :D Ако имате мнение за поне един от въпросите, моля, пишете 8-)
titinkaa
01-28-2010, 14:38
От всички въпроси на еидн мога само да ти отговоря,тъй като тея спрейчета и т.н. не ги ползвам,макар че за косата си полагам много грижи...та въпроса който зададе .. "Не вреди ли прекалената грижа за косата?"... ще ти кажа само едно,недей да слагаш всички тези неща едно след друго,не е добре за косата да я натоварваш толкова,изкъпи се намажи се с Лорис,и аз я имам тая маска,и накрая кристалите,а недей да слагаш квото ти падне,че накрая от всичко никое ням ад аима положителен ефект :)
kalpazanka
01-28-2010, 14:46
Редувай ги! Веднъж слагай кристали, веднъж спрей.
За боядисване на косата ти препоръчвам http://beautycosmetic.biz/images/palette%20instantcolour.jpg
BadEmotion
01-28-2010, 15:04
Mерси много, момичета :) Ще ви послушам 8-) А за тия на Палете - и аз ги бях видяла, но мен ми се щеше черна коса, а тази, дето я има е синьочерна ;д
TheSeduceR
01-28-2010, 15:56
и аз съм ЗА редуването не мисля,че една коса е склонна да понесе всичката тази химия,колкото и да е ефективна тя...а аз имам въпрос относно този на нивея спрея за обем как е изпробва ли го вече,аз по едно време си мислех да си го взимам
kalpazanka
01-28-2010, 16:24
BadEmotion, мисля си даже, че дори само спрея на Глис/кристалите като грижа ще са ти напълно достатъчни- все пак ти си избери кое от двете да предпочетеш. Не е зле да се снабдиш и с естествени продукти като бадемово масло /нанасяш по дължина на мръсна коса, стоиш час-два и миеш/ и масло от пшеничен зародиш. Дори не е зле, след като изчерпиш дадената химия /Глис или кристали/, да правиш почивка от около месец и да нанасяш само и единствено балсам или маска.