PDA

View Full Version : Променят ли се?

BlackKeys
01-28-2010, 17:40
Променят ли се хората? Имам предвид сега някак си в класа ми всички са на групични, има такива, които постоянно се заяждат. 8 клас сме, ако има значение. Някои момчета продължават да се заяждат като бебета с други момичета. Та това с времето може да си промени, нали? Също така е много неприятно с всичките тези групични, те променят ли се също-някой да е "влязъл в една" или "излязъл от друга"?

Темата не е много ясна,но...
Също така може да разкажете за такива промени във вашия клас, на определени хора от него-характер, държание... Би ми било интересно да прочета.

ivcheto0o
01-28-2010, 17:56
ами нещата се променят,хората порасват.И в моя клас е нешо като на групи4ки,а ве4е съм 10 клас....Мом4етата се разбират много добре,но моми4етата сме доста зле,много се караме и то за глупости.

KpucmuHa
01-28-2010, 18:02
да

FantaMen
01-28-2010, 18:11
Класа ми е изграден изцяло от момчета..Всичко е на групи.Не можем да се наречем клас а просто хора който са задължени да карат заедно часове.Променят се с времето но на някой им трябва доста повече.

fogdog
01-28-2010, 18:25
az su6to sum 8 klas i pri men polojenieto e su6toto. Mom4etata ne se karat pomejdusi no se podigravat na momi4etata a momi4etata ot druga strana se izbivat edva li ne koi v koq grupa 6e bude koi do kogo 6e sedne i tem podobni. Su6toto be6e i v staria mi klas no poslednata godina kato 4e li ne6tata se poopraviha malko i grupi4kite se razpadnaha, no eto 4e mai su6toto pova otna4alo i spoko kakto po gore kazaha za vsi4ko tr vreme, sega sme v puberteta. 6e mine tozi period, 6te izrastnem i si4ko 6e se opravi :)

loveUpeps4o
01-28-2010, 18:27
До 8 клас се държах добре с всички, но колко по-добре се дършиш, толкова повече ти се качват на главата и те прават на маймуна. Сега 9 клас първия срок си стоях спокойно, за да направа добро впечатление, понеже съм в ново училище и нов клас, но нещата пак се повториха и към края на срока "белото им показа тъмната страна" . Решил съм да продължавам така и занапред :)

FeDkY
01-28-2010, 21:52
ехаааа Вие на Гето го искарахте :D секи в няква група ..... В моето даскало групите са 3 ... Парвата на зубчетата дет сидят мирно и кротко и само слушат и отговарят.Втората е на Наконтените момичета (нии го измислихме тва име) :D които 4етат списания гримират се и такиа простотии .... и последната е наща ;) Сабирамесе наи-отзад на стаята слу6аме музика,пеем (даже някои праят фрее стайл), и се кефим ;) ....

SoStarstruck
01-28-2010, 22:01
Ние сме..смотан клас.. На групички сме всичките,ако някой от една група говори по-мило на някой от друга група,това веднага се възприема като "подмазване"..Събираме се 1-2 пъти на календарна година.. Постоянно интриги и лицемерие,лъжи и обиди.. Повечето са много недорасли и все още с детските си разбирания.. Всеки гледа своя кеф,използва другия,а после не му връща дори елементарна услуга.. Какво още,какво още..
Ако е от значение-11ти клас съм вече,а промяна ще има ли скоро при нас не знам,затова и аз не мога да ти кажа със сигурност..Едни хора се променят,други не.Някои си остават лапетии за цял живот,но какво да се прави..

SmilezZz
01-29-2010, 08:46
Да,хората се променят..
Рано или късно ще осъзнаят,че не правят правилно..Дано не е късно.. :)

FeDkY
01-29-2010, 12:04
Да,хората се променят..
Рано или късно ще осъзнаят,че не правят правилно..Дано не е късно.. :)

Да и кат стани прекалено касно зимаш едно 4-3 и НАРЕД :smt067 :smt068 :smt070 :D :D :grin:

onestar
01-29-2010, 16:36
Да, променят се.

Тези групи се наблюдават в 99% от класовете. Ще пораснат, ще поумнееят... и ще се променят.

mirinda1
01-29-2010, 16:46
Ние сме..смотан клас.. На групички сме всичките,ако някой от една група говори по-мило на някой от друга група,това веднага се възприема като "подмазване"..Събираме се 1-2 пъти на календарна година.. Постоянно интриги и лицемерие,лъжи и обиди.. Повечето са много недорасли и все още с детските си разбирания.. Всеки гледа своя кеф,използва другия,а после не му връща дори елементарна услуга.. Какво още,какво още..
Ако е от значение-11ти клас съм вече,а промяна ще има ли скоро при нас не знам,затова и аз не мога да ти кажа със сигурност..Едни хора се променят,други не.Някои си остават лапетии за цял живот,но какво да се прави..

Сякаш описваш моя клас !! :smt022

DevilWish
01-29-2010, 17:10
Ми променя се живота като цяло.И групичките ще се прегрупират и всичко ;) никога нищо не остава същото ;)

elsy
01-29-2010, 17:48
Ооо, много ясно, че ще се променят. :) 8-ми клас сте, все още не се познавате достатъчно добре. Примерно моя клас дооооста се е променил, а сме заедно от 2 години и малко :)

djuki
01-29-2010, 18:01
всяка година се променят ... просто изчакай да видиш как ще се развият нещата

alwaysnforever
01-29-2010, 18:39
Всяка година се променят.
И аз като бях 8 клас се чудих как ще изкарам 5 години с моите съученици, но сега нещата са мн по различни. :)
Хората се променят, интересите също.

elle_123
01-29-2010, 18:57
Да, всеки се променя : една част към по-добро, а други - точно обратното.

Slave4You
01-29-2010, 19:43
Хах в моя клас от 8 клас групичките са се пренаредили 10 пъти поне :D Всеки си има определен характер, много хора си остават такива, каквито са. Момчетата обаче по принцип порастват спрямо 8 клас.. към 12 клас вече няма да се държат така, спокойно:)

FeDkY
01-29-2010, 20:03
Да ама има няои коит кат станат 11-12 клас са си сащите глупачета... Аз познавам 1 от 12 клас газето се даржи се едно е 6-7 :D

whitebunny
01-29-2010, 21:53
Имах една приятелка която след 7 клас се премести в ново училище (сега сме 10) , а аз останах пак в същото. Много ме дразнеше като викаше че не са били на групички, всички си били много готини хора напълно възможно не отричам. НО все пак погледни го от тази гледна точка тя говореше все за едни и същи хора за 2-3ма най-много , а уж всички са едно цяло когато срещнах едно момче от нейния клас и той ей така си каза че са си нормален клас (дори не помня как стана на въпрос) има си групички, интриги така наречените момичета дет не спират да се контят и всичко което си му е по реда :-o само не разбрах за какво и беше да лъже (И не само мен, а и всички в групичката ни ) . А най-лошото е че когато и казах тя отричаше :-o

tonie__
01-29-2010, 21:54
принципно с възрастта се променят..момчетата обаче до 12 клас ще си останат полу идиоти :lol:

AFT
01-29-2010, 22:23
Такива групички има навсякъде, не само в училище, което си е напълно нормално - не може да се разбираш с всички. Иначе като държание хората се променят, да. Тези от твоя клас рано или късно ще пораснат, спокойно.

FeDkY
01-30-2010, 00:35
принципно с възрастта се променят..момчетата обаче до 12 клас ще си останат полу идиоти :lol:
Щот момичетата стават по умни пак :lol:

Hilary_
01-30-2010, 08:33
.. "Човек не се променя .. променя само начина, по който вижда нещата"

или иначе казано някои си остават недоразвити с ограничеността си (лигавщините, некоректността, селските обиди .. ) а има такива, които се променят само привидно заради някой си сульо .. много зависи дали човек би позволил да го променят или не.. :? :?
Иначе и при мен има разни групички, лицемерки, злобарки ама шанс .. теглиш им един игнор и това е .. :?

YourFavoriteDrug
01-30-2010, 08:57
човек не се променя,
зависи в какво общество попадне,
как ще му се отрази и на какво ще иска да подръжава..