Влез

View Full Version : Какво да правя?

smil4eto
01-28-2010, 18:13
Аз имам следния проблем:значи в уч. има едно момче,супер сладко обаче е с 2 г. по-голям от мен.Той готиняга и е май популярен :oops: а, аз съм супер срамежлива :oops:.Виждала съм го да ме гледа обаче тва ест. може би не означава нищо и онзи ден се подхлъзнах и той ми каза "Леко,маце"обаче тва също си е маловажно.Искам да ме забележи и някак да го впечатля.Да го "накарам" да ме хареса обаче нз как,защото дори не сме се запознавали.Моляви помагайте бързо и давайте съвети и споделяйте "стратегий"!

SoStarstruck
01-28-2010, 18:17
Като кажете "Виждала съм го да ме гледа" и ми става лошо вече,заклевам се... Нали знаеш едно от онези банални споменчета:
Това,че те гледам,не значи,че ти се любувам..
На пазара всичко гледам,но не всичко си купувам.

Ако пък превишаваш 15 години..кажи си честно. :wink:

miss_kiss181
01-28-2010, 18:18
Ами единия вариант е сама да се запознаеш с него, но доколкото разбирам това няма да стане, защото те е срам. Другият вариант е някой да ви запознае уж ей така небрежно. След това просто бъди себе си, така ще го впечатлиш най-добре. :) :) :)

kamucheto0
01-28-2010, 18:26
емии нз какъв съвет да ти дам като и аз съм от .. срамежливите 8-) обаче наскоро се опитвам да не съм .. както и да е .. когато се рамзинавате с въпростното момче и примерно ако си с приятелки ии някак си се прави на важна по някакъв начин или като се рамзинете го гледай ии дори и той да те погледне ти не спирай 8-) нз малко са тъпички съветите ми .. :? :D

onestar
01-28-2010, 18:37
Подхлъзни се пак докато се разминавате, но този път се хвани за него... току виж се получило нещо.

SoStarstruck
01-28-2010, 18:47
Подхлъзни се пак докато се разминавате, но този път се хвани за него... току виж се получило нещо. адският съвет.. :D :lol: :lol: Ако успееш да се хванеш за него ще е идеално,пък ако паднеш по стъпалата-здраве да е .. :lol:

soul1199
01-28-2010, 20:14
Подхлъзни се пак докато се разминавате, но този път се хвани за него... току виж се получило нещо. какво ли не прави любовтта :grin: :grin: :grin:

buuu
01-29-2010, 06:18
най мноо да си чупиш главата..къвто сняг има ся :lol:

britzy
01-29-2010, 06:39
Не карай некоя приятелка плиииз-тва си е голема набутвация,честно ти казвам...от личен опит...момчето помисли че съм маниачка.
Сама направи нещо,щот приятелките :x :-x :razz: :razz: :razz: :razz:

BloodyAmy
01-29-2010, 07:52
Яко филми..

Ke6o
01-29-2010, 09:52
Подхлъзни се пак докато се разминавате, но този път се хвани за него... току виж се получило нещо. какво ли не прави любовтта :grin: :grin: :grin:

:grin: :grin: :lol: :lol:

loliii
01-29-2010, 09:59
Подхлъзни се пак докато се разминавате, но този път се хвани за него... току виж се получило нещо.
:D
Ако пък му се наденеш на краставицата ще се получи 100 %. ;) :lol:

Съвсем сериозно, ако познаваш някого от неговата компания се върти повече около него, така ще си близо и до момчето, което харесваш. Ако това момче се събира със съучениците си в някое кафе до училище ходи и ти там. Абе направи така, че да си му постоянно пред очите. 8-)

NoShTnO_iZkUsHeNiE
01-29-2010, 10:07
Всяка 2ра тема е такава....той ме гледа ама не знам :D заблудена си скъпа...най-малкото,че той едва ли яде хора,винаги можеш да го заговориш,като го питаш нещо относно някой учител,някой кабинет,нещо свързано с училище,дори колко е часа...когато седиш в ъгъла и му се любуваш,няма да постигнеш абсолютно нищо повярвай ми ... всичко се крие в действията.

Sharpay
01-29-2010, 11:37
накарай някой да ви запознае.. започни да се водиш с компанията му, предложи му да излезете. трябва да пробваш иначе няма как, ако не чакаш той да се сети..

пс http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=7518 моля ви :)