Влез

View Full Version : тривитаминол илии хининова водаа :)))

lusytooo
01-29-2010, 10:28
здравеитее незная дали вече има такава тема а и не съм търсила защото бурзам да разбера кое по добре действа :) ии може ли да използвам и двете едновременно защото до колкото разбрах от всички теми които съм изчела дотук е че тривитаминол се слага рпеди къпане и седиш с него 1 час а йининовата вода се слага след къпане тъ дали ще ми стане нещо ако ги използвам едновременно? благодаря ви предварително :))))

П.С. искам да използвам и двете защото от доста време си мечтая за дълга коса а наскоро се подстригах и не се харесвам :-o косата ми е до раменетее ии за колко време горе долу бии порасналаа до кръста :D малко тъпичък въпрос ноо какво да се прави :grin:

ии ако може да казвате от колко време ползвате едно от двете ии какъв е резултата :)

cherrygloss
01-29-2010, 10:31
И аз съм така.Наскоро се подстригах и хич не се харесвам..Обаче страх ме е да пробвам тривитаминол, защото все пак е за животни, дори и да е изпитано.За това ще си взема хининова вода само.Може ли някой да ми обясни как, кога се слага какво се прави? :(

lusytooo
01-29-2010, 10:33
емииии аз не се страхувам щото все пак и ние сме вид животни :D :D :D :D :D :D :D а и моита козина доста еее изтърпяла :o така че не мисля че тривитаминола би и повлиял много зле :)

cherrygloss
01-29-2010, 10:35
емииии аз не се страхувам щото все пак и ние сме вид животни :D :D :D :D :D :D :D а и моита козина доста еее изтърпяла :o така че не мисля че тривитаминола би и повлиял много зле :)
:lol:
Нека някой по-опитен да каже.Как се използва тази хининова вода и кога се слага?

a1a2b3v
01-29-2010, 10:36
И аз съм така.Наскоро се подстригах и хич не се харесвам..Обаче страх ме е да пробвам тривитаминол, защото все пак е за животни, дори и да е изпитано.За това ще си взема хининова вода само.Може ли някой да ми обясни как, кога се слага какво се прави? :(
Надали от тривитаминола ще ти стане нешо.. Аз си купих преди седмица и нещо и още не съм го изпробвала ама не ми се вярва
а за хининовата вода след като се изкъпеш и ефекта идва с времето ( аз си взех хининов шампоан и е супер)

Към авторката на темата надали ще има проблем ако ги използваш едновременно. Слагала съм си бадемово масло преди баня и след шининова вода и нямаше проблем. Вероятно и при теб няма да има с тривитаминола :)

cherrygloss
01-29-2010, 10:39
Надали от тривитаминола ще ти стане нешо.. Аз си купих преди седмица и нещо и още не съм го изпробвала ама не ми се вярва
а за хининовата вода след като се изкъпеш и ефекта идва с времето ( аз си взех хининов шампоан и е супер)

Към авторката на темата надали ще има проблем ако ги използваш едновременно. Слагала съм си бадемово масло преди баня и след шининова вода и нямаше проблем. Вероятно и при теб няма да има с тривитаминола :)
Мерси за отговора.А този шампоан на коя марка е и за разтеж ли е? Защото искам до лятото да ми пораснала поне 10 см..

lusytooo
01-29-2010, 10:44
и аз искам да попитам този шамопан по добър ли е от хининовата вода?

magicfairy
01-29-2010, 10:48
Aбе к'во толко се фрапирате като чуете, че е за животни, няма да ви порасте опашка, спокойно. Аз си слагам тривитаминол (включен в една маска) вече около 2 месеца и косата ми е попораснала.

lusytooo
01-29-2010, 10:50
Aбе к'во толко се фрапирате като чуете, че е за животни, няма да ви порасте опашка, спокойно. Аз си слагам тривитаминол (включен в една маска) вече около 2 месеца и косата ми е попораснала.

аз искам да попитам с колко горе долу ти е пораснала косата за този период от време :)

magicfairy
01-29-2010, 10:52
Еми доста порасна, беше 2-3 пръста над гърдите, сега е 2-3 пръста под тях. :)

lusytooo
01-29-2010, 10:54
Еми доста порасна, беше 2-3 пръста над гърдите, сега е 2-3 пръста под тях. :)

ееии :grin: суперр благодаря ти многооо след малкооо утивам до аптеката да си взема тривитаминолаа :D :D

magicfairy
01-29-2010, 10:55
:lol: Моля, направо ако искаш да ти кажа цялата маска?

a1a2b3v
01-29-2010, 10:58

Мерси за отговора.А този шампоан на коя марка е и за разтеж ли е? Защото искам до лятото да ми пораснала поне 10 см..

Ми аз си взех на Kasy то по принцип хининовите продукти всичките са за растеж. 10 сигурно ще стане до лятото на мен от нининовия шампоан за 4 месеца ми пораснаха 7 сантиметра. за по-сигурно компинирай с тривинаминол, може и бадемово малсо да сложиш. То си има теми с такива маски. Например може да сложиш Тривиталинол, бадемово масло и ракия (ракията е за затопляне с нея има по-голям ефект) по 1 супена лъжица и ако имаш мазна коса лимон. ( всичко това се маже по корените)
Другия начин можеш и да си купиш и готови маски а може да редуваш готова и домашна. Успех

Колкото аз по-долното мнение май няма разлика или поне аз не я усещам, но с шампоан е по-лесно щото после след като излезнеш от банята не се занимаваш и май е по-равномерно. П.С. Ако си с хининова вода пръскаш само корените косата надоло няма смисъл щото косата расте от корените.

Neopitom3na
01-29-2010, 11:14
аз съм доволна от хининовата вода.. на Милва е добра :)

lusytooo
01-29-2010, 12:01
:lol: Моля, направо ако искаш да ти кажа цялата маска?

амиии да може :)

LovelyGirl
01-29-2010, 12:30
Аз ползвам и двете и има резултат :)

lusytooo
01-29-2010, 12:33
Аз ползвам и двете и има резултат :)

от колкоо времее ги ползваш ии колко ти е пораснала горе долу косата ако може да кайеш :)

POLLINA
01-29-2010, 12:57
не е хубаво да се ползват двете
аз лично предпочитам хининовата вода, виждам колям ефект от нея
маската с тривитаминол ми омазнява косата по бързо, а пък и нямам толкова време , че да стоя 2 часа с нея. И другото , което е... припадам от миризмата на оцет 8-)

IrRePlAcEaBlE
01-29-2010, 16:38
Тривитаминол определено! Има ефект след около месец косата става по-гъста, здрава и расте по-бързо. Пробвайте и нама да сгрешите :)

lusytooo
01-29-2010, 16:48
amii vzeh 4e si kupih i dvete p1k nadqwam se 4e sled mesec 6te vidq rezultata :))))) blagoadrq na vsi4ki

P.S. izvinqvam se 4e ne pita na korilica kompa mi se bygvaa postoqnno :x

magicfairy
01-29-2010, 16:54
Ето ти маската. :)

1 супена лъжица Тривитаминол
1 супена лъжица Бадемово масло
1 супена лъжица Рициново масло
1 супена лъжица Хининова вода
2 жълтъка

Маската се слага на суха коса, преди къпане, разтрива се в корените, задушава се с плик/кърпа и се седи с нея 2 часа, след което се измива (къпеш си се).

Прави се първият месец да речем всяка неделя (трябва да е всеки път в един и същи ден).
Вторият месец само 1 път в месеца (същия ден /неделя/ като първия).
Третия месец като първия.

POLLINA
01-29-2010, 16:58
същия ден /неделя/ като първия).
Третия месец като първия.[/quote]
твоята маска с тривитаминол ми се струва доста ''тежка за косата''

моята беше:

2 супени лъж. тривитаминол
1 с.л алкохол
1 с.л зехтин
1с.л кисело мляко
1с.л оцет

маската се прави в началото 2 в седмицата , в течение на времето по 1 път .
като ти свърши шишенцето се прави почивка на косата около 1 месец...

lusytooo
01-30-2010, 11:28

2 жълтъка

Маската се слага на суха коса, преди къпане, разтрива се в корените, задушава се с плик/кърпа и се седи с нея 2 часа, след което се измива (къпеш си се).

Прави се първият месец да речем всяка неделя (трябва да е всеки път в един и същи ден).

емии благодаря тии значи аз си взех от ветеринарна аптека и не пи6е тривитаминол ами някво валитон.казаха ми че е едно и също таа значи твойта маскаа задаължително ли е да е в един и ссъщи ден ии по колко пъти на седмица може да се ползва щотоо аз незнам дали ще успея примерно само в неделя (мн мразя да ми е мазна косата ии се къпя досста често) ии на водна баня ли се прави или просто ги смесва и мажеш :D

nymphadora
01-30-2010, 11:56
не ползвай тривитаминола и хининовата вода заедно,защото ще вземе да ти окапе косата :?

попринцип рецептата е:
2супени лъжици Тривитаминол
1 с.л маска за коса или балсам
1 с.л оцет
1 с.л ракия,или някакъв спиртен алкохол
1 с.л зехтин или мас
1 жълтък

titinkaa
01-30-2010, 12:28
И аз ползвам тривитаминола и има ефект,косата ми е пораснала около 4-5см,ползвам само него без да го правя на маска и пак има ефект

POLLINA
01-30-2010, 13:02
същия ден /неделя/ като първия).
твоята маска с тривитаминол ми се струва доста ''тежка за косата''

моята беше:

2 супени лъж. тривитаминол
1 с.л алкохол
1 с.л зехтин
1с.л кисело мляко
1с.л оцет

маската се прави в началото 2 в седмицата , в течение на времето по 1 път .
като ти свърши шишенцето се прави почивка на косата около 1 месец...[/quote]

zoreto
01-30-2010, 13:30
ползвам и двете,но като че ли от хининовата вода по има ефект ама де да знам

magicfairy
01-30-2010, 14:25

2 жълтъка

емии благодаря тии значи аз си взех от ветеринарна аптека и не пи6е тривитаминол ами някво валитон.казаха ми че е едно и също таа значи твойта маскаа задаължително ли е да е в един и ссъщи ден ии по колко пъти на седмица може да се ползва щотоо аз незнам дали ще успея примерно само в неделя (мн мразя да ми е мазна косата ии се къпя досста често) ии на водна баня ли се прави или просто ги смесва и мажеш :D

По 1 път на седмица, задължително в един и същи ден, ти може и всеки ден са си се къпеш, просто в един и същи ден ще си правиш маската.
И правиш маската, на суха коса я слагаш, чакаш 2 часа и влизаш да се къпеш. Много е важно да измиеш добре косата, че т'ва е голяма мазнотия....