Влез

View Full Version : Нито аз, нито той ще направи първата крачка

misi8kissi
01-29-2010, 12:35
ей дайте ми съвет:
аз харесвам недостъпни и затова се забърквам с момчета които не са мн за мен, сега харесвам едно което можеби ме харесва но нито аз ще го заговоря нито той защото носът му е мн на високо и да го сторя първа аз няма да стане ништо .
ако можете да ми кажете как да го накарам да ме заговори пишете ако не не говорете глупости. :-) :-) :-) :-) :-) :-)

II. Права и задължения на потребителите
7. Да слагат пълно и описателно заглавие на темите си.
kalpazanka

Zarity
01-29-2010, 12:36
подписа й виж :razz: :razz: :razz: :razz:

Glamm
01-29-2010, 12:41

омг :lol: :lol:

FlashMX
01-29-2010, 12:58
FACEPALM

Korrnyy
01-29-2010, 13:01

Хахаха мерсиии нямаше да го видя :lol: :lol: :lol:

По темата: Значи... Ти не можеш да го заговориш, защото нищо нама да стане... Той няма да те заговори, защото е надут :-o Какво искаш?

Единствения начин да те заговори е ти да го заговориш :-o Но щом мислиш, че нищо няма да стане - откажи се... Малка си, но ще пораснеш, няма страшно.

GossipGirl89
01-29-2010, 13:17
Хем боли, хем сърби :D
Хем го харесваш, хем не искаш да го заговориш - ми за ко се занимаваш изобщо ?!

VampireGirl666
01-29-2010, 13:19
Единствения начин да те заговори е ти да го заговориш :-o Но щом мислиш, че нищо няма да стане - откажи се... Малка си, но ще пораснеш, няма страшно.[/i]

+1

misi8kissi
01-29-2010, 13:46
[quote=Korrnyy]
Единствения начин да те заговори е ти да го заговориш :-o Но щом мислиш, че нищо няма да стане - откажи се... Малка си, но ще пораснеш, няма страшно.[/i]

няма начин да се откажа нали знаете том и джери :lol:
ама какво и аз питам се едно незнам какво ще ми кажете ама ако няма какво да кажете просто неказвайте нищо :-)

kalpazanka
01-29-2010, 13:48
Пребори се с надменността и го заговори първа.

dedodekster
01-29-2010, 13:48
Като знаеш тогава защо питаш?

И все пак, за да не е офтопик:

Разговор му е майката, че и бащата даже.
Прави си изводите!

xxCutMEOpenWhileSobbingxx
01-29-2010, 14:07
Ми освен аз да напрая първата крачка...ама после си остава за мен :lol: :lol:

LoveRetroMusic
01-29-2010, 14:28
Щом никой от вас няма да заговори другия
ще си седите поотделно. 8-)

LiRRRa
01-29-2010, 14:33
Емии ако го харесваш наистина, отивай и го заговори, изолирай се от предположенията какво ще си помисли той и т.н...

Just Do It :wink:

0nem0retIme
01-29-2010, 15:42
Емии,щом ще се правите на яко недостъпните,ще си стоите сами.Пропуснете си шанса,ваш си е проблема.

Bixel
01-29-2010, 15:46
цтцтцтц с тея ващи недостъпни ;Д пробвай да го заговориш пък ако се провалиш голям праз xD

SmilezZz
01-29-2010, 15:48
Хем боли, хем сърби :D
Хем го харесваш, хем не искаш да го заговориш - ми за ко се занимаваш изобщо ?!

Явно са поредните,които не знаят какво искат..

Иначе какво ти пречи,да го заговориш първа..Хем искаш да си с него,хем не го заговапяш :?

soul1199
01-29-2010, 16:13

Хахаха мерсиии нямаше да го видя :lol: :lol: :lol:

По темата: Значи... Ти не можеш да го заговориш, защото нищо нама да стане... Той няма да те заговори, защото е надут :-o Какво искаш?

Единствения начин да те заговори е ти да го заговориш :-o Но щом мислиш, че нищо няма да стане - откажи се... Малка си, но ще пораснеш, няма страшно.мхм 8-)

aniie
01-29-2010, 16:31
Пф,детински работи х,Х
Тогава : Нарочно се блъсни в него ........опитай да му се извиниш ,.Ухили му се мазно,мазно...знаеш ли :lol: Може да ти излезе късмета ^^

Faces
01-29-2010, 16:38
Ебах ти темата,ебах ти въпроса ииии ЕБАХ ТИ ПОДПИСА :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

purpledawn
01-29-2010, 17:05
ние ли да направим първата крачка :razz:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

misi8kissi
01-29-2010, 17:21
защо не си гледате вашите подписи какво ви пречи моя :booooomb: :booooomb: :booooomb: :P :P :P :-)

LoveRetroMusic
01-29-2010, 17:26
защо не си гледате вашите подписи какво ви пречи моя :booooomb: :booooomb: :booooomb: :P :P :P :-)

готЕн е, съм казала!

playboyche
01-29-2010, 17:51

омг :lol: :lol:
хах .... :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:

gret4ety
01-29-2010, 18:05
:o :o :o :o Ти сигурно си на 11 или 12? Много те е срам да го заговориш нали? По добре отиди при него и го заговори, само че в никакъв случай не го забивай с подучени фрази от нета като "...сладка съм леко пич ще се опариш..." Няма как да ти помогнем с друго.

kombarka
01-29-2010, 19:36
Фиииилми.. как ми писнахте просто не е истина. И все пак ще си мръдна задника да ти напиша няколко реда. Дано го оцениш.

Така..
1.Спри с тези недостъпни простотии.
2.Или стреляй, или вече си изгубила.
3.Ако ще си чакаш да ти прочете мислите ти и да ти заговори.. за тебе няма надежда.

Не се сещам за по-изчерпателно мнение. 8-)

Bixel
01-29-2010, 20:27
защо не си гледате вашите подписи

http://img109.imageshack.us/img109/6558/shishoava.png

misi8kissi
01-30-2010, 11:35
аз несъм на 12 а на 17 и момичета и момчета са ако ви обиждам с думите си сори ама май някой трябва да ви просветли.
1 какви вапроси искате да се задават в такива сайтове и ако вече сте толкова стари че да не си спомняте тийн годините и вашите проблеми сори.
2 аз не се правя на недостъпна просто за да свалиш някой трябва да го свалиш не да му лазиш в краката мисля 4е не сте посветени в таъната на флирта и незнаете 4е йестовете са 50% от свалката а думите 15% а това как изглеждаш 35% .
аз обичам да играя и да сум предпазлива преди да стрелям заштото грешките струват понякога мн понякога малко
аз съм си хишник по характер и обичам да играя с жертвите си и никога несъм несъм правила първата крачка.
3 немислех 4е в вапроса си аз ще ви саветвам но явно има мн обрати .
4 исках да ми кажете някоя свалка ,но явно вие незнаете за себеси на мен ще дадете.
и още нешто моляви недавайте савети и необиждайте горките объркани тийнове които ви молят за услуга мул4ете си и не се правете на важни
сори ама трябваше да ви го кажа :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

misslowe
01-30-2010, 11:57
ей дайте ми съвет:
аз харесвам недостъпни и затова се забърквам с момчета които не са мн за мен, сега харесвам едно което можеби ме харесва но нито аз ще го заговоря нито той защото носът му е мн на високо и да го сторя първа аз няма да стане ништо .
ако можете да ми кажете как да го накарам да ме заговори пишете ако не не говорете глупости. :-) :-) :-) :-) :-) :-)

II. Права и задължения на потребителите
7. Да слагат пълно и описателно заглавие на темите си.
kalpazanka

:razz: :razz: Емии .. кат0 го харесваш направии нещ0оо ... толкоо ли е трудноо ... нещ0 половинта сте спеклии як0оо ... той ме харесва аз го харесвамм .. ама и двамата няма да направим нищоо .. а ти защ0 няма да направиш нищо0о ?? щотоо носа му е мн на вис0коо .. ( епаа смъкни му го0о :razz: :razz: :razz: ) тогаваа какво го харесвашш ?? .. егати излагацятаа ... :shock: :shock:

misslowe
01-30-2010, 12:01
ние ли да направим първата крачка :razz:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

+1 мно0оо доброо :razz: :grin:

maybelinee
01-30-2010, 12:07
:D