PDA

View Full Version : Сънувах починал човек

mgxpower
01-29-2010, 13:56
Какво се прави?Знам, че се раздава за Бог да прости ли какво беше, но питаХ майка и тя ми каза ако сънуваш даден човек (починал) повече от един път аз сънувах и много смътно си спомням какво... :-o

me4o0
01-29-2010, 14:18
Ако човекът е твой роднина, мисля че се раздаваше. Може и да означава, че ще видиш приятел или близък, с който отдавна не сте се срещали.

mgxpower
01-29-2010, 14:49
Нещо като роднина беше, но не точно :-o

SmilezZz
01-29-2010, 15:39
http://sanovnik.bg/l-7474

http://sanovnik.bg/l-13040

Иначе и аз съм чувала,че се раздаваше..Даже преди месец,баща ми постоянно сънувал дядо ми,и след като раздаде - спрял да го сънува..По-точно рядко го сънувал

Biskfitka
01-29-2010, 17:06
И аз съм за раздаването :)

elsy
01-29-2010, 17:55
И аз съм сънувала такива неща, ама не съм знаела, че трябва нещо да се прави :shock:

sladyr4etoo
01-29-2010, 20:15
чувала съм,че ако сънуваш, че даден човек умира значи,че лошото умира в него :-o

rauwkost
01-29-2010, 23:08
Ако ти се мръщи ходи да запалиш една свещ на гроба му, ако ти говори и ти се усмихва значи е доволен от тебе, а ако го сънуваш често, аз също мисля че трябва да се раздава любимото му ядене (не съм много сигурна) или нещо сладко за Бог да прости.

titinkaa
01-30-2010, 08:21
Ако ти се мръщи ходи да запалиш една свещ на гроба му, ако ти говори и ти се усмихва значи е доволен от тебе, а ако го сънуваш често, аз също мисля че трябва да се раздава любимото му ядене (не съм много сигурна) или нещо сладко за Бог да прости.

+1

peshost
01-30-2010, 10:48
Ако си със слаба психика и много вярваш на такива простотии трябва да направиш нещо, че да си повярваш. Иначе няма смисъл, може да се дължи на това, че ти липсва или, чи си чул от някого или гледал нещо.

blueprincess
01-30-2010, 11:00
Какво се прави?Знам, че се раздава за Бог да прости ли какво беше, но питаХ майка и тя ми каза ако сънуваш даден човек (починал) повече от един път аз сънувах и много смътно си спомням какво... :-o

Ще се запознаеш с някой непознат..Питах баба ми преди седмица-2..Макар че и аз съм за раздаването.. :)

buuu
01-30-2010, 11:27
И аз почти всеки ден санувам баба ми която почина преди 17 дена ..оня ден сънувах че ч виждам с дядо който същое починал ама преди 8 години.. и си говорихем и те много ми се радваха ио ас се зарадвах че ги виждам и ги гушнах :( незнам за раздаването ама тва че ще се запозная с някой май е верно ..нз ама също липсата и е мнооого голяма и я усещам всеки ден :(

YourSupergirl
01-30-2010, 15:49
И аз съм сънувала такива неща, ама не съм знаела, че трябва нещо да се прави :shock:
+1 :-o

marin4itu
01-30-2010, 19:45
Аз знам, че като сънуваш починал човек и той не говори в съня, значи е духът му..

ThePrettyReckless
01-30-2010, 20:07
когато дядо ми почина сънувах един много странен сън че съм у баба и навсякъде в апартамента са разлепени некролози и чувам шум в другата стая и питам баба кой е там и от там излиза дядо и за много се зарадвах и си помислих че той по някакъв начин е жив и е с нас въпреки че разбирам че е с нас много се радвах.. някой знае ли какво значи!?

lunichkataaa
01-30-2010, 21:04
Преди няколко месеца загубих моя много близка приятелка и доста време след това я сънувах почти всяка вечер.След един определен период това отново се повтаряше,но обикновено 1-2 дни преди датата,на която почина.Скоро не ми се е случвало,но според мен става така,защото те ни липсват,нормално е.Ако вярваш-запали свещ или пък занеси на някого за Бог да прости.Аз до сега не съм знаела,че се раздава,но щом повечето казвате,значи е така.

vesijoi666
02-23-2011, 14:17
Вчера почина дядо ми и същата вечер го сънувам.Излиза от спалнята стои до вратата на секидневната пък в стаята сме само аз и майка ми (дъщеря му) стоим на масата на която има храна.Той се се доближава и застава до нея.Но само аз го виждем не защото тя е с гръб кам него.И пак отива до спалнята и се връща отива до нея и ме поглежда.Сякаш иска нещо да и каже.Искам да споделя и друг мои сън.Сънувах баба ми на 40-то.Стои на един стол в секидневната и аз стоя пред нея.В стаята стоят подавките а в другата стая стоят всичките ни роднини.И тя стои и ме гледа аз поглеждам в другата стая и забелязвам ,че никои не я вижда само аз.А баба ме гледаше и ми се усмихна.Ако някои ми каже какво означават сънищата ми ще съм му много благодарна.Мерси предварително.

Greennight
02-23-2011, 16:02
Вика,ако ти се мръщи ходи запали свещ :razz: Нали сънува умрял човек бе заплеси...Ае поне не му давайте съвети на момчето като не разбирате...Пич порвярявай в съновниците,че тука от теенпроблема,ако ги слушаш доникъде няма да стигнеш :lol:

Pa3yMeH
02-23-2011, 17:49
Сънищата са начинът, по който подсъзнанието ти говори. Принципно, ако съзнанието ти симулира смърт, това означава,че някоя част от теб умира или че се отдалечаваш с някого. Мисля, че вече зависи и колко близък ти е бил този човек. Нещо такова ми се върти в главата, НЕ вярвам на раздавания, съновници etc.

Все пак ако си вярващ, отиди да запалиш свещ ;)

GL

CrazyButEverybodyLikesIt
02-23-2011, 18:03
Виж в съновника... :-o

mari75
06-23-2012, 05:21
Странно, сънувах същият сън като теб buuu! Баба ми е починала преди 2 год, а дядо ми преди 8. Сънувах, че отивам някъде, не знам точно къде, защото не ми е познато мястото...Виждам най-напред дядо ми, младолик, минавам пред него, не помня какво стана с него, дали го прегърнах или само поздравих. Видях след него баба ми, на която съм кръстена, лека и пръст, много я обичах. Прегръщахме се и целувахме, бяхме щастливи и двете, че се виждаме...А там около нея имаше други хора, една жена която не знам точно коя беше, но аз като се събудих се сетих че май беше леля ми, но не съм сигурна. Та казах на жената, че баба ме чакала и за това толкова се радва да ме види!!! Това го сънувах преди повече от 10 дни, днес ще раздам за нея, дядо ми и починалият ми преди 7 год.баща! Няколко дни мисля за този сън, какво ли означава? Да ни би да отивам скоро и аз при тях? Имам здравословни проблеми, след съня ми!

DisappointedDreamer
06-23-2012, 05:38
Не си набивай филми. Нищо подобно няма да се случи. Отиди на гробище, запали по 1 свещ и раздади от любимото им питие/храна.