PDA

View Full Version : По-издръжлив в секса от първия път без прекъсване...

pavelvasilev
01-29-2010, 14:09
Да ви питам, значи приятелката ми иска когато правим секс от първия път да мога да идържам повече от 15-тина минути които са нормални за мен без да свършвам и тогава ми трябва около 10 минутки да презаредя и след което при втория път издържам един час и повече в зависимост колко ни е палаво, при мен физически и психически съм напълно здрав, проблема е че приятелката ми иска от първия път да издържам повече, ползвате ли някакви техники или стимулиращи неща за да издържате от първия път поне 30 минути че приятелката ми го иска без прекъсване и да не чака когато презареждам :) ?

p.s. Няма как предварително да си израдходвам първия път енергията си понеже го правим на най-неочаквани места и време :)

Ilikeliljon
01-29-2010, 14:17
Тъй като си млад няма смисъл от кремове за задържане. В твоя случай ти препоръчвам да смениш приятелката или да не го правите постоянно на неочаквани места. :-o

pavelvasilev
01-29-2010, 14:37
В твоя случай ти препоръчвам да смениш приятелката . :-o

Пич, приятелката ми е страхотна в всяко едно отношение и аз също искам да издържам повече от първия път и няма нищо лошо в това човек да се стреми и търси решения за по-пълноценен и удовлетворяващ секс :) само слаби и немотивирани хора биха търсили решение на проблема както ме посъветва - "да си смениш приятелката..." това не ти прави чест... казвам го с най-добри намерения!

kalpazanka
01-29-2010, 14:50
"Освободи напрежението" вечерта преди да се видите.

Ilikeliljon
01-29-2010, 15:07
В твоя случай ти препоръчвам да смениш приятелката . :-o

Пич, приятелката ми е страхотна в всяко едно отношение и аз също искам да издържам повече от първия път и няма нищо лошо в това човек да се стреми и търси решения за по-пълноценен и удовлетворяващ секс :) само слаби и немотивирани хора биха търсили решение на проблема както ме посъветва - "да си смениш приятелката..." това не ти прави чест... казвам го с най-добри намерения!

Проблема е, че се вързваш първосигнално на казаното. Нямах предвид изобщо нищо лошо като казах тези неща. Имах предвид, че въпроса е в това да не се насилваш. Ако толкова можеш, толкова. Всеки иска. Аз искам, той иска, тя иска. Въпроса е да няма глупости. Аз се чудя какво е значението на това колко ще издържиш първия път? След като ще има втори и трети и така нататък. Няма никакъв смисъл от желанието на приятелката ти, освен някакви си нейни фантазии (казвам го предвид това, че го правите на най-неочаквани места). :-o

YouDontKnowMe
01-29-2010, 15:14
Приятелката ти пък много иска.
Иначе, както казаха горе - удряш една сутринта, ако има как (преди да излезете) , докато го правите се стараеш да се разсейваш с някакви странични мисли , сменяте позите, можеш да спреш и да й направиш орална, и след това да си продължите пак ..

Bixel
01-29-2010, 15:15
представяй си как бабати си пере гащите и ще държиж повече

YouDontKnowMe
01-29-2010, 15:18
представяй си как бабати си пере гащите и ще държиж повече
Именно !!! :razz:

MakeMeLaugh
01-29-2010, 16:57
Едно мое предишно мнение:

Пробвайте кондоми за забавяне,
спрейчета,
гелчета за забавяне,
да го лъсне 1-2 часа преди да го правите,
сменете позите(!) [когато мъжа е отдолу свършва по-бавно по принцип],
разменете си ролите (активния да стане пасивен и обратното),
пробвайте да слушате музика или да е пуснат телевизора - да се разсейва един вид
нека първо хубаво те възбуди с целувки, лизане и тогава поченете поне ти да свършиш по-бързо, ако е възможно.
в момента това се сещам, пробвайте всички варианти, нищо не губиш само можеш да спечелиш.

Друг вариант е докато го правите да го извади от теб да спре за няколко секунди да те по целува по цялото тяло, или между крачетата или пък да те пипа с ръка там и да те целува, така хем на него да му се забави свършването, хем теб не те прекъсва и продължава да те приближава до кулминацията и после да продължите с акта.

cveteto64
01-30-2010, 06:11
Ако толкова можеш, толкова. Всеки иска. Аз искам, той иска, тя иска. Въпроса е да няма глупости. Аз се чудя какво е значението на това колко ще издържиш първия път? След като ще има втори и трети и така нататък. Няма никакъв смисъл от желанието на приятелката ти, освен някакви си нейни фантазии (казвам го предвид това, че го правите на най-неочаквани места). :-o
Аз пък предпочитам да няма 2,3...10 и 15 път..предпочитам първия да е по-дълъг и до там да се свършва и разбирам приятелката му.. Случвало ми се е за тези 10 минутки да презареди на мен вече нищо да не ми се прави..

draid
01-30-2010, 07:31
После да няма само: "презерватива е сух и ме боли", че и това се случва.

NioTwift
01-30-2010, 13:00
Red Bull е решението 8-)