Влез

View Full Version : Поредната история с дилема..

NaskoKaulitz3
01-29-2010, 16:12
Харесвам я много и тя също,макар да не ми го казва,но то си личи.Проблема е,че тя живее в Чикаго и си идва за 1-2 седмици на 6 месеца.Като се видим и хвърчат не искри,ами направо трифазен ток.Но като че ли и двамата се спираме,защото не можем да бъдем заедно и 2-те седмици щастие ще ни донесат 6 месеца болка.Струва ли си да започваме нещо,което няма как да завърши добре - нито аз мога да отида там,нито тя да остане тук. Не може да не се виждаме,тя живее в в съседния блок,имаме общи познати.Не искам да я наеба само,т.е. много искам,но знам,че ще страдаслед това,а няма как да го подтисна..Дайте ми съвет или просто мнението си. :( :cry:

nymphadora
01-29-2010, 16:16
няма смисъл да правите каквото и да е било.

aniie
01-29-2010, 16:19
Да,няма никакъв смисъл...Освен ако не искаш да сте си близки само по интернет... х,Х :shock: :)

anyfany2
01-29-2010, 16:24
И според мен няма смисъл..
А може би има..
Ти сам трябва са осмислиш всичко..

Зависи на колко години си.. мислил ли си да отидеш при нея ? (Въобще.. бих ти казала, че само вие можете да прецените какво да правите.. Може би не можете да живеете един беззззз друг... ////
Аз ви желая много щастие е любов, каквото и да се случва.. !!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-)

ivcheto0o
01-29-2010, 16:28

stupid0boy
01-29-2010, 16:31
И според мен няма смисъл..
А може би има..
Ти сам трябва са осмислиш всичко..

Зависи на колко години си.. мислил ли си да отидеш при нея ? (Въобще.. бих ти казала, че само вие можете да прецените какво да правите.. Може би не можете да живеете един беззззз друг... ////
Аз ви желая много щастие е любов, каквото и да се случва.. !!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-)

DevilWish
01-29-2010, 16:42
Не е невъзможно, но е болезнено.По-добре не го прави ;)

Faces
01-29-2010, 16:48
Ае напукай и шошоните кво ти пука за после :D Шегувам се ся сериозно...няма смисъл човек не се мъчи 2 седмици срещу 6 месеца са нищо.Пък тез връзки от разстояние заеби умряла работа забрави я и бутай напред :)

onestar
01-29-2010, 17:07
Не искам да я наеба само,т.е. много искам,но знам,че ще страдаслед това,а няма как да го подтисна.. :( :cry:
Това изречение ме отказа да пиша.

sunshinepp
01-29-2010, 17:51

ще се нараните много повече . . и аз мисля,че е безмислено .. разстоянието убива всичко .. :)

0nem0retIme
01-29-2010, 18:15
Да,наистина зависи от годините.Ако сте достатъчно големи,винаги единият може да се премести при другия или просто да се посещавате често.
Но ако все още сте непълнолетни и т.н. , наистина ще ви бъде доста трудно,а и изобщо не знам дали ще се получи нещо.

soul1199
01-29-2010, 18:25
Не е невъзможно, но е болезнено.По-добре не го прави ;)