View Full Version : .........
Здравейте ! Аз съм на 14 години и учудващо,още не съм правила секс до сега , като всички момичета и мен ме е страх .. даже съм срамежлива,ако можете по някакъв начин да ме посъветвате как да се държа за "първия ми път" и т.н.То вече ти e време да се омъжваш ти още секс не си правила :razz: , а иначе щом си опряла да питаш тук значи още не си готова за първия път, всичко идва от само себе си.
experiment_m
01-29-2010, 20:04
Да му се не види, явно падам от луната, че ти се чудя на приказките. О, да забравих, че вече да си на 10 и да си девствена е голям срам.
Но можем да ти помогнем. Напиши си телефона и града от който си и всички от форума, които имат малко свободно време ще наминат да ти помогнат.
П.П. Побеснявам, като видя такава тема. :x
предразсъдъци :))
Дръж се естествено,по-добре е от това да се правиш на "учена".
Срамежливоста е адски чаровна (мое мнение) и предразполага.
Идва от само себе си,преднамерения секс никога не е интересен,нито забавен.Ако тези 2 критерии не присъстват половината тръпка се губи.Ако държиш да си наясно кога,кво и що,дай всичко от себе си да с получи така,както си си представяла (почти невъзможно),направи планове.
Мъничка си девойче,що бързаш да влезеш в свят на постоянно желание и фантазии?
Прочети това-онова за секса,като изкуство,не като спорт и се постарай да запомниш онова,което би ти харесало при сексуалния контакт.
Neopitom3na
01-29-2010, 20:45
като за начало изчакай една две години :)
Леле на 14 и не правила секс.Тцццц, не те ли е срам, то ще ти се смеят.Догодина трябва да се жениш, а още си девствена, лел..
BigFakeSmile
01-30-2010, 11:52
Първия път, когато правиш секс, трябва да се запомни с хубаво. А ако не си готова (това, че те е страх и срам, показва, че не си!) не го прави, няма за къде да бързаш...Секс по задължение не се прави, изчакай, докато тялото и умът ти се подготвят
misslowe
01-30-2010, 12:06
Здравейте ! Аз съм на 14 години и учудващо,още не съм правила секс до сега , като всички момичета и мен ме е страх .. даже съм срамежлива,ако можете по някакъв начин да ме посъветвате как да се държа за "първия ми път" и т.н.
Защо0оо пък да е учудващо0о .. та ти си сам0 на 14 не на 22 ?? :grin: :grin: :D Лелее моля ти се ще прозвучи грубоо .. амаа се скрий .. може би катоо си намериш подходящ човек няма да те е страх .. :P
nymphadora
01-30-2010, 12:07
като за начало изчакай една две години :)
:smt023
първо се образовай на тази тема,пък тогава практикувай
DinViesel
01-30-2010, 12:08
бас държа че не ти се прави секс все още а просто всичките ти " приятелки " са се изпоразгонили вече и ти да не останеш по назад..
maybelinee
01-30-2010, 12:34
Здравейте ! Аз съм на 14 години и учудващо,още не съм правила секс до сега , като всички момичета и мен ме е страх .. даже съм срамежлива,ако можете по някакъв начин да ме посъветвате как да се държа за "първия ми път" и т.н.
да много е учудващо че си на 14 и не си правила секс :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
DjPiRgOs
01-30-2010, 12:54
Когато си готова
девственица - грозна третокласничка
VampirePrincess93
01-30-2010, 13:40
мила малка си още за секс
SoStarstruck
01-30-2010, 14:42
И така,според мен авторката имаше на предвид че е "учудващо",защото повечето на нейната възраст вече за го правили,не че самата тя е много на зор.. Какво скачате веднага? Аман.
Wikzinka
01-30-2010, 15:43
Да му се не види, явно падам от луната, че ти се чудя на приказките. О, да забравих, че вече да си на 10 и да си девствена е голям срам.
Но можем да ти помогнем. Напиши си телефона и града от който си и всички от форума, които имат малко свободно време ще наминат да ти помогнат.
П.П. Побеснявам, като видя такава тема. :x напълно съм съгласна
Да се прави секс с по-малки от 14 е незаконно.
И така,според мен авторката имаше на предвид че е "учудващо",защото повечето на нейната възраст вече за го правили,не че самата тя е много на зор.. Какво скачате веднага? Аман.
Да така е, защото вече от 10-11 започват да правят секс.
djipsito
01-30-2010, 19:56
:grin:
Аз пък нз що си мисля, че авторката не е тръгнала да търси някой с който да го направи, само щото примерно, нейни съученички са го правили и т.н. Мисля, че просто й е интересно как стават нещата първия път и е нормално да почва да мисли за това, все пак е на 14.. Вече е друг въпроса дали ще реши да постъпи като повечето дрисли, или ще изчака подходящия момент И ЧОВЕК..
krem4et0
01-31-2010, 08:49
Първо - порасни. Учудващо е да не си правил секс на 14 и да те е срам от това. Ненормално и противозаконно е половото сношение преди тази възраст. Ти си дете. Затваряй си краката. Имаш време да правиш секс. Не е това време СЕГА!
gret4ety
01-31-2010, 08:54
Ако си ромка мноого много си закъсняла :razz: :razz: :razz: :razz:
Оставете момичето, след като е решила да прави секс, добре - тфа си е нейно решение. По темата - ако момчето е по-опитно остави на него по голямата част. Хубавото при нас момичетата е че не ни е нужно да правим много по време на секс. Не се притеснявай и важното е да НЕ СТЕ ПИЯНИ че може да стане беля 8-)
krem4et0
01-31-2010, 08:56
И искаш да толерираме незаконни неща ли?
playboyche
01-31-2010, 08:59
Здравейте ! Аз съм на 14 години и учудващо,още не съм правила секс до сега , като всички момичета и мен ме е страх .. даже съм срамежлива,ако можете по някакъв начин да ме посъветвате как да се държа за "първия ми път" и т.н.То вече ти e време да се омъжваш ти още секс не си правила :razz: , а иначе щом си опряла да питаш тук значи още не си готова за първия път, всичко идва от само себе си.
Учудващо .. ооо да!! :lol: :lol:
Иначе .. порасни малко и тогава му мисли за секс .. :?
Functional1Neighbour
01-31-2010, 09:48
Каква тема още следва? "На 9 съм а още не съм правила секс..." ли?
gret4ety
01-31-2010, 09:59
Хах не казвам да го толерираме. Имах предвид че тя вече си е взела решението и с нищо няма да помогнем ако и казваме "не го прави".
ПС. ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВ
BlueParadise
01-31-2010, 10:21
УЧУДВАЩО :grin: :grin: :D :D :D А иначе те хората са го казали - отпусни се и ни мисли за нищо
adonismega
01-31-2010, 11:19
Тя Пламена (авторката) одавна е правила секс,но пита за десито :-D Само се чудя майка и и баща и от Царево като разберат кво ще стане.
ifilinnchica
01-31-2010, 11:36
П.П. Побеснявам, като видя такава тема. :x
стига бе!! те на 10 вече се женят и внуци имат даже :D
а по темата: рано ти е още!!
Моля да ИЗТРИЕТЕ ТЕМАТА ! :(
Punisherrr
01-31-2010, 16:15
До тук