Влез

View Full Version : Незнам какво да правя ...

adsiadsi
01-29-2010, 21:41
Здравейте ! Нова съм тук затова моля да ме извините,ако темата се повтаря :oops: .Но наистина незнам какво да првя ! Истината е ,че съм луднала по едно момче.Може да ви прозвучи малко тъпичко,но имам нужда от съвет.Та значи от много време му бях хвърлила око и не съм си и помисляла ,че ще се заинтересова от мен.Една вечер в дискотеката той дойде при мене и почна да танцува .. заговори ме и излязохме навън.Говорихме си .... той ми иска номера и така . След известно време ми намери и скайпа и започнахме да си пишем.Излязохме веднъж .. беше перфектно .. много си допаднахме..Преди това и след си пишехме и смс-и,аз го виждам всеки ден..говорим си.Правя му намеци,но той ги приема естествено.Наистина незнам какво да правя да му кажа ли че го харесвам...или да го оставя той да се осъзнае.. незнам . Немога да го разбера какво иска ! Моля кажете ми как да постъпя ? Мерси предварително..всичко ще ми е от полза ! :) :) :-)

DNJ
01-29-2010, 21:45
Май си малко нетърпеливичка :-D Изчакай малко, успокой се и не го мисли толкова. Ако има нещо към теб - ще разбереш. Не насилвай нещата :) Успех ти желая!

miss_kiss181
01-29-2010, 21:48
И аз мисля, че не трябва да избързваш, изчакай го той да деиства пръв, колкото и да те човърка :)

adsiadsi
01-29-2010, 22:09
Благодаря ви за отговорите :-) .Обаче незнам дали той ще направи нещо по въпроса .. знам ли ..ако искаше да стане нещо щеше да действа! Все аз бутам.. и ме е страх да не стана досаднаа :-o :(

DNJ
01-29-2010, 22:58
Благодаря ви за отговорите :-) .Обаче незнам дали той ще направи нещо по въпроса .. знам ли ..ако искаше да стане нещо щеше да действа! Все аз бутам.. и ме е страх да не стана досаднаа :-o :(
Точно затова внимавай. Пак казвам, че според мен трябва да изчакаш...реално погледнато сте се виждали само веднъж, нали така? Ако има интерес към теб сам ще те покани да излезете някъде, не се натягай, за да не постигнеш обратния ефект и да го отблъснеш.

shashash
01-29-2010, 22:58
и аз незнам какво да правя .....

adsiadsi
01-30-2010, 00:19
Мерсиии :-) Повече от един път сме се виждали,ноо няма голямо значение , Мерси много :) :-)

adsiadsi
01-30-2010, 00:19
Мерсиии :-) Повече от един път сме се виждали,ноо няма голямо значение , Мерси много :) :-)

yozii
01-30-2010, 00:26
той със сигурност не приема намеците ти съвсем приятелски .. момчетата винаги се правят на ударени .. той със сигурност те харесва щом е искал да излезете а и той ти е намерил скайпа обзалагам се,че винаги той ти пише пръв .. изчакай още малко .. той рано или късно ще ти признае .. но не бъди досадна .. докажи му че за теб той е важен .. !!

ivcheto0o
01-30-2010, 06:04
Май си малко нетърпеливичка :-D Изчакай малко, успокой се и не го мисли толкова. Ако има нещо към теб - ще разбереш. Не насилвай нещата :) Успех ти желая!

me4o0
01-30-2010, 09:17
Ако му кажеш, той може да е нямал такива чуства както ти към него и ще го изгубиш. Ако продължават намеците и от двамата и той не ти признае може да му кажеш, ама не е сигурно, че всичко ще стане както искаш.

Късмет и дано да се вземете! :smt008

m1nik
01-30-2010, 09:25
той със сигурност не приема намеците ти съвсем приятелски .. момчетата винаги се правят на ударени .. той със сигурност те харесва щом е искал да излезете а и той ти е намерил скайпа обзалагам се,че винаги той ти пише пръв .. изчакай още малко .. той рано или късно ще ти признае .. но не бъди досадна .. докажи му че за теб той е важен .. !!

soul1199
01-30-2010, 09:27
мисля,че те харесва :) но изчакай малко не пребързвай :)

peshost
01-30-2010, 10:35
Чакай мако.

GossipGirl89
01-30-2010, 10:40
Ами според мен не си му безразлична след като ти е намерил скайпа, пише ти и т.н., но може би наистина малко прибързваш... искаш нещата да станат от раз - не може така... Изчакай известно време, не напирай постоянно, защото има риск наистина да станеш досадна... Просто остави времето да покаже какво ви е писано :)

adsiadsi
01-30-2010, 10:57
Благодаря ви .. ! Истината е ,че той не е никак грозно момче.. всички го знаят .. а пък може и разликата в годините ни да го притеснява .. :? знам ли .. Искам да привлеча вниманието му .. ,но незнам как .. :?

bloodymirror
01-30-2010, 11:59
Щом той е направил първата крачка,дошъл е при теб,танцували сте,излезнали сте,говорили сте си, ИСКАЛ ТИ Е НОМЕРА,НАМЕРИЛ ТИ Е ТОЙ ПРЪВ СКАЙПА,значи е в същото положение,както и ти,не се притеснявай.. Просто се дръж така,както ти се иска,това,което си правила досега е правилно,дръж се по същият начин,а всичко това,което искаш,ще се нареди и без твоята помощ. ;)

maybelinee
01-30-2010, 12:14
може би просто изчаква удобен момент в които да ти предложи,или иска повече да те опознае.Това че е искал номера ти и тн означава само 1 -че те харесва и му допадаш какво по хубаво от това :-D

misslowe
01-30-2010, 12:16
0т колко време го харесваш .. ??

adsiadsi
01-30-2010, 14:48
Пуснато на: Съб Яну 30, 2010 4:16 pm Заглавие: Re: Незнам какво да правя ...

--------------------------------------------------------------------------------

0т колко време го харесваш .. ??

Ами винаги ми е харесвал , но откакто почнахме да се виждаме само за него мисля .. :oops:

adsiadsi
02-04-2010, 21:03
Здравйте отново.Има развитие в нещата .. , но не са най добри ! Реших да пиша ,защото съм още по-объркана.Разбрах ,че той ме харесва,,сам ми го каза .. говорихме за сериозна връзка ,но той каза ,че за момента не иска гадже .. ! Аз го попитах дали иска само секс,при което той отвърна,че не ... просто незнаел какво иска .. Каза ,че ще си излизаме и в последствие можело да се получи нещо . Наистина незнам какво да правя .. дайте съвет ! :cry: