View Full Version : талант
ако можехте да избирате какъв талант да имате, какво бихте избрали - пеене, танцуване, рисуване и т.н.
п.п. дано темата да ви е интересна :oops:
donstavrev
01-30-2010, 11:12
аз в моента си имам талант за сега много ме бива да имитирам различни хора дон вито, бойко борисов и камара други и да ви кажа ако можеш да избирам пак бих избрал същото
BlueParadise
01-30-2010, 11:50
бих избрал да мога да летя :lol: :lol: :razz: :razz: (шега)
хубаво е да се лети, но това не е талант :)
DaemonBoy
01-30-2010, 12:03
Да съм невероятен спортист.
Рисуване... предимно сас Олд Скоол занимавка
vampgirl
01-30-2010, 13:02
да мога да разсмивам :D
Biskfitka
01-30-2010, 13:34
Ми...да пея (много много искам..)-мога да рисувам,така чее... :(
Аз и сега си го мога, но искам да мога да рисувам много по хубаво ;)
ivcheto0o
01-30-2010, 14:06
да рисувам много по-добре :)
танцииии и сега танцувам ,но трябва повече да се наблегне на техническата страна :)
да свиря на китара или да пея :smt007 за съжаление съм много саката в ръцете и съм толкова фалшива че ... :oops: нямам шанс :(
SmilezZz
01-30-2010, 15:36
Танцуване и да рисувам много по-добре..
YouDontKnowMe
01-30-2010, 15:50
Танцуване + по-обработен глас.
LittleSunshine
01-30-2010, 16:14
:)
Дръпни един масур и ще можеш 8-)
BlueKnife
01-30-2010, 16:31
мм, да мога да рисувам и пея най-вече.. ;д
също да мога да свиря на барабани ;д;д
и т.н... ;д
VaLcHicAtAa
01-30-2010, 16:51
:) мии попринцип(колкото и нескромно да звучи)ми се отдава да рисувам и да пиша.. :P та това си ми харесва :P
BlackKeys
01-30-2010, 19:56
Като цяла да съм добра във всичко. 8-)
И да мога да пея, и да мога да рисувам, и да мога да танцувам хубамо, да съм още по-спортна натура, да мога да си уча лесно уроците, въпроки че не знам доколко това е талант, да мога да пиша хубаво всякакъв вид литературно творби, да имам актьорски талант....
Абе всичко...
Да пея. :) Всъщност, мога, но определено ако от по - малка съм ходила на педагог, на уроци, сега щеше да е далеч, далеч по - добре...
nadincety
01-31-2010, 08:01
Да мога да пея .. Това щеше да ми е достатъчно .. :)
Eм на мен всички ми казват че имам талант в актьорството и в писането,наистина много бих желала да пиша,обожавам просто :shock: :) :) :)
а иначе бих искала да мога да пея...ех :D
tItEufFf
01-31-2010, 13:06
На мен волейбола много ми се отдава (сама си се чудя на прогреса ми за по-малко от година)
Иначе бих искала да мога да пея :-D
AutomatiC
01-31-2010, 16:36
мога да пея,горе долу и да рисувам...такаче искам да се осъвършенствам в тези сфери!
LoupGarrou
02-01-2010, 17:12
Бих искал да ми се отдават спортовете,че сега съм много сакат.И да умея да рисувам,обичам изкуството ... Левичар съм,а не мога оО. Поне с писането съм горе-долу добре.
И да имам 'математически заложби' :D ! Толкова много ли искам ?! Очевидно да :lol:
BeezyJey
02-01-2010, 17:47
Аз сега си пея де, но бих искала да мога и да рисувам по - добре.. :grin:
StreetFame
02-01-2010, 17:52
Cybershot
02-01-2010, 18:15
Да мога да използвам 100% от капацитета на мозъка си :)
JackSparrow
02-01-2010, 19:35
доста съм добър в математиката, химията, езиците, но стане ли дума за литература.... :-D иначе също ми отдават спортовете ДОСТА, много спортове съм тренирал, сега тренирам волейбол и тенис на маса 8)
jambo_bs
02-01-2010, 21:31
Като се замисля не бих искал да имам някакъв определен талант и да съм различен от другите.Живея каквото е такова.
billytalent
02-02-2010, 13:04
Искам да доразвия музикалните си заложби :D
LoveRetroMusic
02-02-2010, 13:05
В рисуването и спортa. 8-)
Infinity
02-02-2010, 13:09
- пеене
- рисуване
- математика 8-) добро развитие има с тая наука, ноо...не е за всеки.
Значи са водиш, като менее :D :D :D
мога да рисувам,да танцувам...
остана пеенето :grin: ... хич не ме бива и много искам да се науча ;ss ... ноо едва ли...ще си остана само с желанието....
Абе ако може всичко в едно :D:D
Бих искала да мога да пея и рисувам по-добре.
С рисуването се оправям горе-долу, но в пеенето хич ме няма, а така обичам.. 8-)
brokeninside13
02-03-2010, 12:23
Преди няколко години се занимавах с рисуване и то доста, но не знам защо се отказах :-x Големи шансове имах... :?
Танцуване може би и географията :) Иначе искам да мога да пея.
да виждам през дрехите на хората и да им чета мислите .. :-D
Да свалям мацки и да свиря на китара. :-P
Мисля,че горе долу имам талант в танците, дурго което искам е да свиря на някакъв инструмент, най много на пиано ......
nymphadora
02-04-2010, 20:38
ми аз мога да пея и да рисувам,така че.. :-|
explorer
02-04-2010, 21:27
Абе хора, не ви упреквам, но повечето искате неща, за които едва ли сте работили кой знае колко. Аз искам да свиря на барабани примерно, но не казвам че нямам таланат, защото не съм пробвал досега. Както и искам да съм голям спортист, но не съм тренирал 5-6 години, за да видя, че нямам прогрес и оттам да кажа, че нямам талант.
Така че - пробвайте, позадръжте се малко, а после като видите че не е вашето нещо - кажете, че бихте искали да имате талант за него. :]
Аз лично бих искал да съм малко по-сръчен (доколкото може да мине това за талант)
Да рисувам по добре :( :-D
SK0RP10N
02-12-2010, 22:04
Китарист съм и не желая друг талант, различен от музиката.
С нея мога да изразя всичко на този свят :)
Converse333
02-13-2010, 10:48
Рисувам добре и танцувам. За жалост не мога да се запиша да танцувам в някаква школа или нещо такова, заради здравословни проблеми. За това си танцувам сама вкъщи от време на време. :)
Carmen_Kass
02-13-2010, 11:01
Рисуване...и всичко свързано с цветове,форми,дизайн...твор еска личност съм си.
Unendlich
02-13-2010, 11:38
Харесвам талантите, които притежавам сега - писането и танците, не си падам по рисуване, не се сещам за таланти, които искам да притежавам. :) Все пак на всеки му се отдават различни неща, но аз съм доволна на това, което имам. :)
Рисуване...и всичко свързано с цветове,форми,дизайн...твор еска личност съм си.
+
еми рисувам прилично хубаво, е не съм някой талант от художествена академия...но за човек, който никога не е учил как се рисува това онова, се справям добре
Пея от както се помня в некви вокални групи, винаги съм от главните солисти :) Но тъй като често се местех по едно време се отказах...Преди не ме беше срам изобщо да пея пред тъпла от хора, които ме гледат, а сегааааа дори пред приятели ме е срам...Но така е като не съм имала концерт от 3 г. :(
В танците ме бива горе долу....в смисъл пластична съм, подвижна...но не са ми някаква страст...
Много бих искала да се усъвършенствам в рисуването.....
мии да свиря на китара (опитвам се :D ) и да пея :)
krasaveca
02-14-2010, 22:53
Всичко си имам, от това повече талант няма на къде, може да се каже, че съм поочти господин Съвършенство 8) :P
АЗ СЪМ СИ ТАЛАН ВЕ :o :D :D :grin: КАТО, АДРИАН МУТУ В ЧЕЛСИ :grin: :grin: