View Full Version : Проблеми с цикъла и преглед
6u6iiiiiiiiiiii
01-30-2010, 15:17
Искам да попитам нещо... значи цикъла ми презкача месеци и майка ми иска да ме води на иследвания генеколог и такива неща искам да попитам с цялото това могат ли да разберат че не сам детствена.
т.7
krem4et0
YouDontKnowMe
01-30-2010, 15:20
Ами, ако те води на гинекологичен преглед- да , но можеш да помолиш чичо доктор да не казва. :)
Всъщност той ще те пита дали си девствена или не.Ако кажеш не,няма право да те преглежда както другите жени,така че няма как да разбере.След това най-много да те гледа на ехограф,а с него няма как да разбере.
по добре му кажи ,че не си девствена за да си свърши работата като хората и го помоли да не казва на майка ти ,че не си девствена :P
Wikzinka
01-30-2010, 15:59
по добре му кажи ,че не си девствена за да си свърши работата като хората и го помоли да не казва на майка ти ,че не си девствена :P съгласна съм :)
johnnybravo
01-30-2010, 16:00
Toй пък щот няма да каже на майка ѝ.
VampirePrincess93
01-30-2010, 16:13
по добре му кажи ,че не си девствена за да си свърши работата като хората и го помоли да не казва на майка ти ,че не си девствена :P
напълно съгласна :)
krem4et0
01-31-2010, 08:54
Здравето е на първо място. Подобен проблем не бива да съществува и консултацията с гинеколог е задължителна. Друг е въпросът, че той няма право да каже на майка ти неща, които не желаеш тя да знае. Помисли си пак кое е по-важно - сексуалното ти здраве, бъдещите ти репродуктивни възможности, справянето с някакъв сериозен проблем (не дай си Боже) или евентуално майка ти да разбере, че не си девствена. Не, че те плаша, ама причините за пропуска в менструациятата може и да се сериозни. Вземи се в ръце и отивай на лекар.
Neopitom3na
01-31-2010, 09:05
Здравето е на първо място. Подобен проблем не бива да съществува и консултацията с гинеколог е задължителна. Друг е въпросът, че той няма право да каже на майка ти неща, които не желаеш тя да знае. Помисли си пак кое е по-важно - сексуалното ти здраве, бъдещите ти репродуктивни възможности, справянето с някакъв сериозен проблем (не дай си Боже) или евентуално майка ти да разбере, че не си девствена. Не, че те плаша, ама причините за пропуска в менструациятата може и да се сериозни. Вземи се в ръце и отивай на лекар.
++ Здравето е на първо място!!!
Biskfitka
01-31-2010, 14:16
Как така ти пропуска месеци?Веднъж да пропусне-ок,ама ако се случва повече от 1 път ти сама трябва да се сетиш да отидеш на гинеколог! Майка ти все някога ще разбере,че правиш секс,това е нещо нормално (ама на колко си години ;д ),здравето ти е най-важно!