View Full Version : ще се поди грае ли с мен ?!?
malkataver4e
01-31-2010, 11:14
значи ся преди харесвах едно момче но той не ми обръщаше внимание ходи вече с две мои fr и вчера ми каза че ме харесва и че иска да сме повече от fr .....но аз не съм сигурна да не се подиграе с мене...и е в една компания с бившия ми... spe6no kajete mi kfo da napravqq :) :)
Не се подиграва, а иска да спи с теб 2-3 пъти.
ScarletBite
01-31-2010, 11:18
Мхм. :)
justonegirlwithonehope
01-31-2010, 11:20
Щом като преди си го харесвала, какво му мислиш ?? :(
Пробвай с него, ама си имай едно на ум.
Не му се връзвай на всичко, не му вярвай за всичко, но пък защо да не пробваш. . . ако още го харесваш, разбира се. :wink:
Не му се връзвай .. явно просто иска да ви мине всичките една по една ..
ifilinnchica
01-31-2010, 12:11
а после да подкара и мъжките :D
misslowe
01-31-2010, 12:15
+1 Аз съм категорично НЕ .. поне на този етап .. остави го малкоо да се помолии .. :grin:
soul1199
01-31-2010, 12:23
Не му се връзвай на всичко, не му вярвай за всичко, но пък защо да не пробваш. . . ако още го харесваш, разбира се. :wink:
SmilezZz
01-31-2010, 12:30
Съгласна съм..
Явно иска да спи с теб,или да мине всичките ви една по една :D
+ :)
sladur4etyYy
01-31-2010, 14:11
подиграй се първа с него :D очевидно е супер несериозен тип и не си заслужава да си с него.
SoStarstruck
01-31-2010, 14:17
подиграй се първа с него :D очевидно е супер несериозен тип и не си заслужава да си с него.А така,най-добре ще е да се опиташ да извъртиш нещата така,че ти да си тази,която се подиграва. Независимо какво ти писаха по-нагоре,аз ще ти кажа "Не пробвай!" и съм категорична. :wink:
gret4ety
01-31-2010, 14:37
Един съвет от мен: Помисли си струва ли си. Ако е женкар, по добре не му се връзвай. Този тип момчета са много подли. Използват си тайните оръжия за да те накарат да хлътнеш здраво по тях. И най накрая казват "Искам да правим секс" и след 2-3 пъти си намират някоя по-добра и те изоставят. Опитай да използваш неговия начин. Прави се на недостъпна. Не бъди лесна. Накарай го той да се увлече по теб и накрая му натрий носа :wink:
А после жените били курви!?Тая шаврантия(момчето)иска на всякъде да се начекне.Не му се връзвай!
:razz:
JackSparrow
01-31-2010, 16:32
+ :)
beachy_bunny
01-31-2010, 17:29
Хванал се е с бившияти на бас , че ще мине и тебе :D
BloodyGoddess
01-31-2010, 17:49
Остави го да се гърчииии :D :D :D Не си заслужават такива момчета накарай го да ти се моли и някой слънчев ден му заяви, че ходиш с друг или че Никога не би тръгнла с него, защото е едно смрадливо прасе :lol: :lol: :lol: :-D
chereshkaa
01-31-2010, 18:32
той ще те използва просто за бройката :?