View Full Version : Караме се заради приятелите ни . .
sunshinepp
01-31-2010, 14:59
Здравейте хора!
Рядко пускам темички, ама сега имам нужда от малко мнения на странични хора . . и въпреки, че ще видите само моята гледна точка , все пак искам да разбера какво мислите . .
С моето момче сме от почти 5 месеца вече и да ви кажа опознах го и много си го заобичах, обаче има един негов приятел когото много не понасям, тъй като когато излизахме в началото с гаджето ми и другото момче беше често с нас. Аз търпях няколко пъти, но накрая помолих мъжо ми :-D да сме си само двамата.Причината - ами когато приятелят му е с нас , той е различен, държи се гадно, студено , изолира ме ии тн . . Когато му кажа, че искам да избягвам контакт с приятелчето му, той ми отвръща, че и той няма да излиза с моите приятели .. Аз казвам Ок и нещата затихваха . . до преди малко >>
[16:52:27 той: togava kogato oneq sa s tebe mene nqma da me imа
[16:53:41] `* : mi hybawo ;) samo deto kat sym s tqhh ne te izoliram ..
[16:54:32] той: samo malko
[16:54:36] той: se ligavi6 ;)
[16:54:49] `* . =]: aaa srawnenie s tebe .. e prostoo ni6to
[16:55:04] той : lo6o e da se smeem li (think)
[16:55:26 | `* : mda : )
[16:55:33] той: hyy are 4ao
[16:55:41] `* : hah .. hybawo :)
[16:55:55] той : mi hubavo e :)
[16:55:59] `* : ma ok be
[16:56:01] `* : stoi si s onq :) zabrawi
[16:56:13] той : 6e si stoq ae 4ao
[16:56:41] `* : iz4ezvai be
[16:56:58] той : ti goni6 li me ne6to
Кажете според вас какво да правя, не искам да се караме за глупости и аз да се ядосвам и той също .. В никакъв случай не му забранявм да се вижда с тоя свой приятел, но просто не когато е с мен. А ние прекарваме по 2 часа дневно заедно..останалото време да си прави каквото иска. . :( Дайте ми съвет .. :(
Omg . . . поговорете си много сериозно на четири очи. . .
Не знам какво да ти кажа, според мен той не държи достатъчно на теб, щом се държи така . . .
SoStarstruck
01-31-2010, 15:12
Аз ако съм няма да го търпя това .. чесно ти казвам. Откъде накъде ще поставя приятеля си пред теб?! Той пред него нещо на интересен ли се прави,та те изолира когато сте 3мата,илии.. пфф.
sladur4etyYy
01-31-2010, 15:15
баси смешния чат, на колко сте години?! хаха, супер смешна история. що вместо да приказвате такива безсмислици, не обсъдите нещата сериозно? като гледам, само се надцаквате кой ще каже повече пъти ''му хуу, ае..'' :lol:
Аз ако съм няма да го търпя това .. чесно ти казвам. Откъде накъде ще поставя приятеля си пред теб?! Той пред него нещо на интересен ли се прави,та те изолира когато сте 3мата,илии.. пфф.
И аз не бих го търпяла. Помисли си дали си заслужава . . .
sunshinepp
01-31-2010, 15:17
Ами и аз имам чувството, че пред него се прави на интересен . .
Този чат , който постнах беше от преди малко . .ии приятелчето му в същото време беше в тях . .
sunshinepp
01-31-2010, 15:19
баси смешния чат, на колко сте години?! хаха, супер смешна история. що вместо да приказвате такива безсмислици, не обсъдите нещата сериозно? като гледам, само се надцаквате кой ще каже повече пъти ''му хуу, ае..'' :lol:
Да смешен е чатът . . принципно не се връзвам и не споря с него , но този път ми преля . . :( :?
Друг път карате ли се така ?
Щом приятелят му е бил у тях, може направо той да е писал.. знае ли човек. . .
sladur4etyYy
01-31-2010, 15:24
Този чат , който постнах беше от преди малко . .ии приятелчето му в същото време беше в тях . .
като си знаела, че приятеля му е бил у тях, що си му писала по тая тема точно тогава?!
sunshinepp
01-31-2010, 15:29
като си знаела, че приятеля му е бил у тях, що си му писала по тая тема точно тогава?!
Приятелят му е съвсем наясно за мнението ми . . и второ до 1 време аз не знаех, че той е в тях . . :-o
sunshinepp
01-31-2010, 15:29
спорили сме , но не чак така както и сега . .
ivcheto0o
01-31-2010, 15:31
поговорете си на 4 о4и сериозно.Наи-добре се разберете като излизате да сте сами.Нормално е да не харесвате приятелите си но двете неща са съвсем разли4ни и няма смисъл да се карате заради това
спорили сме , но не чак така както и сега . .
Може да се е държал толкова остро, заради присъствието му в тях. . .
ScarletBite
01-31-2010, 15:35
Типичната склонност на момчетата да се правят на много големи пред приятелите си...
Не си струва това ващо ,то не е нищо бих казала освен загуба на време ,а от неговата страна е просто да си има приятелка за пред приятелите си ,явно не е достатъчно пораснал за вашата връзка откажи се ,явно трябва да порасне не на години ами на акъл.Мисля ,че не губиш достатъчно ако се оставите,обичаш го трудно обич за 5 месеца ходене не мислисш ли ;) .А най малкото е ,че той явно хич и не те ебава.Попитай се заслужава ли си тоя фарс?
Не си струва това ващо ,то не е нищо бих казала освен загуба на време ,а от неговата страна е просто да си има приятелка за пред приятелите си ,явно не е достатъчно пораснал за вашата връзка откажи се ,явно трябва да порасне не на години ами на акъл.Мисля ,че не губиш достатъчно ако се оставите,обичаш го трудно обич за 5 месеца ходене не мислисш ли ;) .А най малкото е ,че той явно хич и не те ебава.Попитай се заслужава ли си тоя фарс?
+1 :?
soul1199
01-31-2010, 15:48
ох,като за начало,когато искаш да говориш с него сериозно,не го прави по скайп,моя съвет е излесте само двамата и говори с него,как се чувстваш и т.н.
playboyche
01-31-2010, 15:52
пръскайте се вий или сте по на 11-12 год или ..... сте тъпи
sunshinepp
01-31-2010, 16:03
ох,като за начало,когато искаш да говориш с него сериозно,не го прави по скайп,моя съвет е излесте само двамата и говори с него,как се чувстваш и т.н.
Обикновено не говорим за такива нещо по скайп . .но сега просто така се случи . .
Мерси мноого на всички, които дадоха мнение :-)
Абе те момчетата "си обичат" приятелите и доста държат на тях .. ако ние сме готови да заебем приятелките ни те не са така .. :-o Амии кофти се е получило ама все пак трябва един от вас да направи компромис .. понеже съм малко като тебе (хах :-D ) ще застана на твоя страна .. ии ще кажа, че трябва пак да си поговориш с него .. дано те послуша .. че тия караници до нищо хубаво не водят .. :-o
SoStarstruck
01-31-2010, 19:50
^^ Приятелят ти май не е от най-общителните или греша?? ..
Съветвам те: Вземи някоя твоя приятелка следващия път,когато излизате и го изолирай,сопай му се ако трябва.. Да види дали е приятно,че ми се струва е много дебелоглав,иначе не става нещо.. Както си прецениш ти,но с добра приказка няма да стане,отсега ти казвам .. :?
На бас,че когато приятеля му си тръгне ще ти говори по мн по-мил начин.... ше има да ти се моли да поговорите пак и на "мило" или както си там викате... ;]
Тогава ше е времето да го поставиш на мястото... :)
Здравейте хора!
Рядко пускам темички, ама сега имам нужда от малко мнения на странични хора . . и въпреки, че ще видите само моята гледна точка , все пак искам да разбера какво мислите . .
С моето момче сме от почти 5 месеца вече и да ви кажа опознах го и много си го заобичах, обаче има един негов приятел когото много не понасям, тъй като когато излизахме в началото с гаджето ми и другото момче беше често с нас. Аз търпях няколко пъти, но накрая помолих мъжо ми :-D да сме си само двамата.Причината - ами когато приятелят му е с нас , той е различен, държи се гадно, студено , изолира ме ии тн . . Когато му кажа, че искам да избягвам контакт с приятелчето му, той ми отвръща, че и той няма да излиза с моите приятели .. Аз казвам Ок и нещата затихваха . . до преди малко >>
[16:52:27 той: togava kogato oneq sa s tebe mene nqma da me imа
[16:53:41] `* : mi hybawo ;) samo deto kat sym s tqhh ne te izoliram ..
[16:54:32] той: samo malko
[16:54:36] той: se ligavi6 ;)
[16:54:49] `* . =]: aaa srawnenie s tebe .. e prostoo ni6to
[16:55:04] той : lo6o e da se smeem li (think)
[16:55:26 | `* : mda : )
[16:55:33] той: hyy are 4ao
[16:55:41] `* : hah .. hybawo :)
[16:55:55] той : mi hubavo e :)
[16:55:59] `* : ma ok be
[16:56:01] `* : stoi si s onq :) zabrawi
[16:56:13] той : 6e si stoq ae 4ao
[16:56:41] `* : iz4ezvai be
[16:56:58] той : ti goni6 li me ne6to
Кажете според вас какво да правя, не искам да се караме за глупости и аз да се ядосвам и той също .. В никакъв случай не му забранявм да се вижда с тоя свой приятел, но просто не когато е с мен. А ние прекарваме по 2 часа дневно заедно..останалото време да си прави каквото иска. . :( Дайте ми съвет .. :(
:-o Питай батИ скайп. :-o
XTREMEFREERIDE
02-01-2010, 08:00
Вземете се в ръце малко. Трябва ви сериозен разговор на 4 очи според мен. Една моя приятелка се намираше във същия случай. Само дето тя изтърпя гаджето й по тоя начин цели 3 години. Ето на,сега вече не са заедно . . . и какво са спечелили мислиш? Едно голямо НИЩО . . .
За да не се првръща в загуба на време,поговорете. Трябва да правите компромиси и двамата.
За една връзка не стига един човек.Нито един и половина.
valdesbg
02-01-2010, 08:14
Ах този скайп, ще ви изяде главите :)
В момента се търкате много жестоко и само искри хвърляте. Ама нищо полезно не вършите.
Вместо това що не поговорите на 4 очи, както са ви казали много преди мен. Кажи му така и така - не сикам да се виждам с Х, ще те помоля да не го споменаваш в мое присъствие(примерно). И от тук има два варианта - той казва "добре, нямаш проблеми. Аз искам това и това обаче в замяна.(или нещо от сорта)" или "Е каква си ти че да ми казваш какво да правя и не правя?" Контрираш с отговор "Ми твойто гадже...може би :-o " И ако последва отговр "Е и?(или пак от сорта)" истината ти е ясна.
Цялата идея на поста ми е че не си заслужава да отделяш време, нерви, емоции и чувства за някой, ако не получаваш същото от негова страна. Разбира се имаш пълното право да се обявиш "Против" тия съвети и напук на всичко и всички да продължиш да си тровиш живота. Обаче на нас, не правиш сечено в тоя случай, пак ти страдаш :)
хаха наи пък мразя такива пиклиовци с извинение които пред приятелите си едва ли не да се покажат че са лидери в една връзка почват да се държат с момичето си както им падне .. :) съвета ми е остави го .. дори и да спрете да излизате с тоя въпросния приятел нямаш гаранция че някога когато се наложи да излезете с друг няма да се държи като идиот ... или да се замисли над поведението си или да хваща пътеките .. аЗ тка бих постъпила :)
:shock: съншайпп
^^ Приятелят ти май не е от най-общителните или греша?? ..
Съветвам те: Вземи някоя твоя приятелка следващия път,когато излизате и го изолирай,сопай му се ако трябва.. Да види дали е приятно,че ми се струва е много дебелоглав,иначе не става нещо.. Както си прецениш ти,но с добра приказка няма да стане,отсега ти казвам .. :?
и аз така мисля :(
Моя приятел е пълната противоположност на твоя. Когато сме с неговите приятели никога не ме изолира, никога не се държи гадно и така нататък... Напротив :) Все ме гушка, целува, разлигавя ме :D Даже неговите приятели ни викат "Еее не се наобичахте бее, разделете се малкоо, обърнете ни внимание и на нас" :D :D
Седнете някой ден и си поговорете :) Кажи му, че ако не си оправи отношението към теб докато е с приятелите си ще спреш да излизаш с тях и ще искаш винаги да сте си само двамата... Въпреки, че това не е решение, защото няма вечно да сте сами и това негово отношение показва неуважение към теб :booooomb: Не трябва да го търпиш такъв...
Моя приятел е пълната противоположност на твоя. Когато сме с неговите приятели никога не ме изолира, никога не се държи гадно и така нататък... Напротив :) Все ме гушка, целува, разлигавя ме :D Даже неговите приятели ни викат "Еее не се наобичахте бее, разделете се малкоо, обърнете ни внимание и на нас" :D :D
да и моя е така :---) :smt007
sunshinepp
02-01-2010, 13:49
Емии послушах ви, днес излезнахме и говорихме . . естествено по едно време ме изнерви и аз започнах да викам малко . . но като цяло се разбрахме мисля.. :-o
Уговорихме се когато неговия приятел е с него аз д ане съм там и от време на време той да излиза с моята компания, както и аз с неговата . . но не винаги :)
Надявам се нещата да се оправят. . мерсии адски много на всички :-) :)
Супееер сте :grin: :-P 8)
sunshinepp
02-01-2010, 14:07
:oops:
anonimchetou
02-01-2010, 16:15
Намери си човек, който ти казва че си красива, независимо дали си...
Kойто ти се обажда след като сте се скарали...
Kойто ще лежи под звездите и ще слуша ритъмa на сърцето ти или ще остане буден, само за да те гледа как спиш...
изчакай човека, който те целува по челото, който иска да ти покаже света когато си в затруднение!
Kойто държи ръката ти пред приятелите му... този, който от време на време ти напомня колко много държи на теб и какъв щастливец е че те има...
Tози, който се обръща към приятелите си и казва "ТЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА "
Много хубави мисли и думи.. Незнам за мен това е кофти да те пренбрегва и да е груб пред този негов приятел.. Супер тъпо и детински е,. Не трябва да е така.. Дори и пред приятелите си трябва да показва че те обича и уважава .. нямам предвид да се мляскате и лигавите.. по скоро да си личи че държи на теб и не си като няква пионка там.. и че е от значение че си с него там в този момент..
Намери си човек, който ти казва че си красива, независимо дали си...
Kойто ти се обажда след като сте се скарали...
Kойто ще лежи под звездите и ще слуша ритъмa на сърцето ти или ще остане буден, само за да те гледа как спиш...
изчакай човека, който те целува по челото, който иска да ти покаже света когато си в затруднение!
Kойто държи ръката ти пред приятелите му... този, който от време на време ти напомня колко много държи на теб и какъв щастливец е че те има...
Tози, който се обръща към приятелите си и казва "ТЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА "
Много хубави мисли и думи.. Незнам за мен това е кофти да те пренбрегва и да е груб пред този негов приятел.. Супер тъпо и детински е,. Не трябва да е така.. Дори и пред приятелите си трябва да показва че те обича и уважава .. нямам предвид да се мляскате и лигавите.. по скоро да си личи че държи на теб и не си като няква пионка там.. и че е от значение че си с него там в този момент..
+1