View Full Version : Вече не знам какво да правя
shygirl95
02-03-2010, 18:24
И двамата ми подители ме лъжат ( разбрах го сама, проверявах) и баща ми ме обвинява за развода им. Сама съм. Какво да правя? Не издържам и не знам към кого да се обърна 8-[ :cry: :cry: :smt022 :smt022 :lol:
Bellatrix
02-03-2010, 18:35
За какво те лъжат?
shygirl95
02-03-2010, 18:52
аз споделям и те обещават да не казват а след това хората знаят. а и за други по дребни неща: кога се прибират от работа, къде са били например. Ей такива неща
Bellatrix
02-03-2010, 19:23
Хъх, според мен родителите ти карат криза на средната възраст щом се държат така. Това е доста детинско. Човек очаква от семейството си повече от клюкари и дечковци.
Опитай да поговориш с тях и да им обясниш, че те мъчат само и, че не са те направили, за да има кого да тормозят.
Ако не подейства и те продължат да си изживяват втория пубертет, отдръпни се от тях, спри да им споделяш, започни да се държиш студено, докато не се сетят, че имат дете.
SuperBadSuperFresh
02-03-2010, 19:24
Че те и моите са клюкари,бе.Ако наистина си набор 95 фактически и юридически няма какво да направиш.
Как по-точно те обвинява за развода им?
за кво те лъжат?? а тва че баща ти те обвинява за развода им е много тъпо .. е*и му майката и ходи да живееш при майка си .. ако и там неможе нз .. други роднини нямаш ли?? баба, дядо, леля??
ПИШИ МИ НА foryoubitch.aha.bg