View Full Version : Проблем
y2jericho
02-04-2010, 09:57
Здравейте,на 15 години съм,но имам проблем,който смятам,че ще е като комплекс за сексуалния ми живот.Не съм правил още секс,но забелязвам,че през последните 4-5 месеца съм набрал голямо окосмение по задните си части.Никъде другаде нямам много косми освен там.И ме е яко срам от това нещо,чак някой път си мисля,че не е реално.Бръсна се под мишниците,интимното "уръжие" но задните ми части са като трън в очите.Чудя се какво да правя?Ако може някой да даде съвет.Или някое момиче да си изкаже мнението по този проблем.Благодаря предварително.
бръснача и почваш... :(Само НЕ и това! Вийт ;)
бръснача и почваш... :(Само НЕ и това! Вийт ;)посе ше стане джунгла найстина недей :D
по-добре ги остави и след време ги премахни :smt023
Да нещо коли маски, такива простотии пробвай, но никога бръснач!!!
KpbCTHuKbT
02-04-2010, 13:05
НЕ ги режи!
Аз ся ще получа безплатно окосмяване в тая област :D Като ти правят операция ти ги махат без парички :D
Да нещо коли маски, такива простотии пробвай, но никога бръснач!!!
+1
ReachlessGirl
02-04-2010, 16:00
Първо се пише Оръжие .. :lol:
Второ .. ами обезкосми се и там, НО не прави грешката с бръсначка .. ще съжаляваш повярвай ми!! :lol: Опитай с нещо друго от сорта на кола маска? :-o
Лазерна епилация,няма да растат повече. Най-доброто решение ако си мечка отзаде ....... 8)
Е, щом от скоро са почнали да ти растат значи не са много голями. Таа аз викам да ги оставиш докато не пораснат и чак тогава ги махаш
orhidea95
02-04-2010, 20:58
пробвай с кола маска, ама не с самобръсначка, че после няма да можеш да си седиш на задника.. :) :)
y2jericho
02-05-2010, 05:02
Мерси на всички за отговорите,сигурно ще ги махам лазерно или с някоя кола маска или нещо от сорта.БТВ:Никога не съм мислил да ги бръсна,това е най-голямата простотия.
Първо се пише Оръжие .. :lol:
Второ .. ами обезкосми се и там, НО не прави грешката с бръсначка .. ще съжаляваш повярвай ми!! :lol: Опитай с нещо друго от сорта на кола маска? :-o
що бе да не си пробвала да си махнеш космите от г*за със бръсначка :lol:
пробвай с кола маска, ама не с самобръсначка, че после няма да можеш да си седиш на задника.. :) :)
:)
ReachlessGirl
02-05-2010, 15:09
за съжаление нямам твоя опит за обезкосмяването там и за още мноооого други "по - цветни" неща, с които ти се гордееш разбира се .. :razz:
за съжаление нямам твоя опит за обезкосмяването там и за още мноооого други "по - цветни" неща, с които ти се гордееш разбира се .. :razz:
опита още ми липсва .. ;) .. и какви са тези по-цветни неща по-точно .. :?
ReachlessGirl
02-05-2010, 15:16
като ти липсва си седиш на гъза и си траеш .. нямам намерения да провалям втори профил заради теб!!! Дано ти е станало ясно .. намери си някой друг, за да си трупаш мнениица и рейтингчЕ .. :x
като ти липсва си седиш на гъза и си траеш .. нямам намерения да провалям втори профил заради теб!!! Дано ти е станало ясно .. намери си някой друг, за да си трупаш мнениица и рейтингчЕ .. :x
нямам намерение да си намирам никой друг .. ;) .. не трупам мненийца .. ако ти го правиш, това не е мой проблем .. и не заради мен те баннаха .. и мен баннаха ама не ти рева нали .. :D айде лека !! :?
mOBSCENE
02-05-2010, 16:44
нямам намерение да си намирам никой друг .. ;) .. не трупам мненийца .. ако ти го правиш, това не е мой проблем .. и не заради мен те баннаха .. и мен баннаха ама не ти рева нали .. :D айде лека !! :?
Абе ти явно незнаеш кога да спреш ,а?!
Трай!
По темата:Каквото сметнеш за добре само не и бръснач или пък крем..същото си е.