Влез

View Full Version : Проблем

y2jericho
02-04-2010, 09:57
Здравейте,на 15 години съм,но имам проблем,който смятам,че ще е като комплекс за сексуалния ми живот.Не съм правил още секс,но забелязвам,че през последните 4-5 месеца съм набрал голямо окосмение по задните си части.Никъде другаде нямам много косми освен там.И ме е яко срам от това нещо,чак някой път си мисля,че не е реално.Бръсна се под мишниците,интимното "уръжие" но задните ми части са като трън в очите.Чудя се какво да правя?Ако може някой да даде съвет.Или някое момиче да си изкаже мнението по този проблем.Благодаря предварително.

t0d1t0
02-04-2010, 11:41
бръснача и почваш... :(

AlokiNn
02-04-2010, 11:46
бръснача и почваш... :(Само НЕ и това! Вийт ;)

deFakto
02-04-2010, 12:12
бръснача и почваш... :(Само НЕ и това! Вийт ;)посе ше стане джунгла найстина недей :D
по-добре ги остави и след време ги премахни :smt023

XuTPaH
02-04-2010, 12:32
Да нещо коли маски, такива простотии пробвай, но никога бръснач!!!

KpbCTHuKbT
02-04-2010, 13:05
НЕ ги режи!

Hawkk
02-04-2010, 14:29
Аз ся ще получа безплатно окосмяване в тая област :D Като ти правят операция ти ги махат без парички :D

uBuTo
02-04-2010, 15:17
Да нещо коли маски, такива простотии пробвай, но никога бръснач!!!
+1

ReachlessGirl
02-04-2010, 16:00
Първо се пише Оръжие .. :lol:

Второ .. ами обезкосми се и там, НО не прави грешката с бръсначка .. ще съжаляваш повярвай ми!! :lol: Опитай с нещо друго от сорта на кола маска? :-o

LSFC
02-04-2010, 16:12
Лазерна епилация,няма да растат повече. Най-доброто решение ако си мечка отзаде ....... 8)

eqinox
02-04-2010, 16:21
Е, щом от скоро са почнали да ти растат значи не са много голями. Таа аз викам да ги оставиш докато не пораснат и чак тогава ги махаш

orhidea95
02-04-2010, 20:58
пробвай с кола маска, ама не с самобръсначка, че после няма да можеш да си седиш на задника.. :) :)

y2jericho
02-05-2010, 05:02
Мерси на всички за отговорите,сигурно ще ги махам лазерно или с някоя кола маска или нещо от сорта.БТВ:Никога не съм мислил да ги бръсна,това е най-голямата простотия.

uBuTo
02-05-2010, 14:34
Първо се пише Оръжие .. :lol:

Второ .. ами обезкосми се и там, НО не прави грешката с бръсначка .. ще съжаляваш повярвай ми!! :lol: Опитай с нещо друго от сорта на кола маска? :-o
що бе да не си пробвала да си махнеш космите от г*за със бръсначка :lol:

l3thal
02-05-2010, 14:52
пробвай с кола маска, ама не с самобръсначка, че после няма да можеш да си седиш на задника.. :) :)
:)

ReachlessGirl
02-05-2010, 15:09
за съжаление нямам твоя опит за обезкосмяването там и за още мноооого други "по - цветни" неща, с които ти се гордееш разбира се .. :razz:

uBuTo
02-05-2010, 15:10
за съжаление нямам твоя опит за обезкосмяването там и за още мноооого други "по - цветни" неща, с които ти се гордееш разбира се .. :razz:
опита още ми липсва .. ;) .. и какви са тези по-цветни неща по-точно .. :?

ReachlessGirl
02-05-2010, 15:16
като ти липсва си седиш на гъза и си траеш .. нямам намерения да провалям втори профил заради теб!!! Дано ти е станало ясно .. намери си някой друг, за да си трупаш мнениица и рейтингчЕ .. :x

uBuTo
02-05-2010, 15:21
като ти липсва си седиш на гъза и си траеш .. нямам намерения да провалям втори профил заради теб!!! Дано ти е станало ясно .. намери си някой друг, за да си трупаш мнениица и рейтингчЕ .. :x
нямам намерение да си намирам никой друг .. ;) .. не трупам мненийца .. ако ти го правиш, това не е мой проблем .. и не заради мен те баннаха .. и мен баннаха ама не ти рева нали .. :D айде лека !! :?

mOBSCENE
02-05-2010, 16:44
нямам намерение да си намирам никой друг .. ;) .. не трупам мненийца .. ако ти го правиш, това не е мой проблем .. и не заради мен те баннаха .. и мен баннаха ама не ти рева нали .. :D айде лека !! :?

Абе ти явно незнаеш кога да спреш ,а?!
Трай!

По темата:Каквото сметнеш за добре само не и бръснач или пък крем..същото си е.