Влез

View Full Version : КОЛКО ДЪЛЪГ ТРЯБВА ДА БЪДЕ?

boby88pd
02-04-2010, 23:11
Тема, стара колкото света - влияе ли се удоволствието при секс от дължината на"инструмента? Моля момичетата да кажат мнението си, за много момчета това е важен въпрос ( при мен дължината е 19 см. при пълна възбуда ).

NoShTnO_iZkUsHeNiE
02-04-2010, 23:20
1во според мен,темата ти е напълно излишна,а дори да не е,би трябжвало да е в раздел Секс

2ро разбира се,че размера има значение,но някъде бях чела,че една жена може да се задоволи дори от 7 сантиметра.

3то сам казваш,че темата е толкова стара,следователно навсякъде можеш да намериш инфо относно въпроса ти.

boby88pd
02-04-2010, 23:47
1во според мен,темата ти е напълно излишна,а дори да не е,би трябжвало да е в раздел Секс

2ро разбира се,че размера има значение,но някъде бях чела,че една жена може да се задоволи дори от 7 сантиметра.

3то сам казваш,че темата е толкова стара,следователно навсякъде можеш да намериш инфо относно въпроса ти.

Както съм написал, темата е за момчетата, които може да имат някакви притеснения относно дължината на пенисите си, много мъжкари се хвалят с невъзможна големина на мъжкото си достойнство и това може да предизвика несигурност у някой. Нека знаят как стоят нещата и че дори и да не е 25 см. пак ще върши работа ( всъщност много мъже така и не разбират, че дължината не е всичко!!!). А за мястото си права, исках в другата секция да го публикувам, не съм погледнал просто.

XTREMEFREERIDE
02-04-2010, 23:50
Мнението ми е,че има 100 000 такива теми,тук и навсякъде в и-нет.Мнението ми е,че не е нужно да се "фукаш" във форум.Мнението ми е,че темата е за ТОТАЛЕН КЛЮЧ.

И все пак,според мен най-много да боли малко повече.

galu6a
02-05-2010, 05:19
КЛЮЧ

hamilcar
02-05-2010, 06:09
Грешен раздел. Също така в раздел Секс има много такива теми.