PDA

View Full Version : не издържам вече

moisture
02-05-2010, 05:29
От 2 седмици спя в кухнята,защото баба ми много хърка и не мога да си спя в моята стая,която не е моя,а хол.Спя на някакви не матраци,ами и аз незнам какво точно.Има три големи възглавници върху които спя.Но там има много ръбове.То не са възглавници,а и аз незнам какви са.Не издържам вече.Тази вечер не можах да спя,заради това че ми е неудобно.Отидох при майка ми и баща ми в спалнята,но тримата малко трудно.Въртях се до 7 часа и станах да правя кафе.Просто незнам къде да ида,до другата баба ли,и аз незнам.Искам да се махна не издържам вече.Баба ми си има и друга къща,в която е живяла с дядо ми мир на праха му,а тя не иска да ходи там.
Много съм се изнервила, мъчно ми е за нея,но и много ме дразни.Какво да правя :smt089 :smt089 :smt089 :smt089

justunique
02-05-2010, 06:44
...

moisture
02-05-2010, 06:50
на 20 съм :-o

justunique
02-05-2010, 07:01
...

moisture
02-05-2010, 07:23
как като съм студентка и нямам пари
Единствено зимам 120 лв всеки месец издръжка от баща ми

kalpazanka
02-05-2010, 07:29
Добре де, вмизаш издръжка от баща ти-> значи са разведени. В същото време пишеш в първия пост, че си ходила в спалнята при майка ти и баща ти... :-o Не че ме тресе нездраво любопитство, но някак си не си представям картинката....
Редовно обучение си, нали? По едно време се говореше за отпускане на кредит на студенти с цел да си финансират обучението- поинтересувай се по въпроса. Би могла да си вземеш гарсониера и да се сбогуваш с нервите. Ще четеш на спокойствие, но и ще си слугуваш от-до.

titinkaa
02-05-2010, 08:30
Купи си нов матрак или нещо като дюшек и го сложи на кухненското легло,щом там спиш,поне да ти е удобно,пък другия вариант е да почнеш работа на 4 часа за да имаш време и за учението си,и да събереш някой лев и да се изнесеш

moisture
02-05-2010, 09:33
Добре де, вмизаш издръжка от баща ти-> значи са разведени. В същото време пишеш в първия пост, че си ходила в спалнята при майка ти и баща ти... :-o Не че ме тресе нездраво любопитство, но някак си не си представям картинката....
Редовно обучение си, нали? По едно време се говореше за отпускане на кредит на студенти с цел да си финансират обучението- поинтересувай се по въпроса. Би могла да си вземеш гарсониера и да се сбогуваш с нервите. Ще четеш на спокойствие, но и ще си слугуваш от-до.
да майка ми живее с един човек,който наричам Татко