View Full Version : Само за момичета!!!
Здравейте! Пиша по въпрос за обезкосмяването на краката. Дайте ми идеи за това, защото преди се обезкосмявах с епилатор, а напоследък той започна малко да ми дразни кожата. Незнам какво да използвам - епилиращ крем, кола маска и т.н.!? :shock: Благодаря предварително! :!:
ако искаш бързо и безболезно ,но нетрайно-самобръсначка
ако пък искаш болзнено , изискващо повече време,но трайно -кола маска
titinkaa
02-05-2010, 07:52
ако искаш бързо и безболезно ,но нетрайно-самобръсначка
ако пък искаш болзнено , изискващо повече време,но трайно -кола маска
+1
Мда и при мен е така с епилатора.Става ми много суха кожата.
Ами ползвай самобръсначка или кола маска.
Веднъж пробвах със самобръсначка,но тъй като тя не може да премахне съвсем всички косъмчета,след това включих и епилатора. 8-) Резултатът беше много добър-супер гладки крака и чак след около седмица и половина може би трябваше пак да се бръсна. :-D
FuCkInBuBbLeGuM
02-05-2010, 09:06
Може и с крем депилатоар, но не е много трайно.
Shadowsogirl
02-05-2010, 13:04
Аз днеска за пръв пътпробвах с кола маска, бая се оцапах и така и не се довърших, обаче стана гладичко и много приятно. Доволна съм още повече, защото почти не ме болеше. Като съм слушала как някой пищят и вият от болка, очаквах да ми се отлепи кожата, а въобще не беше така. Естествено имаше малко болка, но далеч не много силна.
Така че моят съвет определено е - кола маска!!!!
А, да попитам. Купих си кола маска на Жанкар. Обаче лентата бая бързо се. изцапа от колата и се чудя как може да се почисти и дали ще се махне това, ако се изпере, че да мога да ползвам същата лента за цялото обекозмяване на краката?
Благодаря за бързите отговори! Аз имах идея да се епилирам няколко седмици с епилиращ крем, а после да започна пак с епилатора! Странното, е че когато косъмчетата са ми по-дълги ме боли повече, а като са само наболи не боли чак толкова много, но се изисква повече търпение, докато избръснеш всички! :roll: А и по въпрос за кола маската при различните хора болката е различна! Това се дължи на организма и издръжливостта. 8-)
И само едно въпросче, което е извън темата, но незнам къде да попитам! Става въпрос за аватарите! Незнам от къде мога да си го сменя и не да избирам от галерията на сайта, а да си сложа своя! Някой ще ми помогне ли, защото в една тема за това 1 човек ми даде линка за сменяне на аватар и т.н., но сега незнам къде мога а го намеря в сайта! :smt022
FuCkInBuBbLeGuM
02-05-2010, 16:14
Отиваш на Настройки за форума . После надолу където пише динамичен аватар слагаш линк на картинката, с която искаш да бъдеш.
Shadowsogirl
02-05-2010, 16:46
Благодаря за бързите отговори! Аз имах идея да се епилирам няколко седмици с епилиращ крем, а после да започна пак с епилатора! Странното, е че когато косъмчетата са ми по-дълги ме боли повече, а като са само наболи не боли чак толкова много, но се изисква повече търпение, докато избръснеш всички! :roll: А и по въпрос за кола маската при различните хора болката е различна! Това се дължи на организма и издръжливостта. 8-)
Ето що ме кефи - аз си падам мазохистка малко. :D :D
titinkaa
02-05-2010, 18:36
Аз днеска за пръв пътпробвах с кола маска, бая се оцапах и така и не се довърших, обаче стана гладичко и много приятно. Доволна съм още повече, защото почти не ме болеше. Като съм слушала как някой пищят и вият от болка, очаквах да ми се отлепи кожата, а въобще не беше така. Естествено имаше малко болка, но далеч не много силна.
А, да попитам. Купих си кола маска на Жанкар. Обаче лентата бая бързо се. изцапа от колата и се чудя как може да се почисти и дали ще се махне това, ако се изпере, че да мога да ползвам същата лента за цялото обекозмяване на краката?
можеш да си нарежеш лентички от стар чаршаф или калефка,или някои стари гащички,ама да са памучни
можеш да си нарежеш лентички от стар чаршаф или калефка,или някои стари гащички,ама да са памучни
аз си купих само ленти