Premples
02-05-2010, 19:57
Родителите ми са разведени, аз живея с майка ми. Преди два месеца бяхме скарани с баща ми, защото майка ми го осъди за няква стара издръжка,която не е плащал през 2008 (разведени са от 2005) и АЗ трябваше да се подпиша,че съм съгласен с това, аз не исках да се меся във техните работи и ако не бях подписал прецаквах майка ми,а ако бях подписал баща ми и в крайна сметка го подписах и,защото просто нямах избор искам не искам това е!той ми е давал някакви джобни пари. Бяхме скарани защото аз непомня колко е плащал и затова не отидох във съда, ако бях казал,че баща ми е плащал щях да се скарам с майка ми и обратното! Все пак майка ми купуваше нов апартамент БАШ нов в нова сграда и наистина и трябваха пари! Смятам,че съм постъпил редно! Таа не сме се виждали нито чували с баща ми. Преди два часа реших просто да му звънна по телефона и да му кажа да слезе (той живее наблизо) пред неговия блок и да влезем в колата и да поговорим.Поговорихме си известно време беше ми много странно от толкова време да не съм го виждал и да съм говорил с него и изведнъж да се видим ей така! Той смята,че майка ми нарочно го е направила, и че аз съм го предал след като не съм отишъл в съда и това било част от "злият ни план" да го оберем :shock: какво можех да направя поставете се на мое място ? Какво да му обясня ?? Какво да правя ? Искам да се оправи всичко,но не искам да се скарам с майка ми затова,че го виждам !