View Full Version : Плачат ли мъжете?
bilqnavod
02-05-2010, 23:14
Плачат ли мъжете и ако да кога го правят? Искам да си кажете мнението, защото напоследък си мисля за това и не мога да си го изясня напълно. Ако може повече коментари от момчета. "Защо?" Обосновете се. Благодаря предварително!
lubomirky
02-05-2010, 23:22
не. освен 'модерните мъже'. те плачат за всичко.
sadboy95
02-05-2010, 23:55
ми плачат ве ти ко, камани ги напраи, то всеки плаче ама неси признава, аз плача като изгубя близък или фр или нещо такоа ама за момиче несъм плакал и не мисля да плача за някоя тъпа к***а дет няя и 18 ^^ Сори,но тук не си прав не всички момичета са тъпи к***и . По темата : истинските мъже плачат .
sexydevil
02-06-2010, 01:04
плачат ама за по-важни неща, не че сме счупили нокат 8-)
Shadowsogirl
02-06-2010, 04:39
Плачат.
Dollystar
02-06-2010, 05:41
Аз съм виждала само 1 единствено момче да плаче заради мен... никой никой друг за жалост с това момче сега се разминаваме като непознати, но явно той беше единствения, който ме е обичал, незнам :)
Всъщност и първата ми сериозна връзка беше с него, но си омръзнахме ... след него още не съм намерила някой , който да държи толкова на мен. Да плачат, но се правят на силни и не плачар пред нас!
Аз съм виждала само 1 единствено момче да плаче заради мен... никой никой друг за жалост с това момче сега се разминаваме като непознати, но явно той беше единствения, който ме е обичал, незнам :)
Всъщност и първата ми сериозна връзка беше с него, но си омръзнахме ... след него още не съм намерила някой , който да държи толкова на мен. Да плачат, но се правят на силни и не плачар пред нас!
Не мисля,че когато едно момче плаче за някое момиче значи го обича истински ... :? По тая логика мен истински трябва да са ме обичали 6 момчета,едно от които беше женкар на n-та степен ... :?
По темата:Естествено,че плачат!Що за въпрос?! :?
anonimchetou
02-06-2010, 06:26
да плачат.. тва че са мъже не значи че са безчувствени.. Когато им дойде много или са много , много наранени. или просто пияни.
sunshinepp
02-06-2010, 07:16
Ми не, техните очи са сухи,
не възпроизвеждат капчици :)
ReachlessGirl
02-06-2010, 07:22
Плачат адски рядко и то за много много скъпи хора .. нещо, което им е влезнало в сърцето!! (което е ааадски рядко .. )
DaemonBoy
02-06-2010, 07:25
Да плачем.Но не за маловажни неща.Присъствал съм на 3 погребения и 5 помена.Тогава съм плакал най-много.Както и когато почина котката ми.Правете си изводите.
Не (поне аз). Независимо какво чувства имам винаги се старая да изглеждам твърд на повърхността и да не показвам слабост
Thefrostless
02-06-2010, 07:46
преди плачех доста често .. пред нея, но вече се сдържам. И да момчета ,които плачат заради момиче са изключителна рядкост
Няма човек, който да не плаче.
Просто има хора, които започват да циврят за всяка глупост, а има такива, които плачат само с причина.
Независимо дали са момчета или момичета.
nymphadora
02-06-2010, 08:43
ми плачат разбира се,само че скришно :-|
sh3_1s_7h3_0n3
02-06-2010, 08:43
Разбира се, че плачат.
Просто не го показват пред всички.
Не като разни лигли да реват пред всеки и за всичко.
soul1199
02-06-2010, 08:44
едно момче е плакало за мен,причината беше,че нямаше,как да се видим(разтояние),а имахме мн силни чувства...
Cybershot
02-06-2010, 08:47
Плачат адски рядко и то за много много скъпи хора .. нещо, което им е влезнало в сърцето!! (което е ааадски рядко .. )
+1
edinaka93
02-06-2010, 08:48
плачат ама за по-важни неща, не че сме счупили нокат 8-)
точно
подкрепям 8)
XTREMEFREERIDE
02-06-2010, 09:24
Точно така си е.Кой каквото иска да ми казва.Не разбраха момчетата,че ние (ако са ни гаджета де) не сме хората,пред които трябва да с еправят на МЪЖЕ.
Да плачем.Но не за маловажни неща.Присъствал съм на 3 погребения и 5 помена.Тогава съм плакал най-много.Както и когато почина котката ми.Правете си изводите.
ти само на погребения ли пла4е6 :(
xxCutMEOpenWhileSobbingxx
02-06-2010, 09:32
ми плачат ве ти ко, камани ги напраи, то всеки плаче ама неси признава, аз плача като изгубя близък или фр или нещо такоа ама за момиче несъм плакал и не мисля да плача за някоя тъпа к***а дет няя и 18 ^^
тряа да плачиш ,за тва че си неграмотен :-)
ми плачат ве ти ко, камани ги напраи, то всеки плаче ама неси признава, аз плача като изгубя близък или фр или нещо такоа ама за момиче несъм плакал и не мисля да плача за някоя тъпа к***а дет няя и 18 ^^
хех 2 гре6ки е напрайло мом4ето и веднага
02-06-2010, 09:38
eм..злобна съм,кво да се прави :-)
подтисни злобата :razz:
02-06-2010, 09:44
не мога :oops:
не мога :oops:
е зна4и ти трябва някой да те укроти :D
02-06-2010, 09:47
няма човек,който да е способен на тва 8)
зна4и трява да прибягват до по-строги мерки 8-)
BlueParadise
02-06-2010, 09:52
Не съм плакал за момиче,но за други неща,да ... като загуба на близък например ...
П.С. - не мисля да плача за момиче !
ShawnMac
02-06-2010, 09:54
Плачат.
Аз лично не се сдържам , когато видя , че моето момиче е тъжно и аз не мога да направя нищо. :(
Може да ме разплаче само човек , на който държа адски много и обичам истински. :smt007
Взеха ми сърцето :oops:
02-06-2010, 09:55
хуахах...кви?
хуахах...кви?
не искам и тук да ме помислят за перверзен 8-)
Assshley
02-06-2010, 09:58
02-06-2010, 09:59
хуахах...кви?
Welcome 2 ma life xD
хуахах...кви?
Welcome 2 ma life xD
аа а аз си мислех 4е не съм добре до6ъл :D
Човек който не показва емоциите си, било то и чрез сълзи - не е човек ;)
И да .. плачат !
Да, плачат. Това че не показват емоциите си толкова явно, не означава, че те липсват. :)
Виждала съм момче да плаче, наранено от думи... думи улучили най-слабото му място.
Единственото момче, което мога да нарека приятел, не беше плакал от 4 години. Отиде в града на приятелката си, за да я види. На следваищя ден той тръгваше, а тя го молеше да остане... искаше, но не можеше. Пред нея скри сълзите си, защото поне един от тях трябваше да издържи, но качвайки се във влака... за пръв път от толкова години той... плачеше.
Правете си изводите.
плача ама адски хипер много рядко
miss_kiss181
02-06-2010, 13:11
Плачат разбира се, няколко пъти се е случвало приятелят ми да се разплаче пред мен. Става въпрос, че плачат за по големи и сериозни неща, от колко ние момичетата. :grin:
Плачат за несподелена любов и за нещо към което са се привързали много и са го изгубили. Има различни мъже, некой са по емоционални и не им пука пред кой плачат, други плачат и не позволяват на никой да ги види и да разбере,че плачат.
justonegirlwithonehope
02-06-2010, 13:45
Разбира се, че плачат.Все пак и те са хора.Това че избягват да изразяват чувствата си на всеослушание, не значи че са безчуствени животни. :)
Плачем - да ;)
Защо ли ?
Защото ни е тежко на сърцеето :)
azkazvam
02-06-2010, 14:03
Аз не плача !
Защо ли ? - защото не мога, пък и мъж да плаче е признак на слабост според мен :?
Slave4You
02-06-2010, 14:10
Те също плачат като нас (само че не толкова често :D ) ама разликата е, че ако ние се разревем пред други хора просто ще предизвикаме съжаление и симпатии, а те ще изгубят уважението на всички (а не трябва да е така според мен)
anyfany2
02-06-2010, 14:13
В живота на всеки има неприятни мигове, обрати. Всеки плаче. Мъжете и жените са еднакво емоционални. Не си мисли, че като се каже ''мъж'', той е някакъв камък, не разбиращ и не чувстващ нищичко. :mrgreen: :!: :!: :!: ............ PS: Според мен няма такъв филм: сълзите да са израз на слабост. Изключително много ме натъжава факът, че толкова много родители възпитават своите ''мъжлета'' :-D така. Много ми става тъжничко, наистина. Всеки плаче, бе хора ! Всеки ! :wink: :wink: :wink: :mrgreen: :!: :!: :!: .... =P~
http://fishki.net/picsw/022010/05/post/demotivator/demotivator013.jpg
ScionOfStorm
02-06-2010, 14:53
Плачем, я, да не сме от камък (:
Разликата е в честотата и причината.
А т'ва че истинският мъж не плаче е безумно. По същност плачът е същото, което е желанието за бой или по-агресивносто поведение - кривване от емоционалния и психически баланс. Не може едното да се оправдава, а другото не :Ь
KaRaMeLcHe7
02-06-2010, 15:10
Когато стана мъж/ момче ще ти кажа . За сега се водя момиче. :lol:
SmilezZz
02-06-2010, 15:12
Да..Естествено,че плачат..
Това,че пред всички се виждат силни и "по-строги"..Не означава,че са с камък,вместо със сърце..
И те имат моменти,когато им е тежко..Но за разлика от нас - те плачат за сериозни неща..когато някой наистина ги е наранил,при несподелена любов и т.н. 8)
Не съм плакал от 4 години, но понякога очите ми се пълнят и ако има момиче до мен, което да ме утеши - може и да отроня някой сълза
rauwkost
02-06-2010, 16:18
Мъжките сълзи в никакъв случай не са признак на слабост.
За мен един мъж е истински силен тогава, когато може да си позволи да се разплаче пред друг човек, без да го интересува дали ще го помисли за слабак или нещо подобно.
Един единствен път преди доста време мъж се е разплаквал пред мен и тогава си помислих, че не е толкова силен за колкото съм го мислела. Сега когато си припомням всичко това, осъзнавам всъщност каква сила е проявил тогава.
Няма значение, мъж или жена. Всички са хора, имат чувства! Нормално е да плачат..... аз лично съм плакал, когато ми е тъжно.... по този начин човек се разтоварва :)
Плачат ли мъжете
Не,брат,те са нечовеци :lol:
ThePowerOfLove
02-06-2010, 16:43
Плачат
Авторке въпроса ти не е зададен правилно кво имаш в предвид с плачат ли ? Ако питаш дали изобщо плачем естествено че плачем аз лично като почина леля ми която ми беше направо като 2-ра майка 2 дена сигурно не спрях да плача.А ако питаш дали плачем за несподелена или изгубена любов...аз лично за момиче никога не съм плакал по каквато и да е причина и не мисля че някога ще го направя :)
И да .. плачат !
Мерси!Току що разбрах,че не съм човек 8-) Аз изобщо не показвам емоциите си,не плача(момиче съм).За една година съм плакала 2-3 пъти и то ако се ударя някъде,което често ми се случва 8-) Обаче не е много хубаво,защото понякога ми се плаче,но просто не мога :-o
hopekiller
02-06-2010, 18:08
Много ясно, всяка сълза е съкратен миг мъка според мен. Плачем, но за неща в които вярваме, неща които сме градили с любов и за неща които обичаме. С други думи - плачем, само когато сме наистина брутално наранени!
sladyr4etoo
02-06-2010, 19:14
+1
И да .. плачат !
Мерси!Току що разбрах,че не съм човек 8-) Аз изобщо не показвам емоциите си,не плача(момиче съм).За една година съм плакала 2-3 пъти и то ако се ударя някъде,което често ми се случва 8-) Обаче не е много хубаво,защото понякога ми се плаче,но просто не мога :-o
Това е жалко, особено за момиче! Плачи бе, ако си във вас никой няма да разбере дори, а на тебе ще ти олекне. Аз също не обичам лиглите, които заревават само и само да ги съжалят и да стане по тяхната, но пък да се правиш на прекалено корава не е много момичешко :) А по темата - плачат, само че се крият.
boby88pd
02-06-2010, 20:20
Радвам се, че не виждам много мнения от типа " мъжете не плачат, това е за жените", защото това е адски глупаво и веки мъж, който мисли така, има нещо сбъркано. Всички хора плачат, но, тъй като ние сме силния пол, е прието да свеждаме сълзите до минимум,само за важни неща. Аз лично често си плача, на филми, на песни, на книги,но хора са ме виждали да го правя единствено на погребението на родителите ми. Като цял пред обществото се държа.
Plachem kogato sme mnooooooooooooooooooooogo piqni :D
02-06-2010, 21:07
Plachem kogato sme mnooooooooooooooooooooogo piqni :D
и за кво плачете...че вече сте толкова напоркани,че не може повече..?
BlueKnife
02-06-2010, 22:05
плачат, да..
Яка тема,мъжете са роботи и не плачат.... :?
Плачат .. Наскоро гледах един филм "Boys Don't Cry" .. Уникат! Много силен и емоционален филм! Истинска и голяма любов, раздяла, драма .. Изтегли си го и си отговори на въпроса по - подробно. :)
fe6an4eto0
02-07-2010, 14:02
Правил съм го до сега 1 път на погребението на Прадядо ми щот ми беше мн скъп човек честен и т.н
За момиче ми са се насълзявали очите незнам тва не го считам за плакане и т.н но пък понякога просто ми се е искало да се разрева като малко дете щот вече немога да издържа на тва което ми се е случвало и множество разбивания на сърцето ми от нежния пол ... дори и сега въпреки всичките ми провали в любовтта аз продължавам да се влюбвам толкова бързо в едно момиче и ми идва да рева даже мисля че един път малко съм ревал смисал няколко сълзи ... стиа тия глупости че съм объркан мн но се пак да си оставя мнението :)
И МЪЖЕТЕ НЕ СА ОТ КАМЪК !
anyfany2
02-07-2010, 15:43
ТЯ е жената, която няма да е кара да проливаш сълзи за нея..
Съжалявам, че си бил нараняван толкова много..
Но вярвам, че ще Я откриеш. Не губи надежда ! :-)
Привет и от мен :-)
Аз също се интересувам от темата.Онзи ден си говорехме с моят приятел на тази тема и му казах че той никога не е плакал; за мен,а аз за него сигурно 1000.И той ми отвърна,че аз съм била плачела и за двама ни....Що за глупост.И на всичко отгоре добави "плакъл съм но не за теб" ,което честно да си призная ме накара да се разплача още един път(ест не пред него)Аз го приемам като ти не си голямата ми любов и никога няма да бъдеш ;(
Има приказка, че мъжът не трябва да плаче, защото няма време за това и има други грижи, нещо такова. Естествено ако ти се е насъбрало се случва, но това мисля, че е ясно, не е нормално да ревеш на някви турски сапунки примерно. 8-)
anyfany2
02-07-2010, 18:07
Muccia: Искам да ти кажа, че те разбирам. Много боли да го чуеш, но ще ти мине. Съчувствам ти най-искрено. :-o
Има момчета които плачат в себе си и се опитват да го скрият,а други които го показват.
Muccia: Искам да ти кажа, че те разбирам. Много боли да го чуеш, но ще ти мине. Съчувствам ти най-искрено. :-o
Благодаря ти :-) Направо се чувствам като че ли съм някоя напаст за него..
Или пък съм от онези връзки дето тръгваш с някоя за да забравиш друга.. :-o
Не знам мои съждения...надявам се да не съм права
:)
Не ми понасят хора, които плачат за щяло и нещяло - оценки, гаджета, орязани джобни. Сълзите не решават проблеми. Често чувам, че ти олеква като си го излееш. Най-много очите да ти подпухнат и проблемите пак да са си там. Малко причини са приемливи за мен, за да видя мъж как плаче. И аз не го правя.
cinderella_gugutka
02-08-2010, 13:48
ооо ,да и още как :D 1 път питах 1 мом4е дали някога е плакал за моми4е той ми каза "НЕ и никога няма да пла4а" .то4но след около 1 месец 1 приятелка го одряза и после на 1 друга приятелка й е разказвал как 4ак се разревал заради това ...
Niakoitam
02-08-2010, 14:38
Една от най-големите мистерии за жените. Мъжете плачат ли? От камък ли са те или са нормални хора? :D
Разбира се че и ние плачем. Просто се крием малко повече, защото за жените е приемливо, а за мъжете не. Все пак ние сме силният пол на хартия и трябва да си търпим както позитивите така и негативите от това. Но ние не сме някакви безчуствени камъни,нищо че понякога и това се стремим да покажем. Аз лично като по малък съм плакал по-често и то само пред роднините си заради детски работи. Отдавна не съм плакал видно. Най-скоро плаках,когато баба ми почина. Не исках да го правя даже и пред роднините ми, но щеше да се получи много гадно, а вътрешно наистина си ми беше тежко. В последно време като ми си приплаче се покривам от всички или си го държа докато не остана абсолютно сам или скрит. И тогава рядко си поплаквам тихичко, без звук, без никой да ме чуе, но в повечето случаи само ми се насълзявт очите и пускам по някоя сълза надолу по бузите си. Не съм толкова силен че да плача пред хора, а пък и когато някои мъж плаче пред мен ми става някакво много странно.
ти как мислиш?? те нямат ли чувства?? .. а иначе познавам 1 лигльо (меко казано) .. който плаче за най-малкото .. :-D .. много ги мразя такава .. да плачат ама да не е пред хора!!
Аха всеки тук му се насълзявали очите ... ама не е плакал никога или от много ,много време . Пъф . Нали сме истински "мъже" . То това да ревеш е признак на слабост . Да ама не .
Аз например съм много емоционално момче . При мен борбата с чувствата е непрекъсната . За съжаление все още не съм типичен пример за въздържащ се , а съм напълно импулсивен . Ронил съм сълзи-да , за момиче , за баща ми когато почина и доста време след това , мъка не друго , за дядовците ми и за една моя баба , също починали. Това обаче прави ли ме по-малко мъж от другите от моя пол ? Когато трябва да се защитавам и да отстоявам моето го правя , при това доста сполучливо . Трябва ли да помогна на човечето до мен винаги ще откликна на неговия зов . За добро или зло виждал съм и 40-50 годишни мъже да плачат като госпожички. Много пъти те са плакали пред мен . Не е срамно , не е унизително . Мъжкият пол плаче . Той също страда , но ... има и такива , които никога не страдат . Защо ли ? Защото не им пука ? Едва ли . Просто са им преебани жлезите :D .
Niakoitam
02-08-2010, 15:46
Аха всеки тук му се насълзявали очите ... ама не е плакал никога или от много ,много време . Пъф . Нали сме истински "мъже" . То това да ревеш е признак на слабост . Да ама не .
Пич тук съзирам и част от мойто написано та да кажа. И аз съм доста емоционална личност(стремя се да не го показвам на всеки) и аз трудно понякога успявам да овладявам емоциите си, но съм се научил да го прикривам някакси. И да, някакси не виждам смисъла от това като съм сам или съм се скрил да рева та да ме чуят в другата къща и да се тръшкам. Пусна по някоя сълза за да ми олекне, защото наистина олеква...поне временно, ако ми е по тежко пускам малко повече и до следващият път като ми натежи отново същата процедура.
плачат щото са хора с емоции.
Ей този пост ме издразни .
Аз не плача !
Защо ли ? - защото не мога, пък и мъж да плаче е признак на слабост според мен :?
А теб Niakoitam хич не те закачам :) . Няма смисъл да е пред другите - да . Аз също съм на това мнение .
Sexy_boy_94
02-08-2010, 16:04
Много ясно , всички плачат... :) Просто някои се правятт на много ,,МЪЖЕСТВЕНИ" и безчуствении ... 8)
Dimana99
02-08-2010, 16:11
Да
MakeMeLaugh
02-08-2010, 16:15
Има момчета които плачат в себе си и се опитват да го скрият,а други които го показват.
Ей това беше приказка!
Ами естествено,че плачат... И е много по-добре да не го крият (в смисъл не да е някъв шитав лигльо.. ) Но просто да показва чувствата си . . :)
Напълно съм съгластна с теб ! И аз съм на същото мнение ... Естествено че плачат,просто го крият :) .. Един мъж плаче когато е загубил нещо ценно в живота си-приятел или просто любим човек.Всеки има чуства се пак,никогоо не е от камък
bloombergg
02-08-2010, 17:52
Последното ми плакане беше след края на мача ЦСКА - Тулуза...много тежко ми стана
2 сълзи,но ми бяха достатъчни,за да ми стане адски гадно.
emin3mchet0
02-08-2010, 20:16
Плачат да, но за много по - смислени работи отколкото момичетата си мислим :( Момче е плакало на рамото ми, защото съжалаваше, че е предал най - добрия си приятел, при положение, че само той знаеше, че го е предал..
boby88pd
02-09-2010, 11:01
Тръгвай, обещах ти - няма да плача,
а ти обещай да не мислиш за мен.
Тръгвай, обещах ти - няма да плача,
последвай зова на новия ден.
Направи крачката смело,
обещах ти - няма да плача.
Върви, очите високо, вдигнато чело.
Обещах ти няма да плача.
А когато те очите изгубят
отвъд полетата с ръж,
сам от съня ще се събудя
И ЩЕ ЗАПЛАЧА, КАКТО ПЛАЧЕ МЪЖ.
dimitar_ak
02-09-2010, 12:24
Да, чувствителните го правят и в това няма нищо не мъжко. И в едно бъдете сигурни. Мъжките сълзи са искрени. За женските не може да си сигурен
NiksSsSs
02-10-2010, 07:59
Аз лично съм плакал само веднъж за момиче :D И то не заради друго, а защото бяхме на почивка, а тя беше чехкиня. Беше много красива, но при мисълта, че повече няма да я видя направо ми се късаше сърцето :( :( :(
аз съм плакал за момиче няколко пъти , а оня ден плаках щото бях откачил нещо не виждах смисъла на живота и за тфа плаках :Д плача и от яд :)
misslowe
02-10-2010, 08:32
Дано не ти се и случва да плачеш .. ама като намериш някоя " тъпа курва " (както ти каза) и наистина я харесваш ... ще видим тогава дали няма да плачеш .. !!! :?
Плачат естествено. Причините?
Тъга, ярост, щастие.. Жените също по подобни причини, все пак не сме различен вид. Аз лично не мога да гледам мъж да плаче.. това сигурно е най-тъжната, сърцераздирателна и трогателна картинка, която може някой да си представи. Превръщам се в майка за 5 секунди и го прегръщам силно.. Мъжете не могат да бъдат винаги силни, въпреки че се изисква това от тях.
дам аз поне плача само за нещата за които си струват сълзите :smt031
ImmortalSportFreak
02-10-2010, 20:16
аз не плача...от 4-ти клас може би.. (честно...) пък съм момиче .. :lol:
бих се разплакала при страдание за близък човек.. приятел ... не дай си боже .... ;) :)
Hopegiver
02-10-2010, 20:50
пред някои кофти филм се е случвало...помня конкретно че имаше един с полицаи и куче и като накрая му застреляха кучето ревнах.....
и за едно момиче също понеже яко съм хлътнал по нея .....няма да обеснявам подорбности
на песен припомняща ми нещо също се е случвало дори и да не ми припомня понякога самия текст ме кара - но тва не се е случвало скоро...
плачат поне моя е плакал пред мен за мен .според мен плачат ,когата им е мн тежко и ги е страх да загубят някого
Плачат ... Виждала съм няколко случая дори пред мен ... Но просто не показват такива емоции пред нас, та нали те са силната половинка ;)
buntar90
02-12-2010, 11:15
епа случва се да се пореве малко от време на време все пак и ние сме хора не сме извънземни :)
brokeninside13
02-12-2010, 11:44
да плачат.. тва че са мъже не значи че са безчувствени.. Когато им дойде много или са много , много наранени. или просто пияни.
Мдамм
Лично аз не плача !! Плакането е показ на слабост, а някой разбере ли слабостите ти - ти си негова марионетка..... А колкото до чуствителността, със всеки изминал ден се убеждавам, че за да оцелееш в този свят трябва да си безкрупулен, и със всеки измнал ден се убеждавам, че ставам все по-безчувствен....
anyfany2
02-14-2010, 16:52
Лично аз не плача !! Плакането е показ на слабост, а някой разбере ли слабостите ти - ти си негова марионетка..... А колкото до чуствителността, със всеки изминал ден се убеждавам, че за да оцелееш в този свят трябва да си безкрупулен, и със всеки измнал ден се убеждавам, че ставам все по-безчувствен....
1. Не е показ на слабост да плачеш. (Според мен просто не си срещнал ''твоето'' човеченце. И това ще стане !
2. Ако ''някой'' разбере слабостите ти - ти си негова марионетка..... НЕ ! Първо - ти сам избираш кого да допуснеш до себе си и кого не. Как така ще ти пука дали се превръщаш в марионетка за някой ? Не си ли разбрал, че единствено ТИ командваш парада ? Само ти можеш да решиш какво да се случва на стадиона.. :D
3. Пред мен са ронили сълзички много хора ( и познати, и не чак толкова познати) и дори мисля, че има нещо силно в тях, точно заради това - те не знаят аз как ще реагирам, винаги съм можела да им се изсмея в лицето. ) Толерантността е ценно качество от ценителите ! :wink:
4. Да бъдеш безкрупулен... За да оцелееш в този свят - може би.. Да.. Въпросът е, че * People do not change и *Наистина има хора, за които просто си струва да си дадеш всичко мило. :oops:
5. Както казах: *People do not change* - Естествено, винаги можеш да си сложиш едно черупесто нещо, което да те обгърне, но все пак, хора сме, дълбоко в себе си това - какъв си бил, си седи и си седи там - вътре.. В теб.. Грам не ти вярвам, че ставаш безчувствен.. Все още има много прекрасни неща в твоята душа и сърце.
Гарантирам ти, че рано или късно ти ще бъдеш всичко за даден човек, ще почувстваш какво е да чувстваш :-D да бъдеш единствен, да ти се чъзхищават от сърце..... и прочие...
PS. Искрено се извинявам, че изписах толкова. :D Това е така просто, защото мисля по този начин. И пак се извинявам ако съм казала нещо, което да не се нрави на четящите. :-P Все пак днес се искат извинения.
(Мога ли да попитам кой набор си ?) :-D
metallica 6
04-01-2014, 16:18
Да,дори повече и от момичетата!ТРЯБВА НИ КАЗАРМА!!!
klimatronik
04-01-2014, 16:23
не плачем
ревем
kaRamella
04-02-2014, 09:31
Да
Stan4o123
04-02-2014, 09:57
Като почине някой близък или приятел - в тоя ред на мисли - умрях от мъка,когато котката ми умря...плаках като бебе :Д.Някои филми са способни да ме разплачат като например - Earthlings.Като цяло не съм изобщо емоционален,но когато съм си сам,тогава мога да си позволя да пролея 1-2 сълзи.
sramejlivkaa
04-02-2014, 10:09
Плачат много ясно.
Темата е стара ама ще се отчета, щото да. Да, мъжете плачат. С наще тримата сме ревали като магарета и сме изяждали сумати пакети носни кърпички. С приятеля ми пак сме ронили сълзи като водопади - къде от щастие, къде не съвсем, тук-таме се случва и да са ни напрашени очите. Също ми е разправял за погребенията на двама негови близки и как му е била нужна хавлиена кърпа.
А съвсем наскоро (преди около година) станах свидетел на такава картинка, която едва ли се забравя особено лесно. Компанията прави прощална вечер на единия от аверите и три момчета и аз седим на нащо си място, налапали цигарите и ревем та се късаме, гушкаха се мъжките, лигавиха се, ебаваха се, че плачат и тям подобни.
girlwithblueeyes
04-02-2014, 10:14
Плачат разбира се . Мъжете са най-обикновенни човешки същества на който са им присъщи всички човешки емоции .
Обаче аз лично мразя когато мъж плаче от лиготия .
metallica 6
05-13-2014, 15:40
те не плачат те реват
mmMimito
05-16-2014, 16:05
Да.