View Full Version : Незаслужени оценки
Понякога случвало ли ви се е на вас или на някой ваш познат да получи добра оценка, както се казва, за едното нищо? Смисъл да е казал малко и да не е направил кой знае какво.
SkyEatsAirplane
02-06-2010, 08:09
на мен ми се е случвало, но аз отивам при учителката и и казвам да не я вписва никъде! даже и на контролни съм така...
иначе на една моя съученичка редовно и много ме дразни :-x
FantaMen
02-06-2010, 08:19
Да в нашето училище това е редовна практика.. Пича незнае кой урок имаме и какво учим без някой да му каже.... а иначе има 3-ка ...
оо да случва се,с една съуч-ка имахме еднакви оценки по физика,аз имам 4,а тя 6 :shock: :shock: :shock: :shock:
уат дъ фък?????
случвало се е 1-2 пъти на една съученичка
cookie_master
02-06-2010, 08:41
случвало се е 1-2 пъти на една съученичка
веднъж ме вдигнаха да сложа 1 запетая в изречение и накрая ми писа 6 :grin:
иначе по физика всичко и каза, реших и 5 задчи и накрая ми остави 5 ... добре поне, че нямаме срочни оценки, че щеше да ми напише едни .... :o
и като цяло често се случва :)
И кво мрънкате,всеки си спасява задника както може.
MichellePhan
02-06-2010, 09:33
ми да..едно момиче по АЕ не беше написало НИТО ЕДНО НЕЩО ВЯРНО-не каза нищо вярно и госпожата и писа 5,а на мен само заради 1 грешка ми написа 5-написах Do you doing your homework :D ....ама всичко останало беше вярно... :x Тая по АЕ пише по симпатии :-x
Pustinqchka
02-06-2010, 09:43
На едно момче от нашия клас всички оценки за 1-ви срок са му нереални, понеже майка му е бивша директорка и всички учители един вид му се подмазват, но не са важни оценките, а знанията.)
SmilezZz
02-06-2010, 09:43
Да..Случвало ми се е :?
danibebi
02-06-2010, 09:44
Случвало се е и на други и на мен :lol:
StreetFame
02-06-2010, 10:20
Да и то всеки път. И понеже г-на по АЕ е добричък, и тея изроди си искат оценки, и той им пише. :-x :-x :-x Винаги става така, мамка му! Дори и за срока. :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :x :x :-x :x :-x :x :x :x :-x :-x :-x
Sladurchoo
02-06-2010, 11:15
Biskfitka
02-06-2010, 12:44
И кво мрънкате,всеки си спасява задника както може.+
Откакто започна 2ри срок два пъти ме изпитаха без да съм учила и имам 6.Вярно,че си придавам вид на ученичка,която е учила,но кой както се уреди.. :D
и училищни курви имало, бе:Д
Luscious_Heart
02-06-2010, 14:15
Един познат имаше следните текущи оценки за първия срока една учебна година (по БЕЛ):
3, 2, 2, 2, 2, 2, 4 - оценка за срока 3
А в 6 клас учихме природознание и трябваше да подготвим проект по един урок аз и една приятелка. Заглавията на темите ни цитираха точно имената на две точки от тогавашния урок. И тя, моля ви се, преписа урока в тетрадката и го прочете. Аз се приготвих с дядо ми, той разбира от тая тема, писах доста интересна информация. В крайна сметка аз отнесох комплименти от сорта на "ЧУДЕСНО! БРАВО", но и двете имахме 6. :shock:
Аз самата получавам незаслужени оценки и честно казано се дразня от това. По география текущите оценки са ми - 5,5,5,5,6,6 - за срока - 6. Е това е... несправедливо :? Докато на останалите за подобни оценки им оставя 5.
По английски написах две изречения и ми писа шест. По математика реших само една система и пак ми постави отлична оценка. :?
В последно време ставам да решавам на дъската само при условието, че няма да ми пише отличен за едно изречение (задача).
StreetFame
02-06-2010, 15:15
Абе нека им пишат 6-тици, ама пак няма да го знаят. :P :D :lol: :lol: 8-)
Да случвало се е лично на мен. Трябваше да пиша тема за Зимбабве. изтеглих готова такава от нета, като без да знаем моята съученичка тегли същата, самоче аз я принтирах, а тя я е преписала. След връщането на темите се разбра за това. Аз имах среден 3, а тя мн. добър 5. Ще съкратя разказа и само ще кажа, че в край на сметка оценката ми беше поправена на 5.
StreetFame
02-06-2010, 16:23
Сетих се за една случка сега в края на срока. Значи г-на по БЕЛ оформяше и някои трябваше да пишат есе. Едно момиче беше м/у 5 и 6, а едно момче м/у 4 и 5. Момичето написа едно есе за нея и едно за момчето. Тя получи 5-тица, а той 6-тица. :razz: Умрях от кеф. Понякога много се радвам на чуждото нещастие, ама тя си го заслужаваше. :razz: :razz:
Сетих се за една случка сега в края на срока. Значи г-на по БЕЛ оформяше и някои трябваше да пишат есе. Едно момиче беше м/у 5 и 6, а едно момче м/у 4 и 5. Момичето написа едно есе за нея и едно за момчето. Тя получи 5-тица, а той 6-тица. :razz: Умрях от кеф. Понякога много се радвам на чуждото нещастие, ама тя си го заслужаваше. :razz: :razz:
Много си прост!
8)
Гадно е да си учил и да ти поставят по ниска оценка, от този който не е.
Но пък за него си е, той няма да има знания, макар че не тях гледат, когато кандидатсваш, а оценките.
Но когато си учил, няма как поставят по ниска оценка.
+1 :D
kris4ety14
02-06-2010, 17:50
Разбира се, че съм получавала незаслужени оценки. В осми клас получих шестица по English, защото преведох от английски една дума, която никой от класа не знаеше 8-) .
P.S. Забравила съм коя беше.
StreetFame
02-06-2010, 17:51
Много си прост!
8)
Ок. :P
Nebezizvestniq
02-06-2010, 17:56
:smt041
често ми се е случвало и не само на мен
много гадно и некоретно към другите
ма както казаха всеки гледа да си спасява задника както може :oops: :)
Да..Случвало ми се е :? :?
Стига сте праскали един и същ цитат, де. Поне да беше няква велика мисъл, ами то... Темата хич не е за това "мрънкайте кво сте получили или не сте получили", а просто дали някой е получавал незаслужени оценки и хората си казват. Къв е проблема?
По темата: да, получавала съм незаслужени оценки и от една страна се радвах на високата оценка, но от друга страна ми беше кофти за тези, които знаят повече от мен, а имат по-ниска оценка. Не съм много по измамите и нечестните работи, та не се насладих на момента.
Luscious_Heart
02-07-2010, 11:06
:razz: :razz: Е те тва е.. :lol: Аз съм малко злопаметен човек.. :D Ии в 7 клас имах мнооого конфликти с някои момчета от класа. После през втория срок тогава идва едно момче: "Лелеее, моля ти се, моля ти се мнооого, напиши ми преразказ на "Една българка"! Ше направя всчико, което искаш! Само този път! Моля те."
Аз: "Не." И си излязох. :razz:
Тъй де... Като се е заяждал непрекъснато, да го духа.
Попринцип в моя клас постоянно се шуми и дори децата от първите чинове не могат да чуят учителя.И аз съм поучавал такива оценки и твърдо съм настоявал да не ми ги вписват,но дадения учител се правеше,че не ме чува и ми каза,че ги заслужавам понеже вижда,че работя,а не шумя като останалите. Все още ми е неприятно за тези оценки,понеже ми вдигна успеха с три единици нагоре :S Иначе има много хора в класа,които получават такъв тип оценки,само защото могат да се възползват от добрите преподаватели,които не ни третират като животни.
Най-големите спорове между съучениците ми стават точно заради оценки.Нещо всички се завъдиха големи бележкарчета :? ...много малко хора разбират,че не всичко опира до оценката,а до знанията .ама то си е за тях :shock: :? :)
Често Ви казвам, че ми омръзна от тия даскалки... Миналата година за 2 и годината имам 3-ка, а поне нещо знам и съм редовна в часовете, а други, които не знаят и една думичка имат и те 3. Точно за миналата година накрая госпожата им казва, че ще ги изпитва, за да имат 3, а те не си правят труда да дойдат в час, а когато дойдаха (това се случи един 2 пъти, а тях трябваше да ги изпитват повече, за да покрият двойките) излязоха с тетрадката, гледат от нея и най-накрая имат 3. Един път две момичета в един и същ тест по БЕЛ едната има 5 другата 2, а се различават само по това, че едната има 2 вярни отговори повече, Разбирам, че едната можеше да им наприме 4, че не и достогат например 1 или 2 отговора за 5, ама толкова голяма разлика....
в даскало я има тая практика за мой късмет .. :grin: :grin:
tItEufFf
02-07-2010, 17:02
На един мой съученик му писаха 6, защото изчисти дъската :?
Аз не се дразня. Всеки си изкарва оценките както може. И аз не бих отказала една 6ца за нищо
hiphopy0
02-07-2010, 18:28
да we ама не ма ебе
секи да гледа в свойта паничка както са казва :)
iLovePussyJuice
02-07-2010, 22:11
Понякога случвало ли ви се е на вас или на някой ваш познат да получи добра оценка, както се казва, за едното нищо? Смисъл да е казал малко и да не е направил кой знае какво.случвало ми се е, разбира се.
на мен и на познати...
лошото е, че все по-често ми се случва обратния процес :)
mArMaLaDkA
02-07-2010, 22:16
Обратния процес е по-коварния.
Незаслужената оценка мога да я преглътна, кво да правя друго. 8-) Имало е случаи, в които ми се е случвало, че ми гласуват по-голямо доверие, отколкото трябва(не става въпрос само за оценки, а по принцип), ама нямам избор. Смисъл, единствено мога с времето да гледам да оправдая доверието и това е то. Общо-взето съм на мнение, че учителите умеят да преценяват за колко си. Нямам и много кофти учители, затова така смятам.