Влез

View Full Version : Любов

nikitorres
02-06-2010, 08:26
от 2 месеца ходя с едно момиче...всичко е нормално до момента,който ми каза че понякога се целува с други просто ей така...аз разбира се,и забраних да се целува,но не знам дали тя ще спре да се целува с други...и напоследък постоянно се караме за дребни неща...тя постоянно ме заплашва че ще ме скъса,но и тя си знае че не може да го направи...също около 5-6 човека я харесват и я свалят постоянно...
Какво да правя??? мерси предварително

ReachlessGirl
02-06-2010, 08:30
Тя си знае, че не може да го направи? :lol: :lol: Нимааа?!? Може да си позволи да се целува с други, но не можела да те скъса .. пхаха .. осъзнай се .. по - добре приключи нещата още сега изобюо няма смисъл да се занимаваш!!! :? :? :?

nymphadora
02-06-2010, 08:32
от време на време си се целувала с други вика :lol: :lol:
тии..закво още ходиш с нея,не виждаш ли,че е курва? :lol:

soul1199
02-06-2010, 08:53
тя е поредното зле,остави я,няма смисъл да се занимаваш с тая шматка

ivcheto0o
02-06-2010, 09:10
тии..закво още ходиш с нея,не виждаш ли,че е к***а? :lol:

MaLkaTa_LaDy
02-06-2010, 09:32
Искаш ли да си с нея? Лесно ли ще я преодолееш?
Най-добре да я зарежеш грубо. Че да разбере, че не трябва да си играе с хората.

ShawnMac
02-06-2010, 10:15
Как не сте скъсали досега не знам.. :lol:
Кви хора има деа..

sunshinepp
02-06-2010, 10:19
:shock: курваа :shock:

DaemonBoy
02-06-2010, 10:19
Ето това е да ти се качат на главата.

lilincituuuu
02-06-2010, 10:23
:shock:

myNameIsImmortal
02-06-2010, 10:54
както ти се качва на главата, така ти я качи на кyра, и след тва й eби майката.. фърли и 10 лева на леглото и й кажи сбогом ;)

Жена ли е - кyрва е..

bathory
02-06-2010, 10:58
:D

SmilezZz
02-06-2010, 11:18
момче - осъзнай се каква е тя
Вие за какво ходите - просто ей така,само за да се каже,че си имате гадже ли? :? :?
Най-добре ти скъсай с нея :? ..Не виждаш ли,че тя е зле..Хем ходи с теб,хем се целува с други..
Е ако сте само за ей така - тогава...просто нямам думи :?

ozzy
02-06-2010, 12:07
хора гледам всички пишете остави я ами ако той я обича ?! не е чак толкова лесно.. а пич не си мисли че като си и "забранил" да се целува с други ще те послуша..и си е баш курва ... Мое мнение

Paintbolista
02-06-2010, 12:23
Бягай докато е време, че после става страшно

FancyGirl
02-06-2010, 12:31
както ти се качва на главата, така ти я качи на кyра, и след тва й eби майката.. фърли и 10 лева на леглото и й кажи сбогом ;)

Жена ли е - кyрва е..

Много умно мнение даваш драги ми съфорумецo това, че тебе на теб ти се е паднала някоя "курва" която с извинение ти е ебала ма**ата и най-вероятно ти е разбила сърцето значи, че всички са курви така ли? Моля ти се съвземи се малко, защото точно от такива като теб ми дойде до гуша, да сте си намирали свестни момичета а не курвичките на града, щом не можете с едно момиче да се справите какво да очакват хората от вас а уж вие сте силния пол.... Спасявайте се...

SmilezZz
02-06-2010, 12:35
хора гледам всички пишете остави я ами ако той я обича ?! не е чак толкова лесно

Да,съгласна съм с това..
Но не е и лесно да гледаш/знаеш,че половинката ти се целува с друг :?

k1ana
02-06-2010, 15:59
хора гледам всички пишете остави я ами ако той я обича ?! не е чак толкова лесно

Да,съгласна съм с това..
Но не е и лесно да гледаш/знаеш,че половинката ти се целува с друг :?

лесно е и то доста всеки мъж трябва да има гордост

valko88
02-06-2010, 16:29
Любовта е нож с две остриета. Тя може да бъде нещо уникално, неописуемо.......... но може, да изпиташ страдание и болка...... :? :)

Zarity
02-06-2010, 16:30
всичко е нормално до момента,който ми каза че понякога се целува с други просто ей така...
:lol: :lol: :lol:

valdesbg
02-06-2010, 16:34
Че мойто момче ти си скъсан много отдавна :)

Ама балъка си ти в случая. Хем виждаш че си никой в нейния живот, хем държиш да бъдеш изтривалка.

Твоя воля :)

Какво да направиш ли? Ми откъсни си топките, така или иначе не ги ползваш :)

myNameIsImmortal
02-06-2010, 20:41

Жена ли е - кyрва е..

Много умно мнение даваш драги ми съфорумецo това, че тебе на теб ти се е паднала някоя "к***а" която с извинение ти е ебала ма**ата и най-вероятно ти е разбила сърцето значи, че всички са к**ви така ли? Моля ти се съвземи се малко, защото точно от такива като теб ми дойде до гуша, да сте си намирали свестни момичета а не курвичките на града, щом не можете с едно момиче да се справите какво да очакват хората от вас а уж вие сте силния пол.... Спасявайте се...

Лошо е когато човек греши, а е още по-лошо, когато някой греши, а се мисли за прав..
1вото което е: такова момиче, като неговото не можеш да кажеш по никакъв критерий, че е момичето което е вярно на любимия си..
2рото което е: това че съм казъл: Жена ли е - курва е .. има 2 вариянта - или си е курва в живота, или в леглото..
3тото което е: това дали съм бил нараняван или не, с разбито сърце или не, не влияе по никакъв начин по отношението което съм взел в темата на автора, защото няма да му помогне, понеже всички сме различни от самото създаване на човек от Господ.. (така да се каже и в пряк и в преносен смисъл)
4тото което е: не знам що, за човек си, не съм имал разговор с теб и т.н., не те познавам нито като личност и не те опреквам за думите ти в другите тени - затова ще те помоля да направиш същото защото нито не ме познаваш, нито знаеш какъв живот живея, нито пък що за човек съм.

:)

XTREMEFREERIDE
02-06-2010, 20:44
Ти разбираш ли,че вие НЕ ХОДИТЕ?Така както се целува с други "чат-пат",така и с теб идва да се целува,самоче ти балъка и тичаш след гъза.Спри се,че така ще си те върти до n-ти век.

uBuTo
02-09-2010, 16:06
тя постоянно ме заплашва че ще ме скъса
искаш да кажеш, че ще скъса с теб ;) .. иначе не е лошо да те скъса :D .. целува се с други ей така да не е без хич?? .. режи я кво й се чудиш?? .. :?

FancyGirl
02-10-2010, 20:24

Жена ли е - кyрва е..

Много умно мнение даваш драги ми съфорумецo това, че тебе на теб ти се е паднала някоя "к***а" която с извинение ти е ебала ма**ата и най-вероятно ти е разбила сърцето значи, че всички са к**ви така ли? Моля ти се съвземи се малко, защото точно от такива като теб ми дойде до гуша, да сте си намирали свестни момичета а не курвичките на града, щом не можете с едно момиче да се справите какво да очакват хората от вас а уж вие сте силния пол.... Спасявайте се...

Лошо е когато човек греши, а е още по-лошо, когато някой греши, а се мисли за прав..
1вото което е: такова момиче, като неговото не можеш да кажеш по никакъв критерий, че е момичето което е вярно на любимия си..
2рото което е: това че съм казъл: Жена ли е - к***а е .. има 2 вариянта - или си е к***а в живота, или в леглото..
3тото което е: това дали съм бил нараняван или не, с разбито сърце или не, не влияе по никакъв начин по отношението което съм взел в темата на автора, защото няма да му помогне, понеже всички сме различни от самото създаване на човек от Господ.. (така да се каже и в пряк и в преносен смисъл)
4тото което е: не знам що, за човек си, не съм имал разговор с теб и т.н., не те познавам нито като личност и не те опреквам за думите ти в другите тени - затова ще те помоля да направиш същото защото нито не ме познаваш, нито знаеш какъв живот живея, нито пък що за човек съм.

:)

Не те упреквам, просто слагаш всички момичета под общ знаменател... и мисля, че за това не си прав ... тук не става дума за мен а за отношенията ти към женския пол. Не се заяждам с теб или ти правя забележка, не мо га по никакъв начин да променя мнението ти, просто това е детинско. :) Have a nice day ...

Fifooooo
02-10-2010, 20:57

BigFakeSmile
02-10-2010, 21:16
Ето това е да ти се качат на главата.

по-точно не мога да се изразя

EmiKodaTiKaja
02-10-2010, 22:48
от 2 месеца ходя с едно момиче...всичко е нормално до момента,който ми каза че понякога се целува с други просто ей така...аз разбира се,и забраних да се целува,но не знам дали тя ще спре да се целува с други...и напоследък постоянно се караме за дребни неща...тя постоянно ме заплашва че ще ме скъса,но и тя си знае че не може да го направи...също около 5-6 човека я харесват и я свалят постоянно...
Какво да правя??? мерси предварително

6 думи не живей в страх махай я :)
+още 5 не е за тебе тая