View Full Version : Хеи искам да ви попитам не6то отностно интимната миризма :)
(та искам да се извинч за това 4е ниамам ниакои букви) та въпроса ми е следниа
не съм правила секс от има нима 4-5 месеца и от 2 месеца насам имам силно бяло те4ение понякога е на парцали понякога си е като преди цикул естетствено по засилено е няколко дена преди цикъл съ6то така както можете сами да се досетите е последвано от гадна натрап4ива и силна миризма... но последните 2 дни е само миризмата.... и тъй като аз няма да отида на гинеколог ... това е толкова противно за мен предполагам 4е имам силно Пх а и аз не бях пушилалл отскоро по4нах да си запалвам и... може би това е повлияло малко или много на моето положение в момента.... та някакви съвети как вие сте се справили с този гаден проблем :)
мерси предварително [b]
ReachlessGirl
02-07-2010, 07:05
.... и тъй като аз няма да отида на гинеколог ... това е толкова противно за мен
така ли? Значи не ти е гадно това, което ти остава на гащите и има неприятен мирис и всичко останало, но ти е "противно" да отидеш при специалист, на който ТОВА МУ Е РАБОТАТА и да те прегледа за има няма 10тина минутки и да ти изпише нещо .. :? Супер тъпо и ограничено е това .. :? Няма как от само себе си да се оправи, а определено е някаква инфекция .. вместо да стане по - лошо ОТИДИ на гинеколог и не се прави! Нито си първата, нито последната п*тка, която ще види .. :?
Bellatrix
02-07-2010, 07:12
Ми попринцип такива са симптомите на гъбички, а те не е задължително да се появяват от секс. Има бая причини всъщност за появата на гъбички.
Но аз не съм ти лекар, нито някой от този форум е.
Най-добре отиди на гинекелог да ти изпише нещо, защото това не е шега работа и се лекува с антибиотици. Половите ти органи не са нещо, с което да си играеш. Там инфекциите в повечето случаи са сериозни и каквато и да е твоята, ако не отидеш на лекар, ще се влоши.
лекар или ше мреш... Това е :(
bqsna_teenagerka
02-07-2010, 08:27
.... и тъй като аз няма да отида на гинеколог ... това е толкова противно за мен
така ли? Значи не ти е гадно това, което ти остава на гащите и има неприятен мирис и всичко останало, но ти е "противно" да отидеш при специалист, на който ТОВА МУ Е РАБОТАТА и да те прегледа за има няма 10тина минутки и да ти изпише нещо .. :? Супер тъпо и ограничено е това .. :? Няма как от само себе си да се оправи, а определено е някаква инфекция .. вместо да стане по - лошо ОТИДИ на гинеколог и не се прави! Нито си първата, нито последната п*тка, която ще види .. :?
Абсолютно съгласна съм ... ние не сме гинеколози,не можеш да очакваш и не бива да приемаш наши съвети. Отиди при професионалист.
niquetamere
02-07-2010, 08:29
Ще набия приятелката ми ако ме подлага на такива изпитания, имайки възможност да отиде на гинеколог и да си реши проблема,но не го прави!
FunkyBoy
02-09-2010, 21:51
ще му мирише на човека... :? :D
milickata
02-10-2010, 14:59
мацка, за гинеколог си....по-добре отиди навреме,защото ако, не дай се боже, се окаже нещо наистина сериозно много има да си блъскаш главата...преодолей срама или там каквото те притеснява и отиди според мен...това ще е най-умното което ще можеш да сториш :-)
maistor4eto
02-10-2010, 15:06
отиди на лекар моето момиче....тои ще ти каже как да се справиш с тоя проблем....има си хапчета и мазила :)
djipsito
02-10-2010, 18:33
Аз не съм ходила на гинеколог, но от приятелка знам, че трябва да си водила 5 години сексуален живот за да те прегледат там отдолу. ;р
Можеш само да поговориш с гинеколога и да му кажеш кво що, той не е тъп, че да не се сети кво става едва ли ще е нужно да те преглежда. Ще ти каже кво да направиш и така..
Не бъди глупава, ами заминавай :р
Не е задължително. Има си тънкости прегледът. Да не влизам в подробности.
Biskfitka
02-10-2010, 22:23
Аз не съм ходила на гинеколог, но от приятелка знам, че трябва да си водила 5 години сексуален живот за да те прегледат там отдолу. ;р
Можеш само да поговориш с гинеколога и да му кажеш кво що, той не е тъп, че да не се сети кво става едва ли ще е нужно да те преглежда. Ще ти каже кво да направиш и така..
Не бъди глупава, ами заминавай :р :?
Отивай на гинеколог,бе..
gandalfepi4
02-11-2010, 12:49
(та искам да се извинч за това 4е ниамам ниакои букви) та въпроса ми е следниа
не съм правила секс от има нима 4-5 месеца и от 2 месеца насам имам силно бяло те4ение понякога е на парцали понякога си е като преди цикул естетствено по засилено е няколко дена преди цикъл съ6то така както можете сами да се досетите е последвано от гадна натрап4ива и силна миризма... но последните 2 дни е само миризмата.... и тъй като аз няма да отида на гинеколог ... това е толкова противно за мен предполагам 4е имам силно Пх а и аз не бях пушилалл отскоро по4нах да си запалвам и... може би това е повлияло малко или много на моето положение в момента.... та някакви съвети как вие сте се справили с този гаден проблем :)
мерси предварително [b]
ми на мен ако ми течаха лайна от пишонката щях да отида на лекар(дори да ми неприятно) вместо да смърдя на динозавърски гъз, ма ти си знаеш все пак, ако искаш чакай и чакай, след време може и зелено течение на буци да завъдиш и миризмата да опразва блока като отидеш в кенефа.... всеки сам си избира все пак :?
Fifooooo
02-11-2010, 13:23
така ли? Значи не ти е гадно това, което ти остава на гащите и има неприятен мирис и всичко останало, но ти е "противно" да отидеш при специалист, на който ТОВА МУ Е РАБОТАТА и да те прегледа за има няма 10тина минутки и да ти изпише нещо .. :? Супер тъпо и ограничено е това .. :? Няма как от само себе си да се оправи, а определено е някаква инфекция .. вместо да стане по - лошо ОТИДИ на гинеколог и не се прави! Нито си първата, нито последната п*тка, която ще види .. :? ++++
ThisIsMe
02-11-2010, 17:42
Ооо ,боже!
скъпа,тук никой не е гинеколог+ това ние как да ти помогнем?хапчета ли да ти изпишем?без да идеш на лекар няма да стане.Ако имаш проблем и те притеснява посети гинеколога ,друг начин няма.Ако не,ще се наложи да търпиш,докато положението не се влоши.И в двата случая ще посетиш лекар,по-добре по-на време.
Ти исмаш ли елементарна хигиена :? Явно не защото в повечето случай бялото течение е заради това пф :-& Незнам как може още да не си ходила на гинеколог и да търпиш тая гадост,нямам думи.По-добре ходи на гинеколог,вместо да пишеш теми тук,ние не можем да ти помогнем :?
XTREMEFREERIDE
02-11-2010, 20:46
1.Опитай със еднократна промивка със сода.
Във топла,преварена вода слагаш лъжичка сода и си правиш промивка.
2.Спри ежедневните дамски превръзки (ако ползваш такива) и душ гела.Също така не носи бельо от изкуствени материи.
3.Калиевия хиперперманганат също служи за профилактични промивки.Опитай.
4.При къпане най-добре използвай хлябна сода вместо каквито и да било сапунени глупости.
5.Промивки със силно разреден разтвор на цитросепт помагат доста.
6.Прави си промивки със смрадлика и лайка вечер в седмицата по два пъти.Разтвор от смрадлика и лайка ще намериш във всяка аптека.
Ако нищо не помогне се консултирай със лекар.
djipsito
02-11-2010, 21:12
1.Опитай със еднократна промивка със сода.
Във топла,преварена вода слагаш лъжичка сода и си правиш промивка.
2.Спри ежедневните дамски превръзки (ако ползваш такива) и душ гела.Също така не носи бельо от изкуствени материи.
3.Калиевия хиперперманганат също служи за профилактични промивки.Опитай.
4.При къпане най-добре използвай хлябна сода вместо каквито и да било сапунени глупости. А като се оправиш използвай интимен гел или се мий само с вода.
5.Промивки със силно разреден разтвор на цитросепт помагат доста.
6.Прави си промивки със смрадлика и лайка вечер в седмицата по два пъти.Разтвор от смрадлика и лайка ще намериш във всяка аптека.
Ако нищо не помогне се консултирай със лекар.
и тъй като аз няма да отида на гинеколог ... това е толкова противно за мен
ще ти го кажа достатъчно ясно и се надявам да ме разбереш: значи е противно да отидеш при гинеколог а не е противно да вониш така ли??
lentinko
02-12-2010, 16:15
Ооо ,боже!
скъпа,тук никой не е гинеколог+ това ние как да ти помогнем?хапчета ли да ти изпишем?без да идеш на лекар няма да стане.Ако имаш проблем и те притеснява посети гинеколога ,друг начин няма.Ако не,ще се наложи да търпиш,докато положението не се влоши.И в двата случая ще посетиш лекар,по-добре по-на време.
miss_kiss181
02-12-2010, 16:41
Е ти така го каза това за гинеколога, се едно ще е му е първата П***А, която ще види. Няма как да се справиш без да отидеш на лекар. :)
измии си сливата с бензин :D
Titanic_baby
02-12-2010, 19:01
измии си сливата с бензин :D
+ и добави клечка кибрит за вкус!
А като се разболееш от грип ходиш на лекар, нали???? каква е разликата, гинеколога да няма да те е.е, само ще те прегледа....
Не бъди глупава, ами заминавай :р
Честно нямам думи :D :D :D
А и към авторката: За тебе също нямам думи. Хубо не ходи на гинеколог, ама после да не ревеш след години.
Не съм гинеколог, нито мога да бъда сигурна какво ти е, но както го описваш ми прилича мн на Трихомони. Задължително е да отидеш на гинеколог, нищо страшно или срамно няма в това. Без лекарства няма да можеш да се оправиш и никакви промивки няма да ти помогнат. Това е инфекция земи отивай на гинеколог!
също имам този приблем, но .. само когато имам нужда от секс :grin: обилно течение но бе миризма..
не съм ходила на лекар.. никой не ме гледал.... бяло течение имам от както имам и цикъл.. говорила съм и с майка ми по този проблем.. и тя има същото .. нз наследствено ли е болест няква..попринцип казват че сепоявява при настинка.. замръзнали краиници.. не боледувам мн но пък имам слабо орусяване на краката и ръцете :) повечето лекари препоръчват Мечо грозде... вариш си като чай и пиеш.. и пак вариш и си миеш генеталите с него :) дайства.. но трябв апостоянна употреба
но и все пак.. отиди на лекар.. може да не епросто и обикновенно бяло течение.. а нещо по-сложно :)
иDи на гинеколог по дяволите !!! гнус те е да отидеш на лекар .. ама не те е гнус да стоиш така ...
:( :(
BiGBaDWolF
02-16-2010, 21:02
Как ще си биеш главата след време ако не отидеш на време ... Никога не поставяй здравето си на риск .. и по покойно тук никой няма да ти помогне никой не е доктор .. а самовнушението може да те побърка ..
HotSexyDoll
02-21-2010, 09:41
иди на гинеколог