View Full Version : Кое беше последното ..
ReachlessGirl
02-07-2010, 09:41
.. нещо, с което ви трогна вашата половинка?! :::
п.с. Потърсих за такава тема, но не намерих .. ако има нека изтрият тази!
playboyche
02-07-2010, 11:07
призна ми че има други наклонности .. :) харесвала женския пол 8-)
ужас :-D (ако не е ебавка,хич не е за смях :D )
една усмивка счита ли се ? :-o
На 3-ти срещи 4-ти този месец ми прати един много хубав СМС свързан с 2-та месеца,в които сме заедно :smt007
ReachlessGirl
02-07-2010, 11:35
една усмивка счита ли се ? :-o
ако те е трогнала .. сигурно се счита .. 8-)
justonegirlwithonehope
02-07-2010, 11:44
Ами той от вчера ми е бивш, обаче последния път в който ме трогна беше преди да скъсаме.Стояхме на сред гарата, викахме, крещяхме, карахме се, но той въпреки суровия тон, който използваше, гледаше да не използва много убидни думи.Трогнах се, че не ме напсува и когато му казах да се махне, защото не мога да го гледам повече, той без да чака втора покана изчезна.Не знам,просто продължи да ме слуша и се почувствах много добре, че все още водя парада :D :D :D
ef4etyYy
02-07-2010, 11:52
трогва ме всеки ден :smt007 но най вече ме трогва факта, че супер много го е грижа за мен и се старае да направи живота ми възможно най-хубав :smt007 :smt008 :---)
XTREMEFREERIDE
02-07-2010, 12:28
Не ме е трогвал от панти век. :o Може би причината е в мен.. незнам.
ReachlessGirl
02-07-2010, 12:54
.. защо да е в теб? :-o Може би има нужда от малко "жокерче" .. :-|
Не се примирявай с липсата на такива трогващи моменти .. :o
meliissaa
02-07-2010, 16:30
ам .. всеки ден ме изненадва с нещо ново.. постоянно ми прави някакви изненади и аз винаги съм доволна .. страшно много ме глези и много си ме пазии.. страхотен е .. :)
DisturbiaV
02-07-2010, 16:36
трогва ме всяка вечер с това,което ми пише.
Може би с погледа, с който ме погледна и с усмивката си.. И с опита си да ме уцели със снежна топка 8-)
Почеса ми мъдете. (моята половинка все още е ръка)
ShawnMac
02-07-2010, 18:01
Моето момиче всеки ден ме трогва с нещо и ми става толкова хубаво като направи нещо за мен,защото по този начин показва ,че държи на мен и ме обича. :oops:
Последното нещо , с което ме трогна МНОГО беше романа , който постна във форума.Просто толкова хубаво го е написала и като го прочетох се почувствах супер щастлив , че я имам.
П.С FancyGirl - момиче мечта :oops: :smt007
ReachlessGirl
02-07-2010, 18:05
оу сладуури .. да ви изпапка човек! :grin: :grin: :D
и защо така бе колега? 8-)
Нямаше такова....защото беше се затворила в себе си.
shmurkam
02-07-2010, 18:17
Гледахме някакви простотии и се загледах в него. Той взе да чете нещо и започна да се хили като ненормален, присви си очите и си сгърчи носа по някакъв много странен сладък начин и после му го ухапах :lol: и пак си го сгърчи, въй колко обичам като се муси така :lol: :lol: :lol:
ужас :-D (ако не е ебавка,хич не е за смях :D )
що бе?? :D :D аз ако бях на мястото на плейбойчето .. щях да й се изхиля мощно :-D :-D
Тая година съм решил - никакви жени ! И без това ме мразят всичките в даскало. Не всички сме благословени да учим в училище, изобилстващо с женски :(
Тая година съм решил - никакви жени ! И без това ме мразят всичките в даскало. Не всички сме благословени да учим в училище, изобилстващо с женски :(
Ние също нямаме много момичета . Обаче имаме един педал , казва се Хари . Пъф ... горкото .
XTREMEFREERIDE
02-09-2010, 21:13
.. защо да е в теб? :-o Може би има нужда от малко "жокерче" .. :-|
Не се примирявай с липсата на такива трогващи моменти .. :o
Дам,и аз не искам да свиквам.Или поне не искаХ.Но,какво да се прави.Прекалено различен е от мен.Е,кара ме да се топя като течна солета на моменти,но като се замисля,от две години сме заедно,окей,ама..като първото ни лято.. такива моменти от кога не сме имали,ехее..
However,днес мога да го похваля умерено и да кажа,че ме трогна,когато стана въпрос за раздяла.Каза ми "няма да те пусна сред другите глупаци,първо трябва да съм сигурен,че си научила нещо от мен,за да запазиш личността си".Бръкна много на дълбоко в душицата ми.Indeed.
BigFakeSmile
02-09-2010, 21:59
каза ми, че трябва да съм силна, даваше ми съвети, които доста ми помогнаха, за момента...
sladur4etyYy
02-10-2010, 11:28
разкара се от живота ми! :grin: :lol: