View Full Version : Объркана съм ...
Имам един въпрос към всички и се надявам да ми помогнете,защото наистина съм много объркана и не знам какво да правя?!Всичко естествено е свързано с едно момче и още нещо...значи с него в началото започнахме да се виждаме тайно и да излизаме,усещах,че започвам да изпитвам нещо към този човек и наистина бях влюбена в него...продалжавахме да излизаме и дойде лятото,през което рядко се виждахме,но както и да е...иии 4месеца след като всичко започна аз преспах с този човек(септември месец)а бе накратко май си бяхме приятели с екстри,защото не ходехме,ноо си правехме кефа..ии така докато не разбрах че тойси има гадже :shock: беше тръгнал наскоро с нея(декември към 20 някъде).на мен разбира се ми стана мн гадно и цяла нощ не можах да спя :( почнах да се държа с него по-отдръпнато някакси и на 31 на обяд се видяхме и правихме секс пак,преди това аз го попитах и той доста настоятелно отричаше,но видя че няма как да ме излъже и ми каза че не я считал нея за гадже,не значела нищо,че преди тя мн яко го прецакала и той искал сега да си го върне..и дойде момента в който аз си хванах гадже и той разбра,при което веднага ми писа по скайп и почна да ме разпитва дали само се целуваме и тем подобни..каза ми да не стигам до края с това момче(смисъл да не преспя с него),ревнувашее..започна да ми ги говори едни че много държал на мен,че не искал всичко да свърши между нас,че аз не съм била като другите и т.н и дали съм се отдръпвала от него,защото съм спряла да искам да се виждаме и да му звъня..моля ви дайте ми съвет какво да правя нз дали ме лъже или не,дали наистина знача нещо за него или не:S(искам само да вметна че той също ми каза че не е спал с това момиче дето ходи с него)
Заглавията на темите трябва да са написани на кирилица.
Punisherrr
_butterfly_
02-07-2010, 11:04
Поговори си с него, питай го какво значиш за него и дали положението "приятели с облаги" го устройва или иска нещо по-задълбочено с теб. Според мен в началото и двамата сте били на ниво приятели с екстри, но когато се появяват други хора започвате да се ревнувате и осъзнавате, че имане чувства един към друг.
dedodekster
02-07-2010, 11:07
Моето лично мнение е следното:
1. Той не е спал с другата, защото тя не му е пуснала.
2. От 1. следва, че той иска да спи с теб, защото ти му пускаш, обаче ако ти го направиш с другия може да не искаш повече с първия.
3. Има те за секс играчка...
playboyche
02-07-2010, 11:18
2. От 1. следва, че той иска да спи с теб, защото ти му пускаш, обаче ако ти го направиш с другия може да не искаш повече с първия.
wizzybizzy123
02-07-2010, 11:19
Напълно съгласна с dedodekster! :)
мн ви благодаря за мненията..относно че не е спал с нея защото не му е пуснала не е вярно,защото тя по принцип си пада малко к*рвалана,а и на нг са били заедно и тогава даже не са спали...._butterfly_-говорили сме си и той ми е казвал че наистина не го бива по сериозните връзки :С
Пиши на кирилица,моля. Този пост е последния,който ще редактирам,но всеки следващ на латиница ще бъде трит.
Редактирано от Punisherrr
Поплачи си, преодолей си егото и му "бий шута". Връзката ви е приключила. Така ще се влачите още месец-два и в крайна сметка пак ще се разделите. Бройкаджийска история...
ReachlessGirl
02-07-2010, 12:59
Добре след като "не го бива" в дългите връзки какво очакваш от него?
Другия ми въпрос е .. какво изпитваш към момчето, с което си?
Прецени сама какво искаш и все пак аз също си мисля, че въпросния те има само за едното ... ако те имаше за нещо друго до сега щеше да направи нещо или поне да ти намекне!!! :?
значи аз не очаквам от него мн сериозна връзка,но някакси не искам да го деля с никоя,защото малко или много го ревнувам,искам да си ни продължат отношенията и да се виждаме,ноо... /ами към момчето с което съм в момента със сигурност не изпитвам кой знае какви чувства,но ми пука за него.
Диагнозата е ясна-хормони. Това с чувствата по-добре го прескочи.
защо да го прескоча това с чувствата след като аз наистина чувствам нещо към това момче?!?
ReachlessGirl
02-07-2010, 13:53
значи аз не очаквам от него мн сериозна връзка,но някакси не искам да го деля с никоя,защото малко или много го ревнувам,искам да си ни продължат отношенията и да се виждаме,ноо... /ами към момчето с което съм в момента със сигурност не изпитвам кой знае какви чувства,но ми пука за него.
Добре не става така!! Ясно е, че имаме едно много гадно чувство за принадлежност (и аз го имам!), но просто не можеш да контролираш въпросното момче .. те принципно трудно се удържат дори когато са с нас камо ли иначе .. :? Просто трябва да превъзмогнеш това чувство .. помисли си колко уж значиш за него след като нищо не е направил за това време .. не си заслужава!!! :?
Колкото до другото момче .. изобщо не си наясно какво искаш! Изясни си го, за да не страда той .. никой не иска да бъде номер 2 в живота на някой!! :?
защо да го прескоча това с чувствата след като аз наистина чувствам нещо към това момче?!?
Защото объркваш понятията. То и ревността е вид чувство, но като кажеш "чувство", обикновено се разбира нещо повече от привличане. В твоя случай това е някакво собственическо чувство, т.е. чувство за принадлежност, сексуално привличане и май до тук. На вашата възраст лесно се оплитат понятията(не че после са много по-ясни, де). Не е честно спрямо теб самата да водиш такава връзка. Ако я искаш само заради леглото, това си е твоя работа. Затова споменах хормоните. Но за "чувства" е малко несериозно да се говори, не мислиш ли?
Fifooooo
02-07-2010, 14:15
несериозно може да се каже,но все пак всичко това продължава доста време близо 10месеца...и значи има и нещо в него щом толкова дългоо време(за него)се е задържал
а на мен лично не ми е само до едното...защото мога да го правя и с другото момче,но това е че го искам само него...
Ами пак не е така. За мен поне, наличито на второто момче означава най-вече, че:
1. опитала си да спасиш връзката по най-глупaвия възможен начин: като предизвикаш ревност ИЛИ
2. търсила си заместител в леглото.
Нито едното, нито другото прави човек, койтo има чувства.
Знаеш ли какво всъщност прави такъв човек ?
не със сиг не съм търсила заместител в леглото защото не съм спала с другия...а и не мисля да го направя..засега.добре кажи тогава какво да направя?всичко ли трябва да приключи?или да продължим да се виждаме тайно от всички
Според мен нещата са приключени от момента, когато си е намерил друга. Не разбах защо сте се срещали "тайно" още от началото.
По-добрият вариант за теб е да се завърши веднага. По възможност без да влизаш във връзка с някого, само за да не си сама. Вярно е, че това е начин да се преодолее по-лесно раздялата, но често довежда до непоправими грешки.
да де но точно това ме обърква..че и след като "си намери друга" продължаваше да ми звъни и да се виждаме и не само..."мн съм значела за него и държал на мене",но май вие момчетата добре можете да лъжете
Banderas
02-07-2010, 16:38
Карай бе, да не е последния на света. Ще си намериш друг.
Същото важи и за момичетата(между другото, отдавна не съм в категорията "момче", но както и да е).
Обикновено такъв човек има някакви чувства, които поне за мен нямат дефиниция. По-скоро е поведение "чук и чао". Но е склонен да те нарани по всяко време. Помисли си дали ти трябва връзка, от която да страдаш-съмнения, страхове, болка...
Като казвам, че важи и за нежната половина, имах случай, при който закъснях с два дни от обещаното време, за да отида до изгората си. И когато дойдох нея я нямаше. А беше късно вечерта. Намерих я в една пресечка в колата на братовчед ми... Последваха обещания, кълнеше се в чувства, щяла да се убие, всевъзможни глупости... Направих компромис, за да се получи подобна ситуация само месец и половина по-късно. Просто не й се стоеше повече от 4 -5 без секс... Е какво сега? Ще ти е добре ли така?
извинявам се:) не знаех просто..а до това аз вече близо месец му отказвам на това момче да се виждаме и го режа..такаче явно мога и повече без секс
Няма нужда от извинение. Глупостите сме ги вършили и ние. Разлика няма(някой питаше). Но пък имаме предимството горе-долу да преценим ситуацията.
Отказването не е само, за да го накараш още повече да те желае, надявам се...
Търси си перспективна връзка. На колко си години? Защото ако са под 17, просто е смешно да казвам това от предходното изречение.
ами не не съм под 17,над съм:)..мн благодаря за мнението и съветите,които ми дадохте!
и все пак дайте идея,съвет какво да правя?освен да приключа нещата и да си намеря др перспективна връзка
Имам усещането, че не те свърта-обикаляш из къщи или откъдето пишеш и мислиш за него...
Освен да го оставиш да ти направи дете и после цял живот да го гледаш сама, докато той се размотава с разни... К****, друго не се сещам...
Извинявай за грубия тон, но с въпросите си се опитваш да получиш не разумен, а желан от теб отговор...
djipsito
02-07-2010, 19:58
Ако бях на теб щях мноого да се смея. Виж, това се е получило страхотно. Ти си хващаш гадже, онзи "трепери", не иска да спиш с приятеля си. Много добре си направила като си се дръпнала, той може да е очаквал да му ходиш по гъза, да му се молиш и т.н. Видял е, че не е станало така, осъзнава че те губи и сега се опитва да те оплете пак. Реши с кой от двамата искаш да си, дали с него или със сегашния си приятел. Ако избереш този към който казваш, че имаш чувства, по-добре остави гаджето си да не си прави той илюзии и после да страда. И след като го оставиш не бързай да се хвърляш на онзи другия, ами го остави малко да се постарае да те "спечели", да видиш дали наистина те харесва, държи на теб и иска да е с теб, или просто те има за сексуален обект. Мен ако питаш.. ако момчето с което излизаш сега си заслужава, не се занимавай с другия, рискуваш да си наранена и то много един ден.
Айде успех, и да разказваш :р
кукло преебана си ти си неговата секс играчка
krasaveca
02-07-2010, 20:21
Маце, незнаеш, когато искаме да преспим с някоя, какви торби с лъжи хвърляме, за това моят съвет е ако го харесваш и искаш да продължите това "приятелство с привилегии", както се казва н.п., но ако искаш сериозна връзка с това момче, надали ще стане, това е от мен.
значи казах следните неща на въпросния младеж,които dedodekster каза 1,2и3 и той ми отг че спи с мене не защото му пускам а и можел да спи с другата но не е,после 2 че щом още продължава да се занимава с мене значи му пука и не съм секс играчка....:Д
момче съм на мене ли ми обясняваш какво бих казал на момиче когато искам да я вкарам в леглото си .. ако му пукаше за тебе нямаше да си хване приятелка вместо теб
djipsito
02-07-2010, 23:59
Не си разкривай мн картите пред него.. ;) Абее.. няма да ми се прави на голям играч, играй си ти с него :р
r3c0nn3c7w3
03-15-2010, 18:04
kremen4eto
03-15-2010, 19:14
момче съм на мене ли ми обясняваш какво бих казал на момиче когато искам да я вкарам в леглото си .. ако му пукаше за тебе нямаше да си хване приятелка вместо теб
+1
Имах случай, в който мислех, че мога да получа от един повече от секс. Омая ме с думи (даже действия) ... Получих това, което исках, но по-късно разбрах, че изобщо не му е дремело как ще свърши всичко за мен, в някои моменти, въпреки думите му. Самият той ми го каза. Но сега е с мен и нещата се получават.
Мисълта ми е, че никога не можеш да си на 100% сигурна какво им е в главите на мъжките индивиди. В твоя случай клоним всички към това, че иска да спи с теб и да прави каквото си иска с другите ... но ... няма как да сме сигурни
YoUcANNOtiMaGiNe
03-15-2010, 20:06
като за начало ние не можем да знаем тва момче кво е , що е , но по начина , по който го описваш ми се струва , че е несериозен тип , а и ти си писала , че си го е казал и е някво " плоско " типче , за което не си заслужава и да си мръднеш пръста . [-X Не се занимавай с такива боклуци , които си гледат кефа и не им пука кво ще стане , използва те и тва , че ти казва разни работи , не значи че ги мисли ( поне не и с правилната глава ) :-D , а колкото до другия , по - добре го остави докато не се изясниш какво точно искаш и просто е най - добре за момента да ги зарежеш и двамата и да поостанеш насаме , за да премислиш нещата .