Влез

View Full Version : Целувки ?

kingkong23
02-07-2010, 13:21
Тук може да кажете всички целувки които знаете ( и как се изпълняват разбира се ) и коя ви е любимата :) ?!?

ПП - Съжелявам ако има такава тема но не съм видял :) !

ReachlessGirl
02-07-2010, 13:25
Жалко, че и такава тема вече има .. :lol: :lol: А ако се повтаря ще е още по - жалко .. :lol:

"Видове целувки" аз не зная!!! Целувам се така както ми харесва на момента!! Понякога по - нежно, понякога по - страстно .. но ти ако искаш започни да си водиш бележник!! После си ги напиши на листчета с номера и всеки ден си тегли по едно .. :lol: :lol:

kingkong23
02-07-2010, 13:33
уоу мн смешно .. амм питам ви има хора който обичат да се целуват по различни начини и да споделят :-D

DaemonBoy
02-07-2010, 13:37
Чичо Google намери това:
Френската и "захапващата" целувка вече ги обсъдихме. Тук са описани още някои целувки, без да имаме претенции за изчерпателност.

“Картезианска” целувка:

Изключително добре планирано и координирано движение: “Аз мисля, затова постигам”. Като цяло, целувката не се брои за картезианска докато не се изпълни с достатъчно сила, за да премахне всички съмнения, че някой е бил целунат. (Това всъщност е полярната целувка, т. е. по-заобиколно движение включващо страхотен контакт нос със нос, но студена като цяло)

“Хайзенбергска” целувка

Трудна за определяне целувка – колкото повече те движи, по-несигурен ставаш къде е била целувката; колкото по-енергична е била, по-трудно става да определиш колко е продължила. Екстремните версии на този тип целувки са познати като “виртуални целувки”, защото нивото на несигурност е толкова високо, че човек не е сигурен бил ли е изобщо целунат. Виртуалните целувки обаче имат предимството, че не се нуждаеш от някой друг освен теб в стаята, за да им се насладиш.

Nietzscheian целувка

Този/тази, който не иска да Ви целуне, прави страстта Ви по-силна. На български, колкото повече се дърпате, толкова по-сладка е целувката след това.

Epimendian целувка

Целувка, дадена от някой, който не се целува. Може да се нарече също и "изпросена"

Grouchoic целувка

Целувка дадена от някой, който целува само този, който не би го целунал. Това пък е "открадната", в случая от Вас.

Harpoic целувка

Млъкни и ме целуни! Запушете устата на Вашия партньор с... вашите уста.

“Зеноянска” целувка

Устните ви се доближават все по-близо и по-близо, но никога не се докосват.

“Прокрустеанска” целувка

Добре, достатъчно е да кажем, че това е техника, която веднъж изпитана никога няма да забравите, особено когато е направена на зони от анатомията, различни от устните.

Sh@d0w
02-07-2010, 13:39
Чичо Гугъл намери също

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=133888 ....

ReachlessGirl
02-07-2010, 13:41
уоу мн смешно .. амм питам ви има хора който обичат да се целуват по различни начини и да споделят :-D

Къде написах, че не обичам да се целувам по - различни начини?
Написах, че няма точно определен начин, който следвам!!!

разлика нещо а у виждаш ли? :o

Snickers
02-07-2010, 13:42
:lol: :lol: :lol:

fenastz
02-07-2010, 13:48
ПОВРЪЩАШ в устата й. Т`ва е пиянската целувка. Мноо яка е, пробвай я :)

justonegirlwithonehope
02-07-2010, 13:55

:lol: :lol:

soul1199
02-07-2010, 14:48
:lol:

uBuTo
02-08-2010, 16:39
:lol: :lol:

golqmumnik
02-08-2010, 17:57
Целуваш я и бързо се отдръпваш с отвращение и думите:"Бегай оттука,че миришеш на сперма" Това е целувка тип "аз съм играч начи нали" 8)

Valento
02-08-2010, 18:06
Пускаш езика до гърлото , скубеш косми под мишниците и жужите :D

pussucetka
02-08-2010, 18:28
Според тази тема е безмисленаа ... :?

sh3_1s_7h3_0n3
02-08-2010, 19:37
Обожавам бавните, нежни и страстни целувки.
Направо ми омекват коленете. 8)

XTREMEFREERIDE
02-08-2010, 22:04
Обожавам бавните, нежни и страстни целувки.
Направо ми омекват коленете. 8)

Дам.Определено заприличвам на течна солета. :lol:
Но също обичам и страстните целувки.Бързи,динамични и никога еднакви.Някак си ме карат да се чувствам.. как да го кажа.. един вид подчинение предизвикват у мен,а това мноого добре ми се отразява..на въбудата.. :lol: :smt007