View Full Version : ...
TimeForHeadShot
02-08-2010, 11:51
Така ето и моят въпрос.Когато се целувам с приятелката ми се вузбуждам ест и ми става.След като се прибрах видях че по п.... ми е излязла слузеста течност като сперма,но прозрачна.Може ли някой да ми каже какво е това и защо така се получава?
Спокич,нормално е.Един вид се подмокряш...Бе нормално е,ако тръгна ти го обяснявам е дълго,но да нормално е :)
TimeForHeadShot
02-08-2010, 11:54
Понеже ми е за 1-ви път,и като се сетя на др ден за момента,пак така става.
И това е нормално,седи мирен и се радваий пич ;]
TimeForHeadShot
02-08-2010, 11:59
мерси мн пич :))
Немаш грижи,успех.Живи и здрави
an0nimenn
02-08-2010, 12:24
мисля че е предеякуална течност
SkylineDrift
02-08-2010, 12:31
И к'во ше рече т'ва?За постоянно ли е.Някога ще спре ли щото и аз имам такъв проблем и ако случайно бръкне... :booooomb: :shock:
И к'во ше рече т'ва?За постоянно ли е.Някога ще спре ли щото и аз имам такъв проблем и ако случайно бръкне... :booooomb: :shock:
Абе нормално е и на 30 да станеш,пак.Ако бръкне и е достатачно образована ще разбере,даже шсе изкефи,че те е възбудила
SkylineDrift
02-08-2010, 12:52
мХм мерси :grin:
за постоянно е , винаги преди да свършиш ще има такава течност , в нея има сперматозоиди но майче не се забременява от нея ддз :)
SkylineDrift
02-08-2010, 13:01
за постоянно е , винаги преди да свършиш ще има такава течност , в нея има сперматозоиди но майче не се забременява от нея ддз :)
Ем то не е до секс(поне за сега) просто страшно мн ме кефи и се възбуждам като се целуваме ,и ако бръкне и се намокри ще умра от срам :oops:
Опаа! Забременява се и още как! Затова е опасно да се прави без презерватив! Попрочетете из форума, има доста теми, които обясняват този "феномен". Че даже имаше и мнения от забременели така.
Бай, бабо, да не те срещне мечка! :-D
нормално е ако си с малко опит. след време няма да ти се случва, щото няма да се възбуждаш от просто целувки.
SmilezZz
02-08-2010, 14:23
Споко..Напълно нормално си е
K0rTexXx
02-08-2010, 14:44
Нормално е :)
Много ясно че се забеменява. Много момчета си мислят, че като усетят, че свършват, ще го извадят, ще свършат някаде и така няма да има опастност. Точно това е огромна грешка!! На прост език това е "смазка", който е правил секс или е мастурбирал, сигурно е забелязал.
Ако случайно бръкне няма да е само предеколационна течност ,ами ще си е направо чиста сперма :D :D кво се жалвате не мога да разбера ,щом ти става така значи е нормално усетете се малко и мислете логично поне ... или си задавайте въпросите по хитро ... ?? :)
NiksSsSs
02-14-2010, 11:56
Много ясно че се забеменява. Много момчета си мислят, че като усетят, че свършват, ще го извадят, ще свършат някаде и така няма да има опастност. Точно това е огромна грешка!! На прост език това е "смазка", който е правил секс или е мастурбирал, сигурно е забелязал.
На мен ми се е случвало преди, не е проблем по-добре си удари 1-2 чекии ;) :D 8)
Може да се забременее от нея,обаче шансът е по малък.Абе нахлузвайте капутите и бъдете спокойни ;)
kantonecApetur4
02-14-2010, 16:52
Тва ти е един вид "смаската" на пениса.