View Full Version : Помогнете ми !! ;[[[
untitled19
02-08-2010, 15:29
Хора, плс помагайте!! Значи:
харесвам едно момче. То също ме харесва, говорим си, пращаме си прегръдки по скайп :D ама се оказа че харесва 4 момичета [едното от тях съм аз естествено]. Работата е там че аз го попитах "ако си допадаме, дали да не направим нещо по въпроса?" и той ми писа "ами незнам ще видим" . след 1 седмица той засегна тази тема и каза че ще ми каже до днес ама днес пък ми каза че ще каже с коя от нас четирите ще става гадже в петък!! кажете ми как да го впечатля при положение че той е зодия стрелец, седми клас е (аз съм шести), догодина ще идва в нашето училище, обича да слуша хаус, чалга и метал :D :D :P обича да се смее на много неща, не може да казва директно "не" и е добър приятел .. (и не си поплюва много със псувните) .. Моля ви помагайте кажете ми как да го впечатля, че да избере меннн .. мн го харесвам, той също ме харесва,но не е сигурен кой да избере .. помощ!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :booooomb: :smt055
харесвам едно момче. То също ме харесва, говорим си, пращаме си прегръдки по скайп :D ама се оказа че харесва 4 момичета [едното от тях съм аз естествено]. Работата е там че аз го попитах "ако си допадаме, дали да не направим нещо по въпроса?" и той ми писа "ами незнам ще видим" . след 1 седмица той засегна тази тема и каза че ще ми каже до днес ама днес пък ми каза че ще каже с коя от нас четирите ще става гадже в петък!! кажете ми как да го впечатля при положение че той е зодия стрелец, седми клас е (аз съм шести), догодина ще идва в нашето училище, обича да слуша хаус, чалга и метал :D :D :P обича да се смее на много неща, не може да казва директно "не" и е добър приятел .. (и не си поплюва много със псувните) .. Моля ви помагайте кажете ми как да го впечатля, че да избере меннн .. мн го харесвам, той също ме харесва,но не е сигурен кой да избере .. помощ!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :booooomb: :smt055
Колежке , ти имаш ли 16 години ?... супер детска работа ми се струва .. некъв пръч харесва 4 мимичета ... вие какво , да не сте от някой каталог за утешаване на душите , супер унизително за вас и супер горделиво за него е да си избира с коя да бъде ... вие да не сте стока от магазина та да ви избира .. бахти пръча ... ии за впечатлението мисля че няма смисъл , тоя не си заслужава дори да му купя геврек от спирката за 0.30 лв да не ходи гладен ...
kingkong23
02-08-2010, 15:35
Моя съвет ли :o миии моя съвет е да си намериш друго момче пък и си още малка 6 клас ! Като вземеш предвид че той харесва четири и ако избере теб ще се кефиш а пък като се скарате ще тръгне при друга от 3-те останали намери си свястно момче което да харесва само теб ! :grin: 8)
fireball121
02-08-2010, 16:32
тва е ебавка нали :razz:
DevilWish
02-08-2010, 16:37
Той да не е принц, та ще го чакаш да си избере някоя? Бий му шута още сега :) ;) И не мисли за гаджета, докато сама не стигнеш до извода, че всички съвети от нас тук във форума са били правилни и този наистина е бил боклук ;)
GaBs_BaBs
02-08-2010, 16:39
тва е ебавка нали :razz:
Момичето е 6ти клас - не е ебавка :D
А по темата: Момчето е идиот, не знае какво иска. А ти си глупачка, че му се връзваш. Все още си малка (и аз не обичам да ми го казват, но мога да оспоря като покажа начина си на мислене, а твоите разсъждения са детски) затова ако толкова искаш "гадже" , намери си някой свестен, които ще харесва само теб и гледай да не е по-голям, защото точно в тази възраст и 1 година е голяма разлика.. Попринцип бих те посъветвала да учиш повече, вместо да се занимаваш с някакви дрисльовци, но разбирам как се чувстваш - хормони, глупости.. Абе занимавай се с нещо друго, докато не осъзнаеш важността на любовта ;)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Мани го!!
Бъди около него.Прави така, че да бъдеш край него и се увери, че той наистина те забелязва всеки път, когато си наоколо. По този начин той ще оформи някакъв вид връзка към теб, която ще направи дори по-лесно общуването, за да можеш ти да го накараш да те хареса.
Ето един добър съвет от мен ^^ :P
Този съвет ще ти помогне.
Хахахаха направо ме заля вълна от истеричен смях ахахах наистина отдавна не се бях смял така искрено лудница е в тийн форума :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: А и това описание "той е зодия стрелец и обича да смее на много неща" хахаха не не мога повече бахти якото :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Той човека се фука пред приятелите си, че има избор от 4-ри момичета, пък вие горките сте на тръни коя от вас ще избере. :lol:
Не се излагай бе, момиче... :?
Обича да слуша чалга и метАл? :razz: Той този някаква пропаднала шматка ми се вижда...
Я го зарежи и си намери някое по-нормално и вървящо по земята, момче.
soul1199
02-08-2010, 17:29
абе момиче имай малко самоуважение !най-добрия начин да го впечатли6?ами зарежи го,кажи му,че не го иска6 :P
pussucetka
02-08-2010, 18:32
Момичее къде ти е акълаа ?? Тойй си играее с тебб .. Не се занимавай с негоо .. Как можешш да тръгнешш с него при положениее че ой ви баламосваа и не е искрен с тебб .. :? Емии ти понеже си 6-тии класс и не ти разбираа пипетоо каквоо правии той всъщностт .. :lol:
Зарежи го!
а и 6клас не ти ли е малко ранко за гадже :o
untitled19
02-09-2010, 14:31
Май сте прави ;dd След като си прочетох написаното отново и аз мн се смях :D :D :D :-D :-D :-D :grin: :grin: :grin: :grin: Да ви кажаа разкарах го .. и той мн тъпо му стана ... обачее кво да се прай мерси мерси мн :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Shadowsogirl
02-09-2010, 14:50
Как ще ви избира? Онче-бонче-счупено-пиронче.. ли? И която остане нея ще я огрее принца... Ох, я го разкарай тоя.
харесвал 4 момичета!! :razz: :razz: .. върти ви на малкия си пръст и четирите, а вие защото сте простички му се връзвате .. ;) отрежете го и четирите да видим кво ще прай тогава :D :D .. ама ако толкова много искаш да го впечатлиш - заведи го на люлките .. мисля че ще му хареса .. там му е май мястото на тоя "малък Ромео" .. :D .. а може и да отидете да гледате някоя анимация у тях. :D
justonegirlwithonehope
02-09-2010, 14:57
Хахаха, как ще чакаш момче не знам колко време и ще го оставяш да си играе така с чувствата ти ?? Та дори и той самия явно не знае какво иска.Я му бии шута и само напред ! :D