View Full Version : Проблем с развлечена блуза
shadows92
02-09-2010, 16:45
Вчера си купих супер яката блуза която не беше никак евтина.Носих я един път и се наложи да я испера...Незнам как съм я простирала ,но на сутринта ми беше образно казано до коленете беше се развлякла...Моля вии помогнете ми как мога да я оправя ,бях чула някаде ,че ако я испера отново с вряла вода и я сложа "легнала" да съхне някаде ,че ще се възтанови поне малко !!!! Има ли такова нещо ? Ако не има ли други нчини ...Моля ви помогнете ми!!!1
ImmortalSportFreak
02-09-2010, 16:49
лошо..... и да я иСпереш и да не я иСпереш няма как да я оправиш.... друг път чети на колко градуса трябва да се пере и дали аджеба не е по-добре да се изпере на ръка ...
ReachlessGirl
02-09-2010, 16:50
лошо..... и да я иСпереш и да не я иСпереш няма как да я оправиш.... друг път чети на колко градуса трябва да се пере и дали аджеба не е по-добре да се изпере на ръка ...
++
shadows92
02-09-2010, 16:51
Прах я на ръка просто при простирането явно е натежала и се е развлякла..:(
Да не си я защипала за крайчетата като си я простирала? На една приятелка майка й така ми беше съсипала една тениска (не питайте защо тя ми я е прала :D ). Нищо не ти пречи да пробваш това с врялата вода, така или иначе надали ще стане по-зле.
lilqnkaaaaa
02-09-2010, 16:59
пробвай с центофуга тя попринцип свива дрехите
Блузката е менте. Скъпа блуза, която си струва цената наистина не би трябвало да се скапва след първото пране.
еми явно проблема е бил в това,че не си я изсушила правилно и за съжаление не мисля,че може да се оправи :?
fluffka1
02-09-2010, 20:18
доказателство че скъпото не винаги е по- добро...
П.с. НЕГРАМОТНИИИ!!!! :-x :-x :-x
Права си... проблема е наистина "ОГРОМЕН!!!!!!!!!". :D :D :D :D
ако е вълнена ..не се простира както дрте дрехи.. слага се или легнала или на половина се премята 8-)
shadows92
02-10-2010, 10:06
Памук е или нещо то този сорт :d :D :D :D
Блузката е менте. Скъпа блуза, която си струва цената наистина не би трябвало да се скапва след първото пране.
Напълно съм съгласна. Вариянта ти е ако си пазиш касовата бележка и ако си ако наистина както казваш си я купила вчера отиваш и правиш рекламация. Парите едва ли ще ти ги върнат но можеш да си избереш друго. Поне аз докато работех в един магазин нямаше проблеми когато някой дойде и направи рекламация.
PinkFloydSound
02-10-2010, 13:40
Абе вие сте много зле.
Боклук била блузата... Ми много ясно, че като я простре мокра, водата ще натежи и блузата ще се развлече. И има едно нещо, наречено ГРАВИТАЦИЯ. Като ще от най-невероятния плат на света да е, винаги може да се случи нещо подобно.
Пробвай това с топлата вода, няма какво да изгубиш... Много ли скъпа е била?
Като се знам, ако бях на твое място, да съм оревала света досега. 8-)
^ето защо не си купувам блузи за 50-60+ 8-)
brokeninside13
02-10-2010, 13:57
Абе вие сте много зле.
Боклук била блузата... Ми много ясно, че като я простре мокра, водата ще натежи и блузата ще се развлече. И има едно нещо, наречено ГРАВИТАЦИЯ. Като ще от най-невероятния плат на света да е, винаги може да се случи нещо подобно.
Пробвай това с топлата вода, няма какво да изгубиш... Много ли скъпа е била?
Като се знам, ако бях на твое място, да съм оревала света досега. 8-)
+++
Inn0cenCe
02-13-2010, 16:09
Еми затва се ползва опцията ЦЕНТРОФУГА ;) за да се изцеди водата и да не натежи и да се прецака :)