View Full Version : Защо се отдава такова значение... ?
ScarletBite
02-09-2010, 18:01
Защо се отдава такова значение на секса?Не е ли той нещо естествено, чиста физиологична нужда?Защо всички се са втренчили в първия път, все едно е някакво велико събитие?Осъзнавам, че отлагам да му се отдам само по една причина - защото се смята за неморално, скандално, неправилно да се разделиш с девствеността си с момче, с което си отскоро и то на такава крехка възраст.
Защо се приема за геройство да изтърсиш някакво двуцифрено число бройки (ако си момче) и да не пускаш (ако си момиче)?
Не е ли това поредния глупав стереотип?
Не си първият/първата или последният/последната който/която пуска такава тема. Не ви ли писна вече?
ScarletBite
02-09-2010, 18:09
Нямах представа, че има други такива.Не успях да формулирам точно заглавие, с което да потърся в търсачката.Извинявам се.
Може ли линк към предишната тема? :)
ReachlessGirl
02-09-2010, 18:15
Защо се отдава такова значение на секса?Не е ли той нещо естествено, чиста физиологична нужда?Защо всички се са втренчили в първия път, все едно е някакво велико събитие?
За всичките ти до тук въпроси ще ти отговоря само с въпрос на гледна точка и принципи .. всеки си преценява сам за себе си! Ако бяхме еднакви щеше да е прекалено скучно ..
Осъзнавам, че отлагам да му се отдам само по една причина - защото се смята за неморално, скандално, неправилно да се разделиш с девствеността си с момче, с което си отскоро и то на такава крехка възраст.
Смята се е силно казано .. все по - малко са хората, които вярват в това отлагане докато не си сигурен и отговорен за постъпките си .. ти си преценяваш и не би трябвало да е заради мнението на останалите, а заради самата себе си ..
Защо се приема за геройство да изтърсиш някакво двуцифрено число бройки (ако си момче) и да не пускаш (ако си момиче)?
Пак е въпрос на гледни точки .. за мен първото не е геройство а по - скоро човек, който не бих го приела на сериозно .. след като той не приема момичетата за такива! Колкото до второто .. защото вече е рядкост, а само определени хора го оценяват ..
НЕ ..
Защо се отдава такова значение на секса?Не е ли той нещо естествено, чиста физиологична нужда?Защо всички се са втренчили в първия път, все едно е някакво велико събитие?
За всичките ти до тук въпроси ще ти отговоря само с въпрос на гледна точка и принципи .. всеки си преценява сам за себе си! Ако бяхме еднакви щеше да е прекалено скучно ..
Осъзнавам, че отлагам да му се отдам само по една причина - защото се смята за неморално, скандално, неправилно да се разделиш с девствеността си с момче, с което си отскоро и то на такава крехка възраст.
Смята се е силно казано .. все по - малко са хората, които вярват в това отлагане докато не си сигурен и отговорен за постъпките си .. ти си преценяваш и не би трябвало да е заради мнението на останалите, а заради самата себе си ..
Пак е въпрос на гледни точки .. за мен първото не е геройство а по - скоро човек, който не бих го приела на сериозно .. след като той не приема момичетата за такива! Колкото до второто .. защото вече е рядкост, а само определени хора го оценяват ..
НЕ ..
(puke)
FunkyBoy
02-09-2010, 21:39
Щото ни е кеф да го правим :P
kremen4eto
02-10-2010, 07:23
А де? .. и аз т'ва се питам :D
Като започнеш да го правиш, ще си отговориш на въпросите.
MakeMeYours
02-10-2010, 12:27
EmiKodaTiKaja
02-10-2010, 12:30
Защо се отдава такова значение на секса?Не е ли той нещо естествено, чиста физиологична нужда?Защо всички се са втренчили в първия път, все едно е някакво велико събитие?Осъзнавам, че отлагам да му се отдам само по една причина - защото се смята за неморално, скандално, неправилно да се разделиш с девствеността си с момче, с което си отскоро и то на такава крехка възраст.
щото сички сме се запътили към ада е защо...почвай да броиш дните до 2012 :booooomb: :booooomb: :D :D :D
Ми да.. сеска е проста и нормална нужда.. който иска да е монах/монахиня да си седи на сухо.. Вярно е че се двига много шум около 1вия път.. колкото необразовани толкова и глупави
ThisIsMe
02-10-2010, 12:47
А не е ли това поредната глупава тема?!
ShiTmARMALADE
02-10-2010, 15:42
НЕ ..
не ама да и ти си живото доказателство за това от толкова гледни точки не можете да видите реалноста която далеч не е толкова приятна колкото си мислите
Macallan
02-10-2010, 15:59
яд те е, че права повече секс от теб нали?
bqsna_teenagerka
02-10-2010, 16:02
Хората се материалисти. В 21 век секса се причислява повече към материалното,отколкото към духовното. Което според мен това е грешно. Секса може да бъде нещо изключително чувствено,може да бъде една от причините за заздравяването на една връзка. Секса дава възможността на хората да се "изследват" един друг и да изпитат удоволствие от това. Същността на секса си зависи от нас самите и начинът , по който го приемаме. За нас секса може да бъде дори и начин да покажеш част от чувствата си към другия,според начина,по който го докосваш целуваш..стимулираш и тн и тн.
Защо се отдава такова значение на секса?Не е ли той нещо естествено, чиста физиологична нужда?
- Може и да не знаеш, но ние както и делфините сме единствените същества правещи секс за удоволствие. И не, не е чисто физиологична нужда, по простата причина, че може да се прави и за кеф.
Защо всички се са втренчили в първия път, все едно е някакво велико събитие?Осъзнавам, че отлагам да му се отдам само по една причина - защото се смята за неморално, скандално, неправилно да се разделиш с девствеността си с момче, с което си отскоро и то на такава крехка възраст.
- Какво разбираш под крехка възраст? С приятелката ми чакахме година, а когато го направихме тя беше на 17, а аз на 18. За мен това не е крехка възраст. Ако не можеш да задържиш едно момче при себе си за дълго време, това не е наш проблем и не е нужно да се извиняваш с липсата на секс.
-Кой ти наби в кухата "крехка" глава, че е геройство.. ??
playboyche
02-10-2010, 16:16
Щот ни харесва от това са наш'те принципи това е нащия живот и нашата гледна точка като пораснеш стигнеш 14 годишна възраст и станеш на 16 (после) и да правиш секс ще разбереш !! :-o
Абе ей некадърнико, ти не се ли оля да спамиш ве?АБЕ ПИСНА НИ ОТ ТЕБЕ БЕ!МАХНИ СЕ НЕ ТЕ ИСКАМЕ!ПФУУУУУУУУУУУУ 400 ПОСТА ЗА МЕСЕЦ НЯМА БАААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА СИИИИ!
wizzybizzy123
02-10-2010, 18:17
snake223071
02-10-2010, 19:07
аве бухай се 1 път да видиш :grin: