View Full Version : Здравейте. :)
Пиша ви, не толкова да искам съвет, колкото да чуя разилчни мнения и идеи. :)
Преди известно време се запознах с едно момиче. Тъкмо минавах тежък период и определено тя, с нейното позитивно мислене, с нейната лъчезарност ми подейства изключително добре. В началото всичко вървеше чудесно, излизахме, флиртувахме, смеехме се заедно. :) Дотук с готините неща. :] Аз реших да поема инициативата и й казах, че започвам да се привързвам към нея, но получих гаден отговор.
Нямаше и помен от онова момиче и тя каза, че иска да е само приятелка с мен и, че никога не съм бил нейн тип.
След това аз спрях да я търся, защото не си търсех момиче приятелка.
Мина се известно време и тя ме потърси, в началото само си писахме по скайп, след това отново започнахме да се виждаме, като сега пак съм сигурен, че флиртува с мен. Чудя се какво да правя.. Да споделя ли, или да си мълча и да видим какво ще стане. Решил съм да я изненадам приятно на Св. Валентин.
Дерзайте. :) Благодаря предварително. :)
рано или късно тя трябва да разбере може да й е дошъл акъла и изведнъж да станеш неин тип
DaemonBoy
02-09-2010, 18:12
50-50 шанс.Или си е променила мнението или те разиграва.
Cellmate
02-09-2010, 18:12
Да бе, знам ги тези техните "не искам". Тя и моята не искаше сума време, а сега сме вече 1 година заедно и не иска да ме пуска. Според мен се пробвай пък каквото сабя покаже.
LoVeLiFe
02-09-2010, 18:13
Според мен се е уплашила, явно тя е нямала сериозни намерения към теб или просто не е била готова за по- сериозна връзка.И занапред не спирай комуникацията с нея, защото именно общуването привързва :) . Успех !
ScarletBite
02-09-2010, 18:14
Някои момичета просто са си такива - лъчезарни, забавни, флиртуващи.Но това не значи, че имат чувства към момчето. :)
Мисля, че тя те е потърсила отново, защото е сметнала, че времето, през което не сте поддържали връзка, ти е стигнало да преодолееш влечението си към нея.Тя ясно е изразила позицията си - иска да сте приятели.
ivcheto0o
02-09-2010, 18:15
тя ве4е ти е казала 4е иска да сте само приятели и според мен те е потърсила защото не иска да те губи като приятел.
Благодаря ви, хора. Надявам се да сте прави. Все пак трябва да направя нещо и ще направя, защото като бездействам нищо не печеля. :)
ScarletBite
02-09-2010, 18:17
Какво мислиш да направиш? :)
като я види една плесница и на земята
Пробвай се. Вече може да си неин тип... :-D :)
ScarletBite
02-09-2010, 18:21
като я види една плесница и на земята Oh, yeah... Най-добрия начин да я свали! 8-)
Епа предишният път и бях подарил букет цветя, заедно с плюшена играчка и картичка. :)
Сега съм направил едно предполагам хубаво клипче, което тя ще получи в пощенската си кутия на 14-ти сутринта. :)
ScarletBite
02-09-2010, 18:28
Епа предишният път и бях подарил букет цветя, заедно с плюшена играчка и картичка. :)
Сега съм направил едно предполагам хубаво клипче, което тя ще получи в пощенската си кутия на 14-ти сутринта. :) Ама лигаво-любовно-светивалентинско ли? :shock: Я по-добре й подари едно цветенце... :lol:
Сега съм направил едно предполагам хубаво клипче, което тя ще получи в пощенската си кутия на 14-ти сутринта. :) Ама лигаво-любовно-светивалентинско ли? :shock: Я по-добре й подари едно цветенце... :lol:
Не, брат. Няма нищо общо. :) kannavaro_333 , намери ме и ако искаш ще ти го братя. :)
КАКВО, В ИМЕТО НА БОГ значи тази дума ?!
Съветът ми е - не се занимавай. Флиртуване или не, като види, че все още си й навит, пак ще те отреже. Просто така е по-изгодно за нея. Бил съм в такава ситуация. Надявам се, че си преминал тежкия период - недей да си мислиш, че тя е единственото момиче за теб, само защото те е извлякла от този период...
Късмет :)
ScarletBite
02-09-2010, 18:42
Женско съм.Какви братя бълнуваш? :lol:
Женско съм.Какви братя бълнуваш? :lol:
Е, знам ли. Още не съм станал медиум, НО може и да стана след време.. :D
КАКВО, В ИМЕТО НА БОГ значи тази дума ?!
Използва се като "Давайте, действайте".
Иначе, според тълковния речник означава: "Стремя се усилно към нещо".
О боже,рискуваш да я загубиш ,освен че е много лигаво и превзето ами и как да ти обясня клиширано.Тя иска да сте просто приятели не чатваш ли ,още щом ти го е казала първя път и ти не си го усвоил много лошо..
JackSparrow
02-09-2010, 19:13
според мен е харесвала някой, когато ти е казала, че не си неин тип. и този някой я е резнал, и сега си те има като асо в ръкав. 8)
valdesbg
02-09-2010, 19:22
Какво да ти кажа - с 10000 подаръка няма да я спечелиш. С лигаво-любовно клипче също. Пробвай цветенце, и няколко думички.
Макар че ще се изложиш, ако тя не дава признаци че те харесва. Я си помисли дали наистина сте флиртували, или ти си възприел близостта и погрешно? Щото и тоя вариант го има :)
soul1199
02-09-2010, 20:07
50-50 шанс.Или си е променила мнението или те разиграва. :smt023
Scepticism
02-09-2010, 20:35
никъв шанс нямаш.. явно просто ставаш за приятел ии за това те търси..
Freshnes
02-09-2010, 20:40
50-50 шанс.Или си е променила мнението или те разиграва. :smt023
Ама за подаръка си помисли пак :D :) нищо лично .... Не вярвам примерно на едно цвете да не се зарадва. Не казвам да й вземащ цвете ама прекалено се стараеш.Според мен си най - милото момче на света хаха мое мнение 8-) :lol: 8-)
shupishup
02-10-2010, 08:44
Попитай я какво иска и очаква. Не може да прави каквото си иска, да те отрязва и да си тръгва, след това да се връща и пак същата история.. Обясни и, че я харесваш не просто като 'приятелка' и ако тя не те харесва по начина по който и ти, да престане да флиртува. :)
аз още съм за плесницата като я видиш ..
mArMaLaDkA
02-10-2010, 11:44
И тя не знае какво иска.
не си търсех момиче приятелка.
тва звучи много странно .. все едно си г*й :D :D
та по темата: тя си играе с теб .. по-добре не се превързвай отново :)
armanilove
02-10-2010, 15:10
И тя не знае какво иска.
не си търсех момиче приятелка.
тва звучи много странно .. все едно си г*й :D :D
та по темата: тя си играе с теб .. по-добре не се превързвай отново :)
Искал съм да напиша "Не си търсех момиче, което да ми е просто приятелка" Сещаш се. :)