Влез

View Full Version : Белег от порязване

Stellsy
02-09-2010, 19:36
Здравейте. Имам белег на ръката от порязване. На лявата ръка от вътрешната страна, където са вените. Порязах се и все едно е написана буквата "М" .. ужасно е. Раната зарастна, но ми остана белег с 1,2 тона по тъмен от кожата. Всеки ден си мажех ръката с крем Здраве и ми мина, но остана този тъп белег. Има ли някакъв крем или нещо друго, което да заличи белега, или поне да го изсветли, да не си личи толкова много. :(

Flopper
02-09-2010, 19:39
Контратубекс :) Мажи го докато е пресен, че после по-трудно избледняват

Stellsy
02-09-2010, 19:47
Можеш ли да ме ориентираш горе/долу като цена?

magicfairy
02-09-2010, 19:49
и аз оня ден докато режех картоф и се поряязах с нош и малкоо имаше кръв и сега като го намокра мн боли :( :o

Не искам да се заяждам, ама т'ва к'во общо имаше с темата и все пак поздравления, че оцели тема, която не е пусната преди 4 години.. :grin:

Иначе да, това, което Flopper каза е вярно, на една приятелка така и изчезнаха едни белези. :)

divacheee
02-10-2010, 03:01

Този контратубекс НЕ ПОМАГА !!!!!!
В една друга тема писах за един крем на La Roche Posay.. той наистина действа ..

psych0
02-10-2010, 03:48
^ така е! още като малка целите ми крака се запалиха,1 година се мазах с контратубекс (пропускам 4 месеца в които бях с превръзки поо краката си) та белезите бяха пресни.Все ощи си стоят-нито са избледнели,нито пък се се махнали.За мен Контратубекс е пълен боклук :)

magicfairy
02-10-2010, 10:27
Ами не знам дали е боклук, защото лично аз не съм го използвала, но една приятелка както казах с него се мажеше, минаха и белезите, сега не знам, може да е сменявала кремове. :)

Flopper
02-10-2010, 12:29
На мен контратубекса пък ми помогна - преди една година имах един дълъг белег на корема, който сега почти не личи. Цената му беше около 15 лв. май